viernes, 24 de abril de 2020

Hola a totes i tots.

Com sempre, espere que estigueu bé i que porteu tan bé com siga possible aquesta difícil situació.

Escric aquesta entrada per a comunicar-vos que a partir de la setmana que ve tindrem disponible una aula virtual per la plataforma Google Meet, amb el següent enllaç:


Estarà obert en horari de classe, és a dir dimecres i divendres lectius de 10.00 a 12.00. Crec que necessiteu tindre un compte de gmail per a accedir amb aquest enllaç.



Realment al meu entendre estem funcionant bé de manera asincrònica i les video trucades col·lectives no funcionen bé llevat que s'acudisca a un format de classe magistral i s'emporte un sistema de torn de paraula molt estricte, o es converteixen en un caos. En el nostre cas i per al format de la nostra assignatura no pot substituir el treball que realitzem de manera presencial.


De totes maneres és un recurs més que tenim disponible perquè aquesta etapa d'ensenyament siga el més satisfactòria possible i podem donar-li l'ús que considerem millor. Dimecres que ve, per exemple, tenim les presentacions dels contes digitals. Podem visionar els que ja s'hagen publicat en el blog i qui vulga comentar que ho faça, jo per descomptat ho faré. Que ho fem en la classe virtual no vol dir que no comentem també en el blog.


Podem també aprofitar per a comentar com estem vivint l'experiència de l'aprenentatge a distància i si esteu satisfets amb com està desenvolupant-se l'assignatura i si penseu que es podria millorar qualsevol aspecte. Ja us avise que no sempre podré tindre una presència i concentració absoluta en aquesta mena de trobades virtuals ja que si tinc als meus fills és molt fàcil que interrompen la meua participació, però faré tot el possible per a estar a la vostra disposició en eixa estona de connexió.




D'antuvi us deixe uns xicotets vídeos que he realitzat amb dibuixos i veu del meu fill major per a un projecte seu de 2n de primària.





Salutacions

2 comentarios:

  1. Hola!
    Els vídeos són una passada, quina aplicació has utilitzat?
    Gràcies!

    ResponderEliminar
  2. Com has fet per a que els dibuixos tinguen tanta animació? M'agraden molt els vdeos!

    ResponderEliminar