jueves, 2 de abril de 2020

Hola.

Ací us deixe el vídeo RELAT DIGITAL  que l'equip 5 ha realitzat corresponent a la pràctica 4:






Com sempre us pregue aporteu tots retroalimentació, raonant aspectes positius i aquells a millorar, quant al seu substrat didàctic, capacitat de transmetre el missatge desitjat, aprenentatge implícit, factura audiovisual (qualitat de l'estil visual, tècnica audiovisual utilitzada, coordinació amb so, transicions,...) intensitat, equilibri de la història, originalitat,...


Prec que a més de comentar, qualifiqueu el vídeo usant el sistema d'estreles que he incorporat a cada entrada.



Gràcies a l'equip 5 pel seu esforç.



Que ho gaudiu i ànim.

26 comentarios:

  1. La història d'aquest vídeo compta part de la realitat que ens envolta, està molt ben plantejada. L'àudio s'escolta bé i el text que posen es llig també bé. El fons també és bo i esta contextualitzat. Els personatges també estan ben creat i cal destacar que ho han fet com en una espècie de tira de còmic. M'ha agradat molt. Bon treball!

    ResponderEliminar
  2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  3. Han fet una història que pense que a l'actualitat continua passant. El missatge que volen transmetre es molt bó i inclusiu. A més també parla de l'amistat.

    Cal destacar que en algunes parts del video el audio no s'escolatva practicament res, aquest seria un aspecte a millorar, però les imatges estàn prou bé.

    També m'ha agradat que al final de video, preunte ell que tú faries en aquesta situació. Es una bona forma de fer reflexionar sobre les actituts i comportaments que prenem cap a les persones.

    ResponderEliminar
  4. M'ha agradat molt el missatge d'aquest video per donar-nos dues leccions: la necessitat de la inclusió i el valor d'una vertadera amistat.

    Respecte a la veu, hi ha variacions molt grans del to, potser això es podria millorar.

    Respecte a la presentació és una manera original de fer un conte i les transicions han sigut bones.

    Bon treball!

    ResponderEliminar
  5. El fet de plantejar aquesta història com un còmic em sembla original. El missatge que pretén transmetre també pense que és molt necessari i que tracta una realitat molt habitual en l'escola. D'altra banda, els gràfics estan ben muntats i queda molt visual. Solament es pot millorar un poc l'audio ja que a algunes companyes se les escolta molt i a altres molt poc, encara que sé que com no podem juntar-nos per a fer les pràctiques aquesta és una cosa inevitable.

    ResponderEliminar
  6. Aquest relat sembla molt original. L'equip ha decidit realitzar-ho com una mena de còmic per açò és prou atractiu. Les imatges són bones i el muntatge també.

    Pel que fa al contigut pense que es totalment acertat ja que és un el problemes que per desgràcia es viuen actualment a les escoles. El missatge del conte s'entén perfectament.

    Enhorabona equip, bon treball!

    ResponderEliminar
  7. Pel que fa a l'aspecte didàctic centrat en la diversitat cultural, és d'allò més encertat ja que ens trobem en una societat intercultural. La qualitat de les transicions i les imatges també són molt bones.

    I per últim, com ja han dit altres companys m'agrada la idea de la reflexió final. A partir de la història et permet vivenciar de forma directa quines són les actituds que hauries de densevolupar en aquest tipus de circumstàncies.

    Molt bon treball, gràcies!

    ResponderEliminar
  8. Aquest equip ha realitzat un bon relat digital, ja que ha tractat el tema de: la inclusió de la interculturalitat i que està molt present en les escoles. A més, han posat veu als diferents personatges així com també han inclòs àudio en les diferents vinyetes depenent de l'acció que estiguera desenvolupant-se.

    D'altra banda, en la part final del vídeo han transmès un missatge per a que l'espectador reflexione i es pregunte com hauria actuat ell davant una situació com aquesta.

    En conclusió han realitzat un bon treball! Enhorabona!

    ResponderEliminar
  9. El que més m'ha agradat d'aquest vídeo és que dona peu a la reflexió, un aspecte que resulta molt important hui a dia i que, sense dubte, hem de promoure cada vegada més.

    Per un altre costat, tant el contingut del vídeo, com les imatges i l'àudio es complementen prou bé, pel que podem seguir el desenvolupament de la història sense cap problema.

    Enhorabona equip!

    ResponderEliminar
  10. El contingut és molt semblant a la realitat, per això m'agrada ja que s'han de treballar els valors i posar-los en pràctica.
    Pel que fa a la reproducció, les imatges es visualitzen bé i pense que posar el text ha sigut bona idea, perquè permet llegir als xiquets a la vegada que escolten.

    ResponderEliminar
  11. En la meua opinió, un treball molt reflexiu perquè faça pensar a l'espectador, un encert del grup. Una temàtica molt important d'abordar-la amb una idea bastant clara.
    El disseny també molt bo amb els entrepans, molt atractiu.
    No tinc cap inconvenient a ressaltar. Molt bona faena, enhorabona!

    ResponderEliminar
  12. El tema de la integració cultural em sembla encertat i essencial a parts iguals. Crec que és un aspecte imprescindible per a treballar a les escoles i el vídeo transmet a la perfecció els valors necessaris.

    D'aquest, manera l'àudio i les imatges són bones. A més, el fet d'haver incitat a la reflexió i actuació de l'alumnat en la part final del vídeo a través de les preguntes m'ha semblat molt bona idea.

    ResponderEliminar
  13. M'agradat perquè és un tema que a hores d'ara està molt present a les aules, i em de fer consciencia als nostres alumnes. Pense que el missatge arriva perfectament, però m'hagera agradat que Estefania, s'haguera disculpat. Tot i així, pense que és un bon treball.

    ResponderEliminar
  14. Aquest video m'ha agradat ja que incita a no tindre una actitud passiva davant dels problemes que vivim en el dia a dia,a prendre acció i ser responsable, a no callar-nos davant de les injustícies i per tant pense que es un video molt important per a que els nostres alumnes prenguen acció davant de qualsevol acció injusta que viuen.
    Pel que fal al video està ben creat, amb imatges ben escollides i és molt visual.
    Enhorabona!!!!

    ResponderEliminar
  15. Aquest grup ha treballat molt i el resultat final, com és pot observar és de molt bona calitat. La història tracta la interculturalitat, la qual cosa trobem a diari en les aules. Per aquesta raó crec que el tema que han agraft és una molt bona proposta.

    Quant als personatges, que siguen alumnes que és podrien trobar en qualsevol col·legi crec que ajuda a l'alumnat a posar-se en la seua pell.

    ResponderEliminar
  16. El tema que tracta, la integració cultural, em sembla un aspecte molt important el qual s'ha de fer consciència al nostre alumnat.

    Per una altra part, considere que el contingut del vídeo, així com l'àudio, està molt bé.

    Bon treball equip!

    ResponderEliminar
  17. El tema que tracten en aquest vídeo és molt encertat per tal de poder treballar-lo amb els alumnes, ja que durant molt de temps la diversitat cultural ha sigut un tema tabú, i amb aquest vídeo es fa que hi haja una reflexió a nivell general al aula. Bon treball!

    ResponderEliminar
  18. En primer lloc, crec que és necessari que tant alumnes com adults coneguen situacions com aquestes, ja que és important eliminar els prejudicis i el bullying. A més, el relat fa reflexionar sobre una situació d'exclusió i ens fa posar-nos en el lloc dels altres per un moment.

    I finalment, respecte al disseny pense que han tingut una idea molt bona en tractar-se d'una mena de comic amb veu en off.
    Bona faena!

    ResponderEliminar
  19. Hola, enhorabona al grup per la realització del treball. Independentment que hem vist moltes vegades treballs en els quals s'intenta simular un conte o còmic, este és el més aconseguit a nivell gràfic Per altra banda es pot aplicar en els primers cursos de primària per a treballar tant aspectes culturals com per a treballar la lectura, ja que el ritme d'una escena a una altra és lent i el que al principi pot semblar un desavantatge no ho és. Potser el que es podria millorar és l'àudio i el to de veu

    ResponderEliminar
  20. El missatge que han transmet m'ha agradat molt perque ho trobe molt important i ho han tractat molt bé.
    El fet de fer reflexionar als alumnes mitjançant aquest relat digital es molt bona idea.
    Per últim, les imatges i musica son apropiades, així com la claritat de la veu. Molt bon treball!

    ResponderEliminar
  21. Aquest relat m’ha agradat molt, ja que pot ser una situació que es done a les aules i a més, transmet uns valors relacionats amb la diversitat de cultures essencials per poder viure en societat. Pot ser utilitzat per conscienciar l’alumnat sobre aquestes situacions.
    La pregunta final a mode de reflexió considere que és molt important perquè l’espectador prenga consciència dels seus actes i també reflexione sobre aquest tema.
    Les imatges estan molt aconseguides, ja que representen molt bé les escenes.
    ENHORABONA, UN TREBALL EXCEL·LENT!!

    ResponderEliminar
  22. M'ha agradat molt, crec que han fet el relat digital amb l'aplicació de Storyboard, una aplicació molt interessant i amb molt de contingut per a crear molt bons relats. A més, han utilitzat diàlegs entre els personatges, cosa que em sembla molt interessant. Com a inconvenient és veritat que algunes veus s'escoltaven més que unes altres però això és un mínim detall. Bon treball xiques!!

    ResponderEliminar
  23. Missatge clar el d'aquest relat. M'ha ajudat a reflexionar i recordar moments en les etapes educatives anterior. M'agradaria destacar les preguntes que es llancen al final que ajuden a qüestionar-te i pensar que en penses respecte al tema en qüestió. Bon treball!

    ResponderEliminar
  24. Considere que la història en forma de còmic li dóna originalitat i fa que siga més atractiu i cridaner per als xiquets ja que utilitzen en tot moment oracions simples, la qual cosa fa que el missatge siga clar i concís.
    Les imatges són bones amb l'entonació de les veus que fa més creïble la història.
    És un bon treball, ja que es transmet en tot moment el valors inclusius.

    ResponderEliminar
  25. L'aplicació que s'utilitza és molt bona per realizar aquest tipus de vídeo. El tema que tracten i el missatge que tranmeten són molt clars i m'han fet reflexionar sobre aquest.
    les imatges són molt bones i s'ecolta amb molta claretat.

    ResponderEliminar
  26. D'aquest relat digital opine que han encertat molt bé amb la temàtica triada ja que és un tema que tràgicament ocorre en molts col·legis.

    El que més destacaria és que al final del vídeo han posat una sèrie de preguntes, la qual cosa fa reflexionar , et fa parar a pensar i a introduir-te encara més en la història.

    ResponderEliminar