miércoles, 29 de abril de 2020

Adjunte lliurament de pràctica 5 de l'equip 8:


-Enllaç a CONTE DIGITAL



-NÚVOL DE PARAULES:








FLYER:






-CARTELL/PORTADA:






Com sempre, espere comentaris crítics sobre aquest treball, realitzant consideracions sobre el missatge didàctic que es transmet i profunditat de la història, qualitat i coherència educativa en l'ús de recursos digitals.

24 comentarios:

  1. Enhorabona a les companyes per fer un conte que s'ajusta molt a la realitat que estem vivint.
    Les imatges propies fan que siga mes original el conte.
    Pero, el que més m'ha agradat ha sigut el núvol de paraules. Eixes mans transmetre ganes de juntar-se encara que no es pot.

    Pel que fa al cartell i el flyer, mvagrada molt la composició, pense que és cridaner.

    Molt bon treball!!
    Arancha Orts Roche

    ResponderEliminar
  2. Aquest grup ha fet un treball al·lucinant. Han reflectat la propia realitat però l'han adaptat d'alguna manera per a que no siga tan dur. No podrien haver-lo fet de millor manera que convinant-lo amb la contaminació. Les imatges estan bé realitzades i el text es llig bé. Aquest llibre arribarà a llegir-se en un futur?

    El cartell està ben treballat i es com una espècie de resum, recopilant als protagonistes. El flyer és molt animat i atractiu, però faltaria posar l'hora, el lloc i i fecha d'exposició.

    El núvol de paraules és molt creatiu ja que representa les mans de dos persones que volen estar juntes però, no poden estar degut a la situació. L'inconvenient és el color de les lletres, ja que costa llegir-les

    M'ha agradat molt, bon treball!

    ResponderEliminar
  3. Primerament, cal remarcar que el conte planteja un missatge educatiu molt important repecte a una realitat, m'agrada molt la forma que han tingut d'adaptar-la a un conte perquè d'aquesta manera els xiquets i les xiquetes el poden entendre millor. Per altra banda, es port observar el treball realitzat respecte a les i.lustracions ja que estàn fetes a mà.

    Pel que fa al núvol de paraules m'agrada la idea que han tingut a l'hora de seleccionar la forma, cadascuna amb un color diferent i tinc la sesnsació com que l'han triat com una mena de símbol de solidaritat.

    Per últim, el flyer i el cartell es pot observar que es relacionen amb les il.lustracions del conte. Per una banda, el flyer indica la situació mundial, representant l'espai i el protagonista principal en primer pla. Y per altra banda, el cartell, que en aquest cas han realitzar dos, on un representa el protagonistes principals de tota aquesta història i el segon, llança un missatge d'humanitat i esperança.

    Molt bon treball equip!

    ResponderEliminar
  4. Aquest equip ha contat un succés que està ocorrent actualment i que és de vital importància contar als més menuts per a que entenguen la situació que vivim.
    A més, han sabut adaptar la història a la realitat molt bé i han confeccionat les pròpies imatges cosa que és molt positiva, ja que aquestes s'adapten molt bé a cada vinyeta.

    Tant la portada com el cartell promocional criden molt l'atenció de l'espectador, ja que han utilitzat colors que destaquen molt.

    Per últim, el núvol de paraules està molt original amb la forma de les dues mans però com a aspecte a millorar, crec que en la mà de color groc haurien d'haver usat colors que destacaren més sobre aquesta, ja que hi ha algunes paraules en les quals es dificulta un poc la lectura.

    Però ha estat un molt bon treball, enhorabona!!

    ResponderEliminar
  5. Enhorabona al grup. Molt bon treball. M'agradaria la varietat en el disseny de cartell, del full de mà i del núvol de paraules. Tenen l'essència del que vols transmetre utilitzant elements diferents que capten a la perfecció l'atenció de l'espectador i que denota també que s'han esforçat per ser originals

    ResponderEliminar
  6. El conte presenta la situació que estem vivint i que moltes vegades no sabem com explicar als més menuts, pel que han creat un recurs didàctic molt important i adequat pero a fer-ho, a més de barallar-lo amb el tema de la contaminació, pel que és molt complet.

    El nùvol de paraules te una silueta que expressa molt be el sentiment de comer tornar a agafar-nos les mando, besar-nos i abraçar-nos sense poder pero tindre que mantenir la distància de seguretat, pel que hem sembla molt encertat.

    També, han dissenyat les il•lustracions i han obtingut un resultat molt bonic.

    Bon Treball!

    ResponderEliminar
  7. M'ha agradat molt aquest conte, el qual compta la situació actual. Crec que és un tema que s'ha de tractar amb els xiquets, ja que aquests són capaços d'entendre coses que nosaltres pensem que no. La idea de tindre un conte amb el qual parlar-los de la situació és molt bona. A més, les il·lustracions han sigut fetes a mà i el resultat ha sigut fantàstic.

    Per altre costat, el flyer i els cartells estan molt bé, amb colors adequats. I, per últim, el núvol de paraules és fantàstic. Són dues mans que representen la situació, el voler però no poder.

    Enhorabona!

    ResponderEliminar
  8. En primer lloc, la temàtica que es desenvolupa és excel·lent. Anomenar bestiolet al virus fa que no siga una mentida, sinó que es conta la veritat als xiquets i xiquetes d'una forma més suau. La composició del conté és magnífica. Les il·lustracions pròpies són molt boniques i s'ajusten perfectament a la història.

    Pel que fa al núvol és molt cridaner i a més a més mostra la distància social en què es trobem en aquesta situació. D'altra banda potser al flyer podien haver posat el títol més gran a la part de baix de forma que ens introduira més i ens donaren ganes de llegir-lo. La portada és molt bona ja que mitjançant fotos han aconseguit plasmar diferents situacions de la història i de la realitat que estem vivint ara.

    Moltes gràcies pel vostre treball! És excel·lent!

    ResponderEliminar
  9. Aquest conte és molt original i plasma la realitat que estem vivint, d'una manera divertida per als xiquets. A més, totes les imatges són pròpies i es nota l'esforç que aquest grup ha fet creant cada imatge. Solament canviaria un aspecte d'una imatge concreta, ja que posa "supermercado" en castellà.

    D'altra banda, el núvol de paraules és cridaner i la metàfora d'agafar-nos les mans sembla original. Solament milloraria la grandària d'algunes paraules perquè algunes d'elles són difícils de llegir.

    Per últim, la portada i el flyer són treballs colorits que criden l'atenció dels alumnes, on les lletres són clares i es lligen bé.

    ResponderEliminar
  10. Aquest conte m'ha cridat l'atenció, ja que és una situació que tots coneixem a la perfecció i ens podem identificar amb Marta. Les il.lustracions són molt originals, ja que estan fets a mà.

    Quant al flyer, és molt original i reflexa l'objectiu comú, que afecta a tot el món. Respecte a la portada, transmet un missagte motivador i d'esperança.

    Per últim, la forma del núvol de paraules és molt acertada i representa la unió de la població, per el que m'ha agradat molt.

    ResponderEliminar
  11. És molt important que els xiquets i les xiquetes estiguen assabentats del tema que estem vivint ara per a així prendre consciència i actuar amb responsabilitat.
    Quant al cartell, m'ha semblat molt divertit i original utilitzar les fotos penjant de cordes.

    Enhorabona xics!!

    ResponderEliminar
  12. En aquest conte no estic segura del que em passa però no em deixa passar de les dues primeres pàgines, ja que en passar a la tercera torna una altra vegada a la primera. No obstant això, per la qual cosa he pogut veure les imatges estaven molt ben realitzades i pintades a mà, la qual cosa em sembla un aspecte molt positiu.

    Finalment, el full de mà i el cartell em semblen molt bonics i atractius, amb lletres llegibles i colors vius. Però com a aspecte a millorar, en el núvol de paraules, posaria les mans una mica més grans perquè es vegen millor les lletres.

    ResponderEliminar
  13. El tema elegit per els companys és molt adequat ja que els xiquets deuen saber el que està passant a l'actualitat i els problemas que està creant a la societat. Hem de conscienciar a tot el món, inclós els xiquets que són el futur del món. En quant a les imatges són molt bones i adequades per al conte i també m'ha agradat molt la imatge de Bestiolet. Molt bona!!
    Per, últim el flyer és molt original i crida molt l'atenció del receptor, ja que les lletres es lligen amb claredat.

    ResponderEliminar
  14. En primer lloc, felicitar als companys per plasmar la idea d'una forma tan bona. Han expresat els seus pensaments sobre un tema que tots coneixem d'una forma fantàstica. Aquest conte, ens diu que els mals actes comesos pels humans han tingut la seua conseqüència, d'aquesta forma consegueixen inculcar valors a l'alumnat.

    El núvol de paraules expresa molt bé el sentiment de la protagonista. El flyer, la portada i els cartells están ben relacionats amb la idea original del conte.

    En definitiva felicitar als companys pel seu gran treball.

    ResponderEliminar
  15. Aquest conte m'ha agradat molt ja que narra la història de forma senzilla per als xiquets més menuts i em sembla molt important ja que en l'actualitat és important informar i explicar la situació actual als més menuts i pense que aquest conte ho fa d'una forma molt visual i simple d'entrendre.
    El conte m'ha agradat que s'haja dibuixat ja que el fa més personal i propi. D'una altra banda és molt cridaner i atractiu i de segur farà comprendre la situació actual d'una forma senzilla als més menuts.
    Respecte a la portada i el flyer, estàn molt ben fets, es veuen molt bé, són molt visuals i molt professionals.
    El núvol de paraules m'ha agradat la imatge que han emprat per a donar-li forma i les paraules emprades.
    Felicitats per el treball, continueu així!

    ResponderEliminar
  16. Primerament, m'agradaria destacar que tant el núvol de paraules, com el flyer i la portada del llibre em pareixen una autèntica passada! Considere que són molt cridaners i atractius al mateix temps.

    Pel que fa al conte, la temàtica que han elegit aquest equip és molt actual i de molta importància. Crec que han encertat molt amb la temàtica, ja que els xiquets han de tindre consciència sobre el virus i com tractar de previndre-ho.

    Molt bon treball equip!

    ResponderEliminar
  17. No se perque no em deixa accedir al enllaç d'aquest conte, però a pesar d'aixó es un conte que té bona pinta.

    Al observar el núvol de paraules, la portada i el flayer donen moltes ganas de llegir-ho.

    ResponderEliminar
  18. Aquest conte representa la situació que estem vivint actualment, i fa que els xiquets coneguen i reflexionen sobre la situació tan estranya en la que ens trobem actualment. A més han realitzat un esforç dibuixant les diferents escenes.

    Pel que fa al flyer hem sembla molt atractiu, ja que utilitzen un fons fosc i a més inclouen la imatge del coronavirus, el qual capta l'atenció.

    El cartell també m'ha agradat la forma en el que l'han fet, ja que han utilitzat un diseny diferent, combinat diferent fotografies. També transmeten paraules de superació d'aquesta situació.

    Per últim el núvol de paraules m'ha semblat original ja que utilitzen dues mans que volen juntar-se, i representa molt la distància que cal respectar actualment. Potser posaria les paraules en un color més cridaner.

    ResponderEliminar
  19. Enhorabona companys i companyes!!!
    Que gran idea tractar un tema tant actual com aquest! Tractar les tematiques actuals ajuda molt als xiquets per a identificar-se.
    La proposta m'ha paregut interessant i les creacions també. M'agrada que algunes creacions demostren una realitat distinta a altres creacions, vull dir, no en totes han usat plantilles o disenys pareguts a altres treballs.

    ResponderEliminar
  20. La història m'ha semblat encertada ja que és un contingut actual i que importa, per la qual cosa els done l'enhorabona. El disseny molt bo amb les imatges realitzades a mà. A destacar que la història parla que el virus naix per la contaminació de la terra i això ha sigut així, però sí que és veritat que ha tingut benefici per a reduir-la.
    El núvol no diferencie les paraules xicotetes però el disseny i el que puc llegir també bé.
    La portada i el full de mà molt descriptiva amb el que es pretén en la història pel que genial. Bona faena!

    ResponderEliminar
  21. El conte m’ha agradat molt, ja que tracta un fet que està ocorrent ara mateix i per tant, és molt proper, podria servir perfectament per a que Cal destacar també l’esforç per realitzar les pròpies il·lustracions.
    El núvol de paraules és molt significatiu, ja que són dues mans que representen que junts podrem amb açò, però no junts físicament, mantenint les distàncies.
    El flyer també té molt de significat indicant-nos que és un problema ocorregut a tot el món.
    El cartell és molt interessant també, ja que mostra una xicoteta pinzellada del conte que et provoca curiositat i tens ganes de llegir-lo.

    ResponderEliminar
  22. El que més m'ha agradat d'aquest relat és que obliga a reflexionar sobre les accions de les persones. A més, els companys han triat un tema que actualment ens està afectant a tots. M'ha agradat molt que relacionen la idea que les coses passen per alguna cosa i que a vegades fa falta fer-nos pensar per a aconseguir la millor versió de nosaltres mateixos. També, afegir que les il·lustracions són la clau de la història, a més d'estar fetes a mà, es relacionen amb el text i ajuden a descriure els fets visualment.

    Quant al núvol de paraules, és molt original el format que han triat, però com incoveniente hi ha paraules que no arriben a poder identificar-se, en ser tan xicotetes.

    D'altra banda, el full de mà i el cartell tenen un disseny molt cridaner i animat, em semblen d'allò més original.

    Bona faena!

    ResponderEliminar
  23. L'argument del conte m'ha agradat molt, és un tema d'actualitat i del que tots els xiquets i xiquetes han de ser conscients. A través d'aquest conte és una molt bona manera d'explicar als menuts la situació que estem vivint. A més, m'ha agradat que les il·lustracions estigueren fetes a mà i que, al final de la història, aparaguera el personatge de Marta de major fent una reflexió envers tot açò.

    Per un altre costat, el flyer, la portada, el cartell i el núvol de paraules són molt adequats: seguixen el fil conductor de l'argument i el missatge del conte, tenen una bona distribució del text i les imatges, i són prou colorits, cridant l'atenció dels lectors. Un aspecte a destacar, és que el disseny del núvol de paraules és molt creatiu ja que expressa en una imatge el missatge del conte, que units podem amb tot.

    Enhorabona equip!

    ResponderEliminar
  24. Primerament, m’agradaria destacar la temàtica d’aquest conte, ja que és un tema actual i moltes vegades no sabem com explicar aquesta situació als més menuts. Pense que han fet un bon treball explicant la situació d’una forma que s’adapta molt a la comprensió dels xiquets i xiquetes. A més, les imatges són d’elaboració pròpia i, per tant, atrauen més al lector. De la mateixa manera, els xiquets i xiquetes poden sentir-se identificats amb Marta, la protagonista, ja que alguns estan vivint una situació que no comprenen.

    El núvol de paraules m’ha agradat molt, ja que utilitza les mans com a símbol d’unió i força. Igual que el flyer i el cartell, estan tots molt relacionats amb el conte i són vistosos i cridaners.
    Un bon treball, enhorabona!

    ResponderEliminar