martes, 28 de abril de 2020

Bones a totes i tots.

Hola, ací us deixe presentació en format vídeo corresponent al tema de teoria 13 (segons la numeració de l'assignatura), realitzada per l'equip 13:









Igual que els dies previs, en comentaris us pregue aporteu retroalimentació respecte del treball dels vostres companys: comunicació verbal i no verbal, composició i grafisme, ús de diferents mitjans audiovisuals (vídeo...), estratègia comunicativa, etc..



De igual manera, el test associat el realitzarem per l'eina de uaCloud. Es podrà realitzar des de les 10 de demà i fins a les 23.59, tenint un sol intent i només 20 minuts de del moment en qué es comença. Cada 3 preguntes errònies eliminen un encert. És una mica més difícil perquè hem vist que estava sent excessivament fàcil en les condicions prèvies.

30 comentarios:

  1. Aquest grup ha fet una exposició molt completa, tant de continguts com d'aspecte. Hi ha moltes imatges amb transicions, el qual fa que siga més atractiu i cridaner. A més, m'ha agradat que de vegades, el que es posa a la diapositiva, siga un complement a l'àudio, ja que en aquest no es diu. També, les diapositives estan completes d'imatges, en compte de text. Però no han posat qualsevol imatge, sino que estan relacionades. Crec que és el que demana ja que veient les imatges, escoltes al mateix temps la informació, i fa que siga més fàcil.

    Com aspecte a millorar seria l'àudio, ja que de vegades es talla un poc i amb la música que hi ha de fons, fa que no s'escolten algunes paraules.

    Bon treball equip!

    ResponderEliminar
  2. En primer lloc, aquesta presenació m'ha agradat pel fet de que es prou colorida i en tot moment està acompanyada d'imatges, així que no es fa pesada, al contrari, aconsegueix captar la nostra atenció i que entenguem més la informació teòrica a través de les il·lustracions.

    A més, és inteteressant prequè ens mostren un cas real d'una mestra que utilitza les PDI i la seua opinió, fent que creguem més en els beneficis de l'ús de les PDI que ens estan comentant. També ens expliquen tant els avantantges que pot tindre la seua utilització amb alumnat amb discapacitat visual i auditiva, com un exemple d'avaluació interactiva, allunyant-se dels exàmens tradicionals. Aquests punts em pareixen importants de conèixer per a fer ús d'ells en la nostra futura docència.

    Per un altre costat, com aspecte a millorar, crec que deurien baixar el volum de la música de fons, ja que en algunes parts la música està a la mateixa altura que la veu de les companyes, pel que dificulta la comprensió i a vegades fa que no es centres completament en el que estan dient.

    ResponderEliminar
  3. Pel que fa a aquesta presentació, he de dir, en primer lloc que han organitzat molt bé els continguts i sembla que controlen prou bé la teoria del tema. Per altra banda, el disseny de la presentació és molt adient al tema de la PDI ja que han utilizat diversos elements interactius que fan que el vídeo no siga monótom.

    En segon lloc, en referència al tema que tracten, és de rellevant importància per a nosaltres ja que com a futurs docents, la PDI és un dels recursos en el qual ens poden recolzar per a complementar les notres classes, així com també utiitzar-la amb l'alumnat per a que la interacció del grup-classe siga més dinàmica i es produixca d'aquesta forma un aprenentatge més actiu. A més, també parlen d'utilitzar-la des d'un punt de vista inclusiu i integral amb el qual els discents amb discapacitats sensorials puguen tindre accès a la PDI i li traguen el màxim benefici posible.

    Finalment, per millorar algun aspecte, pense que la música d'acompanyament també ha estat molt adient però potser li baixaria el volum per a que la veu de les companyes es sentira amb més claredat.

    Però en resum, he de dir que aquest vídeo ha estat molt adient i que l'equip ha fet un bon treball, enhorabona!

    ResponderEliminar
  4. Trobe que l'exposició d'aquest grup, com totes les que fan, està molt bé feta i treballada. Powtoon és una ferramenta molt útil per a que les explicacions teòriques siguen originals, cridaneres i interessants.
    Han explicat el tema molt bé, amb una veu clara i un vocabulari no molt tècnic, fet que facilita el seguiment de l'explicació.
    Pense que podrien haver baixat un poquet el volum de la música de fons, però és un detall que no té molta importància per allò que he dit abans.
    Bon treball!:)

    ResponderEliminar
  5. Bon dia companyes i enhorabona pel treball! Reconec que no és gens fàcil treballar sobre el mateix projecte estant cadascú al seu poble. He de dir que m'ha agradat l'exposició teòrica.

    Encara que he trobat petits defectes, alguns amb poca importància. I dic amb poca importància perquè en el cas de la relació audio-veu al principi no està ben tractada, ja que la veu es perd en ocasions, però a la part final del vídeo es troba corregit.

    En el cas de les cites durant l'explicació, trobe que és correcte perquè som alumnat universitari però a la mateixa vegada em sona estrident. Els mestres quan expliquen no referencien als experts, és a dir, les exposicions o explicacions són més naturals.

    Per últim, com a valencianoparlant reconec que no és gens fàcil per als castellanoparlants tenir una pronunciació correcta, com per exemple amb la grafia "LL". Als que parlem valencià també ens costa fer-ne bon ús! Però en el cas de la correcció lingüísitica paraules com "vereu" o "retener" trobe que en valencià no són tant dificils. Al meu paréixer "voreu" o "retindre" es troben més cohesionades amb la lectura seguida en valencià.
    Però reitere que sé la dificultat que té ser correcte lingüísticament, si ens costa amb la nostra llengua mare, no va a costar-nos amb una que no ho és? EVIDENTMENT!

    ResponderEliminar
  6. Aquesta presentació té molts punts bons. Primer, utilitzar Powtoon per a fer aquesta exposició em sembla una bona idea perquè permet incloure elements molt interactius.

    D'altra banda, la informació és clara i han sabut resumir el temari, fent que el vídeo no siga molt llarg. També totes les diapositives són cridaneres i això facilita mantindre l'atenció.

    Per últim, l'entonació de les veus és alegre i també crida l'atenció. Solament es podria millorar l'audio perquè de vegades s'escolta molt i de vegades no tant. I també, per al meu gust en alguna diapositiva trobe massa text.

    ResponderEliminar
  7. L'exposició d'aquest grup és molt completa. Utilitza imatges i molt contingut però és molt fácil de captar. És una presentación clara i concissa i a més a més ha fet mantindre la meua atenció a l'hora de la visualització del vídeo.
    L'aplicació que han utilizat és molt interessant i creativa i també el fet de presentar un cas d'una professora que utilitzaba les PDI ha sigut molt cridaner per al receptor. El fet de fer les conclusions al final del vídeo m'ha agradat perquè ens fan a mode de resum l'explicació per si algún cas se'ns havia oblidat cap cosa.
    Per últim he de dir que no és gens fácil utilizar el dialecte valencià però les companyes l'intenten i crec que ho han superat molt bé. Enhorabona!!

    ResponderEliminar
  8. d'aquesta exposició cal dir que és nota que les companyes han fet molt de treball.

    Quant a la part gràfica i visual, crec que és una exposició molt bonica i cridanera, ja que han utilitzat colors clars i han posat moltes imatges però sense amontonar-les. A més m'ha agradat que la presentació siga en Powtoon (que és més original).

    Respecte als continguts crec que la informació està molt bé resumida i això fa que el treball no es faça masa llarg ni pesat. Crec que aquest treball està molt bé en general.

    Quan a millores crec que és podria millorar l'audi, ja que en algunes ocasions la música s'escolta per damunt de les veus. Però crec que posar-li música també ha sigut una bona idea.

    ResponderEliminar
  9. Personalment, trobe que que l'exposició ha sigut molt adequada i ben treballada. Les diapositives son dinàmiques i amb un disseny atractiu amb la incorporació de diversos elements com imatges, icones etc.

    A més, en cadascuna de les diapositives han reflectit la informació rellevant i necessària de forma escrita. I, per tal d'ampliar la informació, s'utilitzava la veu. Això afavoreix la millor comprensió dels continguts sense una sobrecarga de la informació escrita.

    Per altra banda, considere que la musica utilitzada per acompanyar la exposició, tenia un volum massa alt. Per tant, la música i la veu es trobaven en moltes vegades al mateix nivell, quan ha de ser la veu la que ha de destacar i predominar.

    Amb tot això, m'ha agradat molt la informació ja que han presentat els continguts d'una forma que els he pogut assimilar amb gran facilitat. Felicitacions!

    ResponderEliminar
  10. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  11. De primeres sembla que han fet un bon treball, ja que han resumit l'informació en vuit minuts. En quant a la realització i la temática que triat ha sigut interesant, perquè es presentaven i a cada estona aparèixien el moniget explicant cada apartat.

    Pel que fa a les imatges amb posat moltes i aquestes es una molt bona idea,perquè ens manté atents a l'explicació i ens facilita la comprensió del contingut.

    Sembla que s'han preocupat molt per fer la presentació de manera atractiva, ja que han afegit molts símbols, quadrats de text i han jugat molts amb els colors.

    L'únic incovenient que he trobat, es que pense que la musiqueta l'hauríen de posar un poquet més fluixa, per a que no ens moleste a l'hora d'entendre el contingut, per la resta han fet un bon treball, enhorabona companyes!!!

    ResponderEliminar
  12. Considere que han realitzat una bona exposició del tema de teoria ja que entre altres coses han organitzat els continguts d'aquest tema d'una manera esquemàtica utilitzant més per a la seua explicació imatges que text, la qual cosa fa que l'explicació dels continguts siga molt més dinàmica i visual.


    D'altra banda, han realitzat un bon ús del valencià i quant a la veu sí que és veritat que en algunes parts del vídeo es tallava i s'escoltava molt més la música. Però han fet una bon treball.

    Enhorabona!!!!

    ResponderEliminar
  13. En primer lloc, cal remarcar que la comprensió de la teoria és excel·lent per la manera en què progressivament han introduit els continguts i com els han resumit. Han presentat només la informació més rellevant i a més incloent opinions d'experts per mitjà de les cites. Açò dona suport a totes les dades que s'expliquen.

    A més a més, l'eina digital de Powton és molt bona per introduir personatges animats que ens van contant la història. D'aquesta manera el to de veu pense que era l'adequat i les podíem entendre perfectament, però com ja han dit caldria baixar una mica la música de fons.

    L'únic que potser m'haguera agradat veure una mica més són exemples d'activitats interactives que ja estan dissenyades que podem fer amb les pissarres digitals interactives. Encara que han inclós la forma d'avaluar amb Kahoot.

    Des del punt de vista heu fet un bon treball i que, ateses les circumstàncies ens permet entendre les explicacions molt còmodament. Moltes gràcies pel vostre treball!

    ResponderEliminar
  14. En aquesta exposició teòrica, es pot observar que la comunicació verbal que realitzen està lograda, ja que el to que utilitzan al parlar és adequat, la veu no és monòtona i es sent amb molta qualitat de so.

    Per tant, han fet ús d'una estratègia comunicativa mitjançant el suport de les imatges interactives o estàtiques. Cal destacar que amb les interactives s'aconseguix millor captació per a l'oient.

    Quant al grafisme i a la composició, està tot estructurat i amb exemples d'imatges, la qual cosa fa més amena la seua visualització.

    Per últim destacar que el contingut és concís i senzill d'entendre, cosa que fa que siga més fàcil d'entendre.

    ResponderEliminar
  15. Primerament, remarcar l'esforç realitzat per part de l'equip ja que han aconseguit un bon treball on s'entén a la perfecció cadascun dels continguts teòrics que han expossat al llarg de la presentació. Aquesta informació l'han explicat de forma clara, fent emfasi en aquells aspectes més importants que es trobem al temari. A més,m'ha paregut prou interesant el fet d'incloure cites d'autors experts que han tractat aquestes teories, pense que enriqueix el seu treball i és un aspecte diferent que millora l'aprenentatge.

    Pel que fa al recurs emprat, pense que Powton sempre és una bona selecció ja que com es pot observar a la seua presentació, es possible realitzar treballs molt interactius i cridaners per captar l'atenció de l'espectador. Pel que fa al to de veu i la música emprada com a so d'ambient, els avalúe de forma molt positiva. Les veus i el to de les companyes ajuden a comprendre millor tots els aspectes que han treballat.

    Pot ser, com a millora, caldria baixar una mica el volum de la música. Però açò no lleva cap incovenient ja que simplement és un sistema estètic que heu emprat.

    Personalment, pense que heu realitzat un molt bon treball on s'ha reflexat el treball de l'equip. Enhorabona xiques!

    ResponderEliminar
  16. Pel que fa a la composició crec que ha sigut molt completa i visual. Han emprat Powton i és una eina senzilla i útil en cas com aquestos. Crec que han posat la informació rellevant del tema, a més han fet preguntes que donaven pas a la reflexió.

    Pel que fa a les explicacions, crec que han sigut clares, si que pense que la música estava un poc alta per a escoltar be el audio. No obstant aixó, enhorabona companyes!
    Arancha Orts Roche.

    ResponderEliminar
  17. En aquesta exposició es veu una bona combinació entre àudio, vídeo, imatges, elements interactius i música. Això vol dir que està ben treballat i pense que el missatge es transmet molt bé, encara que l'àudio de vegades no es sentia prou bé en algunes ocasions.

    En general m'ha agradat, pense que han sabut transmetre el missatge i destacar allò més important, felicitats!!!

    ResponderEliminar
  18. En primer lloc, recalcar el excel·lent treball que han fet els companys. En quant al treball, el més cridaner de l'exposició és la introducció de vídeos i fotografies, mentre es realitza l'inserció de veu dels companys.

    Les combinacions d'imatges i àudio són idonees posat que et fan estar atent en tot el vídeo. Per altra banda, la informació exposada em pareix ben escollida i resumida.

    Excel·lent treball companys!!

    ResponderEliminar
  19. Per començar m'agradaría dir que m'ha agrada molt el format en que han fet la presentació ja que Powton es una ferramenta molt dinámica i divertida.
    Quant als continguts s'entenen perfectament ja que els companys es desenvolupen molt bé a l'hora d'explicar el temari.
    Per tant en la meua opinion els companys han fet un molt bon treball.
    Enhorabona chics!!

    ResponderEliminar
  20. Pel que fa a aquesta exposició, en primer lloc, m'agradaría destacar que els continguts estan molt bé explicats, de manera senzilla i s'entenen perfectament.

    A més la composició que han fet és molt visual, utilitzen moltes imatges i colors vius. També cal destacar que m'ha agradat que alguns fons es mouen, com el de la platja, el que fa captar la teua atenció.

    Per últim, el audio s'escolta bé, potser que a la música li baixaria un poc el volum, però s'escolta bé. A més, la forma de parlar no es monótoma, sempre amb el mateix to de veu, el que fa que siga una exposició més dinàmica.

    Bon treball!!

    ResponderEliminar
  21. La presentació que ha fet aquest grup és molt bona, ja que empra elements interactius fent de la presentació una exposició cridanera i entrtinguda, a més dels continguts que están molt bé explicats per mig d'imatge que corroboren i complementen la informació volen transmetre.

    D'altra banda, resulta atractiu tots els elements que utilitzen per a l'explicació com la música, imatges…

    Pel que fa al contingut, com bé he dit anteriorment, està molt bé explicat de manera clara, senzilla, concisa i directa. El missatge que volíeu transmetre ha quedat prou clar.

    És un bon treball. Enhorabona xiques!!

    ResponderEliminar
  22. Aquesta presentació m'ha agradat molt, ha estat exposada de manera clara i d'una forma atractiva amb moltes images. A més, el vídeo està ben produït amb veus ben grabades i clares. A més, el tema de la PDI és un recurs molt interessant per treballar a classe i m'ha agradat que hagen exposat tant les seus parts positives com negatives a més del seu ús per a tractar tant la discapacitat visual o auditiva. Molt bona presentació, continueu així!

    ResponderEliminar
  23. Des del meu punt de vista, estem davant d'un bon treball. Les companyes han fet un gran esforç i ha tingut recompensa.

    Tots els continguts han sigut explicats dinàmicament. El fet que tinguen una veu clara i hagen emprat l'entonació correcta fa que el contingut quede clar. Quant a la presentació, crec que emprar Powtoon és una molt bona opció. Aquesta no haguera sigut emprada a la universitat, pel que han sabut adaptar-se a les condicions. Han emprat diverses imatges i colors adequats, el que ha fet que a nivell visual haja quedat molt cridaner.

    Per altre costat, han ficat possibles activitats a realitzar amb la PDI proposades per una mestra i han fet una xicotet resum de la importància coneixements explicats al final del vídeo.

    Enhorabona, companyes!

    ResponderEliminar
  24. En primer lloc, l'estratègia comunicativa sembla molt adequada, ja que atrau l'atenció del espectador amb elements visuals. A més, la informació està clarament estructurada, permetent que s'entenga a la perfecció.

    Gràcies al bon ús dels mitjans audiovisuals que han utilitzat, la presentació del tema es fa molt dinàmica.

    Per últim, m'ha agradat molt tant el treball com el contingunt, sobretot per la comunicació no verbal de la presentació, que facilita molt la comprensió.

    ResponderEliminar
  25. Per a resumir perquè moltes coses ja les han comentades els meus companys, dir que és una presentació senzilla, però molt eficient per a l'estudiant en aquest cas nosaltres com a mètode d'estudi, ja que sintetitzen molt bé tota la informació necessària. L'app que utilitzen, dona joc perquè siga interactiva el que també ajuda al qual visualitza el vídeo a organitzar les idees, no obstant això crec que en aquest cas la música està una mica elevada per al to de veu de les companyes.

    En línies generals, molt bona faena, que sens dubte demostra que han treballat molt per a la seua realització.

    ResponderEliminar
  26. Pel que fa a la feina de les companyes, primerament el contingut m'ha semblat bastant encertat i simplificat per fer-nos arribar la idea d'una manera clara i concisa, ja que la pissarra digital és un element molt important per al professorat.
    Pel que fa a el disseny m'ha semblat molt vistós amb gràfics que capten bé l'atenció, m'ha agradat molt.
    La comunicació bastant bona on han anat canviant el to de veu el que facilita l'atenció.
    Un treball molt complet, enhorabona!

    ResponderEliminar
  27. Primerament, felicitar a aquest equip per fer l'esforç d'explicar el contingut teòric mitjançant un vídeo (cosa que no és fàcil).

    Tot els continguts s'entenen a la perfecció, a més hi ha una gran coordinació entre l'àudio i el text animat amb l'ajuda de les transicions.

    He de destacar, que l'àudio és molt bo i s'entén perfectament.

    En conclusió, molt bon treball equip!

    ResponderEliminar
  28. En primer lloc, crec que l'aplicació de Powtoon és molt indicada per a aquesta mena de treballs ja que possibilita moltes interaccions i opcions per al format, per la qual cosa crec que ha sigut bona elecció.

    El contingut en tot moment s'entén i les eines que han utilitzat com a imatges, icones i vídeos fan que s'interioritze més de forma més clara i ràpida.Per una altra costat, les veus en off incorporen més estructuració a l'explicació.

    En conclusió, bona faena companyes, al meu entendre el vostre treball no té cap defecte.

    ResponderEliminar
  29. Pense que el vídeo està molt ben fet, ja que coincideix la veu amb la explicació perfectament, a més, han incorporat imatges i videos per a que el vídeo siga més entretingut, encara que ha meitat de vídeo pense que haguera estat millor amb menys lletra. Pero en general, les explicacions estan molt ben fetes, i a mi m'ha quedat tot clar! Bon treball!!

    ResponderEliminar
  30. Aquesta exposició explica els continguts d’una manera clara i senzilla A més, hi ha una bona coordinació entre la veu i el text.
    El fet que utilitze Powtoon fa que siga més dinàmic i continga diversos elements
    característics. Així mateix, el disseny és original, atractiu i cridaner.
    Cal recordar que s’adapta a un temps curt i, per tant, l’exposició no es fa extensa.
    Un molt bon treball, enhorabona!

    ResponderEliminar