miércoles, 29 de abril de 2020

Adjunte lliurament de pràctica 5 de l'equip 3:


-Enllaç a CONTE DIGITAL

Altres enllaços que aporten:
Quadern heroïna
Quadern heroi 


-NÚVOL DE PARAULES:









FLYER:






-CARTELL/PORTADA:





Com sempre, espere comentaris crítics sobre aquest treball, realitzant consideracions sobre el missatge didàctic que es transmet i profunditat de la història, qualitat i coherència educativa en l'ús de recursos digitals.

23 comentarios:

  1. Aquest conte digital em pareix boníssim per a ensenyar paraules MOLT necessaries per a la vida. A vegades ens oblidem d'aquestes paraules.
    El núvol de paraules és molt atractiu de la mateixa manera que el fullet.
    Destaque el cartell publicitari pels colors i la frase.

    Enhorabona companys!!!
    Arancha Orts Roche

    ResponderEliminar
  2. Pel que fa al conte, han utilitzat ilustracions que semblen molt originals. El contingut del llibre m'agrada molt, i a més l'han acompanyat d'altres enllaços que mostren unes fitxes. Aquestes fitxes, els xiquets han de complimentar-les, amb el objectiu de treballar l'inteligència intrínseca i extrínseca.

    Pel que fa al núvol de paraules, aquest jo haguera posat un fons més oscur per a que les lletres destequen més.

    En quant al Flyer sembla que està molt treballat per la dispocició d'imatges, colors , lletres,etc. M'ha agradat molt!!

    Per últim, el cartell m'agrada perquè juga amb el color morat i la el tipus de lletra, i per a no carregar- ho massa amb posat l'imatge del conill.

    Enhorabona per l'esforç i els resultats.

    ResponderEliminar
  3. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  4. Aquest tracta la impotància del respecte. Encara que estigues preocupat o angoixat, has de respectar a les persones, ja que els altres no tenen la culpa i pots fer que es sentisquen malament. Les imatges estan ben fetes. Pel que fa al text, el de l'inici i el del final costa llegir-lo, la resta del conte no. També destacar l'esforç que han realitzat fent les plantilles, que a més han fet dos, una per a xiquets i una altra per a xiquetes.

    El cartell i el flyer són molt cridaners i atractius, el qual fa que els xiquets sentisquen curiositat. La cosa que milloraria és concretar el lloc i l'hora, ja que al flyer que jo haja vist posa aquestos conceptes però no els especifica.

    En núvol de paraules es lligen molt bé totes les paraules. A més té la forma del protagonista, un conill.

    Bon treball!

    ResponderEliminar
  5. Pel que es pot observar, aquest treball té prou aspectes positius.

    En primer lloc, pel que fa al conte, remarcar la característica de les il.lustracions, que com es pot apreciar, estàn dibuixades i pintades a mà. A més, el fet de presentar cadascun dels personatges m'ha paregut una idea magnífica. A més del disseny, remarcar que el missatge didàctic que volen transmetre és idoni per a l'educació dels xiquets i de les xiquetes, com és, el respecte i la empatia.

    A més del conte, podem observar que la forma del núvol de paraules es basa en el dibuix fet a mà, açò també porta punts a favor. Sense oblidar la bona selecció de la gama de colors.

    Per últim, el cartell i el flyer tenen una relació completa amb les il.lustracions. Per una banda, el flyer té un disseny prou cridaner i estètic que afavoreix la seua lectura, a més d'incloures al protagonistes. I, per altra banda, el cartell conserva una de les imatges principals del conte.

    Un treball magnífic, enhorabona equip!

    ResponderEliminar
  6. Aquest treball m'ha agradat molt. Em pareix que han fet un gran treball i a més el conte està molt ben creat ja que és molt original i m'ha agradat molt la idea de les paraules màgiques ja que moltes voltes els alumnes escolten paraules malsonants i després les repliquen, per això el fet de ensenyar a utilitzar paraules com "gràcies, perfavor, etc." millorarà i farà més fàcil i agradable la seua comunicació amb les persones.
    A més, em pareix un treball molt complet ja que a més del conte han creat fitxes per omplir amb les paraules màgiques que han anat utilitzant els diversos dies els alumnes per tant em pareix que han fet un gran treball, complet i original.

    Per últim, el flyer, la portada i el núvol de paraules estan molt ben creats, bona presentació, estil molt profesional i molt visual i atractiu.
    Bon treball!

    ResponderEliminar
  7. Aquest treball crec que té molt d'esforç darrere. Primerament, quant al conte he de dir que em pareix molt atractiu. A més, les il·lustracions han sigut fetes a mà, i el resultat és genial. Tot i que és un conte curt, el missatge queda molt aclarit, i que no siga bastant llarg motiva a l'alumnat a llegir.

    Per altre costat, el núvol de paraules és molt cridaner. No obstant això, crec que hi ha paraules que no són molt rellevants.

    El flyer i la portada em pareixen genials. El flyer pareix molt professional, i els colors emprats són molt encertats quant a la cohesió que formen. I la portada crec que transmet un missatge molt important, i que aconsegueix el seu propòsit.

    Per últim, crec que el diari que han creat és molt apropiat. I s'ha de valorar que hagen fet aquest esforç per crear material extra.

    Enhorabona!!

    ResponderEliminar
  8. El que més m'ha agradat d'aquest conte és que han utilitzat moltes vegades els diàlegs entre els personatges, la qual cosa fa que el conte siga més realista. Quant a les il·lustracions, sembla que estiga fet a mà i ha quedat molt bé.

    Si parlem del cartell, del núvol de paraules i de la targeta he de dir que són molt originals però el cartell m'ha agradat molt, sembla tret per a presentar una pel·lícula.
    Finalment, em sembla important recalcar que han creat materials extra i ha sigut una gran idea.

    Enhorabona xics!!

    ResponderEliminar
  9. El que més m'ha agradat d'aquest treball ha sigut el flyer i el cartell promocional, doncs són molt cridaners i animen a asistir a l'event.

    També m'ha agradat molt la temàtica del conte i, especialmente, el fet de que hagen confeccionat un quadern per a treballar les paraules màgiques.

    Com aspecte a millorar, potser a les pàgines del conte respectaria l'ordre del castellà de llegir de Esquerra a dreta i de dalt a baix, doncs si no escoltes l'audiollibre es difícil saber en qué ordre parla cada personatge.

    No obstant això, bon treball

    ResponderEliminar
  10. En primer lloc, el conte em pareix molt original, ja que transmet la importància que té l'educació en la persona i tot el que allò comporta, per això les tres paraules màgiques.
    A més, les il·lustracions que acompanyen al conte s'han fet a mà cosa que és un dels punts a favor i aquestes s'han adaptat molt bé a la història. Tal vegada, com a aspecte a millorar haguera allargat un poc més el conte amb alguna que altra vinyeta.

    En segon lloc, pel que fa a la portada, la composició ha quedat molt bé, ja que han utilitzant diverses tonalitats de rosa per a fer-la que han combinat molt bé. El cartell promocional també destaca molt com a disseny ja que la combinació de colors i d'elements ha estat encertada.

    Per últim, el núvol de paraules es original, ja que han utilitzat un fons oscur per a que les paraules del conte destaquen sobre aquest, ja que els colors vius que utilitzen fan que aquesta composició siga molt vistosa. A més, aquest equip ha creat dos quaderns per a l'alumnat, un per als heroïs i altre per a les heroïnes en el qual poden anar treballant els valors que han après amb aquesta història.

    Enhorabona equip per el vostre treball!!!

    ResponderEliminar
  11. Aquest conte em sembla un bon treball, amb imatges pròpies, i també amb un transfons didàctic molt útil per a utilitzar amb els xiquets. No solament tracta les paraules "importants" per a aprendre a parlar als altres amb respecte, també fomenta la inclusió, tractant d'una manera normal el fet de tindre dues mares. Jo personalment, solament canviaria una cosa del conte, i es el tipus de lletra, ja que considere que és cridanera però pot dificultar la lectura als xiquets.

    També, el flyer em sembla molt original, concretament per la manera de posar la informació de la presentació amb imatges, és molt visual. El mateix occore amb la portada: em sembla diferent i divertida però jo no hauria posat eixe tipus de lletra.

    ResponderEliminar
  12. És un conte que reflexa la importància d'aquestes paraules màgiques, fomentant d'aquesta manera el valor de l'educació. La histròria, a més, potencia la cooperació.

    El flyer és molt complet, i reflexa un bon ús dels recursos digitals ja que el resultat es prou atractiu.

    El núvol de paraules conté les paraules màgiques que ha Ximo, així com el seu aspecte.

    Per últim, la portada és cridanera i molt bonica, amb un missatge motivador que relfexa la història del conte.

    ResponderEliminar
  13. Aquest conte m'ha agradat molt pel fet d'ajudar a millorar l'educació dels xiquets. A més, l'incorporar en l'última gràcia l'ús de les paraules perdó, gràcies i per favor m'ha semblat una idea fantàstica. Així mateix, les imatges semblen pintades i fetes a mà i crec que han quedat molt bé.

    Quant al text em sembla que han sabut plantejar-lo d'una manera molt amena en tractar-se de diàlegs entre personatges, per la qual cosa pot ser llegit amb facilitat per qualsevol xiquet.

    A més, les imatges semblen pintades i fetes a mà i crec que han quedat molt bé. Per aquest motiu el fet d'haver-les incorporat al cartell em sembla que li dona personalitat i m'ha agradat molt el resultat. Finalment, quant al núvol de paraules i al full de mà considere que són atractius i adequats per als xiquets.

    ResponderEliminar
  14. El conte és molt atractiu i útil a l'hora d'incrementar la bona educación per als xiquets, ja que fomenta valors morals i ètics i utilitza paraules com perdó, gràcies, etc. Això ajuda molt al desenvolupament del comportament del xiquet, ja que per a ells veure-lo en un conte és com un model per a ells, segueixen el que facen els protagonistas. Les imatges semblen pròpies però han quedat molt bé.
    per últim el que més m'ha cridat l'atenció ha sigut el flyer, em pareix molt bona idea l'utilitat que li han fet i és de les úniques vegades que m'ha cridat l'atenció i m'han entrat ganes d'assistir a l'event.

    ResponderEliminar
  15. Aquest conte serveix als alumnes per a tindre un bon comportament amb els altres, els ensenya a demanar les coses educadament i a disculpar-se quant has comés una errada. Pense que a través d'un conte és una bona manera de fer comprendre els xiquets i xiquetes.
    Quant el sentit estètic del conte estava bé però com hi havia molt de diàleg de vegades no es veia clarament l'ordre de parla. La lletra no està mal però si és per a xiquets molt menuts millor posar la lletra sense adorns per a què es puguen reconèixer millor les lletres.

    Per altra banda, el núvol de paraules està molt bé, el flyer m'ha agradat molt perquè inclou els personatges i em pareix que així s'acosten més al públic i el cartell està molt bonic, els colors i el disseny m'han agradat.

    Les activitats dels quaderns que han adjuntat estan molt ben pensades, en relació a l'educació en valors i els sentiments.

    ResponderEliminar
  16. El missatge que transmet aquest conte és que s'ha de ser educat per a conviure en la societat. Pel que fa al conte, m'ha paregut bona idea posar àudio al llibre, ja que així facilita la lectura. Si s'hauria de millorar alguna cosa, diria que les il·lustracions són una mica obscures i hi ha parts del text que es veuen una mica borroses (l'última pàgina).

    Pel que fa al flyer, així com al núvol de paraules i cartell/portada he de dir que em pareixen que són fantàstics i molt cridaners!

    Per últim, els quaderns extra que han adjuntat considere que són una eina molt interessant per a reforçar els valors i sentiments.

    Bon treball equip!!!

    ResponderEliminar
  17. La idea principal m'ha agradat moltísim. De vegades es difícil fer entendre als xiquets el valor de aquestes "paraules màgiques" i pense que amb aquesta història podriem aconseguir-ho més fàcilment.

    Quant a les il·lustracions, m'han agradat moltísim ja que estaven molt ben realitzades i es podia observar el treball que han realitzat.

    Per altra banda, els altres components com el flyer, la portada y el núvol de paraules estaven en concordància els uns amb els altres. Això era perquè es podia observar el mateix estil en cadascun dels elements; colors atractius, dibuixos infantils etc.

    ResponderEliminar
  18. El que més m'ha agradat del treball del meus companys és el contingut del conte i les il·lustracions, ja que es nota molt el treball que els meus companys han realitzat amb elles.
    D'altra banda tant el flayer com la portada em sembla molt cridaners i apropiats, encara que el núbol de paraules em sembla un poc fosc i que les paraules s'observen molt petites.
    En conclusió bon treball!

    ResponderEliminar
  19. l'objectiu general d'aquest conte m'ha agradat, perquè per als xiquets i xiquetes és molt important que aprenen a ser educats i demanas per favor. No obstant això, considere que la lletra que han utilitzat és un poc petitia i un poc dificil de llegir per als xiquets.

    El flyer y el cartell publicitari, considere que son capten l'atenció, ja que combinen color foscos amb cridaners i a más per a indicar el lloc, l'hora... utilitzen diferents imatges.

    Per últim, pel que fa al núvol de paraules, considere que han inclós moltes de les paraules del conte i que poden transmetre valors als xiquets.

    ResponderEliminar
  20. Primerament, la història m'ha semblat genial per a aplicar als xiquets ja que de seguida poden emprar el que diu el conte i aprendre d'això. Les imatges emprades també molt bones i dissenyar-ho a manera de còmic és una gran idea, amb la introducció del principi molt encertada. Perfecte.
    El núvol de paraules emprant al conill de la història amb les paraules que es descriuen també encertat.
    La portada bastant bona i cridanera, i el full de mà convida a la lectura. Bona faena!

    ResponderEliminar
  21. Aquest treball m’ha agradat moltíssim! Pense que hi ha molt d’esforç darrere, a més del conte, el flyer i el cartell, han elaborat un quadern a mode de diari per als alumnes.
    El conte conté veu i considere que això és un aspecte molt positiu, ja que així hi ha un recurs més per poder conèixer la història , a més, el contingut és essencial per a l’educació dels alumnes. Destacar també l’esforç per realitzar les pròpies il·lustracions.
    El núvol de paraules manté la silueta característica del conte; com que han escrit sobre fons negre i amb colors vius, la lectura d’aquest és molt fàcil.
    El cartell té un disseny molt atractiu i l’enunciat que conté és molt important i adequat.
    Pel que fa al flyer, pense que és molt complet alhora que infantil i, per això, resultarà molt cridaner als xiquets.
    UN TREBALL EXCEL·LENT!!

    ResponderEliminar
  22. En tot moment es pot apreciar que els companys han treballat bastant per a realitzar aquests recursos. Quant al conte, em sembla que la idea és molt original. A més, tracten amb un tema que a vegades es dóna per sabut, i és important donar-li la importància que aquest té, perquè sense educació no s'arriba a cap part. El disseny és impecable gràcies a les il·lustracions i a més de la veu en off que les acompanya.

    He de ressaltar que les companyes han elaborat un recurs més, i em sembla super idoni la realització del diari perquè els alumnes empren i es recorden de l'aprés dia a dia per a interioritzar-ho millor.

    D'altra banda, torne a insistir que els materials estan molt ben elaborats, ara referint-me al núvol de paraules, el full de mà i el cartell. Els dissenys són molt cridaners i colorits a més de seguir amb la temàtica de la història.

    Excel·lent treball!

    ResponderEliminar
  23. En primer lloc he de dir que l'argument de la història em pareix molt interessant, ja que el tractar amb l'alumnat la importància d'aprendre a dir aquestes paraules és molt important per a saber conviure amb els altres. A més, encara que el conte no és massa llarg, el misstage es transmet bé a través de l'argument i de les il·lustracions, les quals estan fetes a mà.

    Per un altre costat, m'han agradat molt els recursos creats perquè pense que estan ben distribuits els elements, contenen la informació necessària i els colors estan prou bé utilitzats. Com aspecte a destacar, aquest grup ha creat uns quaderns per a que els alumnes completen.

    En conclusió, aquets equip ha fet un bon treball!

    ResponderEliminar