jueves, 2 de abril de 2020

Hola.

Ací us deixe el vídeo RELAT DIGITAL  que l'equip 12 ha realitzat corresponent a la pràctica 4:





Com sempre us pregue aporteu tots retroalimentació, raonant aspectes positius i aquells a millorar, quant al seu substrat didàctic, capacitat de transmetre el missatge desitjat, aprenentatge implícit, factura audiovisual (qualitat de l'estil visual, tècnica audiovisual utilitzada, coordinació amb so, transicions,...) intensitat, equilibri de la història, originalitat,...


Prec que a més de comentar, qualifiqueu el vídeo usant el sistema d'estreles que he incorporat a cada entrada.



Gràcies a l'equip 12 pel seu esforç.



Que ho gaudiu i ànim.

23 comentarios:

  1. La manera en la que han editat aquest vídeo es fascinant, la veritat és que junt a la història m'ha agradat molt. Des del primer moment, amb eixa introducció de pel·lícula, fins al final, que també destaca amb el fons i la música dels Looney Tunes si no recorde mal, es manté el bon disseny. Per altra banda, l'àudio s'escolta molt bé durant tot el vídeo. Supose que tindrà molt treball realitzar-lo així que molt bon treball grup!

    ResponderEliminar
  2. Aquest relat m'ha agradat molt. a més la manera de trasmetre el missatge amb animals es interessant. Fa fer entendre de que totos som diferents, però hem de aprendre a conviure amb les nostres diferencies.

    Les imatges son bones i el audio a la llarga del video també. A més el audio es coordeniva perfectament amb els diferents diàlegs dels animals.

    Considere que és una historia original i cridanera per als xiquets i xiquetes. Bon treball!

    ResponderEliminar
  3. Considere que aquest relat digital està molt bé fet. Han tingut una gran idea per a fer la història, doncs els animals són personatges molt cridaners per als xiquets, a més de que tenen uns colors molt cridaners. També l'audio s'escolta molt bé, els canvis de veus resulten molt interessants per a entendre la història i el missatge transmitit és molt bonic i necessari per als xiquets. Bona tasca!

    ResponderEliminar
  4. Des del meu punt de vista, aquest treball està molt bé realitzat. M'han agradat molt les diapositives, així com les transicions. La veu és clara i s'escolta molt bé.
    Per altre costat, el missatge és clar, tots som diferents però això ens fa especials. I la idea d'emprar animals és molt adequada.
    Enhorabona!

    ResponderEliminar
  5. Pense que aquest grup ha dissenyat un conte molt profesional. La qualitat de totes les imatges és molt bona i m'ha paregut original el vídeo de presentació i la manera de finalitzar. A més, l'audio és molt bó, s'escolten bé totes les veus i el discurs és clar i senzill per als xiquets. També, la història és cridanera i original, amb un missatge important. No puc dir que milloraria cap cosa.

    ResponderEliminar
  6. Aquest treball és excel.lent per diverses qüestions. Primerament, per la idea genial que han tingut a l'hora fer l'elecció dels personatges ja que els animals són prou cridaners per als nens.

    A més, pel que fa a la creació del relat digital, pense que és prou professional ja que han utilitzat canvis de veu, açò provoca que l'atenció estiga molt més focalitzada i sense oblidar que els colors són prou atractius i també ajuden a que tota la presentació conforme un relat magnífic.

    Bon treball equip!

    ResponderEliminar
  7. Aquest relat digital al meu parer, ha estat molt encertat, ja que han utilitzat una història en la qual a través dels diferents personatges s'aprenen valors educatius com la inclusió, la diversitat, el respecte, l'aceptació, etc. Per altra banda, han utilitzat diverses veus per als diferents personatges cosa que ajuda a que l'espectador mantinga més l'atenció i no siga tan monòtom.

    Per altra banda, com a cosa millorar diria que podrien haver incertat algun tipo de soroll o d'àudio en les diferents vinyetes per a fer la història més entretinguda.

    En conclusió, aquest equip ha realitzat un gran esforç, enhorabona!

    ResponderEliminar
  8. En primer lloc, vull remarcar la qualitat de les imatges emprades així com dels fons emprats. Han aconseguit introduint animals amb diferents que la història siga molt entretinguda i que de segur captaria l'atenció de tot l'alumnat.

    Però el que més remarcaria és la introducció que m'ha semblat molt original i d'autèntics professionals. Un treball excel·lent, enhorabona companys!

    ResponderEliminar
  9. Per començar, m'agradat molt la idea d'utilitzar aquesta hsitòria plena de personatges animals per a transmetre valors inclusius, ja que amb aquesta manera de presentar el conte, s'aconsegueix captar l'atenció dels xiquets i les xiquetes i ficar-los dins del desenvolupament de la història. A més, han utilitzat veus diferents per a representar a cada personatge, i totes aquestes s'entenien perfectament.

    Com aspecte a millorar, encara que el començament del vídeo impresiona quant a imatge i àudio, en la resta del vídeo inclouria altres efectes sonors per a fer el conte més entretingut.

    Bon treball!

    ResponderEliminar
  10. Pel que fa a la producció del vídeo, m'ha agradat el seu desenvolupament del moviments que han fet als animals per a que fosen més realistes.
    Per altra banda, la història també m'ha agradat per els valors que transmetren, perquè es troben en contra dels prejudicis.

    ResponderEliminar
  11. El principi del vídeo semblava realment com si anara a començar a veure una pel·lícula, la qual cosa incitava a veure de què anava el vídeo. Seguidament, el fet que els personatges anaren animals m'ha semblat molt encertat ja que aquests resulten atractius per als alumnes.

    Quant a la producció del vídeo remarcaria l'ús de diferents veus i els fons emprats, ja que ajudaven posar-se en situació.

    ResponderEliminar
  12. M'agradat molt encara que pense que la veu anava molt ràpid. Però es nota que està molt treballat. També treballar amb animals pense que és una estratègia molt interessant per als alumnes. Haguera estigut bé posar una música de fons en algunes situacions per a terminar de ficar-se en la història. Bon treball!

    ResponderEliminar
  13. M'han agradat molt les imatges utilitzades, i la claritat de la veu, que s'escolta molt bé. Encara que em sebla que podrien utilitzar algun recurs més pense que és un bon treball.

    Que els personatges siguen animalets és molt bona idea, ja que aquesta temàtica sols cridar molt l'atenció de l'alumnat.

    En conclusió un bon treball.

    ResponderEliminar
  14. Primeramennt, pel que fa a la producció del vídeo, considere que està molt elaborat. Tanmateix, les veus s'entenen a la perfecció i m'ha agradat molt els distints fons que acompanyaven a l'àudio.

    Sense dubte, destaque aquest treball per la magnífica qualitat d'àudio que té.

    Molt bon treball companys!!!

    ResponderEliminar
  15. M'ha paregut que l'edició ha sigut perfecta. A més l'ús d'animals animats sempre fa que es capte més l'atenció dels xiquets. És una història molt didàctica i assenyalada. Bon treball!

    ResponderEliminar
  16. El disseny d'aquest relat digital em sembla molt original i creatiu. A més, els companys han utilitzat els animals com a personatges de la història i crec que ha ajudat molt a transmetre el missatge.

    D'altra banda, crec que han triat recursos animats i acolorits el que fa més fàcil cridar l'atenció de l'espectador.
    Bon treballe companys!

    ResponderEliminar
  17. Respecte a aquest relat, pense que és molt bó. Han possat a animals com a protagonistes, fet que juntament amb els canvis de veu i la música, fan que siga molt cridaner per als xiquets i per a nosaltres.

    L'edició, la qualitat de les imatges, les transicions han estat molt bé.

    El missatge és molt encertat per als xiquets.

    Boníssim treball!:)

    ResponderEliminar
  18. La capacitat de transmetre el missatge desitjat és l'adequada perquè queda molt clar.
    La idea de tractar-ho mitjançant animals és molt acertada per a explicar-ho als més menuts.
    Tant les imatges, com el só están prou bé.
    Molt bon treball!!

    ResponderEliminar
  19. Aquest relat digital conté un so molt clar i fa ús d’unes imatges molt bones. A més, la història amb els animals com a personatges, aspecte molt cridaner per als alumnes, transmet el missatge a la perfecció.
    MOLT BON TREBALL!!

    ResponderEliminar
  20. A part de transmetre un missatge molt important, la qual cosa més m'ha agradat d'aquest treball és que han utilitzat el moviment dels animals del conte. Considere que el moviment pot cridar molt l'atenció dels xiquets i les xiquetes, és molt visual. Bon treball xics!!

    ResponderEliminar
  21. Aquest relat digital és diferent i atractiu pel receptor. El que més m'ha agradat ha sigut els canvist quant al to de veu que han anat canviant segons el personatge que intervenia. Per aquest motiu i pel bon muntatge, treball molt positiu!

    ResponderEliminar
  22. Aquest relat és molt atractiu i cridaner ja que utilitza a animals com a personatge de la història el que fa que siga molt adequat per als xiquets i que, d'aquesta manera, aquestos pugan entendre i captar allò que es vol transmetre.
    El missatge i el contingut están clars, i aconsegueixen transmetre el missatge deseat, complimentat això amb les veus de cada personatge.
    És un bon treball!

    ResponderEliminar
  23. L'utilització d'animals com a personatges del conte és molt bona idea a l'hora de cridar l'atenció dels xiquets i això ens ajuda a nosaltres com a futurs Mestres per tenir idees com aquesta tan bones. El missatge del vídeo i el seu contingut s'entenen amb claredat i amb sabut transmetre-ho.

    ResponderEliminar