martes, 28 de abril de 2020

Adjunte lliurament de pràctica 5 de l'equip 5:


-Enllaç a CONTE DIGITAL



-NÚVOL DE PARAULES:








FLYER:






-CARTELL/PORTADA:





Com sempre, espere comentaris crítics sobre aquest treball, realitzant consideracions sobre el missatge didàctic que es transmet i profunditat de la història, qualitat i coherència educativa en l'ús de recursos digitals.

27 comentarios:

  1. Totes les activitats que han realitzat aquestes companyes tenen la mateixa temàtica a nivell dels colors utilitzats, ja que aquestos trasmeten tranquilitat a la persona que va llegir.
    Pel que fa als dibuixos, m'han agradat perquè el missatge que volen trasnmetre, el plasmen continuament amb un personatge com és el ós, on en el núvol de paraules plasmen una sèrie de valors com l'amistat, el respecte,etc.
    Un punt fluixet és la imatge del cartell, ja que els seus colors no s'aprècien massa bé, no obstant es veu que al Flyer sí han solventat aquest problema.

    ResponderEliminar
  2. M'han agradat molt les vostres elaboracions. He pogut observar que cadascuna de les imatges elaborades tenien elements en comú, ja siga pels óssos de peluix, la mateixa tonalitat groga o els núvols.
    Puc sentir la connexió entre tots els elements que ajuden a donar coherència al vostre conte. Felicitacions!

    ResponderEliminar
  3. Quant al conte que han realitzat m'ha semblat una història molt bonica ja que transmet el valor del respecte cap als altres siguem iguals o diferents, com pels dibuixos que han realitzat que estan molt ben relacionats amb la història,

    D'altra banda, quant al núvol de paraules que han realitzat és molt acolorida on han plasmat en lletra mes gran les paraules fonamentals que defineixen al conte que han realitzat.

    ResponderEliminar
  4. En primer lloc, he de remarcar que el núvol de paraules té una característica que m'agrada molt i és el fet que han emprat més d'un tipus de lletra i ha quedat molt original. A més a més, la combinació de colors ha quedat cridanera encara que potser podríen haver jugat un poquet més amb la gamma colors.



    Pel que fa al conte, té un missatge didàctic molt essencial com és l'acollida de qualsevol persona independentment de com siga. Els dibuixos están elaborats, ja que es nota que són propis i això els proporciona una originalitat molt gran.



    D'altra banda, tant el cartell com el fullet estan directament relacionats amb la temàtica i han aconseguit conjugar perfectament la temàtica dels xiquets amb frase que il·lustren a la perfecció la moralitat de la seua història.

    ResponderEliminar
  5. Pel que fal a la historia hem pareix que transmiteix valors molt important a la història. Respecte les il·lustracions hem pareix bé realitzar-les a mà però potser algunes necessiten una mica de saturació del color.
    Respecte el cartell m'agrada molt els colors i el format.
    Per altra banda, respecte el flyer m'agrada que siga amb les mateixes tonalitats que el cartell, encara que potser la forma de posar la imatge no siga el més apropiada.
    En general hem pareix un bon treball.

    ResponderEliminar
  6. Aquest conte digital té un missatge molt important que és l'acollida de qualsevol sense importar d'on vinga o com siga i això hui en dia és essencial tindré en compte aquest concepte.
    Pel que fa als dibuixos, són molt treballats i es nota la mà d'obra dels companys i l'originalitat. El núvol de paraules presenta diferents grafies i tipus de lletra i això crida l'atenció de l'espectador. Molt bona forma!!
    Per últim, el cartell té molt bona relació temática amb el conte i pel meu punt de vista el conte està molt ben conseguit.

    ResponderEliminar
  7. En primer lloc, assenyalar el missatge didàctic i el disseny del conte. Pel que fa al valors que transmessos són adequats ja que és important que els xiquets i les xiquetes siguen capaços de relacionar-se amb qualsevol persona sense desplaçar-lo per la seua manera de ser. A més, m'ha agradat molt el disseny del conte. Per una banda per realizar le sil.lustracions a mà, i per altra banda, per distribuir les il.lustracions en una pàgina i el text en una altra, açò provoca major claredat.

    El núvol de paraules m'ha agradat molt per la seua forma ja que està complement relacionada amb els personatges del conte sense oblidar que els colors escollits són cridaners i milloren el disseny.

    Per últim, remarcar que tant el flyer com el cartell es relacionen a la perfecció amb la temàtica del conte. A més a més, el colors pastís del fons són òptims per remarcar el missatge que es vol transmetre.

    Bon treball!

    ResponderEliminar
  8. D'aquest conte tant la portada com el flayer em semblen molt bons, a pesar de ser una mica simples. Per altra banda el núvol de paraules m'agrada moltísim i el fet que tinga forma d'oset m'encanta.

    Respecte al conte els dibuixos també crec que són molt bons, però el millor per a mi és el missatge que es dona amb el contingut del conte.

    ResponderEliminar
  9. En aquets recursos per al conte, pense que són senzills, però tot i així crec que són oportuns pels colors emprats, els quals són suaus i captivaros. A més no fan ús d'un abús de text i les imatges són adequades.

    A més, cal destacar que al núvol de paraules s'ha fet ús de diferent tipus de paraules i aiaxò el fa més divergent i atractiu. Els colors de les araules contrasten, a més, amb el fons blanc.

    ResponderEliminar
  10. De primeres, donar la enhorabona pel treball realitzat. El conte trasmés valors molt importants per als xiquets i xiquetes de primaria. Pense que les imatges propies donen originalitat al conte.

    Pel que fa al cartell i fullet publicitari pense que tenen la mateixa combinació de colors i ajuda a relacionar-lo amb el conte.

    Molt bon treball!! Enhorabona.
    Arancha Orts Roche

    ResponderEliminar
  11. Aquest conte tracta un valor fonamental com és el respecte i la inclusió. En aquest cas, és una discriminació per ser d'un altre color. M'agradat molt, perquè és veu la realitat, ja que la persona que és rebutjada intenta canviar per a poder jugar amb altres, quant són els altres els que haurien de canviar. Per tant, és apropiat i necessari per a l'educació primària, a més té final feliç. Les imatges estan ben fetes y tenen un fons. També, destacar que la lletra l'han escrit elles i no l'han fet amb l'ordinador.

    El cartell està molt bé treballat perquè quan parles d'inclusió, aquesta imatge és la primera que et ve al cap.

    Pel que fa al flyer està be realitzat, però crec que hauria de tindre més informació.

    El núvol de paraules també està ben fet i relacionat amb els personatges, però algunes paraules no es poden veure bé.

    Bon treball!

    ResponderEliminar
  12. Primerament, vull recalcar que pense que aquest conte és una bona ferramenta per a explicar la diversitat i valors com el respecte. Per això, la finalitat didàctica queda justificada.

    D'altra banda, aquest grup ha fet un gran esforç creant i pintant totes les imatges que hi ha al conte. També, el text és clar i el vocabulari senzill.

    La portada em pareix un bon treball també ja que combina elements gràfics de la propia aplicació i els dibuixos que els companys han creat, donant joc a una portada molt cridanera. Únicament pense que el flyer cridaria més l'atenció si a l'hora de pintar la imatge, els colors es veieren millor, és a dir, pintant més fort. Per últim, hauria afegit el joc on es farà la presentació del conte, ja que solament posa el dia.

    ResponderEliminar
  13. Pense que és un conte molt inclusiu, que fomenta el respecte entre les diferents persones, és molt important que els xiquets aprenen a acceptat als demés.

    Pel que fa al flyer, el color que han utilitzar és molt cridaner. Pot ser hauria possat el títol del conte més gran per a que siguera més llamatiu.

    El cartell es senzill, però m'agrada, ja que el missatge que transmeten capta l'atenció, ja que diuen que amb aquest conte ningú es sentirà diferent.

    Per últim, respecte al núvol de paraules, m'han agradat les diferents paraules que han possat. Potser posaria algunes paraules en colors més vius per a que siguen més senzilles de llegir.

    ResponderEliminar
  14. Aquest conte m'ha agradat, el missatge didàctic de la història em pareix esencial ja que mostra la integració d'un ós en una famila amb un aspecte diferent. M'ha paregut una història molt original, ben explicada i amb un missatge amb el valor de la integració molt important per als nostres alumnes.

    D'una altra banda respecte al flyer i la portada, em pareix que el fet d'emprar el color groc els fa molt cridaners i atractius i de segur captara l'atenció dels alumnes.

    Per últim m'ha agradat que hagen emprat la imatge d'un ós per a fer el núvol de paraules.

    ResponderEliminar
  15. En primer lloc, aquest conta transmet valors educatius com saber acceptar-se envers les diferències que puguen existir. I aquest valor és fonamental que s'ensenye entre l'alumnat ja que l'escola és un lloc on podem veure molta diversitat. Les imatges són fetes a mà i han quedat molt bé amb la història.

    En segon lloc, la portada és adecuada i s'utilitza el color groc, el qual crida molt l'atenció del espectador.
    El Flyer, crec que es podria millorar, ja que el dibuix es veu apagat amb el color groc de fons, però la composició queda bastant bé i sobretot i principal està molt dirigida als menuts.

    Per últim, per al núvol de paraules han usat la imatge d'un ós i ha quedat molt bé amb la composició de diferents paraules del conte en diverses games de colors que destquen sobre el fons blanc.

    Molt bon treball!

    ResponderEliminar
  16. M'ha agradat molt el conte perquè tracta el tema de la inclusió, alguna cosa que hui dia és essencial que el treballen els nostres alumnes i alumnes. A més, les il·lustracions estan fetes a mà i això em sembla molt original.

    Quant a la targeta, el cartell i el núvol de lletres estan molt bé però potser jo els posaria colors més vius perquè criden més l'atenció però així i tot està molt bé.

    Enhorabona xics!!

    ResponderEliminar
  17. M'ha agradat molt el conte perquè tracta la inclusió i el respecte per la diversitat. És un missatge molt acertat per als xiquets i xiquetes per a què aprenen a no discriminar a ningú.

    El núvol de paraules té forma d'os i per tant, han buscat que hi ha relació amb els personatges del conte. El flyer és senzill però m'ha agradat molt la combinació de colors, a més a més han posat núvols com a dibuix què després apareixen també al cartell i em pareix original aquesta idea. A més a més, no han carregat massa el cartell i han fet que arribe d'una manera molt directa als receptors

    ResponderEliminar
  18. Crec que com a recurs didàctic han fet un bon conte ja que permet treballar les diferències entre persones (en aquest cas ossos) i possa en evidència una situació de racisme, en el que els mateix protagonistes reflexionen sobre el que han fet i demanen disculpes.

    Com aspectes a millorar:
    Potser al flyer es podrien ficar més elements o fer més grans els que hi ha per a que no done sensació de buit.

    Al nùvol de paraules es podrien possar menys quantitat de paraules per a fer més atractius els mots principales.

    Com aspectes que m'han agradar:
    El cartell em sembla molt bonic i han fet un gran esforç en dibuixar elles les il•lustracions.

    Enhorabona pel Treball tan complet!

    ResponderEliminar
  19. El missatge que transmés conte m'ha agradat molt, ja que la història de Neu fomenta valors com la tolerància i el respecte. Així mateix, resalta la importància de no jutjar per l'aspecte físic.

    Quantal flyer, és sencill però atractiu, reflexant a la vegada la història.

    El núvol de paraules també reflexa els valors del conte, a més de estar relacionat amb la història per la forma d'ós.

    La portada és molt bonica i atractiva, amb un missatge clar i cridaner. Per últim, m'han agradat molt les il.lustracions!

    ResponderEliminar
  20. El tema d'aquest conte m'ha semblat molt encertat en tractar el respecte i la tolerància. Quant a les imatges, cal destacar l'esforç de dibuixar-les i pintar-les a mà. D'altra banda el text és clar, amb passatges breus i una lletra adequada.

    Finalment, el flyer, el cartell i el núvol m'han semblat molt encertades. El núvol presenta colors vius i cridaners i la figura d'un os, el qual és el protagonista de la història. Així mateix, el cartell i el flyer resulten atractius i amb colors vius capaços de despertar l'atenció de qualsevol xiquet.

    ResponderEliminar
  21. Per començar he de dir que la portada em sembla molt cridanera i les il·lustracios són adaptades als xiquets.
    M'agrada molt el missatge que trasmet perque ens vol trasmetre els valors.
    En resum he de dir que els companys han fet un bon treball!

    ResponderEliminar
  22. Primerament, he de dir que el missatge que vol transmetre el llibre s'entén molt bé, tracta la diversitat, així com valors com el respecte i la inclusió.

    S'ha de valorar l'esforç que ha fet aquest equip per a fer les il·lustracions a mà, la qual cosa suposa molt de temps i treball.

    Pel que fa al núvol de paraules, em pareix que està molt bé. La portada/ cartell és senzilla però atractiva a la volta.

    Finalment, el flyer crec que hauria de ser més vistós, ja que no es veu molt bé el que hi posa. Però en general, molt bon treball!!!

    ResponderEliminar
  23. Primerament, la història m'ha semblat molt bonica que els xiquets els agradarà molt, ja que els animals són atractius per a ells. Els dibuixos també ben fets i descriptius.
    D'altra banda, el núvol de paraules amb un ós em sembla genial, l'única cosa que hi ha paraules molt xicotetes i amb el fons blanc no s'aprecien.
    Finalment, la portada i full de mà m'agraden els colors emprats ja que són cridaners i capten l'atenció. Bona faena!

    ResponderEliminar
  24. En primer lloc, felicitar les companyes per la feina que comporta elaborar els dibuixos propis i pintar-los. També dir, que el missatge que es transmet pense que és essencial per als alumnes, ja que inculca valors molt importants per a la convivència en una mateixa societat
    Pel que fa al núvol de paraules, està molt lligat amb la història per la silueta, a més resulta molt cridaner que es mesclen diverses fonts. El cartell i el flyer tenen una completa relació entre ells, comparteixen la mateixa tonalitat de colors i un mateix disseny.

    ResponderEliminar
  25. La idea del conte i la seua composició m'ha semblat molt original i bonica. Es tracten valors imprescindibles per a la societat com el respecte i la tolerància. És important que els alumnes aprenguen a no discriminar per les aparences ni per les diferències. A més, els companys han fet el treball de realitzar les il·lustracions.

    D'altra banda, el núvol de paraules em sembla una composició molt completa i que crida bastant l'atenció gràcies als colors pastels i la forma d'osset.
    Per un altre, el full de mà i el cartell tenen un disseny molt càlid i clar, a més està molt ben estructurats tant com el text com els elements gràfics.

    Bon treballe grup!

    ResponderEliminar
  26. En primer lloc, el missatge de que la diversitat és un aspecte possitiu, es transmeteix molt bé a través de l'argument del conte, fent que els xiquets i les xiquetes l'entenguen bé. A més, un punt a destacar és que les il·lustracions estan fetes a mà i els protagonistes són animals, cridant més l'atenció dels menuts. La lletra és gran i no hi ha massa quantitat per pàgina, fent més fàcil la lectura del conte.

    Per una altre costat, m'ha agradat que el flyer i el cartell es basen en el mateix disseny, creant un fil conductor entre aquests. Tot i així, com aspecte a millorar, pense que en la informació del flyer podria fer-se la lletra més gran o més cridanera.

    ResponderEliminar
  27. En primer lloc, destacaré la temàtica del conte, ja que em pareix una bona elecció escollir el tema de l’acceptació de tots els individus, a pesar de les seues diferències. Aquest conte ajuda als xiquets a pensar en les diferències de cada persona, a acceptar-les i respectar-les. A més, les imatges del conte són d’elaboració pròpia i estan molt ben relacionades amb el fons i amb la situació.
    Per altra banda, el núvol de paraules conté la mateixa temàtica del conte i té una gran varietat de colors. Pense que és molt visual i atractiu.
    El flyer i el cartell són prou senzills però, són molt cridaners i estan molt relacionats amb la temàtica del conte ja. Més, ens motiven per a llegir el conte i saber la història.
    En general, és un bon treball. Enhorabona!

    ResponderEliminar