jueves, 2 de abril de 2020

Hola.

Ací us deixe el vídeo RELAT DIGITAL  que l'equip 14 ha realitzat corresponent a la pràctica 4:







Com sempre us pregue aporteu tots retroalimentació, raonant aspectes positius i aquells a millorar, quant al seu substrat didàctic, capacitat de transmetre el missatge desitjat, aprenentatge implícit, factura audiovisual (qualitat de l'estil visual, tècnica audiovisual utilitzada, coordinació amb so, transicions,...) intensitat, equilibri de la història, originalitat,...


Prec que a més de comentar, qualifiqueu el vídeo usant el sistema d'estreles que he incorporat a cada entrada.



Gràcies a l'equip 14 pel seu esforç.



Que ho gaudiu i ànim.

26 comentarios:

  1. Aquest vídeo és molt paregut al de ahir, i tinc més o menys la mateixa opinió. Un àudio adequat junt a vídeos que es demanaven que estigueren dins dels vídeo final. Em resulta interessant que posen al virus i parlen com si foren ell. Les dades que posen són molt interessant, però des del meu punt de vista, com vaig dir en l'altre vídeo, crec que parlar de morts no és un tema per a un xiquet de primària. Però han fet una història molt ben treballada!

    ResponderEliminar
  2. El video que han fet les companyes es un reflex del que esta passant a l'actualitat. Considere que es profitós per a tothom, ja que expliquen la història desde que va començar aquesta situació fins com es trovem ara.

    El audio i les diferents imatges i videos son bones, a més m'ha agradat quan al final canten la cançó de resistiré.

    Considere que han fet un bon treball, potser el video un poc llarg pero a xiquets i xiquetes de primaria. Però es un treball molt treballat.

    ResponderEliminar
  3. Les companyes han treballat molt per a fer aquest video, doncs han ficat diferents tipus de tomes, des de grabacions a altres persones, com a elles mateixes, playmobils...

    Especialment m'ha agradat el fet de contar el que succeeix amb una marioneta.

    Com coses a millorar, potser es podria transmetre el mateix missatge amb un video més curt, 15 minuts el considere un poc llarg per a xiquets de primària.

    No obstant això, bon treball.

    ResponderEliminar
  4. M'ha paregut molt encertat que hagen parlat del COVID-19. És un tema d'actualitat i s'ha de saber tractar-lo. Considere que han emprat diversos recursos tots adequats: diverses tomes, personatges, vídeos... Fins i tot s'han gravat cantant! En conclusió, em pareix magnífic aquest vídeo i s'ha de valorar el seu esforç.
    Enhorabona!

    ResponderEliminar
  5. Em sembla que aquestes companyes han fet un gran esforç dissenyant aquest vídeo. Conta amb moltes tomes, imatges i vídeos diferents, amb diverses transicions i tipus de música. Han cantat i tot!

    D'altra banda, el tema tractat és molt encertat i pense que és una bona manera d'explicar als més petits la situació en la que ens trobem.

    Finalment, l'audio i el contingut del discurs també està ben triat. Solament l'hauria fet un poc més curt, ja que mantindre l'atenció a una mateixa cosa durant 15 minuts li pot resultar difícil a un xiquet.

    ResponderEliminar
  6. Primerament, cal valorar l'esforç realitzat per aquest equip. Per una banda, per la encertada selecció de recursos, tan imatges, audios, tomes d'escena, etc. Per altra banda, han triat el contingut més actual que tenim ara a les nostre vides, el famós COVID-19, pense que és un tema molt interessant a tractar perquè possiblement la majoria dels nens i les nenes no entenguen la situació, per aquest motiu, hem pareix una idea magnífica per explicar-los.

    M'ha agradat molt equip, bon treball!

    ResponderEliminar
  7. Aquest grup, igual que nosaltres, ha considerat tractar els valors socials des de la mateixa perspectiva que vam fer nosaltres: el Covid-19.

    Pel que fa a les tècniques de disseny són molt encertades ja que han emprat titelles, mosaics, entrevistes,etc. És un treball molt elaborat i aconseguit. L'únic que potser s'excedeix en el temps que ha de durar el relat. Encara que s'explica de forma molt encertada!

    Gràcies companyes!! Un resultat excel·lent!

    ResponderEliminar
  8. Aquest grup ha tractat una informació tant recent com necessària, com es el Covid-19. El diseny ha sigut entre digital i analògic, però la seua duració es un poc excesiva.
    Gràcies pel treball companyes!!

    ResponderEliminar
  9. Ha sigut un treball excepcional, tant pel contingut, com per les seves explicacions, imatges, refelexions, participació,etc. Per la part de la reproducció m'ha agradat per les diverses posttes en escena, és un treball molt currat, no onstant pense que la mesura d'aquest és massa llarga. Però, un punt a favor són les ganes i la creativitat que han posat. Enhorabona!

    ResponderEliminar
  10. En la meua opinió, un treball molt encertat ja que és un tema actual que ens repercuteix a tots. Un relat original ja que no conta una història sinó una informació verídica, diferent a tots els altres.
    El disseny amb la marioneta m'ha agradat molt i l'animació amb la cançó final també. Li han donat un toc d'humor a la temàtica necessari en aquests moments. M'ha agradat molt el treball, no tinc cap fallada a ressaltar. Enhorabona !!

    ResponderEliminar
  11. Aquest grup ha decidit tractar un tema tan actual com és el COVID-19.

    Al meu entendre, el disseny del vídeo ha estat molt treballat, ja que han incorporat diferents recursos com a vídeos amb playmobiles, entrevistes, l'aparició del propi COVID-19. Gràcies a això, és una forma fàcil que els xiquets amplien el seu coneixement sobre aquest virus. Com a crítica pot ser que el vídeo anara una mica llarg.

    ResponderEliminar
  12. Em pareix un vídeo molt interessant per a explicar-li als alumnes el que està passant o en uns anys el que ha passat a Espanya. Pense que està molt treballat amb unes transicions molt bones i la veu concorda amb les escenes correctament.
    Com a crítica pense que podria haver sigut més curt ja que pense que aquest tema al final als xiquets li pot avorrir.

    ResponderEliminar
  13. La temática és la mateixa que l'utilitzada al nostre grup: COVID-19.
    Aquest treball és nota que comporta molt de treball. L'edició i música són molt adequades.
    Caldria millorar el discurs introductori sobre les dates que es fa una mica llarg.
    En general, el treball és molt complet i adequat amb gran idees.
    Enhorabona!!! Bon treball.

    ResponderEliminar
  14. Aquest video m'ha agradat molt ja que davant de la situació que vivim és molt important que els més menuts coneguen el que està passant i el per què de no poder exir al carrer però sempre amb una visió positiva. M'ha paregut un video molt ben elaborat, es veu que porta molt de treball la seua producció i està molt ben editat, combinant imatges amb videos.
    Enhorabona, un treball molt ben fet!!

    ResponderEliminar
  15. És un video masa llarg, però la temàtica utilitzada no podia ser més actual. A més és nota el treball dels companys, que sobre tot han treballat la creativitat i la edició a l'hora de muntar el video.

    En general crec que és un bon treball, i molt adequat donada la situació actual.

    ResponderEliminar
  16. Aquest vídeo m'ha agradat molt! Han tractat el tema de COVID-19, un tema MOLT actual. Crec que aquest vídeo és genial, ja que explica als xiquets què es el COVID-19 i què podem fer per a prevenir-lo.

    Enhorabona, m'ha agradat molt!

    ResponderEliminar
  17. Em sembla que aquest relat digital està molt ben pensat i compost per una idea molt original i important. En tot moment explica molt bé informació del COVID-19, a més m'ha agradat molt que relate situacions tant dels sanitaris , educació, ciutadans, etc.

    Al final apareix professionals i les pròpies companyes donant ànim i em sembla una idea molt creativa.
    En conclusió, crec que aquest vídeo s'ha fet amb molt d'afecte i es nota l'esforç.
    Us felicite compañeras1

    ResponderEliminar
  18. Enhorabona a les companyes pel treball realitzat, al meu entendre han sabut utilitzar diversos programes per a realitzar el vídeo conjunt. Tracta temes actuals per tant, la iniciativa i el context és correcte, Potser es podria millorar l'àudio a l'hora de narrar la història, per la diferència d'intensitat en diverses escenes, però tenint en compte les condicions actuals "és normal" i justificable. D'altra banda el temps del vídeo es podria reduir i continuar quedant molt bé.

    Finalment felicitar les *campañe@s a continuen sorprenent amb vídeos així.

    ResponderEliminar
  19. M'ha agradat molt que hagen parlat del coronavirus i la situació actual, podria ajudar als xiquets a entendre la situació actual.
    Han emprat molts recursos molt diversos i originals, de manera que cridava l'atenció. L'audio, les imatges i els vídeos han quedat molt bé.
    L'únic punt no tan positiu pot ser la llargària, perquè als xiquets pot semblar-les massa.

    Bon treball!:)

    ResponderEliminar
  20. M'ha paregut molt bona idea tractar aquest tema, ja que reflecta la informació d'una forma molt clara per a tots.
    Tant les imatges, com la música de fons i els videos els trobe molt apropiades.
    L'unica cosa que es podria millorar es la calitat del video, pero obviament ens trobem en situacions inmillorables així que, molt bon treball!

    ResponderEliminar
  21. M’ha agradat molt com han realitzat el vídeo amb notícies reals sobre el virus actual. Han fet una mena de recopilació d’informació d’aquest i han contat la història des dels seus inicis. Considere que pot ser molt útil per explicar als xiquets/tes com ha sorgit aquest virus, com hem d’actuar i perquè comprenguen perquè ens hem de quedar a casa.
    Les imatges considere que són molt bones i originals. Les veus també m’han agradat molt perquè resulten alegres i amenes per a contar la història.
    M’ha agradat molt i m’ha semblat molt innovadora la participació de persones alienes al grup, així com que cantaren la cançó Resistiré.
    Es nota que el grup ha fet un esforç molt gran per a elaborar aquest vídeo.
    L’única cosa que milloraria seria la durada d’aquest perquè a pesar que és molt interessant pot resultar molt llarg als alumnes.
    Però sens dubte, ENHORABONA, UN TREBALL EXCEL·LENT!!

    ResponderEliminar
  22. Aquest relat digital m'ha impressionat, no sols per com l'han fet sinó pel missatge que transmet. Quant a la creació del vídeo em sembla molt bona idea posar al principi les notícies i després com un xicotet conte, les imatges eren molt clares i l'àudio també.
    Si parle del missatge em sembla molt interessant tractar el Covid-19 amb els xiquets perquè és una realitat en la qual ells formen part, per tant han de saber el que ocorre i aquest relat és una bona idea per a explicar-lo. Bon treball!!

    ResponderEliminar
  23. Grandíssim relat digital que han preparat les companyes. Destacar la varietat d'imatges, acompanyades de cançons que ajuden al bon aprenentatge del COVID-19 tan present en aquests temps. Excel·lent treball!

    ResponderEliminar
  24. Aquest vídeo és un molt bon treball que treballa un tema d'actualitat. Es nota que han treballat molt i de manera adequada i organitzada, aportant informació molt valiosa.
    Malgrat l'extensió del vídeo, és molt entretingut i atractiu.
    És un bon treball, ja que aconsegueix transmetre el missatge que volien contar.
    Enhorabona!

    ResponderEliminar
  25. El tema del COVID-19, es un tema d'actualitat i s'ha de saber parlar i tractar ja que és un tema molt delicat i nou. Aquest grup ha conseguit que veja d'una altra forma aquest virus i és molt encertat triar aquest tema per fer el vídeo.
    També han emprat diversos recursos com diferents personatges, tomes, etc que fan gaudir a l'espectador i eviten l'aborriment d'aquest.
    Molt bon treball i un bon missatge

    ResponderEliminar
  26. El relat de l'equip 14 tracta de la mateixa temàtica que el meu: el COVID-19, per altra part, considere que aquest equip ha realitzat un treball molt complet, ja que han mostrat articles de l'esdeveniment, explicant com ha anat evolucionant aquesta situació amb el pas del temps, també hi ha empleat l'ús de Playmobil per a explicar la història, de la mateixa manera que han eixit altres persones a part d'elles. Sí que és veritat que com aspecte a millorar seria el temps, ja que ha sigut un vídeo un poc llarg

    ResponderEliminar