miércoles, 29 de abril de 2020

Adjunte lliurament de pràctica 5 de l'equip 11:


-Enllaç a CONTE DIGITAL



-NÚVOL DE PARAULES:





FLYER:





-CARTELL/PORTADA:





Com sempre, espere comentaris crítics sobre aquest treball, realitzant consideracions sobre el missatge didàctic que es transmet i profunditat de la història, qualitat i coherència educativa en l'ús de recursos digitals.

26 comentarios:

  1. En quant al conte, la història està bé desenvolupada i les imatges són senzilles, però a la seua vegada tenen molts detalls.

    Respecte al núvol de paraules, sembla atractiu la distinció de colors de les ales amb el cos, ja que fa que la figura siga més atractiva. Solament han utilitzat dos colors, però en aquest cas la senzillesa ha sigut la clau.

    Pel que fa al Flyer, pense que les lletres són massa xicotetes, i això és motiu pel cual no s'aprecia massa bé el missatge. En quant a la portada, encara que jo haguera posat altre fons, perquè em sembla massa senzill; m'agradat molt el poema que han fet, a més, és altra manera de captar la nostra atenció.

    ResponderEliminar
  2. Aquest conte, ens transmet la idea de que hem de ser un mateix conservant sempre la nostra personalitat. A més, les il·lustracions són básiques però s'adapten molt bé al contingut que ens trasnmet el conte.

    Pel que fa a a la portada i al cartell promocional, ambdues presenten una bona combinació de colors però tal vegada, com a aspecte a millorar pense que tenen massa text, sobretot en quan al cartell promocional.

    Finalment, el núvol de paraules em pareix molt orginal perquè han utilitzat dos colors que han combinat amb diferents tonalitats del mateix per a que algunes paraules destaquen més que altres sobre el fons blanc. Altrament, la idea d'utilitzar un en les plomes i altre en cos de l'ocell ha estat molt acertat.

    Bon treball equip!!

    ResponderEliminar
  3. Un treball realment bo. Tracta un tema importantíssim i al qual no se li sol donar el valor que té. La manera de tractar-ho, a més, està molt ben adaptada als xiquets i conta una història molt quotidiana, que tots podem arribar a viure a aqueixa edat i de més majors. Les il·lustracions són molt boniques i s'ha ambientat la història amb sons com a ocellets cantant o xiquets parlant en el col·legi.

    Per al cartell han optat per crear un poema, una idea molt creativa i original que combina perfectament amb l'estètica del treball.

    Quant al flyer respecta l'estètica i el disseny del conjunt del projecte, cosa que destaca positivament, i a més utilitza una frase feta, molt relacionada amb el conte, per a cridar l'atenció, cosa que aconsegueix.

    Amb el núvol de paraules també podem apreciar aqueix esforç per mantindre l'essència del conte, ja que és un ocell amb colors suaus. Molt encertat tant en la forma com en els colors.

    Bon treball, enhorabona!!

    ResponderEliminar
  4. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  5. Al meu entendre el conte tracta un tema molt important com és el de tindre la nostra pròpia personalitat, el qual han sabut transmetre a la perfecció. Quant a les imatges m'han agradat molt les siluetes dels personatges però com a aspecte a millorar incorporaria el text sobre el conte en comptes de sobre els cercles blancs.

    D'altra banda, el Flayer és atractiu i la rima del cartell m'ha semblat molt curiosa i creativa, realment enganxa i anima a llegir el conte. Finalment, en el núvol de paraules afegiria més varietat de colors.

    ResponderEliminar
  6. El conte està ben treballat. Com vaig comentar en contes anteriors, la persona que ha de canviar no és la rebutjada, sino els altres. Les imatges estan ben realitzades i el text es llig sense cap dificultat.

    El cartell està ben organitzat. M'ha agaradat molt la rima que han fet i a més es llig bé. Opine el mateix del flyer, be organitzat i cridaner. L'aspecte a faltar és el lloc, l'hora i dia de la presentació.

    El núvol de paraules crida l'atenció amb eixe colom de la pau, però jo haguera posat un altre fons per a que destaquen més les paraules.

    Bon treball.

    ResponderEliminar
  7. Es tracta d'un conte el·laborat, ja que ells mateixos han creat les imatges amb l'aplicació. El missatge també té un sentit didàctic molt bo per a fer entendre als alumnes que tots som diferents i hem d'acceptar-nos. I per últim, el text és senzill i es veu bé, encara que sempre trobem el mateix fons en la pàgina on està el text escrit, i pareix un poc repetitiu.

    D'altra banda, el núvol de paraules és bonic i les paraules més importants es veuen en gran, però moltes altres paraules són tan xicotetes que no es poden llegir.

    Per últim, la portada y el flyer són cridaners per als xiquets i el text fa voler saber més sobre el conte. Únicament, veig que la finalitat del flyer era simular una presentació del conte i això no es veu.

    ResponderEliminar
  8. Aquesta història m'ha agradat molt, m'ha paregut diferent a les demés, transmet un missatge d'autotestima i autoconcepte molt important tant per als més menuts com per als més major. És molt important voleer-se tal i com som i no deixar de ser nosaltres per res ni ningú i és un missatge que s'ha de transmetre als nostres alumnes.

    El conte m'ha agradat molt com està explicat i les ilustracions m'ha paregut molt cridaneres i atractives.

    El flyer i la portada m'ha semblat molt visuals i de segur que capten l'atenció dels lectors.

    Per úiltim el núvol de paraules m'ha agradat el seu disseny i les paraules que han triat.

    Enhorabona per el bon treball!!!

    ResponderEliminar
  9. La història m'ha semblat molt bonica per a treballar amb els xiquets l'amor propi i la personalitat i el conte ha quedat molt bé estructurat amb diferents fons i personatges. Com aspecte a millorar d'aquest diria que massa diàlegs en una sola pàgina, si no es deixa clar en quin ordre van, poden portar a confusió.

    D'altra banda, el flyer i el cartell m'han semblat molt atractius i una composició que funciona molt bé, a més de crear un poema que atrau perfectament i representa el conte.

    Respecte al núvol de paraules, es podria millorar ficar menys paraules per a que es vetja millor.

    Enhorabona, un treball molt bonic i que funciona!

    ResponderEliminar
  10. Aquest conte m'ha agradat molt, ja que tracta la temàtica sobre l'autoconcepte i el fet que cadascun tinga la seua pròpia personalitat.

    M'ha agradat molt el fet que hi hagen afegit àudio al conte, ja que facilita més la lectura. A més, hi han posat efectes que queden molt guays!

    El núvol de paraules considere que està molt bé realitzat, i pel que fa al flyer crec que hi ha massa de text i no és molt cridaner. Malgrat això, opine que el cartell està molt bé elaborat.

    Molt bon treball equip!

    ResponderEliminar
  11. En primer lloc, cal remarcar el bon treball realitzat a l'hora de dissenyar el conte digital ja que les il.lustraciones són prou atractives e interactives. Pel que fa al missatge didàctic que es vol comunicar pense que és essencial perquè els xiquets vaoren l'amor propi i la personalitat.

    El núvol de paraules s'ajusta a l'estructura i es veu amb claredat el missatge fixat.

    Per últim, el cartell personalment m'agrada molt. Per una banda, per l'elecció de colors ja que provoca l'atenció del lector i per altra banda per la idea de comunicar el missatge com si fóra una mena de poema. A més, apareix la protagonista del conte.

    Malgrat, el flyer pense que conté massa lletra, per tant, haguera realitzat una petita millora, encara que per la resta está molt bé.

    Bon treball equip!

    ResponderEliminar
  12. M'agrada la idea de treballar l'autoconcepte i autoestima dels xiquets amb aquest conte. Fent-los vore que canviar els seus gusts per agradar als altres pot fer-los infeliços i que es més important que se'ls valore per qui son en veritat.

    A més, la incorporació d'audio narrant la història permet que tant xiquets que encara no saben llegir com xiquets tenen problemes de visió puguen accedir a aquest.

    Per altra banda, l'utilització d'un poema en el cartell que caracteritza al llibre i atrau a la lectura d'aquest es una gran idea.

    Quant al flyer i el núvol, m'ha agradat molt el disseny dels dos encara que considere que en el flyer havien moltes paraules.

    ResponderEliminar
  13. Aquest grup ha aconseguit tractar la confiança en un mateix d'una manera molt bona. Per una banda, les il·lustracions són molt bones i com que són digitals les han triat i fet els muntatges en concordància a l'escena que es representa. Potser la part del narrador, la podrien haver fer amb una lletra més gran per ocupar tota la pàgina o haver insertats fons diferents associats a l'escena que es va contant. No obstant això, el resultat visual és molt bo.

    D'altra banda, la creació del flyer i de la portada só molt bones i el fet que hagen inclós un poema et fa pensar més en el missatge final del conte. La composició és excel·lent pel tipus de lletra, el fet d'haver inclós a la protagonista i els colors que són molt cridaners. A més a més, el núvol és molt bo ja que els colors triats combinen molt bé, les paraules es llegeixen perfectament i el fons blanc resalta la imatge.

    Enhorabona!

    ResponderEliminar
  14. Aquesta historia transmite un missatge molt important, l'autoestima i la seua importància. El contingut m'agrada, però les imatges del conte em semblen un poc simples.

    Quant als altres recursos em sembla que tots estam bé dissenyats.

    Bon treball.

    ResponderEliminar
  15. D'aquest conte el que més m'ha agradat ha sigut el missatge. Es treballa l'autoestima, i que no hem de canviar per ningú, sinó ser com realment volem ser. Quant a les diapositives són adequades, i s'adapten a cada escena.

    Per altre costat, el núvol de paraules em pareix fantàstic, ja que han fet ús de dos colors, i queda molt atractiu.

    Per últim, el flyer i el cartell em pareixen adequats. Al cartell han afegit una poesia. Crec que queda molt bé, i atrau el públic.

    Enhorabona, grup!

    ResponderEliminar
  16. M'ha agradat molt el missatge que intenta comunicar aquest conte, que es el amor pròpi.No hem de canviar la nostra forma de ser per a agradar als altres, hem de ser nosaltres mateixos.

    El flyer i el cartell m'han semblat molt cridaners. D'una banda, el flyer trasmés la ides principal del conte i el que intenta transmitir als lectors. D'altra banda, el cartell és molt original, ja que han utilitzat una poesia, el qual fa que les porsones vulguen llegir el conte.

    Per últim, el núvol de paraules, penese que han utilitzat un colom com a símbol de la pau, el qual m'ha agradat.A més resalten les paraules més importants del conte, potser hauria posat la resta de paraules en altres colors i amb la lletra un poc més gran.

    ResponderEliminar
  17. El valor que transmet em pareix molt important. No canviar la teua personalitat és molt important en la vida d'una persona.

    El núvol de paraules crec que és molt original, han utilitzat colors cridanera i la forma és molt apropiada.

    Pel que fa al cartell i el flyer, crec que transmetren missatges molt positius.
    Enhorabona!!!!!

    ResponderEliminar
  18. La història m'ha semblat entretinguda i encertada perquè pense personalment que educar en l'amor als joves és necessari ja que pot evitar nombrosos problemes que solen tindre, per la qual cosa m'ha agradat molt. Les imatges no sé que programa han utilitzat per a crear-les però m'ha semblat genial com ho han fet.
    El núvol hi ha paraules que no es perceben per ser molt xicotetes, però la forma d'un colom i el que he pogut llegir també molt bé.
    La portada i el full de mà tampoc cap pega, colors que criden l'atenció amb frases bastant bones. Bona faena!

    ResponderEliminar
  19. M'ha agradat molt la historia, a més el tema que es tracta com la personaliat i amor propi.
    Tan el cartell, flyer i nuvol de paraules criden l'atenció sobretot per els colors que han utilitzat. Molt bon treball!

    ResponderEliminar
  20. Aquest treball m'ha agradat molt. Pense que el missatge del conte pot arribar molt bé als xiquets i les xiquetes al estar plantejat en un context conegut per a ells. A més, les il·lustraciones estan ben creades i acompanyen al text de manera adequeada.

    D'altra banda, les composicions tant del núvol de paraules, com del cartell y el flyer m'han encantat. En la meua opinió hi ha un equilibri de colors, de text i d'imatges que aconsegueixen transmetre el missatge de la història. Com aspecte a destacar, crec que han sigut molt originals al ficar una mena de poema al cartell.

    Bon treball equip!

    ResponderEliminar
  21. El tema que tracten al conte és molt atractiu i està ben pensat per al interés dels xiquets, ja que està dins d'un context familiar per a ells.
    El núvol és molt apropiat, ja que la forma d'ocell i les paraules que destaquen són les Claus del conte i ajuda a entendre el missatge que volen trasmitir. En quant al flyer y el cartell molt bon treball!

    ResponderEliminar
  22. El conte m’ha agradat molt, un aspecte a destacar, i a més, des del meu punt de vista, positiu, és la veu contant la història. També que es transmet un missatge molt important i que m’ha semblat molt interessant com l’han sabut expressar.
    El cartell i el flyer són molt originals i creatius, al incloure un poema. A més, com que apareix la protagonista manté una relació amb la història. Ambdós, al ser tant atractius animen al receptor a llegir el conte.
    Al núvol de paraules han jugat amb dos colors per crear contrast entre les ales i el cos de l’ocell, aspecte que em sembla molt curiós.
    BON TREBALL!!

    ResponderEliminar
  23. La història que s'ha contat em pareix molt interessant i han aconseguit transmetre el missatge que pretenien de manera entretinguda per mitjà de les imstges i de les escenes conversacionals.

    Pel que fa al núvol de paraules em pareix molt bona idea la de triar un ocell en símbol de llibertat, i els color triats tant en el flyer com en el núvol de paraules els considere acertats ja que es veu el missatge i les paraules que es volen destacar.

    Per últim, el cartell em sembla original i creatiu fent rima, la qual cosa crida l'atención del espectador. En general, és un molt bon treball!

    ResponderEliminar
  24. Aquest conte m'ha agradat molt ja que el valor de la història es transmet a la perfecció. A més, le imatges que apareixen al llarg del conte son molt creatives i interactives.
    Per altra banda, els cartells són senzills encara que tot i així són cridaners. Cal destacar que el núvol de paraules està molt ben fet i resalta molt la figura.

    ResponderEliminar
  25. La lliçó d'aquest conte està genial, no has de canviar la teua manera de ser per algú sinó que t'han d'estimar tal com eres. Les imatges del conte estan molt ben triades i amb el diàleg la història és més convincent.

    El núvol de paraules m'ha encantat perquè han jugat amb els colors i ha quedat molt atractiu. En el flyer no han anunciat cap cosa de una representació, està bé que parlen dels valors que transmet la història però pense que no és aquesta la funció del flyer solament. El cartell està bé perquè vol incitar a la lectura.

    ResponderEliminar
  26. D’aquest conte el que més m’ha agradat és el tema que han escollit, ja que moltes vegades no es dona la importància que té a l’autoestima, la valoració personal, la felicitat pròpia i sobretot, l’acceptació d’un mateix.
    El núvol de paraules, és senzill però la combinació únicament dos colors, és el que fa que més m’agrade, ja que aquesta senzillesa fa que siga més bonic i destaquen les ales i la resta del cos del colom.
    El flyer i el cartell utilitzen colors molt vistosos i cridaners, a més estan mols ben combinats. Ambdues estan relacionades amb la història. L’únic que jo modificaria serà fer la lletra del flyer un poc més gran.
    Generalment, un treball excel·lent, enhorabona!

    ResponderEliminar