martes, 31 de marzo de 2020

Hola.

Ací us deixe el vídeo RELAT DIGITAL  que l'equip 7 ha realitzat corresponent a la pràctica 4:




Com sempre us pregue aporteu tots retroalimentació, raonant aspectes positius i aquells a millorar, quant al seu substrat didàctic, capacitat de transmetre el missatge desitjat, aprenentatge implícit, factura audiovisual (qualitat de l'estil visual, tècnica audiovisual utilitzada, coordinació amb so, transicions,...) intensitat, equilibri de la història, originalitat,...


Prec que a més de comentar, qualifiqueu el vídeo usant el sistema d'estreles que he incorporat a cada entrada.



Gràcies a l'equip 7 pel seu esforç.



Que ho gaudiu i ànim.

27 comentarios:

  1. Aquest relat digital la veritat que m’ha agradat moltíssim, tant el missatge que han transmet, que crec que es un tema molt important, com ells han entrat en el paper, com han plantejat tot encara que aquesta situació no permet treballar junts... Crec que tant la qualitat, com la tècnica que han utilitzat, com el sons i transicions són adequades ,sobretot la cançó que m’ha agradat molt i han acertat de plé.
    Un treball excel·lent!!! Us felicite.

    ResponderEliminar
  2. Es un relat que dona una lliçó moral molt important, ja que ens tramet el que han viscut unas alumnes a l'escola i que nosaltres també podem ser uns d'ells.

    Pense que avui dia el bullying es produix a la majoria de les escoles i moltes vegades no es diu res i si es diu no es prenen les medides adequades, aleshores aquest video pot servir a tots els xiquets i xiquetes, ja que totos som iguals.

    El que milloraria es el audio del relat, ja algunes vegades s'escolatava millor i altra pijor. Els companys han realitzat un gran esforç en aquest video!

    ResponderEliminar
  3. En quan a aquest relat digital, en primer lloc he de dir que el tema a tractar ha estat molt acertat, ja que pense que tots els alumnes deurien saber com comportar-se i actuar davant de situacions com les que presenten els companys en els seus relats personals. A més, la música que han utilitzat sembla molt adient a la temàtica.

    Per altra banda, una de les coses que haguera millorat seria les vinyetes on feien preguntes, en les quals haguera posat algun que altre efecte o alguna imatge per a que fora més visual i atractiu.

    A més, pel que fa a l'àudio del vídeo, algunes parts s'escoltaven més clares que altres i això podria millorar-se.

    Però en conclusió, aquest grup ha fet un esforç i ha aconseguit un bon resultat!

    ResponderEliminar
  4. Han realitzat una experiència molt bona en què han incorporat casos reals de situacions de bullying i que fa que els alumnes i les alumnes que el pateixen es senten identificats i es puga denunciar. Sembla genial com a campanya de conscienciació. L'únic que potser ajustaria és la llargària del vídeo, encara que no es fa gens pesat i l'audio en algunes parts.



    Altres aspectes que cal destacar és l'ajust de la música que et teletransporta a la història i la transició entre els diferents diàlegs. És un treball excel·lent, enhorabona companys! És un testimoni que fa falta difondre hui dia!

    ResponderEliminar
  5. Comentari d'Arantxa Orts:
    Aquest treball m'ha posat "la piel de gallina". Crec que han fet molt bon treball i les transicions i angles han sigut molt diferents i lograts. Sense dubtes, crec que aquest vídeo aconsegueix el que els autors es proposàven. MOLT BON TREBALL! ENHORABONA!

    ResponderEliminar
  6. Al meu parer, han realitzat un bon treball. Es nota l'esforç per posar diversos angles i plans, a més de parlar sobre un tema molt important actualment.

    Com coses que es podrien millorar: de vegades l'audio està més alt que altres i en algunes parts no es compren bé el que diuen.

    Com coses que m'han agradat: la història, la situació i especialment la música, que considere que ha sigut el punt clau d'aquest vídeo per aconseguir emocionar-nos.

    ResponderEliminar
  7. Aquest video m'ha agradat molt, perquè ho han fet d'una manera diferent mitjançant una entrevista. Ha sigut una manera diferent de mostrar-nos la realitat i ajutdar-nos a vore com mitjorar la situació.
    Pel que fa al vídeo m'ha agradat la manera de transmetre el missatge, la música de fons, les veus melacóliques,etc. Enhorabona pel vostre treball equip!

    ResponderEliminar
  8. M'ha agradat molt la idea de plantejar el curtmetratge com una entrevista, sent ells mateixos els que parlen de la seua pròpia experiència. Pense que, el fet d'haver triat un tema que afecta tants xiquets com és el bullying, el fet d'incorporar històries personals aporta veracitat al curtmetratge i realment aconsegueix despertar emocions i transmetre el missatge que volen.

    D'altra banda, crec que la música emprada ha sigut molt encertada, igual que les transicions i els angles d'enregistrament.

    ResponderEliminar
  9. La temàtica i plantejar la pràctica com un curtmetratge em sembla molt original i atractiu. També, emprar diferents músiques ajuda a captar els sentiments que volen transmetre. Pense que l'audio es podria millorar però tenint e compte que hem fet aquest treball en la distància, crec que això no es pot penalitzar, ja que cada dispositiu té una qualitat diferent. Per últim, l'única cosa que jo hauria fet diferent és la duració del vídeo. Crec que 12 minuts seguits mantindre l'atenció són molts per a un xiquet.

    ResponderEliminar
  10. Aquest treball hem pareix boníssim. Primerament, tracten un dels problemes actuals que es viuen desgraciadament a molts centres educatius, per tant, hem pareix magnific aquest contingut i treballar-lo de manera tan natural possant exemples reals.

    A més, els companys actuen de manera activa on són protagonistes en tot moment.

    Possiblement, una de les qüestions que milloraria és a duració del video, encara que a mi m'ha agradat moltíssim i en cap moment he sentit una sensació d'aborriment.

    Bon treball equip, m'ha agradat moltíssim!

    ResponderEliminar
  11. D'aquest vídeo m'agradaria destacar els diferents angles que han utilitzat. També, que cadascun compte com un cas que han viscut de bullying. A més s'escolta molt bé. Han fet un gran treball, com en la pràctica 3, a aquest grup li agrada i se li dona bé fer vídeos. Enhorabona!

    ResponderEliminar
  12. D'aquest treball el que més m'ha agradat és la idea de plantejar el vídeo com si foren entrevistes, on els companys conten experiències. Crec que el missatge queda molt clar. Per altre costat, els vídeos estan realitzats des de diversos angles, fet que li dona originalitat. I sobretot, he de dir, que el tema escollit pel grup és molt encertat, ja que han sabut com tractar-lo.
    Enhorabona!

    ResponderEliminar
  13. En la meua opinió, aquest vídeo és un molt bon treball. Mha agradat molt que siguen els propis components del grup qui mostren de primera mà el tema a tractar, fent-nos reflexionar envers aquest. A més, la música al llarg de tot el vídeo ha estat encertada, aconseguint fins i tot emocionar-nos.

    També, hem de destacar que a l'hora de gravar ho han fet des de diversos angles, aplicant així la teoria vista a classe.

    En conclusió, molt bon treball!

    ResponderEliminar
  14. El tema tractat m'ha paregut molt interesnt, ja que el bullying està molt present a la societat, desgrasiadament. Res més que destacar, crec que rere el tractament de aquesta temàtica no es mereix ningun comentari negatiu.
    Enhorabona companys!!!!

    ResponderEliminar
  15. En la meua opinió, un treball molt treballat amb un tema bastant important. Les experiències dels actors li dóna un punt de sentiment podent *empatizar amb ells, un vídeo molt real.
    No tinc cap aspecte negatiu, una bona faena i una idea magnífica. Enhorabona!

    ResponderEliminar
  16. Aquest relat digital té una temàtica molt interesant, però sobretot m'ha paregut molt bona la proposta de fer ús de les entrevistes que fa que siga molt més impactant el tema. Cal afegir que la música ha sigut molt acceptada per al video.
    Enhorabona!! Un gran treball

    ResponderEliminar
  17. Aquest video és increíble, m'ha agradat moltíssim. Tracta un tema tan important com és el fet de evitar el bullying que desgraciadament es veu a les escoles sovint. Ha sigut un video molt professional, han utilitzat molts plans i angles en la realització dels videos. A més les transicions estan molt ben fetes.
    En conclusió, m'ha paregut un treball molt ben lograt i molt ben fet, que tracta un tema importantísim i que tots hauríem de conèixer per poder erradicar-lo de les nostres classes. Bravo!!

    ResponderEliminar
  18. Crec que aquest és un molt bon treball, és nota que és un video amb masa profunditat i molt bé realitzat.

    Aquest grup a treballat molt bé els planols de grabació, però el més important de tot és que han tractat una problemàtica que per desgràcia trobem a diari en totes les aules.

    Molt bon treball, m'ha agradat moltísim!

    ResponderEliminar
  19. Aquest relat digital tracta una problemàtica molt actual.

    Crec que els companys s'han esforçat molt fent-lo, ja que s'han gravat des de diferents perspectives, utilitzant d'aquesta manera, distints angles.

    Ha sigut un treball diferent a la resta! Molt bon treball!!!

    ResponderEliminar
  20. S'ha tractat un tema que és molt important que es faja present en la vida dels més menuts. Per la qual cosa, han aconseguit transmetre de forma adequada el missatge, i més amb l'ús de testimonis. Bon treball!

    ResponderEliminar
  21. En primer lloc, pense que el disseny del vídeo és molt complet, ja que els companys han tingut una idea molt bona per a organitzar-lo.

    La història està molt bé i els objectius educatius són clars en tot moment. A més, es nota l'esforç que suposat muntar aquest vídeo, en incloure tant vídeos com entrevistes. El missatge crec que es necessari per a la societat.
    Bona faena!

    ResponderEliminar
  22. El fet que hagen realitzat el video a mode d'entrevista, contant les seues experiències, em pareix molt original i cirdaner. A més, parlen del bullying, un tema que sempre està d'actualitat i afecta a molts xiquets i xiquetes, desgraciadament.
    Els angles i les transicions són bones. Bon treball!:)

    ResponderEliminar
  23. Aquest grup ha fet un treball molt bo, i el tema escollit és molt important a tractar hui en dia a les aules, ja que és una situació que es dona molt a menut en les escoles.
    Un aspecte a destacar és la utilització de diferents angles en les escenes i les vivències pròpies de cada membre del grup relacionades amb el bullying.
    US HEU ESFORÇAT MOLT! ENHORABONA!

    ResponderEliminar
  24. La veritat és que aquest treball és molt original, han utilitzat diferents tipus d'edició per al vídeo. Quant al contingut he vist que han aconseguit mostrar clarament el missatge que volia transmetre, la importància que té l'assetjament escolar a les aules i la importància d'erradicar aquest problema. Molt bon treball xics!!

    ResponderEliminar
  25. Des del meu punt de vista és un vídeo molt original per la manera que han triat per a transmetre els valors inclusius amb experiències i hostòries reials el que fa que siga més entretingut i al mateix temps aconsegueix captar l'atenció de l'espectador.
    La música concorda amb la història que es conta. En general, és un bon treball i es fa present la bona organització del grup.
    Enhorabona!

    ResponderEliminar
  26. Considere que han fet un molt bon treball, ja que han sabut com transmetre el tema posant-nos exemples propis amb la finalitat de fer-nos arribar el missatge que volen transmetre el qual és dir no al bullying ja que tràgicament és un tema que ha dia de hui continua succeint.



    D'altra banda, cal tindre en compte que ha utilitzat diferents angles i plans per a realitzar el relat digital, han fet un bon ús del valencià i únicament com un aspecte negatiu és que sí que és veritat que en algunes ocasions s'escoltava més la musica que la veu i en unes altres s'han entés perfectament.



    Enhorabona!!!!

    ResponderEliminar
  27. Considere que aquest grup ha fet un molt bon treball parlant sobre aquest tema d'actualitat que desgraciadament ha de viure en les nostres vides. Ens han fet arribar aquest missatge per conscienciar-nos del problema tan greu que és el bullying.
    També hem de destacar que el video ha sigut grabat des de diferents posicions i angles i això afavoreix al dinamisme y que siga més atractiu a l'hora de la visualització.

    ResponderEliminar