miércoles, 29 de abril de 2020

Adjunte lliurament de pràctica 5 de l'equip 4:


-Enllaç a CONTE DIGITAL



-NÚVOL DE PARAULES:



FLYER:






-CARTELL/PORTADA:





Com sempre, espere comentaris crítics sobre aquest treball, realitzant consideracions sobre el missatge didàctic que es transmet i profunditat de la història, qualitat i coherència educativa en l'ús de recursos digitals.

25 comentarios:

  1. El contingut està molt bé pensat ja que de vegades els xiquets o les xiquetes volen fer coses que finalment no acaben fent per el que diran o per a evitar ser "el fes-me riure". El text es llig molt bé. A més, hi ha text i al costat hi ha una imatge, i d'aquesta manera ho poden entendre millor.

    Pel que fa al cartell, els color són atractius. A més, em resulta gracios l'eriçó que fa la funció d'una "o". També, destacar que posa qui són els col·laboradors. L'inconvenient és que la lletra en blanc no es llig molt bé.

    El flyer també té un disseny agradable, però passa el mateix que al cartell, les lletres blanques, no es lligen bé. Incloure que indiquen el lloc, que ho fan molt bé amb una foto i posant la dirrecció, el dia, però no l'hora.

    El núvol de paraules és bonic per la seua forma d'eriçó. De manera analògica no totes les paraules es lligen bé, però de manera tecnològica, si ens fiquem en elles, s'agranden.

    Bon treball!

    ResponderEliminar
  2. En primer lloc, el conte segueix una correlació d'imatges a la dreta o esquerra, mentres que a l'altra pàgina té colors de fons on es plasma el contingut de la història; aquesta es una distinta manera de fer-ho per a que no queda massa carregat.

    En quant a l núvol de paraules, aquest m'agrada pels seus colors, però pense que haguer quedat mitjor amb el fons negre per a que la figura de l'eriçò es notara de manera més clara, ja que el espaiç entre les lletres al ser blanc dificulta el contorn de la figura.

    Per últim, del Flyer m'ha captat l'atenció que l'han fet per davant i per darrare, i en aquesta han aprofitat per a posar l'ubicació; es un detall que em pareix una bona idea.

    ResponderEliminar
  3. Primerament, cal remarcar la claredat del disseny del conte digital. Les i.lustracions aporten molt de color al conte pel fet de ser tan cridaneres. L'estructuració está molt ben plantejada, a una pàgina la il.lustració i a l'altra pàgina el text que es veu prou per la grandària de la lletra. Sense oblidar que el missatge didàctic es prou diferent al que sempre trobem als contes, en aquest cas es l'autonomia, el fet de realitzar qualsevol cosa sense tindre vergonya.

    Pel que fa al núvol de paraules, destaca que es idoni ja que han seleccionat la forma del protagonista del conte i han emprat colors vius i un tipus de lletra que ajuda a comprendre el missatge del conte.

    Per últim, el flyer i el cartell es relacionen a la perfecció amb el conte ja que han utiitzat les mateixes i.lustracions, incloent els personatges i, pel que fa al disseny, trobe que el fet de triar els colors pastís ha sigut una molt bona idea ja que crea una il.lustració càlida i agradable.

    ResponderEliminar
  4. M'ha agradat molt el missatge que amb el conte ens han volgut transmetre ja que moltes vegades no fem el que realment ens agradaria per la por al fet que pensaran els altres o que diran de la meua. Em sembla que aquest tema és molt important treballar-lo a l'aula.
    Quant a les il·lustracions, m'han semblat que estan molt aconseguides però alguna lletra de la pàgina no es llegia molt bé.

    Finalment, la targeta, el núvol de paraules i el cartell són molt originals i criden l'atenció.

    Enhorabona xics!!

    ResponderEliminar
  5. Crec que la temàtica que han escogit és molt adecuada per a treballar amb els xiquets, doncs la igualtat és un tema que s'està treballant i avançant molt poc a poc.

    El cartell i el full de mà m'han semblat molt atractius i relacionats amb el conte, el que el sembla un punt a favor.

    Com aspectes a millorar, respecte al conté em sembla que les transicions en la història són un poco brusques i potser un poc embolicades per a xiquets, especialment perquè al final del conte potser que done la sensación de que esteu relacionant el fet d'utilitzar coses catalogades per a un gènere per la societat amb la identitat sexual, i no tenen res a vore.

    No obstant això, heu fet un gran Treball i us heu esforçat i innovat molt, enhorabona!

    ResponderEliminar
  6. En primer lloc, crec que el conte tracta un tema que talvegada no tenim tant present i que és molt important trasnmetre al nostre futur alumnat, com ara la identitat sexual i els gustos que puguem tindre. És a dir, ensenyar-los que no han de deixar-se dur per els estereotips que marca la societat.
    Ara bé, pel que fa a les il·lustracions del conte són molt adients ja que aquestes s'adapten perfectament al que conta cada vinyeta.

    En segon lloc, la portada crec que podria millorar-se utilitzant un altre color de fons que deixara destacar més als altres elements de la composició. Pel que da al cartell promocional aquest s'adequa a la temàtica i a més han posat una imatge de la direcció, la qual cosa facilita molt que la gent ubique millor el lloc.

    Per últim, el núvol de paraules está molt bé ja que amb un fons blanc han superposat la forma del personatge del conte i l'han completat amb paraules que presenten colors molt vius i vistosos.

    Enhorabona equip!!

    ResponderEliminar
  7. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  8. Considere que el conte és molt adequat, ja que tracta un tema que no estem acostumats a veure en aquest tipus de literatura. És molt important deixar que els xiquets s'expressen i siguen com ells volen ser.

    Per altre costat, el núvol de paraules és adequat, empren paraules rellevants del conte. Els colors són molt cridaners. Crec que el punt fluix és que no s'aprecia molt bé la figura.

    Quant al flyer i al cartell he de dir que són molt encertats. Estan dirigits a xiquets i són molt cridaners. A més, han emprat una captura d'un mapa, el que resulta útil.

    Enhorabona!!

    ResponderEliminar
  9. Vull felicitar el grup per la història que ens presenta. Crec que podria presentar-se en molts cursos i que està adaptat per a això. És sens dubte un tema molt important a treballar a l'aula i fora d'ella. Donant-li un enfocament tant personal com a nivell de grup i que sens dubte també fent referència als altres contes, afecta en l'autoestima de la persona, en edats primerenques on es comença a marcar la personalitat de cada persona. Crec que encara cal treballar molt en això i com a futurs docents tenim aqueixa labor.

    Respecte a la composició i disseny dels diferents elements, crec que potser la grandària de la lletra en el conte pot resultar molt forçat, per la quantitat, en aquest aspecte igual podrien jugar amb el propi dibuix que explica bé el que volen transmetre així igual, no és necessari tindre tant de text.

    D'altra banda tant el núvol com cartell i full de mà, em semblen molt apropiats especialment el full de mà, ja que sembla molt professional, amb la ubicació i els annexos amb els col·laboradors. De categoria. Enhorabona grup

    ResponderEliminar
  10. Aquest conte és molt colorit i amb imatges molt boniques, per això cridarà molt l'atenció dels xiquets. També, posar les lletres grans pense que és una bona ferramenta per a facilitar la seua lectura.

    Quant al flyer i la portada, també són boniques i cridaneres però jo hauria canviat alguna cosa. Per exemple, la pissarra amb la mateixa frase en els dos materials sembla repetitiu i crec que posar les lletres en blanc amb el fons tan claret dificulta la lectura.

    ResponderEliminar
  11. La temàtica que ha escollit aquest grup és excel·lent. Han tractat el dret a la diferència d'una forma molt simple que molta gent veu com a difícil i fins i tot critica. Aquest conte pot ajudar a molts xiquets i xiquetes a fer allò que realment volen i desitjen.

    A més a més, l'edició del conte és molt bona. Han emprat imatges ja dissenyades, però que s'ajusten perfectament a la història que es va contant. No obstant això, l'aspecte que vull destacar és el fet d'haver col·locat pàgines en negre i moltes juntes que donen la sensació de què tot ix malament i reforça la empatia cap al protagonista.

    La targeta, el fullet de ma i el núvol també són molt bons. Potser modificaria la lletra en blanc com ja han dit altres companys i companyes, però també la que s'incorpora a la bafarada perquè es puguera llegir millor i a cop d'ull. A la part de darrere del flyer es podria incloure algún element o animal de la història per completar-la.

    No obstant això és un treball excel·lent en què la temàtica hauria de ser més difosa i ells i elles l'han sabut plasmar com a autèntics professionals.

    ResponderEliminar
  12. El conte reflexa uns valor molt importants, que es ser un mateix i no avergonyir-te dels teus gustos. Les il.lustracions reflexen a la perfecció la història que narra el conte.

    Quant a la portada, representa molt bé el missatge del conte, amb una frase motivador que incita a llegir-lo. Respecte al flyer, també és atractiu i esta relacionat amb el conte.

    Per últim, el núvol de paraules inclou paraules que reflecten els valors del conte, com la llibertat i el respecte.

    ResponderEliminar
  13. El format d'aquest conte m'ha agradat molt. En primer lloc, les il·lustracions eren molt boniques i cridaneres i explicaven a la perfecció el relatat. Així mateix, el posar les pàgines d'un color feia que anara més vistós. Finalment, quant a la lletra, presentava una grandària adequada i no hi havia paràgrafs excessivament llargs.

    Quant al tema triat crec que ha sigut molt encertat per a transmetre a un curs de primària. Un valor com el fet de ser diferent pot ser transmés i reforçat de manera que es fomente l'autoestima.

    D'altra banda, el núvol de paraules es veia amb claredat i estava composta per colors cridaners i ben vistosos. Finalment, l'incorporar personatges del conte al cartell i el flayer em sembla molt bona idea, però intentaria que no foren els mateixos en tots dos.

    ResponderEliminar
  14. Aquest treball m'ha agradat, les il·lustracions estan molt ben realitzades i són molt atractives per als xiquets.
    La història del conte també m'ha agradat, pense que el missatge d'aquest conte és molt important per a que els alumnes aprenguen que tots tenim gustos i no tots han de ser els mateixos però tots ens hem de respectar i tots som iguals independentment dels que triem.
    Respecte al flyer i la portada, m'han agradat però l'únic punt a millorar sería que hi ha alguna lletra i paraula que no es llig correctament o costa veure-la degut al tamany, per lo demés està molt bén fet.
    Enhorabona!

    ResponderEliminar
  15. Aquest conte m'ha semblat molt interessant perquè tracta sobre l'autoconcepte i la identitat personal. Moltes persones no saben ben bé qui són, què els hi agrada o quina és la seua passió. A més a més, aquesta història vol trencar amb els estereotips de gènere i és un missatge molt important per als xiquets i xiquetes. Quant al disseny estava molt bé, encara que no m'agrada molt que estiga tot en majúscules és un detall sense importància.

    Quant al núvol de paraules el veig bé, després el flyer lo mateix, està també molt bé que hagen pensat en posar la ubicació i després del cartell m'ha agradat el disseny encara que no es llig molt bé alguna cosa.

    Enhorabona pel treball!!


    ResponderEliminar
  16. Considere que aquest conte és súper cridaner! M'encanten les il·lustracions i les acolorides que són les seues pàgines.

    El núvol de paraules està prou bé, encara que jo hauria utilitzat més colors per a les paraules.

    Pel que fa al flyer i al cartell, considere que estan molt bé elaborats i t'inciten a saber sobre què va el conte.

    Molt bon treball equip!!!

    ResponderEliminar
  17. Aquest es un conte idoni per trencar estereotips i tractar la identitat de gènere. Encara així, considere que el final s'ha desenvolupat molt ràpidament, perdent molta de la esencia.

    En quant als altres recursos com el flyer i portada m'ha agradat molt la professionalitat de indicar el lloc i data de la presentació del conte. En quant al disseny, trobe la concordància entre tots els elements, que estan cohesionats en torn a la mateixa temàtica i estil.

    Felicitacions!!

    ResponderEliminar
  18. Aquesta historia m'ha agrada molt, creo que esta basada a un tema poc habitual de que s'ha de parlar molt més a menut. En conjunt el conte te moltes coses bones, ja que les fotos també m'han agradat molt.

    Quant als altres recursos crecque també estan prou bé, encara que m'agradaria que el flayer i la portada foren un poc més diferents.

    ResponderEliminar
  19. La història emprada em sembla interessant d'abordar en els xiquets ja que han de trobar allò que els agrade i ser feliços sense importar el que puguen dir. Les imatges m'ha agradat molt el seu disseny i l'ús de colors diferents segons el tram de la història també.
    El núvol amb l'eriçó i les paraules escrites són de ressaltar ja que és un tema que *incunve molt a la societat de hui en dia.
    La portada i el full de mà han emprat la mateixa frase i disseny, no hauria estat mal canviar-la per a no repetir, la ubicació la ressalte ja que és diferent a les altres. Bona faena!

    ResponderEliminar
  20. Les il·lustracions d’aquest conte m’han agradat molt i m’han resultat molt boniques. Pel que fa al text, la grandària de la lletra és adequada, per això, es llig molt bé. En quant al contingut, és un tema molt important que s’ha de tractar a l’aula.
    Al núvol de paraules em sembla curiós la forma de l’eriçó que s’ha emprat i la lletra amb uns colors i un fons que faciliten la lectura.
    El flyer i el cartell són molt atractius i animen al receptor a voler interessar-se pel conte. Ambdós estan molt treballats.

    ResponderEliminar
  21. Encara que algunes persones puguen pensar que auqests temes no són adequats per als més menuts, en la meua opinió sí que ho són i són necessaris de tractar amb els xiquets i les xiquetes. Pense que auqeste equip ho ha fet d'una manera senzilla que l'alumnat pot entendre i comrprendre el que es vol transmetre.

    Per un altre costat, el cartell, el flyer i el núvol de paraules mantenen la temàtica del conte com a fil conductor entre ells. El disseny de cada un d'aquests recursos és adequat i crida l'atenció dels menuts i, com aspecte a destacar, m'ha agradat que en el títol del conte han inclós entre les lletres al protagonita de la història.

    ResponderEliminar
  22. El que més m'ha agradat del conte és la forma en la qual transmeten un missatge tan important i complicat d'entendre en xiquets xicotets com és la identitat sexual i l'acceptació d'un mateix. Els companys han triat uns personatges i una temàtica que ajuden al fet que el missatge es puga entendre facilment en edats menors. A més, el disseny és molt acolorit i les il·lustracions molt originals.

    Quant al núvol de paraules, em sembla que la gamma de colors pastels i la forma de l'eriçó fan que la composició siga molt encertada i dóna curiositat per llegir les paraules.
    Finalment afegir que tant el full de mà com el cartell representen molt bé el seu missatge i a més tenen certa harmonia amb la història. Pot ser que les lletres blanques es veurien més amb un altre color que les ressaltara o una altra grandària.

    Bona faena!

    ResponderEliminar
  23. Aquesta història m'ha agradat molt i considere que el missatge que transmet és molt important ja que hi ha que normalitzar les coses des de ben petits fomentant d'aquesta manera el respecte, la igualtat, la identitat, l'amor… Les imatges que presenta el contes están molt bé escollides relacionades amb la història que es conta.

    D'altra banda, el núvol de paraules m'ha agradat molt ja que s'entén tot amb claredat resaltsnt les paraules més importants. A més, és atractiu ja que empra tot tipus de colors amb un fon blanc la qual cosa fa que les paraules s'enteguen millor i siga més atractiu.

    Per últim, parlar del flyer i del cartell, hem sembla massa pareguts per la tonalitat dels colors que s'utilitzen, però està bè elaborat.
    És un bon treball!

    ResponderEliminar
  24. Primerament, destaque la importància del tema del conte, ja que és un tema que no es sol tractar als contes infantils però, s’hauria de tractar i donar-li una major importància, ja que ajuda a les persones a formar-se. Pense que la temàtica del conte sobre escollir el que ens agrada sense influenciar-nos per la societat és un tema que s’hauria de tractar més a les escoles.
    Quant al conte, està ben dissenyat, ja que els colors estan relacionats amb la història i són prou cridaners.
    Tant el núvol de paraules, com el flyer com el cartell, tots estan molt relacionats amb la història i podem observar colors cridaners que atrauen l’atenció del lector. Un element que destacaria és la figura de l’eriçó al núvol de paraules, ja que aquest element ens fa recordar més al protagonista.
    En general, un molt bon treball. Enhorabona!

    ResponderEliminar
  25. El tema es correcte i molt important tractar per ser un tema que no és sol donar importàcia pero si ho és.
    El disseny gràfic sembla molt professional.
    Respecte el flyer, nuvol i cartell m'agradat es vegen tan bé relacionats i ambientats.
    Enhorabona!!

    ResponderEliminar