miércoles, 29 de abril de 2020

Adjunte lliurament de pràctica 5 de l'equip 13:


-Enllaç a CONTE DIGITAL


-NÚVOL DE PARAULES:









FLYER:







-CARTELL/PORTADA:





Com sempre, espere comentaris crítics sobre aquest treball, realitzant consideracions sobre el missatge didàctic que es transmet i profunditat de la història, qualitat i coherència educativa en l'ús de recursos digitals.

27 comentarios:

  1. Pel que fa al enllaç del conte, aquest em mana a un document PDF. En quant a la resta, el treball que han fet a primera vista és molt enriquidor, perquè sembla que han treballat amb molt de detall.

    Pel que fa al núvol de paraules aquest és senzill, però compleix amb les característiques del conte i jo el trobe bònic. Per altra part, el Flyer em pareix, al mateix que el cartell, molt atractiu degut als colors, imatges i lletres utilitzades. Aquests companys han sigut capaços de oferir-nos un joc de lletres, colors e imatges que ens han engatusonat i captat l'atenciò.

    ResponderEliminar
  2. En l'enllaç d'aquest treball m'ix un PDF amb una fitxa en anglés d'activitats. En la resta de parts que he pogut observar m'han semblat molt boniques i atractives per a xiquets de primària. A més, el fet d'incorporar en el cartell hores m'ha semblat molt curiós i creatiu ( a mi no se m'hauria ocorregut), sembla un cartell de debò.

    ResponderEliminar
  3. Quant al conte, em lleva a un document PDF. Crec que les companyes s'han confós d'arxiu, ja que aquest no tracta el tema d'un gat. A més, si veiem les altres parts del treball no estan relacionades amb el PDF.

    El cartell està ben elaborat i a més posen la informació necessaria per acudir a la presentació. El flyer de segur crida l'atenció del xiquets, ja que està complet

    El núvol de paraules és molt cridaner i la gran majoria de paraules es lligen bé.

    Bon treball

    ResponderEliminar
  4. Crec que debut a un error no podem veure el conte, ja que apareix un PDF d'altra cosa que no té res a veure.

    Però, si comentem els altres treballs, puc dir que el núvol de paraules té sentit amb el personatge principal que és un gat, i això cridarà l'atenció dels xiquets.

    D'altra banda, la portada crida molt l'atenció amb tants colors i pense que la informació sobre la presentació del conte està bé presentada encara que podrien haver afegit una frase o qualsevol cosa que anime als xiquets a voler anar.

    Per últim, el flyer també crec que és un bon treball, amb una plantilla totalment diferent que la portada, però creativa. No sé a quina edat va dirigit aquest conte però pot ser que el terme "mr" no sàpiguen què significa.

    ResponderEliminar
  5. Pel que fa al conte, pense que ha hagut un error ja al fer un clic a l'enllaç, aquest en redirecciona a un pdf d'altre document que no te relació amb el tema. Però com que els altres elements si que podem visualitzar-los, vaig a comentar-los.

    En primer lloc, pel que fa a la portada del conte aquesta ha quedat bastant bé, ja que han utililizat a qui segons pense, és el personatge principal del conte com a element central y després han introduït un fons blau per a que les lletres blanques que apareixen destaquen i capten l'atenció de l'espectador.

    En segon lloc, el cartell promocional em sembla molt original i creatiu, ja que han utilitzat diversos elements que han superposat i a més, han detallat un horari en el qual avisa als asistents dels diferents tallers que es realitzaran, així com també la direcció del lloc i la data.

    Per últim, per al núvol de paraules, han utilitzat la silueta d'un gat, la cual han emplenat amb paraules del conte. Pot ser, com a aspecte a millorar, utilitzaria altres colors perquè algunes paraules costen de llegir.

    Enhorabona per el treball equip!!

    ResponderEliminar
  6. Pel que fa al conte l'enllaç em redirecciona a un document que pense està malament.

    Respecte als demés documents, el cartell o portada em pareix molt atractiu, senzill, simple i cridaner, amb uns colors un tipus de lletra i un disseny molt acertats per a un ús didàctic i educatiu.

    El flyer es veu molt bé, amb un text simple i amb un tamany i tipus de lletra molt acertat.

    Per últim, el núvol de paraules m'ha agradat que estiga en relació amb el conte i siga una imatge d'un gat, a més les lletres es veuen molt bé i té un disseny molt visual.

    ResponderEliminar
  7. Disculpeu l'error del conte, així deixe l'enllaç bó: https://storyweaver.org.in/stories/129059-mr-agarrat

    ResponderEliminar
  8. Aquest conte transmet un missatge molt potent: no cal ser egoista i cal compartir amb els altres. Principalment, transmet el valor de companyonia.

    El cartell que han fet aquest equip, considere que està molt bé realitzat i és molt cridaner

    El flyer també és molt senzill però atractiu a la mateixa vegada.

    Finalment, pel que fa al núvol de paraules, la majoria de les paraules es lligen a la perfecció, i m'agrada molt el fet que es puga llegir el títol del llibre en ell.

    Bon treball equip!

    ResponderEliminar
  9. El conte está molt ben disennyat ja que les il.lustracions comuniquen en tot moment el que está passant, a més, es veu en primer plànol qui són els protagonistes. Pel que fa al missatge, és prou complet ja que inclou diferents valors com poden ser el respecte o el companyerisme.

    El núvol está molt ben adaptat al conte ja que té la forma del protagonista d'aquest i els colors emprats faciliten la lectura de les paraules.

    Per últim, comentar que que tant el flyer com el cartell s'han elaborat adequadament incloent en tot moment el missatge que es vol transmetre i utilitzant lletres amb prou grandaria per facilitar la lectura. A més, el dibuixos que apareixen mantenen relació amb els personatges i els elements més rellevants del conte.

    Bon treball equip!

    ResponderEliminar
  10. Aquest equip ha transmés de forma excel·lent de la solidaritat a través de personatges animals. Les imatges les han triades molt encertadament i s'ajusten a la perfecció a la història que es narra. Potser en les parts de narrador el fons es podria haver ficat més obscur perquè fera més contrast amb la lletra.

    El cartell i el flyer són excel·lents perquè són molt atractius pels colors, les imatges i per la incorporació del personatge protagonista. A més a més, han dissenyat la seua presentació amb diferents horaris que s'exposen d'una manera molt clara.

    Per últim, el núvol de paraules amb la imatge del gat és molt bona i els colors estan molt be triats pel que la combinació és prou cridanera.

    Enhorabona!!

    ResponderEliminar
  11. La temàtica d'aquest conte em sebla excel·lent, ja que normalment els xiquets de l'escola no solen compartir. Amb l'ajuda d'aquest personatge poden aprendre a fer-ho.

    Les il·lustracions del conte m'han agradat moltísim, però del núvol de paraules canviaria el color del fons, ja que algunes paraules no s'observen amb claretat.

    ResponderEliminar
  12. Quant al conte crec que aquest transmet un bon missatge, compartir i ser solidari. A més, crec que també potencia l'esport. Les diapositives m'agraden, considere que en tot moment s'adapten al que està passant.

    Quant al cartell i al flyer, m'han agradat molt. Al cartell apareixen diferents horaris amb activitats a dur a terme. Crec que és molt bona idea.

    Per últim, el núvol de paraules m'agrada, ja que empren colors cridaners.

    Enhorabona!

    ResponderEliminar
  13. M'agrada molt el missatge d'aquest conte,ja que combina la importància de la solidaritat amb la importància portar un vida saludable.

    El flyer i el cartell hem semblen molt atractius per les imatges i els colors que utilitzen. A més en el flyer relaciones l'amistat amb la vida saludables. El que més m'ha agradat del cartell, és que proposen diferents activitas, el qual el fa diferent als demés.

    El núvol de paraules està prou bé. Potser hauria posat una imatge diferent, més cridanera per als xiquets i xiquetes.

    ResponderEliminar
  14. Crec que transmet dues aspectes importants: la solidaritat i la salut. Ho han relacionat molt be en el conte, enhorabona companyes!!!

    El núvol esta prou be, han posat els valors que tranmet el conte per a remarcar-los.
    El cartell i el flyer son prou atractius, a mes la idea d'afegir activitats es molt bona, enhorabona!!!!

    ResponderEliminar
  15. La història m'ha semblat molt interessant d'aprendre per als xiquets ja que és un problema que molts tenen, ja siga pel menjar o per la falta d'amabilitat i solidaritat amb el company. Els gràfics m'han semblat molt graciosos i entretinguts per als xiquets.
    Quant al núvol de paraules també molt bé amb paraules que tenen d'acord amb la història, però hi ha algunes que no es perceben bé.
    La portada cridanera i el full de mà destacar els tallers que es realitzaran amb el conte, bastant innovador. Bona faena!

    ResponderEliminar
  16. Aquest conte tracta la importància que té portar una vida saludable, alguna cosa que és imprescindible ensenyar als nostres alumnes i alumnes de primària. Les il·lustracions del conte estan molt treballades.


    Quant al núvol de paraules he de dir que m'ha agradat utilitzar la forma del gat com a símbol, fent referència al conte.
    Molt bon treball!!

    ResponderEliminar
  17. La temàtica del conte és molt divertida, ja que es tracten de gràfics de gats molt animats. A més, el missatge que es vol transmetre és important per a la salut i també es parla de la solidaritat. L'únic inconvenient és que en algunes escenes es podria haver triat un fons distint perquè el text contrastara millor i es poguera llegir amb facilitat.

    Quant al full de mà, el cartell i el núvol de paraules em semblen creacions molt originals. Els dissenys estan relacionats en tot moment amb la història i a més es combina dels seus personatges i d'uns colors molt cridaners i ben triats.

    Bona faena equip!

    ResponderEliminar
  18. En primer lloc, em pareix interessant que hagen treballat un tema com és l'alimentació i la salud (a més del valor de compartir) a través de personatges d'animals, aconseguint fer més entretinguda la hsitòria per als xiquets i xiquetes. Les il·lustarcions són adequades per al text que acompanyen.

    Per un altre costat, m'han agradat prou el cartell i el flyer però com aspecte a millorar, pot ser es podria canviar el color del fons del núvol de paraules per a poder llegir les paraules amb més facilitat. Per últim, cal destacar que han organitzat al cartell unes activitats per a la presentació del conte.

    Enhroabona equip!

    ResponderEliminar
  19. El conte tracta un tema molt important per a les persones i més per als xiquets que deuen de tenir en compte aquest conceptes des d'un principi per evitar problemes de salut en un futur. L'utilització dels animals com personatges de la història és molt bona, ja que són més cridaners per a l'atenció dels nens.
    El núvol de paraules és molt atractiu i en quant al cartell a més de fer el conte també proposen tallers d'alimentació i salut que pot ser molt convenient a l'hora que els xiquets estiguen entretinguts una bona estona. Molt bona idea!!

    ResponderEliminar
  20. Trobe que aquets conte és molt original! El missatge que trasmés de generositat i salut és imprescindible per als xiquets, ja que han de portar una vida saludable, amb uns hàbits d'alimentació adequats. També, han d'aprendre a compartir i ser generosos amb la resta.

    Quant al cartell, està relacionat amb el conte i és molt visual. A més, les activitats que proposen semblen dinàmiques i entretingudes.

    Respecte al flyer, presenta un missatge cridaner i un bon aspecte visual.

    Per últim, el núvol de paraules inclou valors relacionats amb el conte que són molt importants.

    ResponderEliminar
  21. El missatge que transmet aquest conte considere que és molt important per als alumnes, a través d’aquest animal poden aprendre a ser més solidaris i a compartir. Les imatges encaixen molt bé amb els diferents escenaris.
    El núvol de paraules manté estreta relació amb el protagonista de la història del gat. D’aquest, canviaria el tamany d’algunes paraules o el color, ja que algunes són un poc difícil de llegir, però la resta està molt bé.
    Pel que fa al cartell, té un disseny molt creatiu i cridaner, a banda, és molt complet amb els elements que inclou i la informació que proporciona. M’ha semblat molt interessant els tallers que proposen per a realitzar una vegada acabada la lectura del conte.
    D’altra banda, el flyer és simple, però no per això ha d’estar malament, ja que és molt vistós, situa al protagonista al centre, com a element important, i la informació essencial del conte.
    ENHORABONA!

    ResponderEliminar
  22. La història d'aquets conte és diferent fins a les que he llegit fins ara. És una història on reflexa valors de salut i solidaritat per tant pot dir-se d'aquesta que és multidiciplinar. Pel que fa al contes, és molt entretingut i no massa llarg, la qual cosa facilita la lectura per mitjà de escenes conversacional i emprant imatge que fan el conte atractiu i cridaner.

    Pel que fa al núvol de paraules, flyer i cartell, es veu que están elaborats, a més de ser atractius emprant diversos colors i relacionat les tres coses amb el conte, ja que en el núvol de paraules es veu la silueta d'un gat i es veu clarament les paraules que es volen resaltar, el mateix succeix amb el cartell i el flyer.
    És un molt bon treball!
    Enhorabona.

    ResponderEliminar
  23. En aquest cconte, la transmisió dell missatge és molt clara i senzilla. A més, han jugat un bon partit les imatges que han escollit. Tot i això, cal destacar que en els falyers han aparegut idees molt creatives i cridaneres, ja que han sabut donar-li un toc més particular, sobretot al cartell/portada.

    ResponderEliminar
  24. Aquest conte té dos missatges: primer el de ser generós i compartir, i el segon portar una vida saludable, fent exercici i mentjant correctament. M'ha paregut un conte interessant i les imatges del conte estàn ben triades, no sé si les han agafat totes d'internet però supuse que les hauran modificat.

    EL núvol de paraules està ben realitzat, el flyer és molt cridaner per els colors i el cartell dona un aspecte divertit perquè han jugat amb les imatges. Es veu que hi ha molts dibuixos, al centre un peix i dins el gat. A més a més, han pensat que el dia de la representació hi hauran també activitats relacionades també amb el conte (taller de cuina saludable i taller de titelles).

    Bon treball!

    ResponderEliminar
  25. Han triat bé la temàtica del conte treballant valors importants, la companyonia, el treball en equip, l'alimentació saludable i el saber compartir. Destaque la portada pels seus colors, i si haguera de posar una pega s'hauria de destacar més el text en el conte, es queda massa integrat en la imatge.
    Una gran faena, enhorabona!

    ResponderEliminar
  26. Mai haguera tractat aquesta tema però hem pareix tant important el valor de l'alimentació saludable és tan important i cal que s'establisca.

    Les imatges són molt bones i molt correctes seleccionades i acord al moment de la història.
    Pel que fa al flyer i cartell són molt cridadener i amb colors molt apropiats.
    El núvol de paraules es molt bó però potser els color els haguera fet al mateix to que el gat de la història.

    En general, un bon treball!!!

    ResponderEliminar
  27. Aquest conte m’ha agradat molt fonamentalment pel missatge que transmet. Ens recorda la importància de compartir, ser solidari i generós. Les imatges del conte estan molt relacionades amb el text i es pot apreciar quin és l’element destacat en cada escena.
    Tant el flyer, com el cartell com el núvol de paraules, són molt acolorits, atractius i vistosos. A més, estan tots relacionats amb la història.
    Un molt bon treball, enhorabona!

    ResponderEliminar