martes, 28 de abril de 2020

Adjunte lliurament de pràctica 5 de l'equip 9:


-Enllaç a CONTE DIGITAL



-NÚVOL DE PARAULES:





FLYER:





-CARTELL/PORTADA:





Com sempre, espere comentaris crítics sobre aquest treball, realitzant consideracions sobre el missatge didàctic que es transmet i profunditat de la història, qualitat i coherència educativa en l'ús de recursos digitals.

23 comentarios:

  1. Bon treball companys i companyes!
    Crec que ha sigut un bon treball i a més fer un conte a partir d'un objecte tan senzill com és una llanda. A més m'ha paregut interessant que les il·lustracions siguen dibuixos fets a mà ja que hui en dia intentem fer tot mitjançant la informàtica i de vegades és un poc execessiu perquè les eines analògiques són també viables!

    ResponderEliminar
  2. M'ha agradat com s'ha fet el núvol de paraules, perquè han posat el fons d'un color negre que fa que les lletres resalten i ens capte més l'atenció. Per altra part, ha sigut molt bona idea que el títol está posat en majuscules i en blanc.
    En quant al Flyer, m'ha agradat perquè han fet referència als creadors, i les lletres varíen a mesura l'importància del missatge que volen transmetre.
    Pel que fa al cartell, pense que és una mica més infàntil respecte als altres activitats.

    ResponderEliminar
  3. M'han agradat tots el recursos visuals que heu elaborat per la presentació del vostre conte. Encara això puc percebre una desconnexió entre tots aquests, ja que cadascun de les imatges tenen estils i dibuixos diferents.

    ResponderEliminar
  4. La portada m'agrada molt i és nota que les imatges són d'elaboració pròpia.
    Quant al conte m''agrada que els dibuixos sigan a má, però jo crec que podrien ser una mica més colorides. Respecte al contingut em sembla una història molt bonica.
    A més el flayer t'incita a llegir el conte. El núvol de paraules també crec que està bé elaborat. Bon treball.

    ResponderEliminar
  5. M'agradat molt la historia. El format del conte amb la veu es molt bo, a més heu incorporat sons com el del supermercat, creant un ambient d'on ocorreix la història.
    Respecte el núvol de paraules m'agrada molt que encara que té moltes paraules, destaca el titol de la historia.
    Sobre el flyer, aquest es una mica massa sencill.
    Per altra banda, m'agradat molt el cartell, els colors y el seu conjunt hem pareix molt bo.
    En sintesí, em pareix un bon treball.

    ResponderEliminar
  6. Aquest conte és molt interessant, ja que a part dels dibuixos que han fet, que es noten que són d'elaboració propia, han incorporat diferents sons com el del supermercat, cosa que crea més realitat i et fica més en l'història.
    El núvol de paraules conté moltes paraules però a compte d'això es veu molt bé el títol de la història. Parlant del flyer aquest s'ha quedat una mica fluix però res a veure perquè el cartell està molt ben treballat. En general molt bona idea per a realitzar aquest conte i molt bon treball per part de les companyes!

    ResponderEliminar
  7. En aquest conte, els tres recursos que han realitzat han estat adequats. Al núvol de paraules s'han fet ús de colors que atrauen pel fons negre i el seu contrast. El flyer i la portada són molt captivadores a primera vista, ja que es fa ús d'un muntatge molt adequat d'imatges i paraules, amb la transmissió de diferents sensacions.

    ResponderEliminar
  8. El tema d'aquest conte és molt necessari per als xiquets ja que expliquen que encara que algunes persones s'obliden de tu, no has de perdre mai la il·lusió, ja que trobaràs a altres persones que seran iguals o millors. Els xiquest quan són petits són molt sensibles a estos temes i és per això que aquest llibre és interessant. Cal destacar el treball ja que és un conte llarg. A més les imatges están ben fetes, però crec que hauria d'haber algun fons. El text és llig bé.

    El cartell és molt cridaner amb una oració molt emocionant. Pel que respecta al flyer, està molt be fet, però crec que hauria d'estar un poc més animat.

    El núvol de paraules està molt ben pensat ja que es tracta d'una tomaca i el protagonista és una llanda de tomaca triturada.

    Bon treball!

    ResponderEliminar
  9. Crec que els valors que es transmetren en aquest conte són esencials per als xiquest de Primaria. I més avui dia, que la majoria pensa que moltes coses no tenen utilitat. Enhorabona per fer les imatges a ma, perque aixo es molt treball.
    D'altra banda pense que, si el flyer i el cartell tinguera més unió crec que podria donar més conexió amb la historia. Tot i aixo, enhorabona!!!!!
    Arancha Orts Roche

    ResponderEliminar
  10. El missatge didàctic del conte pense que és important, educatiu i que, en general, es poden transmetre bons valors als xiquets mitjançant aquest conte.

    Quant a la composició, el text es llig bé ja que la grandària de la lletra està bé i el color de la mateixa no és negre però sí és lo suficientment fosc per a dur a terme una bona lectura. Solament pense que al llarg de tot el conte es veu molt espai en blanc i això fa que cride menys l'atenció.

    D'altra banda, la portada sí crec que és més cridanera amb diferents colors i elements visuals, igual que el flyer. En aquest, solament trobe a faltar la ubicació de la presentació del conte, és a dir, posa dia i hora, però no el lloc on serà. Per últim, el núvol de paraules és graciós i té sentit, ja que la figura és una tomaca.

    ResponderEliminar
  11. El missat que transmet el conte m'ha sembllat original i molt important per a l'educació dels xiquets i xiquetes. Ja que la majoria no són conscients de la importància del reciclatge.

    El flyer considere que es poc cridaner, els fons que han utilitzat potser que no cirde l'atenció de molta gent. No obstant la frase que han posat m'agrada, però potser jo hauria posat una en forma de pregunta per a causar més interés.

    El cartell m'ha agradat molt, està fet de colors molt cirdaners i amb diferents dibuixos. Potser hauria canviat el color d'algunes paraules, ja que costen un poc de llegir.

    Per últim, pel que fa al núvol de paraules, pense que crida l'atenció ja que han posat color molt vius sobre un fons negre. A més les diferents paraules i frases trnsmetren el missatge del conte.

    ResponderEliminar
  12. El conte m'ha agradat molt, és una idea molt original i a més m'ha agradat el fet de ensenyar el valor de la superació la il·lusió i no perdre mai l'esperança ja que sempre hi ha una solució per a qualsevol problema o situació. Respecte al flyer i la portada, m'han agradat molt, la portada em pareix molt professional i el flyer està molt ben fet i és bastant atractiu i de segur agrada als xiquets.
    Per últim el núvol de paraules està ben fet i la majoria de lletres es lligen prou bé. Enhorabona per el treball!

    ResponderEliminar
  13. Aquest conte m'ha agradat moltíssim!! Crec que la idea d'emprar el personatge d'una llanda per assabentar-nos de quantes vides pot tindre i de la importància del maquillatge, és genial! Destacar que hagen realitzat elles les imatges, les quals han quedat molt bé.

    El núvol de paraules crec que està bé, han elegit el negre per al color del fons pel que és original; no crec que molts grups hagen agafat un altre color.

    El flyer em pareix molt professional, tot i que no infantil. El cartell sí que crec que va més dirigit als infants.

    ResponderEliminar
  14. Aquest conte té un missatge didàctic excel·lent que ens presenta el reciclatge i la reutilització a partir d'una llanda de tomaca que és animada. A més a més, han emprat l'eina digital StoryJumper que els ha permés incloure veu i so a la seua història. Pel que fa a les il·lustracions són magnífiques. Són pròpies i sobre fons blanc es destaquen bastant bé.

    Pel que fa al cartell han representat un camí que recorre la llanda i els valors que busca trasmetre el conte, així com una frase molt motivadora amb lletres molt originals i altres símbols gràfics.

    El fullet també hem pareix molt apropiat per a pares/mares/tutors legals que estiguen buscant una història per als seus fills/filles.Potser podrien haver inclós al protagonista en alguna part d'aquest, però per al format en que està fet no n'estic segur.
    Per últim, la pluja d'idees és magnífica per un contrast de colors que han aconseguit fer-ne. A més, han aconseguit col·locar al centre amb lletres blanques el títol que es pot llegir perfectament i engloba tot el missatge que es vol transmetre.

    És un treball de professionals! Enhorabona!

    ResponderEliminar
  15. En primer lloc, pel que fa al conte crec que aquest equip ha tingut una idea molt bona, en la qual una llanda de tomaca conta totes les seues aventures transmetent en cada una d'aquestes uns valors educatius molt interessants per a l'alumnat de les nostres futures aules.
    Les imatges del contes són fetes a mà, cosa que m'ha semblat original ja que també es nota l'esforç que han fet. Potser com a aspecte a millorar, en algunes de les imatges podrien haver creat algun fons o fins i tot, també haguera estat interessant barrejar tant elements digitals amb altres analògics com els dibuixos.

    En segon lloc, la portada m'ha agradat bastant ja que fan una barreja d'elements distints com comentava en les línies anterior. El Flyer, potser siga massa seriós per als xiquets i xiquetes i estiga més dirigit a un públic més adolescent però s'ha de dir que la composició queda bé.

    Finalment, pel que fa al núvol de paraules, han escollit la forma d'una tomaca amb un fons negre en el qual han utilitzat paraules del conte amb colors vius que destaquen molt sobre aquest fons, la qual cosa ha estat molt encertada.

    Enhorabona companyes!

    ResponderEliminar
  16. El missatge que transmet el conte és molt original. A més, les transicions i els dibuixos semblen que estan fets a mà el que em sembla una gran idea.

    Potser, en la part on es troba la lletra quedaria més cridaner si es posara un fons que no siga blanc però igualment està molt bé.

    Quant a la targeta, el cartell i el núvol de paraules m'ha semblat que estan molt bé. Enhorabona xiques!!

    ResponderEliminar
  17. M'ha agradat molt la història. El missatge que jo li trobe a aquest conte és reciclar els productes, que li pots donar molts usos a un producte si som imaginatius i no ens tanquem en l'ús únic que li han donat en un principi.

    Pense que està molt bé que hagen dibuixat les diferents pàgines del conte, perquè li dóna una nota més personal al conte. Per altra banda, el flyer està bé perquè acompleix la funció de flyer que és promocionar el conte però jo haguera triat un fons més en relació al conte, per exemple, un fons relacionat amb el reciclatge.

    Per últim, el cartell és molt cridaner i m'ha agradat el tipus de lletra què han emprat. El missatge té a veure molt amb els valors què transmet el conte, encara que repetisc de nou que el reciclatge no és present quant pense que és important també com la resta dels valors.

    Felicitacions, m'ha agradat molt el vostre conte!

    ResponderEliminar
  18. Aquest conte transmet perfectament el seu missatge, no perdre mai la ilusió i la importància de reutilitzar i reciclar.

    A més a més, el cartell que han creat és molt atractiu i bonic, pel que hem sembla molt encertat per a un conte infantil.

    Com aspectes a millorar:
    Al conté es podría possar la lletra més gran per a veure-la millor al llegir el conte.

    Al flyer, encara que han aconseguit un acabat bo, ja que el que es preten es atraure a la presentació del conte potser també quedaría be si es ficaren elements del conte.

    Com aspectes que m'han agradar:
    El fet de que es puga escoltar com audiollibre i que hagen fet elles els dibuixos.

    Bon Treball!

    ResponderEliminar
  19. Aquest conte m'ha paregut molt emocionant! En primer lloc, el missatge que transmet és molt important, ja que sempre s'ha de lluitar per el que desitges, encara que no siga fàcil.

    Per altra banda, també resalta la importància de reciclar, que fa veure d'una manera especial totes les possibilitats que surgeixen d'un objecte.

    El cartell sembla cridaner i fomenta les ganes de llegir el conte, ja que reflexa la seua història. El flyer també esta aconseguit.

    Per últim, m'agradaria resaltar l'aspecte visual del conte, degut a que han fet elles mateixes les il.lustracions.

    ResponderEliminar
  20. M'ha encantat aquest conte, enhorabona pel treball equip! Quant al disseny del conte,és molt colorit i les il·lustracions aporten un sentit al text, igual que la portada i la contraportada. M'ha agradat molt el missatge com la manera de transmetrer-lo, i que hagen fet l'àudio del conte em pareix un punt molt possitiu.

    Per un altre costat, el cartell i el núvol de paraules són colorits i es relaciones amb la temàtica del conte, però el flyer crec que pdoria ser més cridaner per als més menuts.

    ResponderEliminar
  21. Primerament, la història em sembla molt interessant d'aplicar als xiquets ja que el reciclatge és alguna cosa que han d'aprendre i conscienciar-se per a un planeta més net, i fer-lo d'aquesta manera tan animada els atraurà molt.
    D'altra banda, el núvol de paraules també molt atractiva amb la poma on es pot llegir perfectament les paraules.
    Finalment, la portada i el full de mà un disseny que capta l'atenció sobretot per les frases escrites.
    Una bona faena!

    ResponderEliminar
  22. Respecte al conte, en general m'ha encantat. La història en tot moment et té interessat i la veu en off t'acompanya i t'incita a tindre més curiositat. A més, a mesura que vas llegint es va descobrint el missatge que es vol arribar a transmetre i m'ha agradat que es tracte tant el tema del reciclatge com la il·lusió alhora. També, valore molt que els companys hagen triat il·lustracions fetes a mà per al conte.

    Respecte al full de mà, em sembla que crida poc l'atenció pel fons que s'ha triat. Però transmet el missatge i això és l'important.
    D'altra banda, el núvol de paraules és molt original ja que han triat colors cridaners i es pot diferenciar el títol pel contrast a blanc, em sembla una idea molt creativa. Finalment, dir que la composició del cartell em sembla molt acolorida i animada, i l'idea és molt bona.

    Bon treballe companys!

    ResponderEliminar
  23. Aquest conte m’ha encantat i pense que és una magnífica idea escollir una llanda com a personatge, ja que transmet la importància del reciclatge. A més, parla sobre els sentiments de la llanda i les diverses maneres de viure. El fet de fer un objecte inanimat, el protagonista de la història és un bon recurs per als xiquets/es. Però, el que més destacaria d’aquesta història és l’àudio afegit al conte i sobretot, els dibuixos, els quals es nota que són d’elaboració pròpia. Són uns dibuixos fantàstics.
    El cartell és molt visual i cridaner, i aleshores, t’anima a llegir el conte ràpidament.
    Quant al núvol de paraules, és molt cridaner, a causa que hi ha una gran varietat de colors que destaquen sobre el fons negre.
    Per altra banda, el Flyer és senzill, però jo l’haguera relacionat un poc més amb el conte.
    En general, un molt bon treball. Enhorabona!

    ResponderEliminar