miércoles, 29 de abril de 2020

P5-E15

Adjunte lliurament de pràctica 5 de l'equip 15:


-Enllaç a CONTE DIGITAL

Link a activitat a EducaPlay


-NÚVOL DE PARAULES:








FLYER:







-CARTELL/PORTADA:






Com sempre, espere comentaris crítics sobre aquest treball, realitzant consideracions sobre el missatge didàctic que es transmet i profunditat de la història, qualitat i coherència educativa en l'ús de recursos digitals.

29 comentarios:

  1. Aquests companys han triat una temàtica una mica diferent,ja que no estim acostumats a tratar-la en el aula, excepte en el àrea corresponent.

    En primer lloc, el conte em pareix un bon treball perquè utilitza uns colors que combinen de bona manera amb les imatges. Pel que fa a les lletres, aquestes són llegibles fàcilment, es a dir són clares. A més han atribuït una sopa de lletres com una activitat del conte.

    Pel que fa al núvol, pense que es la miniactivitat que han elaborat de manera més senzilla, però m'agradat que les lletres fosen dobles. En quant al Flyer aquest dòna l'informació de manera atractiva, degut a la lletra, i els colors. Per últim, al cartell pense que hauríen de posar alta imatge, per a que la part de baix no siga tan buida; no obstant, el fons sí em pareix adequat a la temàtica.

    ResponderEliminar
  2. En primer lloc, la temática de la música en el conte m'ha agradat prou ja que no sol tractar-se de manera habitual. A més, les il·lustracions són colorides i capten l'atenció de l'espectador. Per a la composició del conte han utilitzat l'aplicació de Storyjumper.

    En segon lloc, en quan a la portada del cartell han utilizat diversos elements que han quedat prou bé i a més han afegit un "sticker" que és EN CASA i que m'ha semblat original davant la situació que està vivint-se.

    Pel que fa al cartell promocional, tal vegada com a aspecte a millora, haguera utilizat altres colors per a les lletres com per exemple un blanc que destacara més sobre el fons del dos cercles,.

    Finalment, el núvol de paraules ha quedat molt vistós ja que utilitzen la forma d'una figura musical, en aquest cas una corchera, que han emplenat amb les paraules del conte amb diferents games de colors que destaquen sobre el fons blanc.

    Bon treball companyes!!

    ResponderEliminar
  3. El conte m'ha agradat molt, les imatges eren atractives i amb colors vistosos i els paràgrafs no eren molt extensos.

    En el referit al núvol de paraules crec que han triat els colors adequats per a les lletres, ja que es veuen amb claredat sobre el fons blanc. Finalment, el flayer i el cartell són atractius i ajuden a anticipar el tema sobre el qual es desenvolupa el conte. Pense que han sabut seleccionar molt bé els aspectes necessaris per a crear un bon conte.

    ResponderEliminar
  4. El conte que presenta aquest equip és transversal, ja que ens permet treballar diferents matèries diferents amb ell i crec que això té molts avantatges. A més, és molt llamatiu visualment, malgrat que alguna imatge baix el meu punt de vista està massa recargada.

    D'altra banda, el núvol de paraules té sentit amb el tema central del conte i és cridaner per als xiquets amb molts colors, Encara que algunes paraules són molt xicotetes i no es poden veure,

    Per últim, la portada i el flyer també estan bé estructurats i tota la informació que calia posar queda clara. A més, la idea de fer la presentació de manera virtual tenint en compte la situació actual, és molt original.

    ResponderEliminar
  5. El conte està ben pensat, m'ha agradat la idea dels tres països. Pel que fa a les imatges estan molt treballades i criden l'atenció. El text es llig bé i al costat del text hi ha una imatge per a entendre-ho millor.

    El cartell i el flyer criden molt l'atenció, ja que resalten a primera vista amb eixa gamma de colors. A més s'adapten a la situació actual i la presentació es farà de manera online.

    Per últim, el núvol de paraules també és atractiu. Encara que algunes paraules no es veuen. A més, no sé si es perquè ho han fet elles o l'aplicació no permet posar accents, però les paraules que en porten, just eixa lletra no apareix.

    Bon treball!

    ResponderEliminar
  6. Aquest conte m'ha agradat molt, el fet d'emprar una temàtica diferent com és la música com a base del relat m'ha agradat ja que és un àrea imprescindible per a les nostres vides i moltes voltes no se li dóna l'importància que mereix.
    D'una altra banda, les il·lustracions estan ben realitzades, són visuals i atractives.
    Els cartells i flyers estan ben fets i són cridaners.
    Per últim el núvol de paraules m'ha agradat que estiga basat en una nota musical.
    Bon treball!

    ResponderEliminar
  7. El conte té unes imatges molt bé fetes que es nota que elles han sigut qui les ha juntat per aconseguirles.

    Respecte al núvol de paraules em pareix que la forma es encertada i els colors també, però potser possant les paraules senceres donaria millor impressió que faltant algunes letres

    El que més m'ha agradat ha sigut el flyer que té una composició de colors que és molt agradable a la vista i han donat informació de l'event de presentació del seu conte.

    Bon treball!

    ResponderEliminar
  8. Primerament, he de dir que el flyer que ha realitzat aquest equip em pareix genial! És molt cridaner pels seus colors.

    El cartell, pot ser que siga una mica senzill i poc atractiu, i el núvol de paraules està bé però jo haguera posat un altre fons perquè es puga llegir millor les paraules que porta dins.

    Respecte al conte, m'ha agradat molt i és un material que es pot treballar perfectament de manera transversal amb la música. L'activitat addicional que han creat em pareix molt interessant.

    Bon treball equip!!!

    ResponderEliminar
  9. Aquest conte m'ha agradat per treballar un aspecte una mica diferent al que solem veure als contes. Les il.lustracions m'agraden pels seues paisatges i per la forma d'haver adaptat les notes musicals a un escenari reial com són els carrers, etc.

    El núvol está molt bé, la forma de la nota musical es relaciona amb la temàtica del conte i, pero que fa al flyer i el cartell pense que també están prou treballats respecte a l'elecció de colors cridaners per rebre una millor imatge, també han inclòs formes per indicar els missatge i es visualitzen més fàcilment.

    Per últim, el cartell també pense que está bé encara que es podria emprar una lletra una mica més gran per afavorir la lectura, però per la resta s'ha realitzat un bon treball equip.

    ResponderEliminar
  10. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  11. Aquesta és una història idonea per ensenyar als xiquets les diferents famílies de instruments. A més, m'han agradat moltíssim les il·lustracions que personificaven als diversos instruments que apareixien en diversos ambients realistes.

    Per altra banda, considere una molt bona elecció de les diverses imatges que apareixen a cartell i al flyer ja que representen a la perfecció la temàtica. A més, la informació que presenten es la necessària i no hi ha sobrecarga de informació escrita.

    Per últim, considere molt interessant la introducció de una activitat online que pot complementar el llibre. D'aquesta manera els alumnes podran treballar els instruments des de casa amb algun aparell electrònic.
    Felicitacions!

    ResponderEliminar
  12. Aquest equip ha tractat de forma excel·lent la didàctica a través dels valors que despren la música. Han aconseguit crear unes il·lustracions molt encertades a partir de diferents paisatges i la incorporació dels instruments musicals. Potser la portada del conte podria incloure també el conjunt d'instruments perquè fora més cridanera i la quantitat de lletra de cada pàgina es podria fer més lleugera si al dir instruments de percussió en compte d'aparéixer la paraula apareguera l'instrument.

    A més a més, han dissenyat una activitat molt bona per treballar aquesta temàtica a través de la plataforma Educaplay. Pel que fa al núvol m'ha agradat molt per la combinació de colors i la forma de lletra musical que l'han donat. A més a més, el flyer i el cartell tenen un disseny molt atractiu i s'inclouen les dades per poder veure la seua presentació d'una manera molt clara.

    Molta enhorabona pel vostre treball! És excel·lent!

    ResponderEliminar
  13. Crec que la temàtica d'aquest conte és molt original, ja que parla de la música i els valors que esta aporta a l'educació. Les il.lustracions em pareixen molt apropiades.

    Quant als altres recursos he de dir que la portada em sembla masa simple i les paraules del núvol de paraules no s'entenen amb claretat.

    Tot el demés està bé realitzat i es nota el treball dels meus companys.

    ResponderEliminar
  14. Aquest conte m'ha agradat molt. Tracta la música, i pense que és molt important treballar-la d'aquesta manera, amb l'objectiu de donar-li la importància que mereix. A més, les il·lustracions són molt apropiades i estan bé realitzades.

    Quant al núvol de paraules, crec que representa molt bé de què va el conte, ja que apareix una nota musical.

    Per últim, el cartell em pareix magnífic, ja que podria haver sigut el cartell d'un concert. Està molt relacionat. El flyer, em pareix adequat. A més, han pensat la presentació per realitzar-la a casa, adaptant-se a les circumstàncies.

    Enhorabona!

    ResponderEliminar
  15. La tematica d'aquest conte em pareix prou original. La música en moltes casos és l'assigantura oblidada pero pense que és molt important per als xiquets. A mes, les imatges son molt bones!!

    El cartell i el flyer son molt adequats qmb la tematica del conte.

    El núvol de paraules em pareix molt apropiat pero potser altres colors hagueren destacat mes.
    Tot i aixo, enhorabona companys!!!

    ResponderEliminar
  16. El conte m'ha semblat original i creatiu, amb un tema interessant d'abordar com és descobrir les teues possibilitats. El disseny amb els personatges ben realitzats i a més cridaners.
    El núvol amb la nota de música també molt encertada i les paraules ben relacionades peró el color es podria millorar
    El full de mà i la portada no tenen molta concordança entre les dues, però són cridaners i capten l'atenció per a llegir el conte. Bona faena!

    ResponderEliminar
  17. M'ha agradat el conte que ha fet aquest equip, ja que es una bona forma d'aprendre les diferents famílies instrumentals. Han escogit una temàtica diferents a resta i pot resultar atractiu per als xiquets. A més les imatges utilitzades son bones.

    Pel que fa al flyer i al cartell, d'una banda el flyer m'ha semblat cridaner, pels colors utilitzats. Potser la lletra dels cercles la posaria en un color més atractiu per a llegir-lo millor.D'altra banda, el cartell m'ha agradat, però hauria possat més imatges o dibuixos i la imatge que han posat un poc més gran.

    Per últim, pel que respecta al núvol de paraules, està bé ja que les paraules poden llegir-se amb claretat, però haria afegit alguna paraula més a banda de les families dels instruments.

    ResponderEliminar
  18. M'ha semblat molt original aquest conte ja que moltes vegades no se li dona la importància que se li ha de donar a la música perquè és una disciplina que ens serveix de gran ajuda.

    Quant al cartell, a la targeta i al núvol de paraules m'han semblat molt originals, la qual cosa més m'ha agradat és utilitzar la forma d'una nota musical per al núvol de paraules. Enhorabona!!

    ResponderEliminar
  19. Pel que fa aquest conte m'ha agradat molt ja que es tracta un tema que normalment no fem ús del mateix, també m'ha agradat el cartell, la targeta i el nuvol de paraules ja que sempre relacionades amb la musica, i criden molt l'atenció

    ResponderEliminar
  20. Aquest conte és molt original, tant en disseny com en contingut. Aprendre sobre la música a més de comprendre valors importants em sembla una manera de combinar continguts molt encertada. A més, les il·lustracions són súper acolorides i els personatges molt divertits.

    Quant al núvol de paraules, en aquest cas la nota musical representa aspectes del conte a més d'estar composta per lletres. Hi ha un xicotet inconvenient i és que algunes de les paraules no s'arriben a entendre per la grandària.

    Finalment el full de mà i el cartell són idonis, compleixen la seua funció ja que tenen una bona distribució quant a text i elements gràfics.
    Bona faena!

    ResponderEliminar
  21. En primer lloc, he de dir que m'ha agradat l'argument del conte perquè tota la història envolta a la música i em resulta prou entretingut per als més menuts. A més, les il·lustarcions són molt colorides i acompanyen bé al text. L'únic aspecte a millorar és que podrien haver inclós una imatge de portada al Storyweaver.

    Per un altre costat, el cartell, flyer i núvol de paraules són molt acertats, destacant d'aquest últim que han possat un estil de lletra diferent i més original. També hem de destacar que han aportat una activitat que pot resultar interessant de realitzar després de llegir el conte.

    ResponderEliminar
  22. Aquesta història és molt original per a contar als xiquets i d'aquesta manera ensenyar-los els instruments. És un tema poc comú i per això em pareix molt original i adequat, ja que és com una nova forma per als docents d'ensenyar música als seus alumnes i no fer la clase com sempre.

    El núvol de paraules està molt encertat, ja que coincideix amb la història i utilitza un tipus de lletra diferent i que crida l'atenció dels xiquets i de qualsevol espectador. En quant al flyer i el cartell molt bones idees.

    Enhorabona, bon treball grup !!

    ResponderEliminar
  23. Aquest conte sembla molt entretingut, ja que és viu una aventura amb els instruments amb el fi de fer música. Les il.lustracions m'han agradat molt, i el missatge també, degut a que fomenta la cooperació i el treball en equip.

    Quant al cartell, reflexa la importància de la música en el dia a dia, ja que encara que hi haja que estar a casa, aquesta ens ajuda sempre. A més, el flyer és molt cridaner i presenta unes activitats dinàmiques i relacionades amb el conte.

    Per últim, el núvol de paraules inclou matisos del conte i sembla atractiu.

    ResponderEliminar
  24. El conte tracta la música, un tema que no és molt comú als contes ni a les aules, a no ser que siga en l’àrea de música. Per tant, està molt bé el tema triat. Pel que fa a les il·lustracions són cridaneres. Cal destacar també l’activitat que han plantejat per realitzar una vegada s’haja llegit el conte.
    Pel que fa al núvol de paraules, és diferent ja que s’ha emprat una nota musical i, a més, les lletres són grans i acolorides, cosa que facilita la lectura junt amb el fons. L’únic inconvenient que he trobat és que falten algunes lletres.
    El flyer és molt colorit i cridaner amb elements representatius del conte, conté tot allò imprescindible. A més, m’ha semblat interessant que hagen pensat en la situació actual i degut a açò, hagen decidit fer la presentació online. I, per últim, el cartell és simple, però conté l’essencial.
    BON TREBALL!

    ResponderEliminar
  25. La història d'aquest conte és molt original i interdisciplinar, ja que s'està narrant una història relacionada amb la música, el que resulta cridaner i atractiu perquè no és molt comú a classes. Els dibuixos que han utilitzat per a complementar el conte están ben triats acord al que es vol transmetre en el moment.

    Pel que fa al núvol de paraules, és cridaner i relacionat amb la hitòria contada sobre la música, encara que la portada pot resultar no massa cridanera i ha estat un poc simple.
    L'activitat que es planteja és adequada, peró es necesita de xiquets concentrats i calmats, ja que requereix de paciencia i concentració per a fer-la per a determinades edats.
    En general és un bon treball!

    ResponderEliminar
  26. En aquest conte, m'ha paregut que s'ha tractat de molt bona manera els valors musicals. A més, han sabut relacionar els persoantges musicals amb els fons d'una manera divertida i més cridaneraa i enriquidora per al lector.
    Quant als cartells, m'han paregut molt originals i que contrasten a la perfecció el color i les formes per tal de cridar l'atenció.

    ResponderEliminar
  27. Aquest conte està original. No sabria dir exactament quin és el valor que transmet però el que està clar és que els instruments de percussió aprenen coses d'ells mateixos que no sabien i descobreixen les seus habilitats. Les imatges del conte són molt atractives i és fàcil de llegir perquè no es fa pesat.

    El núvol de paraules està genial, els colors són vistosos. El flyer també és molt directe i bonic, a més la informació que faciliten es llig clarament. Per últim, el cartell està molt bé perquè posen la imatge final del conte on podem veure totes les famílies d'instruments reunits aportant la seua part.

    Bon treball!!

    ResponderEliminar
  28. M'agradat molt la història. Pel que fa al disseny gràfic, pot ser haguera sigut més original fer-los elles mateixes, però m'ha agradat molt.

    El nuvol de paraules m'ha resultat molt cridanera.

    El flyer i el cartell tenen unes tonalitats molt bones i coherents.

    Enhorabona

    ResponderEliminar
  29. Aquest conte m’ha agradat perquè tracta el tema de l’ajuda i la cooperació, al mateix temps que ens demostra que cadascú som diferents. No obstant això, tal com veiem al conte, tots junts sonen millor. El text del conte és adequat i les imatges són molt acolorides i cridaneres.
    El flyer, el cartell i el núvol de paraules són molt acolorits, atractius i cridaners, ja que tan sols en veure’ls ja t'apeteix llegir el conte. Tots estan relacionats amb la temàtica del conte.
    Un treball Excel·lent, enhorabona!

    ResponderEliminar