martes, 31 de marzo de 2020

Hola.

Ací us deixe el vídeo RELAT DIGITAL  que l'equip 10  ha realitzat corresponent a la pràctica 4:





Com sempre us pregue aporteu tots retroalimentació, raonant aspectes positius i aquells a millorar, quant al seu substrat didàctic, capacitat de transmetre el missatge desitjat, aprenentatge implícit, factura audiovisual (qualitat de l'estil visual, tècnica audiovisual utilitzada, coordinació amb so, transicions,...) intensitat, equilibri de la història, originalitat,...


Prec que a més de comentar, qualifiqueu el vídeo usant el sistema d'estreles que he incorporat a cada entrada.



Gràcies a l'equip 10 pel seu esforç.



Que ho gaudiu i ànim.

23 comentarios:

  1. Pense que el missatge d'aquest relat és molt inclusiu, ja que moltes vegades no volem coneixer a personaes (en aquest cas al número 0) simplement per el seu aspecte, sense pensar que també pot tindre coses bones.

    Pel que fa al audio del video, es molt fluix en general, n'hi havia parts que eren molt complicades d'entendre. També cal destacar que algunes de les transicions que feien eren un poc ràpides.

    Malgrat això, es un relat original i molt inclusiu, que pot ajudar a millorar les relacions entre xiquets i xiquetes.

    ResponderEliminar
  2. Aquest conte em sambla molt interesant, jajaja que es pot tractar de manera transversal, es a dir, no només ensenya als alumnes a que tots han de ser amics, si no que també és pot treballar a l'assignatura de matemàtiques, ja que ens ensenya moltes característiques del 0.

    ResponderEliminar
  3. Comentari d'Arantxa Orts:
    Aquesta història la considere molt completa perque a més d'aprender valors com la empatia, ele xiquets o xiquetes poden entendre el valor del número 0 que, a vegades, es difícil d'explicar. Molt bon treball!

    ResponderEliminar
  4. Pel que fa a aquest relat digital, en primer lloc he de dir que m'ha semblat una història creativa per transmetre valors como ara la diveristat, el respecte o la empatia. A més, els números estan pintats amb colors molt vius, cosa que fa que resalten en les diferents vinyetes.

    En segon lloc, com a punts a millorar, pense que podriem haver fer diferents tipus de fons per a adaptar cada situació a la seua vinyeta, és a dir, per exemple quan estan jugant, podriem haver dibuixat un pati. També es podria millorar l'àudio, en el sentit de posar soroll a les diferents accions que realitzen els números.

    En conclusió, el treball d'aquest equip ha estat adient i han obtingut un bon resultat!

    ResponderEliminar
  5. Pel que fa a la visualització de les imatges aquestes encara que són senzilles, també ho són atractives. En quant al compte i a la seua història m'agrada molt com han intentat fer arrivar-nos el missatge que volíen trasmetre, perquè ha sigut molt original. En canvi, pense que la veu del narrador s'escoltava un poquet fluixa.

    ResponderEliminar
  6. Aquesta història m'ha agradat moltíssim, especialment per la seua senzillesa i tot el que transmet. El vídeo, en sols tres minuts ens mostra que tots tenim qualitats, fomenta la inclusió i a més repassa conceptes matemàtic com els nombres parells i no parells o el valor posició.

    Com uniques coses a millorar diría quadrar bé l'audio, doncs cap a la fi del vídeo hi ha un moment que es sent molt alt i no s'escolta el relat; i quan apareix el professor pi podría haver fet la veu un altre company en lloc del mateix canviant la seua pròpia.

    Enhorabona, un treball molt complet i original, m'encanta!

    ResponderEliminar
  7. D'aquets relat cal destacar la forma clara i senzilla d'explicar una mena de valors com, el respecte, la empatia,...mitjançant uns protagonistes que viuen diariament a la vida dels nens i les nenes, els números.

    A més, un altre aspecte positiu a destacar és la idea de dissenyar les il.lustracions a mà pintats amb colors vius, que atrauen molt més l'atenció.

    Un aspecte a millorar podria ser el volum de l'audio adjuntat al relat digital ja que alguna vegada s'escolta prou alt i no es sent bé el relat. A més, hauria estat bé incloure una música ambiental per fer-ho més llevader.

    Pel que fa a la resta, molt bon treball equip!

    ResponderEliminar
  8. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  9. Al meu entendre, a través d'aquesta història senzilla han sabut transmetre a la perfecció la importància de valors essencials com la companyonia o la integració. A més, ha servit per a explicar un aspecte matemàtic com és el valor del número zero.

    Referent al vídeo, pense que les imatges són clares i ajuden a entendre millor el relat. No obstant això, com a aspecte a millorar destacaria l'àudio, ja que al final hi ha una part que no s'escolta bé el relat.

    ResponderEliminar
  10. Crec que aquesta història transmet a la perfecció el dita: "En les coses simples, es troba la bellesa". Ja que en aquest senzill relat s'ha sabut transmetre aquestos valors d'integració i respecte per el altre amb una explicació clara i fàcil d'entendre.
    L'únic aspecte a millorar seria l'audio ja què estava molt fluixet.

    ResponderEliminar
  11. Des del meu punt de vista, es tracta d'un vídeo senzill, tot i que les diapositives emprades són boniques. El que destaque és el bon missatge que transmet, i de la manera que ho fa, amb els números que els xiquets estan acostumats a veure.
    Enhorabona!

    ResponderEliminar
  12. Quant al contingut, crec que tracten la inclusió a través del conte d'una manera adequada ja que, per mitjà dels personatges (en aquest cas els números), els xiquets i les xiquetes poden aprendre amb exemples visuals els valors inclusius.

    Com aspecte a millorar, pense que els tres missatges inclusius que apareixen escrits al llarg del vídeo, podrien mostrar-se més temps per a que done temps a llegir-los sense presa i així poder relfexionar-los posteriorment.

    ResponderEliminar
  13. És un molt bon treball, ja que la història contada permet treballar diverses àrees curriculars com pot ser les matemàtiques a més de fomentar la inclusió entre els xiquets.
    El relat és molt complet i, cal destacar que, les imatge que van a pareixent al llarg del vídeo amb missatges del tema tractat és molt bona idea i és un aspecte que m'ha agradat molt.
    Molt bon treball!

    ResponderEliminar
  14. El missatge que transmet aquest vídeo pot servir perquè els alumnes sobretot de primària coneguen la importància que tots som diferents però mereixem respecte. M'ha agradat molt la història que han creat els companys, és molt original que hagen triat elements com els números. A més, m'ha agradat que en algunes escenes aparegueren missatges inclusius.

    Com a aspecte a millorar estaria bé que el volum de l'àudio s'escoltara una mica mes, però res que no es puga arreglar amb uns auriculars.
    Bona faena equipe!

    ResponderEliminar
  15. En la meua opinió, una història molt original ja que no són els personatges convencionals que pots veure en una història, per la qual cosa resulta interessant. La temàtica abordada també molt necessària i important, molt encertada.
    D'altra banda la veu concorda amb la història d'una forma clara. El disseny normal sense molta innovació però correcte. Bona faena

    ResponderEliminar
  16. Aquesta història m'ha agradat. M'ha paregut molt original el fet de utilitzar les matemàtiques per a contar una història d'inclusió utilitzant la metàfora de que el número 0 és diferent als demés pero amb característiques úniques i que a més, si no existira el 0 les matemàtiques hauríen d'inventar-lo de nou ja que és imprescindible.
    Respecte al video, bon audio i bona qualitat d'imatge, amb veus que van al ritme de les imatges.
    Per últim durant la història es deia que 0 no era par ni impar, pense que hauría que canviar-se ja que encara que és una història molt bonica i original, 0 sí que és par i això podría confondre als alumnes.
    A banda d'això, video molt original i atractiu, bon treball, enhorabona!!!!!!!

    ResponderEliminar
  17. Aquest treball està molt bé, em pareix una història molt original relatada amb un text molt simple i senzill.

    Pel que fa al disseny, considere que les il·lustracions complementen molt l'àudio i ajuda als xiquets a entendre millor la història.

    Molt bon treball!!!

    ResponderEliminar
  18. En aquest vídeo el que més resaltaría és la capacitat de relacioanr el tema de la inclusió amb el contingut de matemàtiques. A més, aquesta transversalitat i relació l'han realitzat de manera adequada i a més creativa, ja que les imatges s'han realitzat a mà, la qual cosa és un treball afegit.

    ResponderEliminar
  19. Aquest grup ha sigut capaç de transmetre valors com l’empatia i el companyerisme. La història pot ser utilitzada tant per aprendre sobre els valors com també per aprendre matemàtiques.
    És destacable l’elaboració dels dibuixos que requereix un esforç extra.
    Un aspecte millorable seria l’àudio, ja que a vegades no s’escolta bé.
    BON TREBALL!

    ResponderEliminar
  20. Aquest grup ha sigut capaç de transmetre valors com l’empatia i el companyerisme. La història pot ser utilitzada tant per aprendre sobre els valors com també per aprendre matemàtiques.
    És destacable l’elaboració dels dibuixos que requereix un esforç extra.
    Un aspecte millorable seria l’àudio, ja que a vegades no s’escolta bé.
    BON TREBALL!

    ResponderEliminar
  21. Allò que més m'agradat d'aquest vídeo ha sigut que hagen utilitzat l'exemple del 0 per parlar de valors com l'empatia i la integració. Es nota que han treballat, perquè fer els dibuixos a mà no és poca feina. L'audio i les imatges concorden molt bé, però pot ser hauria regulat el volum de l'audio per a que s'escoltara millor, encara que s'escolta bé.
    Bon treball!:)

    ResponderEliminar
  22. M'agrada molt aquest vídeo, les transicions són variades i estàn molt ben fetes. La música acompanya la història, encara que la veu va en conjunt amb les imatges, el so és molt fluix. També a vegadess apareixen unes lletres baix del conte, haguera buscar un programa sense cap marca.
    Em pareix un conte molt interessant per als xiquets, ja que ens fa vore que les diferències ens aporten moltes coses.

    Molt bon treball!!

    ResponderEliminar
  23. Conte molt original aprofitant el tema dels números, tema molt familiar pels xiquets/et de primària.
    M'ha agradat la seqüenciació i com ha anat avançant la història. Molt divertit!!!!

    ResponderEliminar