miércoles, 29 de abril de 2020

Adjunte lliurament de pràctica 5 de l'equip 10:


-Enllaç a CONTE DIGITAL



-NÚVOL DE PARAULES:






-FLYER

-CARTELL/PORTADA


Com sempre, espere comentaris crítics sobre aquest treball, realitzant consideracions sobre el missatge didàctic que es transmet i profunditat de la història, qualitat i coherència educativa en l'ús de recursos digitals.

27 comentarios:

  1. En primer lloc,el missatge que volen transmetre al conte es positiu, no obstant pense que s'hauría de desenvolupar una mica més. En quant a les imatges del contes, han posats els paisatges depenent del lloc on es trobase el ratolí. Cal destacar que ells han sigut el que han creat les figures dels animals i las han colocat en les imatges.

    En quant al Flyer, aquest m'agradat molt, perquè et convida a llegir-ho ja que ens presenta de manera atractiva degut al logo utilitzat. Pel que fa al núvol de paraules, pense que està bé treballat, perquè han sigut capaços d'utilitzar un disseny on les lletres resalten respecte al fons, degut als colors utilitzats.

    ResponderEliminar
  2. En primer lloc, en quan al conte aquest ens trasmet la idea de que hi ha que respectar-se entre si i no burlarse del altres malgrat ser diferents. Pel que fa a les vinyetes, aquestes han quedat molt bé ja que ham combinat tant elements creats per ells com els dibuixos i elements realistes.

    En segon lloc, en quan al Flyer i a la portada, aquestos criden l'atenció per la combinació que han utilitzat en les games de colors, però com a aspecte a millorar tal vegada haguera enfocat el cartell promocional més amb un disseny que puga atraure més l'atenció del xiquets i xiquetes.

    Per últim, el núvol de paraules presenta un disseny que capta l'atenció de l'espectador des d'un inici ja que han utilitzat un fons negre en el qual destaca la forma d'un ratolí en la que trobem diferents paraules que apareixen en el conte i que ressalten sobre el fons pels seus colors vius.

    Enhorabona equip!

    ResponderEliminar
  3. El conte transmet uns valors molt importants, com son el respecte i l'acceptació. A més, la història inclou màgia, per el que crida l'atenció del lector i aporta dinamisme.

    Quant al flyer, és atractiu i complet. D'altra banda, el cartell incita a viure l'aventura amb el ratolí. Afegir també que les il.lustracions m'han agradat molt, ja que són creades per els autors.

    Per últim, el núvol de paraules inclou tant els valors del conte, com una mica de la seua història, el que sembla molt acertat.

    ResponderEliminar
  4. Aquest conte m'ha cridat l'atenció pel seu disseny, són il·lustracions retallades i col·locades en fons reals per a després fer una foto al conjunt, M'ha resultat molt original i cridaner. Les il·lustracions són boniques i el contingut del conte resulta molt important, ja que tracta la importància del diàleg i el respecte pels altres. En definitiva un treball excel·lent.

    Per al núvol de paraules s'ha triat un disseny molt encertat, ja que el fons és negre i ressalta les paraules, que són de tons càlids i que combinen entre ells, formant la imatge d'un ratolí per tots conegut, tot un encert.

    El cartell compleix la seua funció, crida a la lectura i presenta a tots els personatges en una imatge. Personalment, si he de posar una pega, afegiria que el fons verd, en ser tan fosc, lleva protagonisme a la imatge, per la qual cosa recomanaria posar un color més clar.

    Finalment, el full de mà presenta un disseny senzill però eficaç, ja que et proporciona la informació necessària de manera ordenada. Si bé és cert que els colors que presenta no tenen a veure amb els del conte, és un aspecte que no perjudica el treball.

    Enhorabona, xics!!

    ResponderEliminar
  5. En el referit al conte destacar l'esforç l'esforç que han fet dibuixant els personatges, els quals s'adeqüen a les parts de la història que representen. Així mateix, el text és adequat, ja que al no ser molt llarg resulta fàcil de llegir.

    D'altra banda, en el núvol de paraules, l'haver format el cap de mickey mouse ajuda a despertar l'atenció i l'interés dels xiquets a l'ésser un personatge molt conegut. Així mateix, el full de mà m'ha agradat molt però depenent del curs al qual va dirigit el faria una mica més infantil, ja que em xoca una mica posar el cap de mickey en el núvol i una portada que són més infantils. Finalment, la portada m'ha semblat molt vistosa i bonica.

    ResponderEliminar
  6. El conte presenta un missatge molt ben treballat i utilitzen imatges de paisatges per a cada escena on es trova el ratolí i és molt original. També ells han creat els dibuixos i em pareix una molt bona idea la representació que han fet d'aquestes.
    Pel que fa al núvol de paraules, és molt cridaner haver-ho fet de Mickey Mouse, ja que els xiquets adoren aquest dibuix i estarán més atents a aquest tipus de dibuixos que a un núvol qualsevol.

    ResponderEliminar
  7. Aquest conte em pareix molt original, la història del ratolí m'ha agradat i pense que transmet un missatge molt important per als xiquets, ja que tenim que acceptar als demés tal i com són si volem que ens accepten a nosaltres.
    El aspecte del conte està molt ben treballat, m'ha agradat que els dibuixos els hagen fet ells i els ha quedat molt bé.
    El cartell i el flyer són molt visuals i cridaners.
    Per ultim el núvol de paraules es veu molt bé i té un disseny que m'ha agradat.

    ResponderEliminar
  8. El conte dels company transmet un missatge molt bonic per a fer reflexionar tant a xiquets com adult, a més és un punt anyadit que hagen fet l'esforç de dibuixar els personatges per a poder posar-los de diferents maneres.

    Respecte al cartell i al flyer em semblen molt equilibrats, doncs sent molt senzills donen bona impresió i atrauen a llegir-los.

    El núvol de paraules ha quedat molt bonic i de segur atraura als xiquets per semblar-se molt a Mickey Mouse.

    Com coses a millorar, al conte trobe massa lletra per a tratar-se d'un diàleg, potser es podria possar d'una manera més curta.

    Gran treball!

    ResponderEliminar
  9. Aquest conte transmés un missatge molt important, el qual els xiquets han de prendre consciència sobre ell. M'ha sorprés molt l'originalitat que té les il·lustracions, ja que han creat il·lustracions pròpies i les han posades sobre un fons real. Aquesta combinació fa que les il·lustracions siguen molt originals!

    Pel que fa al núvol de paraules, guarda relació amb el conte, ja que mostra la figura d'un ratolí molt conegut (Mickey Mouse), fet que serà molt cridaner per als xiquets.

    El flyer i el cartell destaquen per la seua senzilla, però s'entén la informació exposada perfectament.

    Molt bon treball equip!

    ResponderEliminar
  10. Primerament, destacar la originalitat de les il.lustracions del conte digital. Per una banda, l'esforç de crear les imatges a mà i colorejar-les, però no sols això, sino també les han retallades. Y per altra banda, el fet de situar-les en un espai real. Una idea fantàstica! A més, és important remarcar que el missatge que es vo comunicar es idoni perquè els xiquets comprenguen la importancia del valor del respecte.

    Per que fa al núvol de paraules, pense que s'ajusta perfectament al públic lector d'aquest conte ja que els xiquets poden identificar la forma amb un dels personatges animats més coneguts com és, Mickey Mouse.

    Per últim, destacar que també han realitzat un bon treball tant en el flyer com en el cartell ja que es pot veure amb claredat el missatge que volen enviar. Potser, com a petita millora, el flyer haguera estat un poquet més vistós si s'inclou un mica més de color, però la resta está molt bé.

    Bon treball equip!

    ResponderEliminar
  11. Les il·lustracions d'aquest conte m'han agradat molt, per la originalitat i pel treball que han realitzat els companys. A més, el concepte de col·locar les imatges sobre un fons real m'ha sorprés gratament.

    La portada i el núvol de paraules eres molt bonics i cridaners cap al públic infantil. Encara això, considere que el flyer podria contindre més elements per tal de cridar l'atenció d'aquest públic.

    ResponderEliminar
  12. Aquest grup ha considerat oportú generar les il·lustracions a partir de dibuixos propis i després col·locar-los a espais naturals reals que ha quedat bastant bé. Potser es podria canviar el text de narrador que apareix en cercles negres amb una forma diferent en cada full i amb colors més vistosos perquè cridara més l'atenció.

    El cartell i el fullet són molt atractius ja que han inclós tota la informació necessària per acudir-hi a partir dels personatges de la història que et conviden. A més a més, els símbols que han posat són també relacionats amb l'ambient en què es desenvolupa el conte.

    Pel últim el núvol m'ha agradat molt ja que és el cap del ratolí amb un fons negre que fa que les lletres destaquen molt bé i es compreguen totes les paraules.

    Molt bon treball equip!

    ResponderEliminar
  13. El que més m'ha agradat d'aquesta història son els dibuixos quen han realitzat els meus companys, i és nota l'esforç que han posat en ells.

    Quant al contingut crec que és molt bó, ja que ajuda a educar en el valor del respecte.

    Per ultim el núvol de paraules i els cartells em semblen bonics i cridaners.

    ResponderEliminar
  14. La història d'aquest grup crec que és adequada, els elefants es penedeixen i ho comuniquen. Crec que és un valor que ha de ser treballar, i en aquest conte ho fan. Per altre costat, les imatges m'han encantat. Les han fetes diferents de la resta de grups (per ara) i crec que el resultat ha sigut magnífic.

    Quant al cartell i al flyer crec que aquests assoleixen el seu propòsit. A més, són molt cridaners. Per últim, el núvol de paraules m'agrada, potser jo hi haguera agafat una altra figura que representara més el ratolí. No obstant això, aquest també m'agrada.

    Enhorabona!!

    ResponderEliminar
  15. El conte d'aquest equip considere que fa reflexionar sobre la idea de que moltes vegades ens infravalorem a nosaltres mateixos perqè no ens semblem als demés i volem ser tot el que no som. Considere que per als xiquets i xiquetes és molt interessant amb la finalitat de que aprenen a valorar-se a si mateixos.

    El flyer flayer m'ha semblat un poc simple, potser hauria possat algún dibuix del conte per a captar l'atenció. No obstant això, les lletres utilitzades son cridaneres.

    Pel que fa al cartell, considere que es original, utilitzen diferents imatges i formes que criden l'atenció. M'ha agradat.

    Per últim, el núvol de paraules, esta priu bé. Potser hauria afegit paraules que mostren els valors que el conte vol trasmetre, per a donar una visió més inclusiva del conte.

    ResponderEliminar
  16. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  17. Aquest conte permet pensar sobre el problema que és la no aceptació dels altres. A vegades, en moltes escoles passa el que els companys mostren en el conte. Les imatges molt originals!

    Pel que fa al núvol de paraules, m'ha agradat molt la combinació de colors i el fons negre.

    El flyer i el cartell publicitari pense que son molt relacionats amb la historia.
    Enhorabona

    ResponderEliminar
  18. LA història m'ha semblat molt atractiva i original amb personatges que poden atraure als xiquets en la seua lectura, m'ha agradat molt l'ocupació en manera còmic, l'única cosa el final m'ha semblat molt sobtat per part dels elefants. Les imatges genial, concorde al conte i molt ben dibuixades.
    El núvol de paraules m'ha agradat molt la forma del ratolí i els colors que s'han emprat molt vistosos
    .La portada i el full de mà també molt cridaners que conviden a la lectura amb les frases que han utilitzat. Bona faena!

    ResponderEliminar
  19. El missatge que ens transmet el conte és un clar exemple que desgraciadament podem trobar en moltes ocasions dins de les aules d'educació primària. Per tant, està molt bé treballar-ho per a erradicar aquest problema i el conte que han realitzat és una gran eina per a això.

    Quant al cartell, a la targeta i al núvol de paraules he de dir que estan molt bé i són molt visuals, però potser jo haguera triat un altre fons que no siga negre per al núvol de paraules.

    Molt bon treball!!

    ResponderEliminar
  20. M'ha agradat molt aquest conte. La història és molt animada i original i a més el missatge que es vol transmetre, la inclusió, és molt important perquè la societat l'interioritze. Les il·lustracions es nota que tenen molta faena i ajuden al fet que el conte s'entenga millor. A més, el text està organitzat en forma de diàlegs i facilita la compressió.

    D'altra banda, el full de mà em sembla molt original ja que la forma triada i la font de la lletra facen molt bona combinació i les paraules que ho formen s'entenen a la perfecció.

    Respecte al full de mà, crec que està molt complet quant a composició però jo haguera afegit algun element gràfic que tinguera relació amb el conte. I finalment, m'ha encantat el cartell, el seu disseny és molt animat i colorit, és una combinació perfecta.

    Bon treball grup!

    ResponderEliminar
  21. L'unic, per dir alguna cosa que canviaría, es el veniu del cartell, per la resta m'ha agradt molt el conte, sobretot la historia i el missatge que transmet.
    A més, el vostre esforç fent les imatges del conte és prou original. Molt bon treball

    ResponderEliminar
  22. En primer lloc, cal destacar que el que més m'ha agradat d'aquest conte han sigut les il·lustarcions perquè han barrejat dibuixos amb escenaris reals i em pareix prou creatiu i original.

    D'altra banda, el núvols de paraules i el cartell em apreixen adequats pero milloraria el flyer fent-lo més cridaner amb altres imatges o relacionant més el disseny amb l'argument del conte.

    ResponderEliminar
  23. M’ha semblat molt interessant que hagen dibuixat ells mateixos els personatges i els hagen col·locat sobre fons de paisatges.
    El núvol de paraules considere que resultarà atractiu per als alumnes al simular la silueta de Mickey Mouse, i per això, voldran saber més sobre el conte.
    El cartell és original, manté relació amb el conte i anima als receptors a llegir-lo.
    El flyer està bé, conté allò essencial, encara que jo haguera afegit algun element que represente el conte o característic de la historia que es narra.
    BON TREBALL!!

    ResponderEliminar
  24. La història que es conta en aquest cas és molt interessant ja que transmés valors com el respecte per mitjà d'un conte per a xiquets i, per tant, hem pareix molt bon treball ja que des de petits hem de fomentars valors com el d'auqesta història. D'altra banda, destacar les il·lustracions fetes a mà i la contextualització del conte.

    Pel que fa al cartell i al flyer són cridaners, atractius i relacionats amb la història que es conta, es nota l'elaboració tant del cartell, el flyer i el núvol de paraules emprant com a plantilla un ratolí conegut per tots el xiquets com és Mickey mouse, el que crida l'atenció per a l'espectador que va a llegar la història.
    És un bon treball!

    ResponderEliminar
  25. En aquest conte, m'ha cridat l'atenció que els personatges estigueren representats a mà. Aquest fet fa qeue siga més original el contes i més divertit per al lector.
    El núvol de paraules contrasta a la perfecció amb el fons i els diferents colors.
    El cartell i el flayer són també cridaners per als xiquets/es ja que contrasten molt.

    ResponderEliminar
  26. M'ha agradat molt aquest conte perquè et fa reflexionar. El ratolí pensava que canviant el seu aspecte físic el respectarien però en realitat la solució era traure el que té dins, expressant el que sentia mitjançant la paraula. La realització del conte quant a les imatges m'ha paregut molt creativa ja que està fet a mà utilitzant fons diferents.

    M'ha agradat la combinació de colors del núvol de paraules i les paraules estan ben triades. No obstant, el flyer ha quedat un poc buit de color, tenint en compte que va destinat a xiquets hauria posat un fons més atractiu. Per últim, el cartell està molt ben fet perquè han posat una imatge del conte, un fons bonic i frases per a atraure a la lectura.

    ResponderEliminar
  27. D’aquest treball destaque les il·lustracions, perquè es nota que darrere d’aquests dibuixos hi ha una gran quantitat de feina. A més, estan molt ben fetes i són molt cridaners.
    La temàtica d’aquest conte m’ha agradat molt, ja que tracta la igualtat i el respecte, al mateix temps que ens recorda que no hem de burlar-se de ningú, i que cada persona destaca en unes qualitats.
    El núvol de paraules és bonic, ja que han escollit una combinació de colors que destaca sobre el fons negre. A més, està molt relacionat amb el conte, ja que, veiem la figura d’un ratolí (ens pot paréixer Mickey Mouse).
    El flyer i el ratolí estan relacionats amb la història. Són molt cridaners i contenen diverses combinacions de colors que capten l’atenció del lector.
    Molt bon treball, enhorabona!

    ResponderEliminar