miércoles, 29 de abril de 2020

Adjunte lliurament de pràctica 5 de l'equip 6:


-Enllaç a CONTE DIGITAL



-NÚVOL DE PARAULES:








FLYER:






-CARTELL/PORTADA:





Com sempre, espere comentaris crítics sobre aquest treball, realitzant consideracions sobre el missatge didàctic que es transmet i profunditat de la història, qualitat i coherència educativa en l'ús de recursos digitals.

29 comentarios:

  1. Enhorabona companys i companyes!!!! Crec que el conte transmés un valor molt important, aceptar com és cada persona. Crec que és molt bo didacticament.
    Pel que fa al nuvol de paraules, resalta molt les paraules amb el fons negre.

    El flyer i el cartell publicitari son prou colorits i cridaners.

    Molt bon treball!!!

    ResponderEliminar
  2. Enhorabona companys i companyes!!!! Crec que el conte transmés un valor molt important, aceptar com és cada persona. Crec que és molt bo didacticament.
    Pel que fa al nuvol de paraules, resalta molt les paraules amb el fons negre.

    El flyer i el cartell publicitari son prou colorits i cridaners.

    Molt bon treball!!!
    Arancha Orts Roche

    ResponderEliminar
  3. Aquest conte tracta un valor fonamental com és el respecte i la inclusió. En aquest cas, discriminen a un caragol per tindre una closca diferent a la resta. M'agradat molt, perquè és veu la realitat, ja que la persona que és rebutjada intenta canviar per a poder jugar amb altres, quant són els altres els que haurien de canviar. Per tant, és apropiat i necessari per a l'educació primària, a més té final feliç. Les imatges són impressionants, estan molt treballades. El text es llig sense cap problema.

    El cartell és espectacular, m'ha encantat. Està molt animat i treballat. El flyer també està molt bé i és cridaner. Però en aquest cas hi ha paraules que no es veuen, a més no es troba el lloc i l'hora.

    El núvol de paraules està bé treballat però algunes paraules no es veuen.

    Bon treball equip!

    ResponderEliminar
  4. En primer lloc, el conte es senzill, però s'entenen perfectament el missatge que s'ha de transmetre, gràcies a l'acompanyament del text i les imatges.
    En quant al núvol de paraules, aquest m'agradat per el contrast del colors, a més de que al ser una gota d'aigua han posat les imatges en horizontal y a mesura que es fa més gran, també es facen les paraules més gran.

    En quant al Flyer m'agradat el títol perquè amb posat una lletra de cada color com bé diu el títol. A més han utilitzat colors vius, però no ho han carregat massa, de manera que han posat el tamany de les coses depenent de la seua importàcia. Aquest Flyer és senzill a simple vista, però m'agrada perquè té molts detalls i específica moltes cosetes.

    Per últim, el cartell te'n dona pistes de com serà el conte. Aquest és seriòs, però a la vegada atractiu, perquè juga amb la gama de colors verds.

    ResponderEliminar
  5. Aquest conte tracta valors important com són el valor de les diferències, la inclusió i el respecte cap a tothom. A més d'aquest missatge didàctic que ens vol mostrar, trobe un conte prou complet amb imatges ben il.lustrades on s'aprecia molt bé què ocorre en cada moment.

    El núvol de paraules m'agrada molt pel fet d'haver contrastat un fons negre amb unes lletres de colors. Pot ser, una petita millora, podria ser, haber agafat una forma on la lletra fóra més gran, pero bé, açò és puntual.

    Finalment, pel que fa al flyer i al cartell, remarcar que aquests dos són prou estètics. El flyer és una mica més senzill encara que el fet de posar les lletres de colors i il.lustar un caragol amb una closca tan estètic m'ha paregut una idea genial En canvi, el cartell m'agrada molt per l'efecte de transparencia que fa amb el fons.

    Bon treball equip!

    ResponderEliminar
  6. En primer lloc, aquest conte tracta valors com el fet d'acceptar-se a un mateixa a pessarnde les diferencies perquè això és el que ens fa especials.
    Aquest equip, ha elegit com a un protagonista un caragol que es diu Bunyol i ha il·lustrat totes les imatges que acompanyen tota la història i que al meu gust m'han semblat molt encertades i molt bé dissenyades, així que done l'enhorabona a l'equip per això!

    En segon lloc, tant la portada com el cartell promocional han quedat bastant bé en quan a la composició i al disseny. Pot ser, com a aspecte a millorar cambiaria el color del fons del cartell promocional per altre que aconseguira que els elements superposats destacaren més.

    Per últim, el núvol de paraules ha quedat molt vistós ja que han utilitzat el color negre com a fons i han posat paraules que apareixen en el conte utilitzant colors molt vius que destaquen sobre aquest fons.

    Enhorabona equip, ha estat genial!!

    ResponderEliminar
  7. Agrair al grup per treballar el tema de l'autoestima que és tan important tan important per als xiquets, com per als majors. Com a docents crec que hem d'ajudar al fet que se senten bé aconseguisc mateixos i donar un enfocament positiu a la diversitat i en aquest conte el treballen a la perfecció.

    D'altra banda, és breu a pesar que existeix molt diàleg en les pàgines, el que no tinga tantes pàgines, ajuda a mantindre l'atenció. No obstant això en el tema de disseny també juguen amb una gran varietat de colors pastel, la qual cosa no resulta molt pesat per a la vista.

    ResponderEliminar
  8. Al meu parer els companys han fet un gran Treball amb aquest conte, doncs és un recurs didàctic que transmet el missatge d'acceptació d'un mateix perfectament, amb un llenguatge senzill que els xiquets entendran sense cap problema.

    A més a més, el seu flyer es atractiu i m'ha semblat molt original que li fiquen comentaris Dels lectors per atraure més.

    Respecte al nùvol de paraules Ho han fet diferent a la resta, possant frases senceres, amb el que han aconseguit un molt bon resultat.

    Gran treball!

    ResponderEliminar
  9. Considere que aquest conte tracta un valor tan important com és l'autoestima, el sentir-se bé amb un mateix. És un valor que s'ha de treballar quan els xiquets són xicotets, perquè sino de més majors és difícil que ho tinguen.

    Quant al flyer i al cartell he de dir que pareixen professionals i que són prou atractius. M'agraden molt els colors que han emprat i la combinació d'aquests.

    Per últim, quant al núvol de paraules crec que és peculiar que hi hagen emprat frases en compte de paraules. No obstant això, ha quedat molt bé.

    Enhorabona!

    ResponderEliminar
  10. Per a començar, el conte és una bona ferramenta per a treballar valors com el respecte i la inclusió amb els xiquets, veient que cada persona és diferent a la resta.

    Quant a la composició del conte, les imatges, digitals però pròpies, crec que són molt bones i originals, malgrat que alguna es veu malament, i en alguna altra la composició de colors no fa que els personatges criden l'atenció.

    D'altra banda, el que més m'ha agradat és la portada. Em sembla senzilla però original amb un missatge que capta l'atenció i crea curiositat.

    Per últim, el núvol de paraules i el flyer també són bons treballs i m'agrada la idea de posar una plantilla rosa per al flyer, perquè trenca amb la dinàmica verd, com de la natura, i això és original. Solament hauria posat les lletres en groc un poc més grans perquè no es veuen molt bé.

    ResponderEliminar
  11. Una vegada més aquest grup s'ha superat. El contingut didàctic del dret a la diferència i el fet de valorar-la i promoure-la és crucial a l'escola i a la societat. L'han tractat a partir d'un caragol que de segur captivarà l'atenció dels més menuts i menudes.

    Pel que fa al muntatge del conte és molt bo. les il·lustracions ón molt cridaneres i originals. Conten la història molt bé.

    D'altra banda el cartell i el flyer són molt cridaners pels colors i muntatge que han fet emprant al protagonista en les dues. L'únic que modificaria és la lletra del flyer, és a dir, ampliar-la perquè a cop d'ull estigues informat de l'esdeveniment i fer el caragol una més gran.

    El núvol és molt bo tant pels colors com per la forma ja que pense il·lustra que tots estiguem pintats com ho estiguem, donem color al món.

    Moltíssimes gràcies pel vostre treball, és excel·lent!

    ResponderEliminar
  12. El conte transmet un misstage molt important, que és el d'acceptar-se tal i com ets i respectar les diferències que ens fan únics.

    Quant al flyer, crida l'atenció per la varietat de colors, a la vageda que incita a la lectura. Respecte a la portada, mostra una petita introducció per a fomentar les ganes de llegir-lo i conèixer la història de Bunyol.

    Per últim, el núvol de paraules és molt cridaner per el barreig de colors i les paraules que inclou.

    ResponderEliminar
  13. Crec que acceptar-nos i voler-nos a nosaltres mateixos és el principal per a aconseguir les nostres metes i els nostres objectiu, i considere que aquest conte té un gran reflex del significat de l'amor propi.
    Quant a les il·lustracions m'han semblat que són adequades, igual que la targeta i el cartell, criden l'atenció.

    ResponderEliminar
  14. El cartell, el full de mà i el núvol de paraules m'han semblat molt bonics i cridaners. Potser, com a aspecte per a millorar hauria triat una altra forma per al núvol de paraules com un caragol.

    En el referit al conte em sembla que han triat un tema fonamental com és l'amor propi i han sabut transmetre'l a la perfecció. Així mateix, les il·lustracions i la lletra eren adequades, però en una imatge m'ha semblat que s'ha ampliat massa i es veia una mica borrosa.

    ResponderEliminar
  15. Molt bona forma de crear un núvol de paraules, ja que amb el Fons negre destaquen les paraules molt més i és més cridaner. Molt bon treball companys!!
    En cas del conte, aquest m'ha agradat ja que tria un tema molt interessant com éss l'autoestima i l'amor a tu mateix. És un tema que es pot trasmetre de moltes maneras però amb aquest conte han elegit i encertat una bona forma de fer-ho i crec que ha quedat molt bé. En quant a les imatges, són molt bones, encara que alguna es veja un poc borrosa.
    Enhorabona !!

    ResponderEliminar
  16. Aquest treball està molt ben fet, el conte m'ha agradat molt, tant la història que té un missatge d'integració e inclusió molt important per a transmetre als alumnes com les il·lustracions que han triat que són molt cridaneres.
    A més, la portada del conte i el flyer tenen un aspecte prou atractiu i professional encara que pense que hi han alguns textos tant del flyer com de la portada que no es lligen prou bé i que potser convindria utilitzar un tamany de lletra un poc més gran. A banda d'això estan molt ben fets i de segur que criden l'atenció dels alumnes.
    Per últim, el núvol de paraules m'ha agradat els colors que han triat per a les lletres com el tipus de lletra i la forma.
    Enhorabona, molt bon treball!

    ResponderEliminar
  17. El conte m'ha paregut que ha sigut molt entretingut. Han emprat la figura d'un caragol, que de segur que serà molt cridaner per als xiquets. Si hauria de millorar alguna cosa, és el fet que una de les il·lustracions exposades es veu una mica borrosa.

    El núvol de paraules m'agrada, ja que al posar-lo sobre un fons negre destaca més.

    El cartell crec que està molt bé elaborat, i quant al flyer, considere que és molt cridaner però que hi ha massa informació en lletra molt xicoteta i pot resultar difícil de llegir.

    Molt bon treball equip!

    ResponderEliminar
  18. Aquesta es una història molt interessant per demostrar la riquesa que permeten les diferències. Les il·lustracions m'han agradat moltíssim encara que en algunes pàgines la imatge estava borrosa.

    En quant als altres elements, també m'ha agradat molt el disseny encara que en el flyer no podia llegir molta de la informació amb facilitat perquè la lletra es molt xicoteta.

    ResponderEliminar
  19. Aquesta historia em sembla molt apropiada per a llegir a l'aescola, ja que és molt important que totes els xiquets i xiquetes tinguen autoestima i s'agraden a ells mateix, sense importar els pensaments del altres.

    D'altra banda crec que les lletres tant de la portada com del flayer no s'observe amb claretat, pero el núvol de paraules em sembla molt bonic.

    Bon treball el realitzat pels meus companys.

    ResponderEliminar
  20. Pel que fa al conte, considere que el missatge es molt inclusiu, ja que moltes vegades volem ser com els demés i no ens acceptem a nosaltres mateixos. Aquest conte fa reflexionar sobre que tots som diferents.

    Pel que fa al flyer, m'ha agradat molt, ja que utilitzen colors molt cridaners. A més inclouen diferents frases que fa que vulgues llegir el conte. Com per exemple que ajuda a superar la por.

    El cartell publicitari es original, ja que ha utilitzat un fons diferent i a més fan una pregunta per a captar l'atenció del les persones.

    Per últim, el núvol de paraules m'ha semblat cridanera, ja que la primera paraula que podem observar és la del caragol, a més, totes les paraules es troben sobre un fons negre i amb color que capten l'atenció.

    ResponderEliminar
  21. Enhorabona companys i companyes!!!

    M'ha paregut interessant la proposta, ja que ha sigut senzilla i tracta el tema de l'autoestima. Indirectament també podria tractar els estereotips socials, uns factors sociològics que han fet i continuen fent molt mal a la societat en que vivim.
    El poster, el flyer, el nuvol de paraules em pareixen acertats, son cridaners i ajustats. Encara que no segueixquen un ordre de colors.

    ResponderEliminar
  22. La història m'ha semblat molt bona i fàcil de transmetre als alumnes, a més d'atractiva pels personatges. el disseny de les imatges i les idees dels altres caragols m'ha semblat genial.
    El núvol amb les paraules escrites m'ha semblat bona, però hi ha algunes paraules xicotetes i no es poden llegir bé.
    Com a la portada i el full de mà, genials, sobretot la portada molt acolorida i cridanera. Bona faena!

    ResponderEliminar
  23. Aquest conte tracta l’acceptació d’un mateix conforme és, un tema molt important que s’hauria de tractar amb els alumnes. El text com que està fora de les il·lustracions i sobre un fons blanc es llig molt bé.
    Al núvol de paraules contrasta molt bé el fons amb la lletra, però pot ser algunes paraules es veuen poc i són difícils de llegir.
    El flyer i el cartell m’han agradat molt ja que són molt cridaners i originals amb els colors que utilitza, encara que hi ha algunes de les parts no es poden llegir molt bé.

    ResponderEliminar
  24. En primer lloc, pense que el missatge de diversitat es tranmet bé a través de l'argument del conte. A més, les il·lutracions són adequades i seguixen el sentit de la història. L'únic aspecte que a lo millos es podria millorar és que hi ha algunes pàgines que pot ser tinguen massa text.

    Per un altre costat, m'han agradat molt els recursos utilitzats perquè tenen una bona composició i els colors són prou cridaners, aconseguint captar l'atenció dels xiquets i les xiquetes.

    ResponderEliminar
  25. Respecte al conte, m'ha semblat que el missatge que es vol transmetre és molt important, ja que la inclusió és un aspecte fonamental per a interioritzar des de xicotets. A més, la forma en la qual es transmet resulta molt adequada i senzilla d'entendre gràcies als personatges i el desenvolupament de la història. Un xicotet incovenient que trobe, és que en algunes pàgines apareix massa text i pot arribar a complicar la lectura dels alumnes. Però les il·lustracions em sembla que són molt acolorides i cridaneres.

    En segon lloc, per al núvol de paraules jo hauria triat una altra gamma de colors més cridaners però a ser de colors té sentit ja que la closca del caragol protagonista era multicolor.

    Finalment, em sembla que tant el full de mà com el cartell estan molt ben elaborats. La seua composició crida l'atenció gràcies als elements gràfics i als colors triats.

    Bona faena!

    ResponderEliminar
  26. Aquesta història em sembla molt interessant i considere que és de gran importancia transmetre valors inclusius als xiquets des de ben petits. El missatge que es transmet queda clar i és de gran relevancia com bé he dit anteriorment. Pel que fa a les imatges están ben triades relacionades amb el conte.

    D'altra banda el núvol de paraules està ben elaborat destacant les paraules més importants.

    Per últim, el cartell i el flyer també són atractius encara que hi ha coses que no es poden llegar amb claredat pel contrast de colors. Malgra això, és un bon treball!

    ResponderEliminar
  27. Aquest conte l'he trobat molt bonic perquè finalment se n'adonen de que tots el caragols estàven amagant alguna característica propia per por a no ser acceptat o a ser diferent. Això passa molt en el món real, per aquest motiu pense que la lliçó servirà de reflexió als xiquets per a que no caiguen en la mateixa errada d'amagar-se com són. Les imatges del conte m'han agradat molt perquè són colorides i afavoreixen que la lectura siga agradable.

    El núvol de paraules trobe que està ben fet, encara que el trobe un poc fosc pel color negre. Després, el flyer és molt cridaner encara que jo hauria triat dimensions més petites per a un flyer perquè jo hauria dit que pareix que siga el cartell publicitari.

    Finalment, el cartell està ben elaborat i m'ha agradat el fet que han posat una oració com explicant un poc de què va la història amb una pregunta al final per a intentar atraure els lectors.

    Bon treball!!

    ResponderEliminar
  28. Primerament, m’agradaria destacar el missatge de la història, ja que tracta temes com l’autoestima, la inclusió i la igualtat. Aquest conte ens recorda que hem d’acceptar-nos, per una banda, a nosaltres, i per altra, a la resta de persones, ja que tots som iguals però, al mateix temps també som diferents.

    Amb relació al núvol de paraules, és diferent de la resta de grups, ja que a excepció de la paraula Bunyol, la resta són frases, però queda original i m’agrada. Està compost per uns colors molt vistosos i cridaners que capten al lector. Pot ser, jo hauria escollit un caragol, en lloc d’una gota d’aigua, però aquesta també queda bé.


    Tant el flyer com el cartell fan ús de colors vistosos i estan molt relacionats amb la història.
    Un treball excel·lent, enhorabona!

    ResponderEliminar
  29. Els temes que es tracten fan referència a valor de l'autoestima, igualtat i inclusió. Aquestos semblen molt bàsics però son molt importants. Les imatges estàn molt bé ambientades i fa que a història tinga un bonic fil conductor.

    Pel que respecta als altes aspectes, com els flyer i cartells són molts llamatius i capten l'atenció en seguida.
    El núvol és molt diferent a la resta ja que cap ha sigu així. A més els colors tenen cert degradat.
    Enhorabona!!!

    ResponderEliminar