martes, 31 de marzo de 2020

Hola.

Ací us deixe el vídeo RELAT DIGITAL  que l'equip 8  ha realitzat corresponent a la pràctica 4:





Com sempre us pregue aporteu tots retroalimentació, raonant aspectes positius i aquells a millorar, quant al seu substrat didàctic, capacitat de transmetre el missatge desitjat, aprenentatge implícit, factura audiovisual (qualitat de l'estil visual, tècnica audiovisual utilitzada, coordinació amb so, transicions,...) intensitat, equilibri de la història, originalitat,...


Prec que a més de comentar, qualifiqueu el vídeo usant el sistema d'estreles que he incorporat a cada entrada.



Gràcies a l'equip 8 pel seu esforç.



Que ho gaudiu i ànim.

27 comentarios:

  1. En aquest relat em sembla que té uns dibuixos atractius, a més cadasqún tenia una música o uns sons realcionats amb la història.

    D'una banda, el missatge que volen transemtre s'entén, moltes vegades pensem que la gent no vol estar amb nosaltres perque som diferents, però en realitat estem equivocats.Per això necessitem que ens ho demostren, en aquest cas regalant-li unes ales noves.

    D'altra banda potser realitzari el video amb altre programa, ja que en algunes escenes es veia una franja amb el nom de l'aplicació i dificultava la visió dels dibuixos.

    ResponderEliminar
  2. Aquest és un vídeo elaborat, tant per l'ús de transicions com pel suport auditiu.

    D'altra banda, cal mencionar el gran esforç que han fet, dibuixant i pintant totes les imatges que apareixen.

    Finalment, l'audio és bo, i la història arriba a l'objectiu de la pràctica.

    ResponderEliminar
  3. Aquesta història em sembla molt dolça, a més els dibuixos realitzats pels meus companys són molt bonic, i es nota que han treballat molt en aquesta pràctica.

    Crec que amb aquest tipus d'esceniaris imaginaris els xiquets prenen més, ja que criden més la seua atenció.

    ResponderEliminar
  4. M'agrada molt el disseny i s'adapta molt bé als continguts.
    Pense que pot agradr molt als xiquets.

    Molt bé, grup 8!

    ResponderEliminar
  5. Comentari d'Arantxa Orts:
    El somni de Martina pense que és una bona història per a desenvolupar valors com la empatia o la amistat. Al cap i a la fi, sóm èssers que necessitem relacionar-nos per a aprendre i ajudar-nos entre nosaltres. Molt bons sons per acompanyar el relat!

    ResponderEliminar
  6. Primerament, he de dir que aquest relat digital transmet certs valors que són de vital importància i que han de ser transmesos en l'estapa escolar i que millor manera de fer-ho que a través d'un conte. A més, es nota que aquest equip ha dissenyat les vinyetes a mà així com també li ha posat veu a cadascun dels personatges que apareixen.

    Seguidament, crec que alguns que podrien ser millorables és el fet de llevar la marca d'aigua del vídeo, ja que aquesta dificulta que els dibuixos es puguen veure d'una manera ben definida.

    ResponderEliminar
  7. Crec que aquest relat transmet uns valors que són necessaris treballar a l'etapa de primària. Si a més, li sumem que han creat les vinyetes amb un entorn màgic que atraurà als més petits, s'obté un bon treball. A més crec que, encara que és clar que sense la marca d'aigua es veuría millor, la seua presència no és rellevant per a la seua visualització i comprensió. També m'ha agradat molt la música del fons.

    ResponderEliminar
  8. Primerament, fer referència a l'esforç de l'equip per dissenyar les il.lustracions a mà, presentades amb colors clars i amb un estil infantil que facilita la motivació del nen a l'hora de llegir.

    A més, cal destacar la facilitat d'enteniment que té el contingut ja que l'han narrat d'una forma on els xiquets i les xiquetes poden reconèixer perfectament que l'objectiu del relat és aprendre valors personals i cívics per ser millors persones.

    Un dels aspectes que possiblement jo milloraria és llevar la marca d'aigua del programa que heu utilitzat. Us reconamane que investigueu tutorials d'Internet ja que en molts d'ells explica de forma molt breu i clara com eliminar aquestes marques.

    Per la resta, molt bon treball equip!

    ResponderEliminar
  9. Aquest relat m'ha semblat molt complet i es nota que han fet un gran esforç. Les vinyetes fetes a mà i pintades amb colors vius ajuden a cridar l'atenció dels xiquets. De la mateixa manera, el relat treballa valors molt importants.

    Referent al vídeo, pense que han sabut transmetre la història de manera clara i motivadora. Al mateix temps, l'àudio era prou bo i les vinyetes manuals l'acompanyaven perfectament.

    ResponderEliminar
  10. D'aquest grup m'agradaria destacar prou coses. En primer lloc, dir que l'àudio s'escolta perfectament. Seguidament, les transicions que fan són molt bones. Destacar també els dibuixos que han creat. La música de fons també s'escolta bé. La història m'ha agradat molt, i aquest grup, com un d'abans, m'ha fet recordar la meua infància perquè em recorda a Campanilla de Peter Pan. A més als alumnes els cridarà molt l'atenció perquè són personatges que els agraden.

    Molt bon treball xiques!

    ResponderEliminar
  11. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  12. El relat d'aquest grup ha sabut arribar al cor de cadascú, ja no sols per recordar-nos a aquesta petita fada de la nostra infància, sinò també per la forma en la què ha sigut narrada; empleant una entonació de veu correcta que transmet a la perfecció el missatge del conte. Així com, una melodia que acompanya molt bé a cadascuna de les escenes.
    Un conte molt agradable, sobretot per les il·lustracions què són una delícia.

    ResponderEliminar
  13. M'ha agradat molt aquesta història. Crec que aconsegueix transmetre el missatge i emociona fàcilment. A més, la música ha tingut un paper molt important al vídeo. Per altre costat, destacar que han dibuixat les diapositives, cosa que porta treball extra.
    En conclusió, molt bon treball.
    Enhorabona al grup!

    ResponderEliminar
  14. Campaneta és un personatge molt conegut i crec que ha sigut bona elecció triar-ho. Però sobretot m'han agradat les il·lustracions que han realitzat els companys.

    Respecte al contingut, en tot moment és fàcil seguir el fil conductor de la història gràcies a la veu en off i a l'argument del vídeo, crec que els valors que s'intenten transmetre són molt essencials per a totes les persones.
    L'idea és molt bona i el ús de les TIC en aquest cas ha servit per a aconseguir transmetre el missatge de manera dinàmica i creativa.

    ResponderEliminar
  15. En primer lloc, cal destacar que el conjunt de l'àudio (tant les veus del narrador i dels personatges, com la música de fons i els efectes sonors) aconsegueix captar l'atenció i que el missatge i els valors que es volen transemtre, arriben encara més als receptors.

    A més, pense que és important destacar el gran treball que du darrere fer aquest tipus de vídeo, on tot el que es mostra està dibuixat a mà.

    ResponderEliminar
  16. En la meua opinió aquest treball té una temàtica molt bona, on l'ajudar a les persones que el necessiten i ser solidari és molt important. Pel que m'ha agradat.
    El disseny m'ha semblat una mica pobre, es podria haver dissenyat d'una altra manera més original i no amb dibuixos, però en general bona faena.

    ResponderEliminar
  17. La història és extraordinaria. El fet de fer ús del recurs d'aquests personatges és molt adecuat. La música de fons és molt bó i tot s'entén a la perfecció.
    Per contra, els canvis de música es nota molt potser haguera sigut més apropiat realitzar un fos d'entrada i salida de la melodia.
    Considere que s'ha realitzat molt de treball alhora de fer els dibuixos i sobretot de treball.

    ResponderEliminar
  18. M'agradat la temàtica, en un moment com el que estem vivint es molt importat ser solidari/a. En quant al disseny ha sigut tradicional, com el del meu grup.
    Bon treball companyes!

    ResponderEliminar
  19. Aquesta història m'ha agradat molt, ha sigut un relat concís i amb un missatge molt clar, el fet de tindre empatía i ser solidari. L'audio està ben gravat, s'escolta bé i està en conjunció amb les imatges. Respecte al vídeo pense que des d'un punt de vista més tècnic és podría llevar les marques d'aigua de la apliació.
    En concusió, molt bon treball, enhorabona!!.

    ResponderEliminar
  20. Primerament, cal destacar el súper esforç que han fet les companyes elaborant cada il·lustració, de segur que hi han empleat molt de temps fent-les!

    El missatge que volen transmetre s'entén perfectament.

    L'única cosa que es pot millorar, és que podrien haver-hi tret la marca d'aigua, ja que mitjançant aplicacions es pot fer (ens va ocórrer el mateix al nostre grup).

    Molt bon treball equip 8!

    ResponderEliminar
  21. Tant el disseny com el contingut que es tracta al vídeo són molt adequats per a l'alumnat. A més, és una mena diferent ja que han tractat de posar vinyetes realitzades a mà, cosa que mereix cert esforç. L'única errada que es veu es la presència de la marca d'aigua, encara que tot i així han fet un bon treball!

    ResponderEliminar
  22. Aquest relat transmet valors molt importants que s’han de treballar a l’escola, i per mitjà d’un conte és una molt bona forma de fer-ho. Cal destacar l’esforç realitzat per a elaborar els dibuixos que han quedat molt cridaners.
    A més, recalcar el paper que té la música, que potencia el missatge i li dona més intensitat.
    Un aspecte a millorar, seria l'eliminació de la marca d'aigua.
    MOLT BON TREBALL!

    ResponderEliminar
  23. En aquest treball es nota molt el treball que hi ha darrere. El fet de fer les vinyetes a mà, i aconseguir un conjunt de veu, imatges i música requireix molt d'esforç. A més, pense que la temàtica que han triat és molt encertada per a xiquets de Pirmària.
    Bon treball!:)

    ResponderEliminar
  24. M'agraden molt les il·lustracions, també els colors utilitzats en elles perquè és cridaner per als xiquets. La música i els efectes de soroll afegits al vídeo estan molt ben aplicats i va que pugues seguir amb facilitat aquesta història. La veu del narrador és clara. El conte es breu però molt fàcil de seguir i de comprendre.

    En quant a la edició, haguera buscat un programa sense marca d'aigua. Per la resta, molt bon treball!!!

    ResponderEliminar
  25. Conte molt ben il·lustrat que arriba a l'emissor i li dona sentiment gràcies a la música de fons que li dóna realisme.
    Per altre costat, apareix la marca d'aigua el qual resta a l'hora de la visualització, tot i això el treball és positiu i el conte molt emotiu.

    ResponderEliminar
  26. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  27. La història que han creat aquest equip està molt bé plantejada i m'ha agradat molt pel missatge que transmet de companyonia.
    D'altra banda, han sabut molt bé com utilitzar la música perquè se'ls escoltara bé la veu quan estigueren narrant la història.

    ResponderEliminar