miércoles, 29 de abril de 2020

Adjunte lliurament de pràctica 5 de l'equip 14:


-Enllaç a CONTE DIGITAL


-NÚVOL DE PARAULES:









FLYER:







-CARTELL/PORTADA:






Com sempre, espere comentaris crítics sobre aquest treball, realitzant consideracions sobre el missatge didàctic que es transmet i profunditat de la història, qualitat i coherència educativa en l'ús de recursos digitals.

29 comentarios:

  1. En primer lloc, el llibre ha sigut plasmat d'altra manera, d'aquest m'agradat, que els personatges els marquen d'altre color, i per això destaquen. En quant a l'extensió crec que és una mica llarga, no obstant és una història molt bonica.

    Pel que fa al núvol, m'agrada el disseny de la figura, però pense que les lletre no es veuen massa bé pels colors i el fons. Per altra part, el Flyer transmet l'informació de manera clara. Per últim, pense que el cartell encara que és sencill, plasma part de la idea i dels personatges que es troben al conte.

    ResponderEliminar
  2. En primer lloc assenyalar que les il·lustracions del compte m'han semblat molt boniques, realment semblava un conte de debò. Quant al missatge que transmet, em sembla que han sabut expressar-lo a la perfecció (de manera molt directa) al final del conte, ja que el mateix diu “les diferències poden ser molt positives i tot és molt més senzill si es treballa en equip”.

    Com a aspectes a millorar és possible que siga una mica llarg i totes les pàgines tinguen molta quantitat de text. Així mateix, alguns colors del núvol de paraules els posaria més cridaners, ja que es perden sobre el fons blanc. Finalment, el flayer i la portada em semblen molt divertits i atractius, amb uns colors molt vius.

    ResponderEliminar
  3. El treball que ha realitzat aquest equip és impresionant. El conte m'ha agradat ja que l'ornitorrinc, a pesar de ser "rebutjat", quan van necessitar ajuda ell es va oferir. Fent-nos entendre que sempre hem d'ajudar a les altres persones. Probablement, el text per pàgina és un poc llarg, però tampoc passa res, perquè amb la seua llargaria i el text per pàgina, podria ser un llibre de primària perfectament.

    El cartell i el flyer són espectaculars. Molt treballats i cridaners. A més estan molt complets amb tota la informació necessària.

    El núvol de paraules està ben treballat, encara que jo haguera utilitzat uns altres colors perquè algunes paraules costa veure-les.

    Gran treball equip!

    ResponderEliminar
  4. Els gràfics d'aquest conte són molt bonics i en general la seua finalitat didàctica també ens pot ser útil per a treballar amb els xiquets la diversitat. Pot ser és un poc llarg per a ser un conte però es por utilitzar perfectament amb alumnes de primària que no siguen de primer cicle.

    D'altra banda, la portada és fascinant. Sense dubtes, segur que crida l'atenció dels xiquets i veient-la voldran llegir el conte.

    Quant al flyer, també és molt interessant, compleix la seua finalitat d'aclarir informació sobre la presentació del cone i a més, el codi QR crec que és altre bon recurs.

    Per últim, el núvol de paraules té coherència amb la resta de treballs per la seua forma, però es podria millorar posant un fons més obscur, per a poder llegir millor les paraules.

    ResponderEliminar
  5. Aquest conte m'ha agradat molt, les il·lustracions m'ha agradat que no estiguen fetes en les apps predisenyades com storywaver i estiguen fetes en pdf ja que es lligen millor i tenen un toc més personal. A més, els personatges elegits, les seues imatges i el conte en conjunt té un aspecte molt visual, cridaner i atractiu.
    M'ha agradat també el tipus de lletra i el fet de subratjar amb diferent color les paraules importants del text com el nom dels personajes o el fet del treball en equip com s'explicita al final del conte, missatge molt important per a que aprenguen els nostres alumnes.
    D'una altra banda, els cartells i el flyer estàn molt ben fets, amb apariència molt professional i amb un tipus de lletra que es llig perfectament.
    Per últim el núvol de paraules m'ha agradat els colors triats i la forma elegida.
    Molt bon treball!!

    ResponderEliminar
  6. Les companyes han fet una història molt original, i han utilitzat imatges molt colorides i cridaneres, tant al conte com al cartell i al flyer, pel que hem sembla que han obtingut un bon resultat.

    Com única cosa a millorar, els colors del nùvol de paraules semblen massa clars i amb el fons blanc quasi no es poden llegir.

    Bon treball companyes!

    ResponderEliminar
  7. Primerament, pel que fa al flyer i al cartell he de dir que em pareixen una meravella pel fet que són molt cridaners, ja que són molts colorits i fàcils de llegir.

    El núvol de paraules està bé, encara que no es puga llegir molt bé. Tal vegada, si l'hagueren posat sobre un fons negre, s'haguera llegit millor.

    Pel que fa al conte, malgrat que aquest conte s'ha presentat en un format diferent de la resta, he de dir que està molt bé i les il·lustracions són molt boniques i cridaneres.

    Molt bon treball equip!

    ResponderEliminar
  8. Primerament, remarcar que el treball realizat per aquest equip és excel.lent. Per una banda, les il.lustracions m'han paregut meravelloses, són infantil, atractives, colorides,...a més, han emprat un tipus de lletra idoni per a aquest tipus de conte infantil. El disseny m'agrada moltíssim.

    Pel que fa al missatge pense que és important ja que es comunica la necessitat de obtindre i aplicar una educació en valors remarcant el respecte per damunt de qualsevol situació ja que l'ornitorrinc dóna la seua ajuda encara que anteriorment no l'hagueren acceptat.

    Per altra banda, pensa que el núvol de paraules está molt bé també ja que han agafat la forma del protagonista.

    Per últim, tant el flyer com el cartell també obtenen una molt bona elaboració. Els colors són vius i provoquen dos treballs molt atractius. Apareixen tots els personatges de conte i el missatge es clar.

    Un treball excel.lent equip, enhorabona!

    ResponderEliminar
  9. En primer lloc, les il·lustracions d'aquest conte eres molt boniques. Van mostrar diverses imatges dels diversos animals que es mostren a la història amb un disseny cridaner i infantil.

    A més, cadascun dels elements que acompanyen aquest conte (flyer, núvol i cartell) estan realitzats amb un mateix disseny amb colors vius i dibuixos atractius. Per altra banda, considere que l'elecció dels fons del núvol de paraules ha fet que no es puguen distinguir amb facilitat les paraules de color groc.

    Encara això, ha sigut un dels contes que més m'ha agradat. Bon treball!!!

    ResponderEliminar
  10. Aquest grup ha aconseguit crear un conte amb il·lustracions digitals en què com bé han reflexat a la portada la diversitat ens fa grans.Les composicions de totes les escenes són excel·lents i a més s'ajusten perfectament a allò que es narra.

    El flyer i el cartell que són del mateix estil, són senzills però que de segur criden l'atenció de qualsevol que s'apropa a veure'ls i a més recreen escenes de la història que es representa. A més a més, el fet d'haver inclós una frase curta també fa que ens centrem en l'escena i no només en llegir. També han inclós un codi QR que de segur ofereix més informació de l'esdeveniment.

    Per últim, la pluja d'idees és original, però potser no es remarca suficientment la silueta del protagonista i es podria haver marcat una mica més encara que fora els contorns. O potser emprant una altra tipografia que fora més ampla i plenara més.

    ResponderEliminar
  11. Qunat al missatge d'aquesta història crec que és molt important i necesària hui en dia, ja que tots hem de tindre-nos respecte els uns als altres.

    Quant al disseny del conte crec que é un dels més bonics que he vist fins ara. La mateixa sensació tinc amb el catell, el flayer, i el núvol de paraules.

    Crec que la part forta d'aquest grup és el disseny de les il·lustracions. Bon treball xics!

    ResponderEliminar
  12. Considere que aquest conte transmet un missatge molt important, el respecte i la diversitat. Han emprat un format diferent i crec que ha quedat molt bé.

    Quant al flyer i als dos cartells, em semblen magnífics. Són dels meus favorits de tots els que hem vist. Crec que empren colors molt cridaners i hi ha una bona composició i relació entre tots els elements que formen les il·lustracions. Enhorabona perquè estan genials!!

    Per altre costat, el núvol de paraules també m'agrada molt. Encara que potser podrien haver emprat colors pareguts als dels cartells i el flyer.

    Enhorabona, m'ha encantat!!

    ResponderEliminar
  13. Pense que aquest equp ha realitzat un gran esforç realitzant aquest conte. Es una història molt completa i entretinguda, la qual fomenta el treball en equip com a mitjà per aconseguir les coses. Potser algunes escenes portaven massa text per als xiquets i xiquetes.

    El flyer i el cartell considere que son molt originals i cridaners. M'han agradat molt les lletres que han utilitzat, ja que semblen diferents a les lletres normalment utilitzades.

    Per últim, pel que fa al núvol de paraules, esta bé, però hauria posat les paraules en un color més visstós o en un fons fosc per a que facilitar la seua lectura.

    ResponderEliminar
  14. Crec que aquest conte esta prou be, pero ho feria més curt si es enfocat per a xiquets de primaria. Ls imatges son molt bones.

    El núvol de paraules esta prou be, pero hauria posat altre color de fons per a que es llegiren be les paraules.

    El flyer i el cartell publicitari son prou adequats al conte amb els animalets protagonistes.

    Enhorabona companyes!

    ResponderEliminar
  15. El conte m'ha semblat una mica llarg però amb una història molt bonica. Els personatges amb un color molt cridaner que capta millor l'atenció. L'aplicació utilitzada ha sigut diferent pel que diferència a les de la resta.
    El núvol de paraules un disseny d'acord amb la història però hi ha paraules que no aconseguisc llegir-les.
    La portada i full de mà capten l'atenció i conviden a la seua lectura amb les frases que han posat. Bona faena!

    ResponderEliminar
  16. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  17. Aquest conte m'ha agradat molt i les il·lustracions es noten que estan bastant treballades però el veig una mica llarg per als alumnes i alumnes de primària.

    Igualment, el cartell i la targeta m'han semblat molt cridaners i molt originals. Molt bon treball.

    Enhorabona equip!!

    ResponderEliminar
  18. El que més m'ha agradat són les imatges tan cridaneres que han utilizat, ja que es veu que estàn molt treballat, així com el cartell i la targeta a mà.
    L'únic que reduiria el cont perquè ho veig molt llarg. Pero molt bon treball!

    ResponderEliminar
  19. El que mes m'ha agradat d'aquesta història a més del missatge tan important que transmet sobre l'acceptació de les diferències, són les il·lustracions. El disseny del conte és espectacular, ja que en tot moment gràcies a la gamma de colors i les imatges et permet endinsar-te en la història. L'únic defecte és que en algunes pàgines hi ha massa text, però podria ser un benefici per a cursos o edats més avançades en la lectura.

    D'altra banda, respecte al núvol de paraules, em sembla que la forma és molt original i la gamma de colors és molt adequada. Hi ha algunes paraules que a causa de la seua xicoteta grandària no es poden diferenciar, però esteticamente queden molt bé.

    Finalment, afegir que tant el full de mà com el cartell tenen un disseny i composició magnífic, els colors, els elements gràfics i el text fa una perfecta combinació.
    Enorhabuena equip!

    ResponderEliminar
  20. Aquest treball m'ha resultat realment interessant. Les imatges són precioses i molt adequades a la història, sí que és cert que, en comparació amb altres contes, té més lletra de l'habitual, però personalment no crec que supose un problema. És una història commovedora en la qual es tracta el tema que les diferències ens fan més fortes, un tema molt encertat i molt necessari a l'escola de hui dia.

    El núvol de paraules té uns colors molt encertats, per no parlar que formen un ornitorrinc, que no podria anar més d'acord amb el tema.

    Quant al flyer, es presenta tota la informació necessària, fins i tot la possibilitat d'ampliar-la, d'una forma senzilla i eficaç, aconsegueix el seu propòsit.

    I finalment, els cartells són molt bonics i reflecteixen el treball que hi ha darrere de tot el projecte, tant a nivell d'idea com de disseny. En definitiva, un treball estupend, enhorabona!!

    ResponderEliminar
  21. El conte está molt ben dissenyat i les imatges són molt bones però una mica llarg per als xiquets. El missatge que trasmiteix és adequat per a la seua edat però la llargària deuria ser un poc menys.

    El núvol de paraules és original i es lligen molt bé les paraules que volen donar-se a conèixer i les que resalten. En quant al flyer i el cartell presenta la información necessària i és per això pel qual han fet un bon treball.

    Enhorabona!!

    ResponderEliminar
  22. Les il.lustracions del contes són molt bones, i el missatge que transmet és molt apropiat, ja que fa referència a les característiques individuals de cadascún, que són les que ens caracteritzen. A més, el treball en equip és necessari i si es realitza adequadament, s'obtindran grans resultats.

    D'altra banda, trobe que el cartell reflexa la idea del conte, fomentant la diversitat i amb una apariència cridanera. Així mateix, el flyer proposa unes activitats dinàmiques i relacionades amb el missatge.

    Per últim, el núvol de paraules engloba la història que es narra al conte.

    ResponderEliminar
  23. El conte m’ha agradat molt, tant la història com les il·lustracions, es nota que hi ha molt de treball darrere. Ha sigut un conte diferent als anteriors, però al meu parèixer, està molt bé.
    El núvol de paraules considere que al tindre tantes paraules, és molt difícil poder llegir-les totes ja siga pel tamany com pel color de fons o de la lletra. Però em sembla molt curiós la silueta utilitzada que és molt representativa del conte.
    El flyer em sembla molt atractiu i bonic, a més, apareixen tots els elements necessaris d’una forma molt clara; està molt treballat. També han inclòs un codi QR, un element molt innovador. D’altra banda, el cartell també està molt elaborat i aconseguit, ja que és molt cridaner i incita a voler llegir el conte.
    Pense que les companyes s’han esforçat molt i per això han obtingut aquest resultat.
    EXCEL·LENT TREBALL GRUP!!

    ResponderEliminar
  24. El que resalte d'aquest conte és el que crida l'atenció amb les diferents pàgines i les imatges que utilitza, destacant pel missatge que es vol transmetre, encara que per cada pàgina hi ha més lletra comparant amb altres contes.

    D'altra banda destacar que la portada és molt encertada i molt atractiva, cridant l'atenció de l'espectador. Pel que fa al flyer pense que està molt elaborat i ben triat i, per últim, el núvol de paraules em pareix que algunes paraules sembla difícil de llegir-les, però que resalten les més relacionades amb la història.
    És un bon treball!

    ResponderEliminar
  25. Aquest conte m'ha paregut molt bonic pel missatge que transmet. Tots els animals malgrat les seues diferències treballen en equip i s'ajuden. Així, es tracta el treball en equip i la heterogeneitat. El conte té molt de test però no és un aspecte necessàriament negatiu, les imatges estan bé.

    El núvol de paraules està molt bonic encara que el dibuix com té una forma complexa no s'aprecien molt les paraules, però al menys es representa al protagonista. El flyer està genial, han anunciat a més un taller de contacontes i titelles, i el missatge és sintétic i arriba clarament al receptor. Per últim, el cartell m'ha encantat, està súper colorit i el que diu Picatoste és justament el que transmet el conte d'una manera breu i clara.

    Bon treball!!!

    ResponderEliminar

  26. m'ha agradat, destaque el colorit tant del flyer de mà com de cartell, crida molt l'atenció i produeixen alegria. Respecte al núvol també m'ha agradat. El conte en posar-lo en fons blanc em sembla molt bé perquè et pugues centrar en la lectura i així d'una altra manera també destacar les imagines amb tant de color. bona faena!

    ResponderEliminar
  27. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  28. Aquest conte és meravellós, ja que transmet un missatge molt important per a tots els menuts. A diferència d’altres contes, han utilitzat diferents eines i unes imatges dissenyades amb l’ordinador, el qual han creat un conte molt original.
    El núvol de paraules està creat amb colors molt clars, a tall de millora, jo haguera posat un fons més fosc perquè destacara més.
    Tant al flyer com a la portada utilitzen una combinació de colors que fa que m’agraden molt. Són molt acolorits, atractius i cridaners, per tant, de seguida capten l’atenció del lector.
    Un molt bon treball, enhorabona!

    ResponderEliminar
  29. Aquest conté és molt bó, ja que transmeteix valors que tots els xiquets i xiquetes desde ben menuts.
    El flyer i el cartell són perfectes i amb uns tons de colors molts bonics.
    El que menys m'agrada e sel núvol perquè el fons és massa llamatiu i el text no destaca.
    En general un bon treball

    ResponderEliminar