jueves, 2 de abril de 2020

Hola.

Ací us deixe el vídeo RELAT DIGITAL  que l'equip 2 ha realitzat corresponent a la pràctica 4:








Com sempre us pregue aporteu tots retroalimentació, raonant aspectes positius i aquells a millorar, quant al seu substrat didàctic, capacitat de transmetre el missatge desitjat, aprenentatge implícit, factura audiovisual (qualitat de l'estil visual, tècnica audiovisual utilitzada, coordinació amb so, transicions,...) intensitat, equilibri de la història, originalitat,...


Prec que a més de comentar, qualifiqueu el vídeo usant el sistema d'estreles que he incorporat a cada entrada.



Gràcies a l'equip 2 pel seu esforç.



Que ho gaudiu i ànim.

24 comentarios:

  1. L'àudio que s'escolta és adequat. Parlant de la història, està molt ben pensada i ens recorda que hem de fer tot el que siga possible per a que eixe alumne encaixe amb la resta. Les transicions que fan són bones. Per a millorar-lo, crec que havia estat millor posar un fons. Però està molt ben treballat.

    Enhorabona!

    ResponderEliminar
  2. M'ha agradat molt aquest video, el missatge que volen transemtre està molt clar, no importen les nostres diferencies.
    M'ha semblat original que utilitcen les peçes d'un puzzle per a transmetre el missatge. El audio al llarg del video és bo i les transicions estàn molt bé fetes.

    Bon treball!

    ResponderEliminar
  3. Al meu parer han transmitit el missatge que volien "aceptar les diferencies i estar units" com elles mateixes diuen al vídeo.

    A més a més, la idea de fer la història amb "puzzlitos" em sembla molt original i li han ficat colors a les diferents peces per a fer-ho cridaner.

    El vídeo, l'audio i la música de fons es troben molt bé quadrats per a una bona comprensió.

    Bona tasca!

    ResponderEliminar
  4. Des del meu punt de vista, la idea del puzle ha sigut molt adequada per representar la inclusió. Crec que han tingut una molt bona idea. Les diapositives són senzilles, encara que les transicions són molt bones.

    Per altre costat, l'entonació i la claredat de les veus són molt encertades.

    Enhorabona!

    ResponderEliminar
  5. Aquest equip ha sabut dissenyar, sense recursos tecnològics molt el·laborats, un vídeo molt original que compleix tots els objectius. És original, han fet diferents plans, la música de fons és molt divertida, no es tracta d'un vídeo llarg i el missatge es capta a la perfecció.

    ResponderEliminar
  6. Pense que la idea d'aquest treball és diferent i original. La presentació del relat digital mitjançant un joc tan comú en els nens i les nenes com és el puzzle provoca l'atenció d'aquests.

    Per altra banda, cal destacar que encara que les diapositives i les diferents imatges són senzilles, han realitzat un bon treball a l'hora d'emprar les diverses translacions.

    Bon treball equip!

    ResponderEliminar
  7. En primer lloc, aquest treball ha reunit a la perfecció la idea de la diversitat com a unió i enllaç entre tots. A més a més, han emprat uns recursos tecnològics excel·lents i unes transicions molt encertades. També la música i els diàlegs han sigut molt encertats!
    Molt bon treball!

    ResponderEliminar
  8. Aquest equip ha realitzat un relat digital utilitzant com a base una història inclusiva on es treballen certs valors educatius de vital importància per als alumnes. A més, han fet ús de diferents tècniques que fan que la visualització del film siga entretinguda i que capte l'atenció del espectador.

    Enhorabona per el treball!

    ResponderEliminar
  9. Aquest treball tracta perfectamen el concepte de diversitat. A més els recursos TIC han sigut usats correctament. Molt bon treball companys i companyes!

    ResponderEliminar
  10. La temàtica d'aquest vídeo és molt encertada i ens fan arribar perfectament el missatge que volen transmetre amb aquest conte. A més, la veu s'entén molt bé i la música acompanya al conte, fent-lo més entretingut.

    És un bon treball!

    ResponderEliminar
  11. El fil conductor del compte és molt encertat per a ensenyar als alumnes. Pel que fa a la reproducció i el treball realitzat, les cançons de fons es troben molt apropiades a cada part de la història.
    El més important és que amb poquetes figures,un contingut senzill, i amb un temps curtet i apropiat aconsegueixen el que s'ha proposat.

    ResponderEliminar
  12. Fantàstica idea de realitzar els personatges amb peces d'un puzle. Molt original i deixant la temàtica i intenció molt clara. La veu concorda amb les escenes en tot moment fent un treball molt encertat. Als alumnes els semblarà atractiu. Gens negatiu a ressaltar, bona faena!

    ResponderEliminar
  13. M'ha semblat molt original la idea d'agafar peces de puzle com els personatges principals. Pense que han sabut transmetre correctament el missatge desitjat i, a més, la música de fons ajudava a ficar-se en la història.

    ResponderEliminar
  14. Aquest video m'ha agradat molt, una idea molt original el fet d'utilitzar les peces d'un puzzle per narrar la història inclusiva. El video està ben produït, les veus s'escolten bé, i van al mateix temps que el video el qual és molt atractiu. Enhorabona pel treball!!!

    ResponderEliminar
  15. La història m'ha semblat molt bonica. A més els personatges són molt originals. A més és transmiteix a la perfecció el missatge. Pel que fa, a la música i diàlegs són molt bons.
    Bon treball!!!

    ResponderEliminar
  16. Aquest relat m'ha agradat molt, considere que ha estat molt creatiu i original!

    El contingut del vídeo està molt bé i l'àudio s'escolta a la perfecció. A més, les transicions animen molt el vídeo i cal destacar que concorden a la perfecció amb l'àudio.

    Enhorabona!!!

    ResponderEliminar
  17. En aquest vídeo s'ha pogut contemplar la diversitat de manera molt visual, educativa iclara per als xiquets. L'edició ha sigut molt encertada i han tingut molta originalitat a l'hora de crear l'història. Gran treball!

    ResponderEliminar
  18. Al meu entendre, aquest relat digital compleix amb tots els objectius perquè el missatge es transmeta de la millor manera possible.

    En primer lloc, el contingut és molt encertat, ja que el personatge que han triat explica molt bé que totes les persones som diferents però mereixem respecte i encaixar en la societat.

    En segon lloc, respecte al disseny pense que és molt bona idea les imatges en moviment i que la veu en off és clara en tot moment.
    Us felicite!

    ResponderEliminar
  19. Pense que el missatge que gan volgut transmetre i la manera de fer-ho ha sigut molt encertada: guarden relació el valor de la integració i que no importen les diferències amb les peces del puzzle.
    A més a més, trobe que les transicions, els recursos tecnològics i l'audio quadren a la perfecció.

    M'ha agradat molt:)

    ResponderEliminar
  20. Aquest relat digital m'ha agradat moltíssim, perque el missatge que volen transmetre está molt clar, i les transicions i la música del fons son molt adequades al video, la veu clara i concisa.
    A més a més han fet un bon us de les TIC's.
    Molt bon treball!! Enhorabona!

    ResponderEliminar
  21. Pense que utilitzar la idea del puzle per transmetre el missatge que volien és molt bona i original per als alumnes. A més, m’ha agradat molt que les veus interactuen entre elles. L’ús de les transicions crea un efecte molt bonic.
    La durada del vídeo és adequada i amb no arriba a 3 minuts han sigut capaces de transmetre tot allò que volien d’una manera molt clara.
    MOLT BON TREBALL!!

    ResponderEliminar
  22. El contingut m'ha semblat fantàstic, el fet d'utilitzar les formes geomètriques per a ensenyar als nostres alumnes i alumnes al fet que realment, tots podem encaixar em sembla una gran idea. Quant a l'àudio i a les imatges, potser les imatges podrien haver tingut una mica més de llum, però això no quitació que siga un bon treball. Enhorabona xics!!

    ResponderEliminar
  23. El conte de "Punteta" és a la vegada que senzill molt original. El misssatge arriba al receptor de manera clara i organitzada.
    El veig molt adequat per als primers cursos de primària, on es poden treballar diversos valors i fer consciència als i les alumnes. Bon treball!

    ResponderEliminar
  24. Aquest conte és una bona adaptació per treballar als cursos de primaria sobretot als primers cursos perquè els xqiuets s'entretinguen.
    també serveix per a fer-los conscienciar d'aquest tema, ja que el missatge és senzill i concís.

    ResponderEliminar