martes, 19 de mayo de 2020

TEST FINAL I CRITERIS D'AVALUACIÓ

Hola a totes i tots.

Divendres que ve com sabeu tanquem l'avaluació contínua del curs amb el test teòric final de 20 preguntes. Encara que demà tindreu l'oportunitat de resoldre els dubtes que considereu oportunes, establiré alguns aspectes bàsics que espere resolguen les més importants:

-El test tindrà 20 preguntes amb quatre respostes possibles cadascuna d'elles.

-Per a realitzar el test disposareu de 20 minutos DES DEL MOMENT EN QUÈ COMENCEU A REALITZAR-LO.

-EL TEST ESTARÀ DISPONIBLE PER A PODER INICIAR-SE LA SEUA REALITZACIÓ DES DE LES 10.00 FINS A les 10.05. L'objectiu és minimitzar la temptació que es realitze col·laborativament, com podeu imaginar.

-L'ordre de les preguntes i les respostes canvien aleatòriament cada vegada que un de vosaltres entra a fer el test. De nou, l'objectiu és el mateix.


El procediment que seguirem serà el següent:

Jo entraré en la sessió virtual per GoogleMeet a les 10.00 i estaré disponible fins a les 10.30. Si hi ha qualsevol qüestió o problema que poguera sorgir estaria doncs a la vostra disposició per a resoldre-ho en el període en què realitzeu la prova. Podeu optar per estar connectats a GoogleMeet durant la prova o no, això és decisió vostra.





D'altra banda, per a aclarir els criteris i pes de cada part en l'avaluació contínua del curs, he elaborat un esquema, perquè crec que hi ha hagut una mica de confusió pel fet que a l'ésser el curs del CiD un 10% els percentatges de la resta ja són sobre un 90% restant i pot ser confús. Crec que amb aquest esquema eliminem qualsevol dubte:




No hay comentarios:

Publicar un comentario