martes, 28 de abril de 2020

Adjunte lliurament de pràctica 5 de l'equip 12:


-Enllaç a CONTE DIGITAL



-NÚVOL DE PARAULES:



FLYER:




-CARTELL/PORTADA:




Com sempre, espere comentaris crítics sobre aquest treball, realitzant consideracions sobre el missatge didàctic que es transmet i profunditat de la història, qualitat i coherència educativa en l'ús de recursos digitals.

31 comentarios:

  1. Bon treball companys! M'ha agradat aquest conte ja que tracta la inclusió juntament amb una temàtica interesssant per a molts xiquets com és l'espai i el sistema planetari.

    La plataforma que han utilitzat per a presentar el conte és la mateixa que la utilitzada pel meu grup. He de dir que la idea de fer el més reial possible l'existència de un llibre per als xiquets de la primària.

    ResponderEliminar
  2. Ha sigut un bon treball el anunci que han fet, perquè amb poquetes imatges i text es convida a llegir el llibre.
    En quant al núvol de paraules, pense que les lletres hauríen de tindre el color una mica més fort per a que tinga contraste amb el fons.

    ResponderEliminar
  3. M'encanta la temàtica d'aquest conte i com l'heu reflectit en el núvol de paraules, el flyer i la portada. No tinc dubtes de que a qualsevol xiquet l'agradaria descobrir el vostre conte. Felicitacions!

    ResponderEliminar
  4. Aquest conte m'ha agradat, i crec que la seua temàtica és cridanera per als xiquets.
    Quant al cartell i la portada crec que han fet un bon treball i et donenganes de llegir el conte.
    Per últim respecte el núvol de paraules crec que algunes paraules no es poden veure molt bé, però en conclusió molt bon treball.

    ResponderEliminar
  5. El conte està molt bé. M'agradaria destacar la història que han fet, ja el protagonista no està còmode al seu planeta i es va a un on és feliç i acceptat, però no obstant això, torna al seu planeta per a poder arreglar aquesta situació. Les imatges que es veuen al conte són bones i el text és llig sense cap dificultat.

    El cartell que han realitzat es fantàstic, pareix tret d'una pel·lícula de dibuixos animats, és molt cridaner i atractiu.

    El flyer té les mateixes característiques que he anomenat abans en el cartell. A més, de segur que crida molt l'atenció dels alumnes, ja que els temes de l'espai els agrada molt.

    El núvol de paraules està molt bé pensat ja que es tracta d`una nau espacial, i és precisament el que es tracta al conte, encara que bé és cert que les paraules a penes poden llegir-se, és l'aspecte que canviaria.

    Bon treball equip!

    ResponderEliminar
  6. En primer lloc, el núvol de paraules que han utilitzat ha sigut molt oportú, ja que han fet ús de la forma d'una nau espacial, mantenint relació amb el cnte i el ccolor de les lletres són clarets, cosa que posiblement amb un fons blanc no contrasten massa. Tot i això, han decidit posar paraules clau en gran, la qual cosa facilita més la seua visualització a un cop d'ull.

    Per altra banda, la portada és simple ja que fan ús de pocs elements viusals. Tot i així, han posat iatges que tenen relació amb el conte però no han jugat amb més imatges per tal de fer-ho més visual i captivador a primer colp d'ull.

    Per últim, quant al flayer pense que està ben organitzat, però hauria sigut més convenient posar menys llegra i més imatges per tal de captar l'atenció del públic.

    ResponderEliminar
  7. Enhorabona!!! Crec que el conte s'ajusta a la idea que aquest grup té de transmetre la importancia de valors com l'amistat o l'aceptació d'altres persones. El núvol de paraules pense que és complet i adeqüat al context, igual que la resta de la practica.

    Molt bé!!
    Arancha Orts Roche

    ResponderEliminar
  8. Quant al conte considere que han fet una bon treball, la temàtica que han triat em sembla que és molt encertada per als xiquets xicotets ja que els cridarà fàcilment l'atenció.

    D'altra banda com a flyer i el cartell estan bé, i el núvol de paraules considere que és acolorida, han ressaltat les paraules fonamentals, però sí que és veritat que la resta de paraules costen llegir-les perquè són massa xicotetes. Però han fet una bon treball.

    ResponderEliminar
  9. El conte digital és molt atractiu i cridaner per a l'espectador. La història és molt bona ja que conta el viatge d'un xiquet cridat Martí que se'n va a un altre planeta però després torna per arreglar la situación al seu món.
    En quant al núvol de paraules és molt original, ja que es relaciona molt bé amb la història perquè en compte d'un núvol és una nau espacial. Molt ben pensat!!
    Per altra banda, la portada conta de pocs elements per a visualitzar ja que no crida molt l'atenció a diferencia d'altres aspectos.
    En general, el conte està molt ben treballat i el flyer, el cartell encaixen molt bé amb la història del personatge.

    ResponderEliminar
  10. El conte és entretingut, no és molt llarg i les imatges que apareixen són cridaneres per als alumnes.

    També, tant el cartell com el flyer tenen relació amb el conte i estèticament són bonics. Solament he de dir que la portada es queda un poc seca, podrien haver afegit més elements gràfics o alguna oració motivadora. El mateix pense amb la segona pàgina del flyer, ja que es tracta d'una mena de cartell per a presentar el conte, pense que podrien incloure més informació que done a conèixer-lo.

    ResponderEliminar
  11. En primer lloc, remarcar el treball del conte. Aquest s'ha realitzat amb el recurs StoryJumper on han creat un conte digital que s'ajusta perfectamente a un disseny que capta l'atenció dels xiquets i de les xiquetes. A més, el tema de l'espai és prou cridaner per a ells sense oblidar que el missatge didàctic que ofereix ajuda a conscienciar als xiquets del respecte i l'acceptació de la resta.

    Pel que fa al flyer i al cartell, aquest equip també ha realitzat un bon treball adaptant les imatges en relació al conte on es veu com han jugat amb el colors del fons que representen l'espai.

    Per últim, el núvol de paraules m'ha paregut perfecte, tant per la forma, que es relaciona amb la temàtica del conte, com pels colors i el tipus de lletra emprats.

    ResponderEliminar
  12. M'ha agradat molt l'argument d'aquest conte ja que tracta ja que la temàtica es molt divertida i cridanera per als xiquets.
    A mes han fet un bon treball amb els cartells promocionals i el núvol de paraules ja que están adapatades i molt bé relacionades amb la temàtica del conte.
    En la meua opinió han fet un bon treball!

    ResponderEliminar
  13. Aquest treball m'agradat molt. La historia mol bona amb un bon format; potser amb massa text, pero m'agradat.
    Respecte el flyer y el cartell no té res negatiu, m'agradat.
    Respecte el núvol m'agrda molt l'us de la forma de la nau, encara que considere que si haguera posat un fons més oscur, haguera sigut més llamatiu.
    En general, un bon treball. M'agradat moltl.

    ResponderEliminar
  14. Pel que fa al conte digital, la història que han contat m'ha agradat, ja que Martí en un principi, no es feliç al seu planeta i a Mart torba la felicitat, però finalment decidix tornar al seu planeta per arreglar la situació. Aquest conte fomenta molt l'amistat i l'empatia.

    Quant al flyer, pense que es una bona idea l'utilització de preguntes, ja que fomenta la intriga i la reflexió del les persones que ho lligen. No obstan això, considere que el fons es un poc fosc i en la part de davant, algunes lletres costen un poc de llegir.

    El núvol de paraules m'ha agradat, les paraules estan realacionades amb la temàtica del conte i transmetren el missatge correcte.

    Per últim, el cartell, les imatges utilitzades m'agraden, però potser posaría un altre fons, ja que no parex per a un conte de xiquets, i les lletres del títol las posaria un poc més grans.



    ResponderEliminar
  15. El conte vol transmetre valors importants encara que la història era curta el missatge l'han transmés correctament.

    Pel que fa al núvol de paraules pense que està ben plantejat perquè han buscat una relació del conte amb el dibuix de la nau amb les paraules dins. Per altra banda, el flyer és molt directe, es veu clarament la intenció de convidar-nos a llegir el conte. Finalment el cartell també il·lustra molt bé la temàtica del conte i el missatge el trobe acertat perquè es basa en allò que ocorre en la història. M'ha agradat el resultat.

    ResponderEliminar
  16. Des del meu punt de vista tot en general està molt bé. Quant al conte he de dir que m'agrada molt la temàtica. L'espai és un tema interessant i s'ha de saber quins temes tractar perquè el discent es veja motivat a llegir.

    Quant al núvol de paraules crec que compleix amb les característiques pròpies d'aquest. Potser jo haguera emprat uns colors més propis de l'espai.

    Per altre costat, el que més m'ha agradat és el cartell. Crec que és senzill però molt atractiu, amb colors propis de la temàtica.

    ResponderEliminar
  17. Ens presenta una història espacial que tracta valors i conductes essencial com és l'egoïsme i altres conductes socials que molta gent espera trobar en un mon ideal o en aquest cas, en altre planeta del nostre Sistema Solar. D'aquesta manera el contingut didàctic és excel·lent.


    Potser, tant el flyer com el cartell, podrien haver jugat una mica més amb elements espacials on podrien els missatges i haver col·locat i ampliat els elements com l'astronauta i el coet que han posat perquè quedara com és centrat. No obstant això, estan perfectament conjugats amb la temàtica de la història i et conviden amb la pregunta retòrica a endinsar-te en la història.

    Em sembla un treball excel·lent i que de segur cridarà l'atenció dels més menuts a llegir el conte! Enhorabona!

    ResponderEliminar
  18. En primer lloc, el conte que han creat els companys em sembla molt creatiu alhora que també es didàctic ja que tracta la temàtica de l'espai on l'astronoauta Martí ensenya diversos valors educatius al llarg de la seua aventura.
    Per a realitzar-lo han utlitzat l'aplicació de Storyjumper la qual li dona un format molt adient a la composició final. Pel que fa a les imatges pense que en tot moment capten l'atenció de l'espectador i això és de vital importància.

    Per altra banda, tant en la portada com en el Flyer utilitzen la mateixa temàtica i funciona molt bé però potser en el Flyer haguera pensat en altra combinació dels elements per a que quedara més vistos en quan a la composició.

    Finalment, per al núvol de paraules han escollit la forma d'una nau especial i queda bastant bé però com a aspecte a millorar, crec que deurien haver usat una gama de colors que destacara més sobre el fons blanc.

    Però m'ha agradat molt i crec que s'ha notat l'esforç d'aquest equip, enhorabona!

    ResponderEliminar
  19. El conte és molt entretingut i han utilitzat una forma molt original de transmetre el missatge ja que utilitzar el tema dels extraterrestres, l'espai i la vida fora de la Terra sol cridar molt l'atenció dels alumnes i alumnes.

    Quant a la targeta, al núvol de paraules i al cartell m'ha semblat que han estat molt encertats perquè han utilitzat com a fons l'espai, cosa que fa que queden originals i siguen molt visuals. Enhorabona xics!!

    ResponderEliminar
  20. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  21. Aquest conte em sembla molt be treballat, amb una història simple i fàcil d'entendre transmeten un gran missatge d'acceptació i aprenentatge.

    Vull recalcar com a positiu el fet de que hagen adaptar tant be les imatges a la història, doncs han quedat realment be.

    A més a més, el nùvol de paraules conté mots molt representatius del conte al meu parer, que sumat a que li han donat forma de nau espacial, tenen un resultat molt encertat.

    Com aspectes a millorar:

    En el conte el text de vegades es veu acumulat, potser si s'haguera distribuit i centrat a les pàgines haguera estat més equilibrat.

    En el cartell promocional potser es podía haver ficat elements més cridaners.

    Al flyers la lletra és un poc petita i difícil de llegir si no ho fas des d'un dispositiu amb pantalla gran.

    No obstant això, heu obtingut un gran resultat, enhorabona pel vostre gran treball!

    ResponderEliminar
  22. Aquest conte m'ha agradat molt, ja que els valors caracteritzen un gran missatge didàctic. La història és fàcil de llegir, per el que atraurà als lectors.

    Quant al cartell, és prou cridaner, amb elements visuals coherents amb el conte. El flyer, com el cartell, també incita a la lectura del conte, proposant una aventura interesant, ja que tot el món busca ser feliç.

    Per úlitm, el núvol de paraules esta relacionat amb el conte, proporcionant una relació amb la història i resaltant els valors d'aquesta.

    ResponderEliminar
  23. Encara que és un conte no massa llarg, transmeteix a la perfecció el misstage de que la inclusió i la diversitat són aspectes possitius. A més, m'ha agradat molt el format en el que l'han presentat perquè recorda a llegir un llibre en físic encara que siga digital, fent-lo més cridaner per als més menuts.

    Per una altra banda, el flyer i el cartell m'han paregut encertats amb la temàtica del conte però crec que hi ha aspectes a millorar en el núvol de paraules. Per exemple, es podria canviar el fons per un més obscur per a que destaquen més les lletres i recorde més a l'espai.

    ResponderEliminar
  24. Al meu entendre la història és fàcil de llegir pel que resulta adequada per als xiquets de primària. A més, és atractiva i lúdica, ja que transmet a la perfecció el valor de la inclusió.

    Quant al cartell, el flayer i el núvol de paraules m'ha agradat que mantinguen la temàtica de l'espai, pense que ajuda a captar l'atenció i anticipar el tema sobre el qual es llegirà.

    Finalment, per a millorar en el segon flayer (on apareix la nau espacial) posaria la lletra d'una manera més atractiva i afegiria algun element més perquè siga més cridaner.

    ResponderEliminar
  25. Felicitar als companys pel seu gran treball. La temàtica està molt ben empleada i de segur que a un alumnat de Primària els agradaria llegir aquest conte.

    Tant el núvol de paraules com el flyer i el cartell, inciten a llegir el conte ja que són mlt cridaners.

    Molt bon treball companys!!!

    ResponderEliminar
  26. Pel que fa al conte, crec que han fet molt bon treball, ja que mitjançant una història creativa, s'hi ha transmet uns valors educatius molt importants.

    El núvol de paraules em pareix molt encertat, ja que està relacionat amb el conte, i es veu clarament alguns dels valors que transmet la història, com ara: amistat, egoisme, etc. Pot ser que si li hagueren posat un fons més obscur, el núvol hi haguera ressaltat més.

    Finalment, quant al flyer i el cartell he de dir que m'agraden molt perquè són molt cridaners i t'inciten a saber més sobre el conte.

    Bon treball equip!!!

    ResponderEliminar
  27. La temàtica del treball em sembla que és molt interessant alhora que cridanera. Considere, que als alumnes aquest disseny els cridaria molt l’atenció. Qualsevol persona que veja tant el flyer com el cartell li generarà curiositat i voldrà llegir el conte.
    A més, el núvol de paraules representa un element característic de la historia. L’únic inconvenient que trobe és la dificultat per a llegir algunes paraules, no sé si pel tamany o per les lletres de tons clars amb un fons blanc.
    És destacable també el missatge que volen transmetre amb uns valors molt importants.

    ResponderEliminar
  28. Respecte al conte, m'ha semblat una idea molt original transmetre uns valors tan importants amb una temàtica espacial, ja que d'aquesta manera es capta l'atenció dels xiquets més facilmente. Les il·lustracions i les narracions estan ben organitzades i ajuden a transmetre el missatge.

    D'altra banda, quant al full de mà em sembla que el text està molt ben triat perquè fan venir ganes d'esbrinar de què tracta el conte però poc ser que jo haguera triat un fons en el qual les lletres s'entengueren millor.

    Finalment dir que la composició del cartell em sembla molt original i la il·lustració de fons és al·lucinant, l'única pega és que les lletres són una mica xicotetes.

    En conclusió, em sembla un treball molt ben pensat i elaborat. Enorhabuena!

    ResponderEliminar
  29. D'aquest projecte destacaria el gran treball artistic per part dels companys, les imatges són molt cridaneres i estàn molt bé dutes a l'adaptació del compte. Un text molt sencill tant a nivell de vocabulari com visual i per tant també ho vec com un factor assolit. Molt bon treball companys.

    ResponderEliminar
  30. Molt bon treball perque la tematica que haveu utilitzat per a treballar el conte crida molt l'atenció.
    D'altra banda molt bon treball tant al cartell, com al flyer com al núvol de paraules, us felicite!

    ResponderEliminar
  31. M’ha agradat molt aquest conte perquè pense que la temàtica del conte és excel·lent, ja que tracta la inclusió, els valors i la felicitat, uns temes que a vegades els xiquets/es no tenen en compte. Així mateix, han escollit l’espai, un tema que atrau molt l’atenció dels més menuts i menudes.
    El cartell i el flyer estan ben dissenyats i atrauen l’atenció del lector, a més en veure’ls t’arriben les ganes de posar-te a llegir el conte.
    Quan al núvol de paraules, pense que podrien haver utilitzat uns colors més foscos, ja que l’espai conté altres colors i així estaria més relacionat. Però, les paraules i el dibuix de la nau estan perfectes i mostren la relació amb el conte.
    Enhorabona!

    ResponderEliminar