miércoles, 1 de abril de 2020

Bones a totes i tots.

Hola, ací us deixe presentació en format vídeo corresponent al tema de teoria 11 (segons la numeració de l'assignatura), realitzada per l'equip 11:








Igual que els dies previs, en comentaris us pregue aporteu retroalimentació respecte del treball dels vostres companys: comunicació verbal i no verbal, composició i grafisme, ús de diferents mitjans audiovisuals (vídeo...), estratègia comunicativa, etc..



De igual manera, el test associat el realitzarem per l'eina de uaCloud. Es podrà realitzar des de les 12 de demà i fins a les 23.59, tenint un sol intent. 

20 comentarios:

  1. El treball que han fet les companyes està molt bé. Les trancisions que utilitzen són molt bones i l'àudio al llarg del vídeo també. La lletra té un tamany bó i a més es llig sense dificultats. Cal destacar la gran quantitat d'imatges que utilitzen. El que faria jo per a millorar aquesta presentació és col·locar menys text a les diapositives. Però, a pesar d'això, s'han adaptat molt bé al que es demanava i han fet un gran esforç amb aquesta presentació.

    Enhorabona!

    ResponderEliminar
  2. Respecte a l'explicació d'aquest tema teòric, considere que els companys han realitzat una bona tasca. El audio es bó en tot el video.A més les diapositives són visuals amb un fons pràcticament blanc, el que fa que el text siga llegible.

    També cal destacar l'ús que fan amb imatges, el qual fa més interactiva l'exposició. Potser en algunes diapositives llevaria text, ja que amb les imatges es poden entendre millor les coses. Heu fet una bona feina!

    ResponderEliminar
  3. El vídeo m'ha resultat molt interessant perquè el contingut explicat ha sigut molt clar, s'escoltava bé i han utilitzat Powtoon, una aplicació que les ha permès que obtinguen un molt bó resultat. Cal destacar que la lletra tenia un tamany adequat per a la lectura, encara que es podria millorar possant més dibuixos representatius en detriment de la quantitat de lletra. Respecte a la composició, han sigut adequats tant els colors utilitzats com les imatges colorides que han possat.

    ResponderEliminar
  4. Les companyes d'aquest equip han fet una presentació llamativa utilitzant moltes transicions, fotografíes i música de fons. A més, el discurs és clar i està ben explicat. És molt visual i solament canviaria una cosa, posar menys text en alguna diapositiva.

    ResponderEliminar
  5. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  6. L'exposició de teoria m'ha agradat, ja que han fet ús d'imatges la qual cosa permet entendre d'una manera més senzilla l'exposició i la fa més amena.

    D'altra banda, la veu s'escoltava clarament i s'entenia en tot moment el que anaven explicant, realitzant un bon ús del valencià.

    Finalment, el fons que han utilitzat per a la presentació ha sigut adequat ja que ha permés que es puga llegir d'una manera clara la informació.

    ResponderEliminar
  7. Aquest treball té una presentació molt bona perquè s'explica a la perfecció el missatge que volen transmetre. A més, el fet d'utilitzar el recurs Powtoon ha aconseguit que el relat digital haja aconseguit una imatge clara i molt representativa.

    Pel que fa a l'audio, té bona qualitat, a més s'escolta a la perfecció. M'ha paregut un treball molt interessant.

    Enhorabona equip!

    ResponderEliminar
  8. M'ha agradat molt com aquest grup ha plantejat la seua exposició. Les diapositives són molt adequades, amb moltes imatges i diferents colors. A més, té bones transicions.

    Quant a la veu he de dir que en tot moment s'ha entés el que volien explicar. Un altre punt a destacar és que no és un vídeo molt llarg, i en el temps emprat han aconseguit deixar clares totes les idees.

    Enhorabona, i gràcies per l'esforç!

    ResponderEliminar
  9. Pel que fa a aquesta presentació, he de dir que el disseny ha estat molt aconseguit, ja que han usat diferents elements interactius amb la plataforma de Powtoon, així com també moltes imatges visuals que ajuden a comprendre els conceptes teòrics!

    La única cosa que, des del meu punt de vista es podria millorar, és que en algunes de les diapositives potser hi haja massa text, cosa que cambiaria per informació més visual o més resumida.

    En conclusió aquest equip ha realizat un bon treball, enhorabona!

    ResponderEliminar
  10. En primer lloc, els continguts teòrics han sigut transmesos d'una manera adequada a través d'aquest vídeo, tant per la seua elecció i organització, com per l'aplicació que han utilitzat per a fer la presentació (Powtoon). A més, com que el fons emprat és clar, el text i les imatges utilitzades en l'explicació destaquen per damunt d'aquest, aconseguint que pueguem llegir més fàcilment.

    Com aspecte a millorar, la música aporta dinamisme al vídeo però hi ha una part d'aquest en la que no apareix.

    En conclusió, és un bon treball!

    ResponderEliminar
  11. Aquesta presentació teòrica ens ha endinsat de manera molt encertada en els recursos mòbils. Han explicat tota la informació de manera molt clara, encara que hi ha diapositives en què podien haver resumit una mica més la informació.

    A més a més, han creat diapositives en què han inclòs moltes icones i imatges per cridar la nostra atenció. Moltes gràcies pel vostre treball!

    ResponderEliminar
  12. En quant a aquest treball, visualitze una bona explicació de la informació i un bon acompanyament de les imatges e icons ja que la fa més atractiva, a més de la música de fons. No obstant, pense que algunes de les diapositves té massa informació.

    ResponderEliminar
  13. En la meua opinió, aquesta presentació m'ha semblat un treball molt ben fet, ja que han deixat clar i sintetitzada la idea del tema.
    El disseny molt atractiu, amb colors vius que afavoreixen l'atenció i amb personatges que ho han bastant més animat i dinàmic. La veu bastant clara i comprensible.
    No he apreciat cap inconvenient a ressaltar. Molt bona faena.

    ResponderEliminar
  14. Aquesta presentació m'ha agradat ja que és molt visual, la informació està molt ben explicada i la comunicació amb el veient del video és molt bona, el missatge arriba correctament. A més, m'ha paregut molt interessant les apps que han presentat per als universitaris com nosaltres ja que hi havien moltes que no coneixia i que de segur em seràn molt útils.
    En conclusió, un molt bon treball, enhorabona!!!

    ResponderEliminar
  15. Aquesta presentació està molt bé realitzada, ja que la música i les veus s'ecolten perfectament, a més han creat diapositives molt cridaneres per a captar la nosta atenció. Cal destacra que han resumit de molt bona manera tota la informació del tema 11.

    En conclusió dir que és nota el treball i l'esforç dels meus companys, i sobre tot donades aquestes circunstàncies. Enhorabona!

    ResponderEliminar
  16. Aquesta explicació teòrica ha mostrat senzillesa a l'hora d'exposar-la, ja que s'ha fet un bon ús de l'aplicació d'edició i l'explicació ha sigut clara. Bon treball!

    ResponderEliminar
  17. Aquest vídeo de teoria està molt bé treballat. Encara que no es pot interactuar massa per la situació actual, han aconseguit cridar la nostra atenció utilitzant imatges i lletra que facilita la lectura, a més d'un fons clar.
    L'audio és molt bó.
    Gran treball:)

    ResponderEliminar
  18. Les companyes que han realitzat aquesta presentació, han sintetitzat a la perfecció el tema, però en ocasions pense que hn afegit molta lletra, així i tot la veu ha anat en tot moment coordinada a la imatge i han posat exemples per a l'ajuda a l'hora d'entendre-ho. Bon treball!

    ResponderEliminar
  19. El vídeo està molt treballat per les companyes i ajuda molt la claretat i facilitat de veure tot. Ara no es pot utilizar molt el tema de la interacció però aquestes companyes han aconseguit cridar l'atenció amb imatges que faciliten la informació. Molt bon treball!!

    ResponderEliminar
  20. Respecte a aquest vídeo, encara que m'agrada molt com està editat el vídeo, per els colors utilitzats, la veu va acorde amb el so i les imatges que apareixen durant la explicació, i la música adequada amb el tema, però pense que n'hi ha massa lletra, pense que haguera sigut millor afegir vídeos o més imatges d'exemples, en lloc de tanta teoría.



    Les explicacions estàn molt ben fetes. Aquest temari per lo general, el coneixem encara que siga per damunt, i pense que ha sigut molt fàcil seguir les seues explicacions i conèixer millor les funcions de les aplicacions mòbils.

    ResponderEliminar