miércoles, 29 de abril de 2020

P5-E7

Adjunte lliurament de pràctica 5 de l'equip 7:


-Enllaç a CONTE DIGITAL



-NÚVOL DE PARAULES:








FLYER:







-CARTELL/PORTADA:






Com sempre, espere comentaris crítics sobre aquest treball, realitzant consideracions sobre el missatge didàctic que es transmet i profunditat de la història, qualitat i coherència educativa en l'ús de recursos digitals.

28 comentarios:

  1. En primer lloc, del llibre m'agradat el seu disseny perquè per al fons utilitza imatges bàsiques, però que acompanyen amb el dibuix del ocell. En quant, a la llectura és fàcil de llegir i entendre.

    Pel que fa al núvol de paraules, aquest em sembla una mica original, perquè han afagat l'imatge del ocell i li han posat les paraules, és una idea diferent, a la vegada que interesant.

    En quant al Flyer, aquest està molt bé , perquè l'han dissenyat per davant i per darrere. Ells han aprofitat l'espai per a convencer-nos de llegir el conte. L'idea que han tingut és molt bona, perquè ens han explicat que és tracta i per què.

    Per últim, del cartell m'agradat com han treballat el missatge i com han disposat les lletres. No obstant, degut al fons, pense que el ocell no acaba de ressaltar.

    ResponderEliminar
  2. En primer lloc, aquest conte és senzill i curt, que potser és l'aspecte que milloraria introduïnt unes vinyetes més, però he de dir que es transmet a la perfecció la idea de que tots tenim qualitats en les quals destaquem. Per altra banda, les il·lustracions estan molt bé dissenyades i s'adapten perfectament a les vinyetes del conte.

    En segon lloc, per al Flyer han utlitzat al personatge principal sobre un fons roig que destaca bastant. D'altra banda, la portada combina dos tonalitats diferents de colors i es torna a utilitzar la idea del personatge principal.

    Per últim, pel que fa al núvol de paraules em sembla molt original, ja que han utilitzat la imatge del lloro presentat en una textura semblant al paper de periòdic i aquesta l'han emplenat de les paraules del conte que destaquen bastant sobre el fons blanc.

    Enhorabona equip!!

    ResponderEliminar
  3. Molt bona faena! Quant al conte digital, és realment senzill i commovedor, tracta un tema molt important i que hauria d'estar sempre present. El disseny és simple però efectiu, ja que apareix Isidoro en fons predeterminats però que s'adapten perfectament a la història.

    El núvol de paraules resulta molt original ja que s'ha realitzat sobre el propi protagonista de la història, per la qual cosa no pot semblar-se a un altre, cosa que és de valorar per la seua creativitat.

    El flyer és la meua part favorita, utilitza una combinació de colors molt cridanera i que personalment m'agrada molt, a més aconsegueix captar l'atenció del possible lector per la tàctica que s'utilitza que és un conte escrit per professors.

    El cartell resulta molt agradable a la vista pels colors utilitzats, colors ben encertats ja que són els del conte i el mateix Isidoro, l'únic aspecte que canviaria seria el color de les lletres de dalt, ja que en ser blanques sobre fons groc no existeix massa contrast i no ressalten. Per tota la resta, la meua enhorabona!

    ResponderEliminar
  4. En el referit a l'estructura del conte crec que el format ha sigut molt encertat. De la mateixa manera, han posat textos no gaire extensos en cada pàgina pel que resultava amé de llegir i l'incorporar entrepans on parlaven els personatges ajudava a ficar-se en la història.

    D'altra banda el cartell, el núvol de paraules i el full de mà m'han agradat molt. No obstant això, en el referit al núvol de paraules ha estat molt bé l'incorporar la imatge d'una gallina, però pense que la lletra es perdia una mica, jo la posaria amb colors més cridaners. Finalment, quant al flayer pense que per a xiquets de primària posaria algun fons que els resulte més atractiu.

    ResponderEliminar
  5. Aquest equip ha creat una història molt emocionant amb un missatge didàctic crucial com és la confiança en un mateix i les habilitats que tothom pot arribar a mostrar.



    Al conte han fent una combinació de dibuixos propis i d'escenaris ja creats que té un resultat bastant bo. Potser la part de la lletra es podria posar amb colors més cridaners, encara que la lletra és perfecta per a la bona comprensió de tot l'alumnat.



    Pel altra banda, el flyer és perfecte perquè exposa la seua presentació i a més el seu missatge. El fet d'incorporar al protagonista, ja ens avança quina pot ser la temàtica de la història. D'altra banda, la portada també té colors bastant atractius i potser si la lletra es posara en un color més fosc resaltaria més a cop d'ull.



    La pluja d'idees és excel·lent per la seua combinació de colors i el fet d'haver utilitzat la imatge del protagonista. Un gran treball el que ha fet aquest equip!

    ResponderEliminar
  6. El conte està ben treballat i ens fa adonar-nos de la importància que té no riure'ns dels altres per fer-ho malament, perquè després pots ser tu el que ho faça mal. També destacar la última vinyeta del conte. Les imatges, al igual que el text, és bó. A més no hi ha molt de text a cada pàgina.

    El cartell resulta molt cridaner i tot el que posa es llig bé. Quant al flyer, aquest és senzill, però al mateix temps també et crida l'atenció. Com aspecte a millorar es posar l'hora, ja que el lloc es sobre entén que és a l'IES Enric Valor.

    Per últim, m'agrada el color que li han posat al núvol de paraules, però moltes paraules no arriben a llegir-se.

    Bon treball!

    ResponderEliminar
  7. El disseny d'aquest conte és el·laborat i les imatges són pròpies, per tant aquest equip ha fet un gran esforç. Aquest també té una bona finalitat didàctica amb molts bons valors per a treballar amb els xiquets. Solament milloraria una cosa, jo hauria pintat més fort els lloros per a que es veieren millor i cridaren més l'atenció.

    D'altra banda, el núvol de paraules queda molt bé ja que es veu i es reconeix que és el personatge principal del conte, però la part negativa d'això, és que les paraules es veuen amb menys nitidesa.

    Per últim, la portada y el flyer crec que compleixen la seua funció, la informació queda clara i els dissenys són llamatius.

    ResponderEliminar
  8. Aquesta història m'ha agradat molt, moltes vegades solem posar etiquetes a les persones sense conèixer-les i per tant aquesta història transmet un missatge molt important per als nostres alumnes. Respecte al conte, m'han agradat molt les il·lustracions, estàn molt ben realitzades i a més, sembla que hi han personatges dibuixats a mà lo que li dona un toc molt personal i m'ha agradat molt. D'una altra banda la portada està molt ben feta i és molt professional, el text és llig molt bé i és molt cridanera.
    D'una altra banda m'ha agradat el flyer, està molt ben explicat i al llegirl-lo donen ganes de veure el conte ja que ens invita a llegir-lo.
    Per últim, el núvol de paraules m'ha agradat molt i és molt visual i atractiu.
    Molt bon treball companys, continueu així!!!

    ResponderEliminar
  9. La història m'ha semblat adequada per a treballar amb l'alumnat de primària una mensa de valor i,a més, han fet l'esforç de dibuixar el lloro i altres pardals i juntar-los amb fons reals. El que més m'ha agradat del conte ha sigut la dualitat que és veu en totes les pàgines del narrador contant el que ocòrre i els pensaments del lloro o els diàlegs.

    Respecte al flyer i el cartell em sembla que transmeteixen l'esséncia del conte i per al nùvol de paraules han utilitzat la silueta del lloro Isidoro, pel que també s'adequa a la història.

    Gran treball!

    ResponderEliminar
  10. Aquest conte m'ha agradat molt, com he dit en els altres contes, pense que el fet que s'haja inclòs àudio facilita molt la lectura.

    Pel que fa al núvol de paraules, han triat la figura d'un lloro, pel que està relacionat amb la història. Si haguera de millorar una cosa, és que jo l'haguera posat més paraules i en tonalitats diferents perquè es llegiren millor.

    El cartell i el flyer em pareixen que estan perfectament elaborats.

    Molt bon treball equip!!!

    ResponderEliminar
  11. Primerament, cal remarcar el gran missatge que transmet aquest conte com és la importancia de la valoració personal. A més, el disseny m'ha paregut fantàstic perquè han sigut capaços de combinar les il.lustracions dels personatges elaborades a mà amb els fons reials.

    Pel que fa al flyer i el cartell pense que han realitzat un bon treball incloent en cadascun d'ells la imatge del protagonista formant així una relació directa amb la temàtica del conte digital. A més, el missatge e llig perfectament gràcies a la gràndaria i al tipus de lletra.

    Per últim, el núvol de paraules també está molt bé, encara que com a petita millora caldria remarcar un poquet més les paraules ja que es veuen un poquet esborronades.

    Malgrat aixó heu realitzat un treball genial, enhorabona equip!

    ResponderEliminar
  12. En aquest conté m'han agradat molt el treball manual que han fet quant a les il·lustracions. A més, la incorporació dels personatges a un fons real ha sigut molt adequat.

    Per altra banda, el flyer contenía informació sobre el conte que pot ajudar al públic a començar a llegir-lo o saber si li agradarà la temàtica tractada.

    A més, la elaboració del núvol de paraules amb el personatge principal m'ha agradat molt encara que en algunes parts amb sombra m'impedien llegir amb facilitat.

    Molt bon treball, felicitacions!

    ResponderEliminar
  13. Per a començar, vull dir que es un conte que relata una història amb un missatge molt important i que és esencial treballar amb els xiquets. D'altra banda, cal dir que la representació de les imatge amb la història escrita és la correcta fent-la més cridanera i atractiva.

    Pel que fa al flyer i al núvol de paraules están molt bé escogits i treballats ja que t'introdueix a la història que es va a contar animant al lector que la lliga.

    En general és un bon treball.
    Enhorabona xics!!

    ResponderEliminar
  14. D'aquest treball destacar que el núvol de pararles em sembla un poc fosc, però el flayer és molt bonic i te molts de detalls. Per altra banda la portada és simple, però t'informa del que necesites saber abans de llegi el conte.

    Quant al conte crec que les il·lustracions estan molt bé treballades, i m'agrada molt el missatge que envien amb el desenvolupament d'aquesta història.

    Bon treball.

    ResponderEliminar
  15. En primer lloc, el conte em pareix molt adequat per ser tractat a l'aula. M'agraden molt que hagen fet una dedicatòria i la manera en què han fet les il·lustracions, és a dir, han dibuixat a mà els elements però els fons han sigut creats tecnològicament.

    Quant al flyer i al cartell, aquests m'agraden molt. Són senzills, però tota la informació queda molt ben detallada.

    Per altre costat, el núvol de paraules em pareix magnífic. No sé com l'han fet, però el veig diferent de la resta de grups.

    Enhorabona!

    ResponderEliminar
  16. Pel que fa al conte, crec que esta molt be per als xiquets de primaria. El valor d'aprendre a confiar en si mateix es molt important.

    El cartell publicitari i el flyer estan molt molt be, pero el que mes m'ha agradat ha sigut el núvol de paraules. Em pareix molt diferent i original.

    Enhorabona!!!

    ResponderEliminar
  17. Aquest conte és interessant alhora que senzill, recull un tema molt important de fer-los veure als xiquets. Les imatges guarden relació i descriuen el conte perfectament.
    El núvol de paraules hi ha algunes que no s'aprecien bé, però la tonalitat de colors m'ha agradat.
    La portada i full de mà són informatives descrivint la intenció del conte, sent cridaners i intersant. Bona faena!

    ResponderEliminar
  18. m'ha agradat que al conte tracten el tema de la empatia i el respecte de les habilitats que te cada persona. A més es senzill de llegir ja que no te molt de text.

    El flyer i el cartell, considere que capten l'atenció. M'ha agradat que al flayer posen de que tracta i la justificación del conte, ja que pertet tindre una visió del que es llegirà. No obstant això haria afegit alguna matge i alguns colors més vius. El cartell em sembla que esta bé, han utilitzat el desenfocament en la part d'alt i baix, el que fa que resalte més la figura del lloro.

    Per últim, el núvol de paraules, m'ha semblat diferent als demés perquè pareix que esta a un paper de periòdic. Però hauria posat les paraules en un tamany més gran i amb colors més cridaners.

    ResponderEliminar
  19. Aquest conte m'ha agradat molt però el que més m'ha agradat és que el núvol de paraules està feta a mà. Em sembla una gran faena i molt original ja que crec que cap dels altres equips ho ha fet, molt bona faena!!

    ResponderEliminar
  20. Molt bon treball! M'ha agradat molt el núvol de paraules feta a mà, a més el conte és molt original, però l'únic que afegiria més imatges.

    ResponderEliminar
  21. Em sembla un conte molt complet, gràcies a una temàtica ben encertada han sabut transmetre un missatge de manera ràpida i divertida. Des del principi comprens al personatge principal i et poses en el seu lloc. A més, les il·lustracions són molt divertides i gràcies a la veu en off en tot moment vas comprenent la història més facilment.

    Quant al núvol de paraules, em sembla diferent pel que em crida l'atenció i em sembla un disseny molt original.
    Respecte al full de mà i el cartell, alomejor hauria triat un altre fons, però la composició aquesta completa i s'aconsegueix transmetre el missatge.

    Bona faena equipe!

    ResponderEliminar
  22. En primer lloc, encara que és un conte curt, transmet perfectament el missatge de valorar als altres i a nosaltres mateixa, i que tots destaquem per alguna qualitat. M'ha agradat que en les il·lustarcions barregen dibuixos amb els fons reals.

    D'altra banda, cal desctacar els recursos que han creat. El flyer y el cartell tenen una bona distribució de text, imatges i colors que aconsegueixen captar l'atenció. A més, el núvol de paraules està creat en un estil com de paper de periòdic en el que es poden llegir prou bé totes les paraules, a part d'apreciar la forma i els colors del dibuix.

    Bon treball equip!

    ResponderEliminar
  23. El conte m'ha agradat molt, ja que ensenya a no jutjar a ningú i ser empàticsi respetuosos amb la resta. A més, també fomenta la generositat entre companys. Quant a les il.lustracions, semblen molt bones i atractives.

    D'altra banda, el cartell reflexa un missatge positiu i amb valors presents al conte. Respecte al flyer, ofereix infomració sobre la història que es narra i proposa unes activitats lúdiques i en context.

    Per últim, el núvol de paraules engloba la il.lustració del conte, que el fa atractiu i original.

    ResponderEliminar
  24. El conte compta amb una quantitat de text no molt extensa, que pot resultar amé als alumnes, i a més com que conté so pot ser més fàcil de llegir. Aquest transmet un missatge molt important.
    El núvol de paraules és original, ja que utilitza un disseny diferent i resulta cridaner. A més, és diferent a la resta de núvols de paraules.
    El flyer m’agrada molt, ja que és molt vistós i clar. Està composat per la imatge del protagonista del conte i la informació essencial, ben estructurada. A més, anima a llegir la història del lloro. El cartell està molt bé i conté un missatge molt bo.

    BON TREBALL!!

    ResponderEliminar
  25. Aquest coonte m'ha agradat bastant, ja que s'ha emprat com a personatges imatges que contrasten amb els fons. A més, l'aplicació de la que han fet ús per tal de crear el conte ha sigut molt realista, e interactiu, ja que pareix que tingues eel llibre a la mà.
    Per altra banda, els cartells estàn molt ben adaptats i molt coherents amb el conte, ja que fan contrastos entre els colors, per la qual cosa son cridaners. Han sabut transmetre un missatge molt important.

    ResponderEliminar
  26. Aquest conte, m'ha agradat molt perquè el missatge és molt encertat, la gent de vegades només es fixa en els defectes però també has de conèixer les virtuts perquè potser et sorprens, com en el cas de Isidoro!! El conte està molt ben il·lustrat i transmet perfectament el missatge.

    D'altra banda, el núvol de paraules està molt ben treballat! El flyer és senzill quant a la composició i el disseny però posa la informació pertinent. Per últim, el cartell és atractiu i creatiu.

    Bon treball!!

    ResponderEliminar
  27. Aquest conté m'agradat mol perquè transmiteixen els valors fonamentals.
    Pel que fa, al disseny aquest molt sencill però potser els dibuixos son mássa pàlid i algunes escenes destaca més els fons que els personatges.

    Pel que fa al cartell, aquest segueix la mateixa tonalidad de color i m'agrada molt.

    Per últim, pel que fa al flyer m'agradat per té massa text. Però en general, molt bé enhorabona!!!

    ResponderEliminar
  28. Aquest conte m’ha agradat molt i pense que aquest grup ha realitzat un bon treball. Primerament, destacaria el missatge que transmet, ja que ens recorda la importància de veure les característiques positives de cadascú i millorara eixes habilitats en les quals destaca. Així mateix, ens mostra la importància d’ajudar-se els uns als altres per millorar les habilitats que més ens consten. A més, els dibuixos queden molt originals sobre els fons ja creats.
    El núvol de paraules és molt original i cridaner, ja que podem apreciar que és la imatge del lloro protagonista. Així mateix, utilitza una sèrie de colors molt combinat que atrauen l’atenció.
    El flyer m’ha agradat principalment perquè està més complet que el de la resta de grups, ja que han realitzat la creació per davant i per darrere. A més, han afegit de què tracta i per tant, motiven més al lector.
    Finalment, el cartell és molt cridaner i les lletres són molt originals.
    Un treball excel·lent, enhorabona!

    ResponderEliminar