miércoles, 29 de abril de 2020

Adjunte lliurament de pràctica 5 de l'equip 2:


-Enllaç a CONTE DIGITAL



-NÚVOL DE PARAULES:









FLYER:






-CARTELL/PORTADA:





Com sempre, espere comentaris crítics sobre aquest treball, realitzant consideracions sobre el missatge didàctic que es transmet i profunditat de la història, qualitat i coherència educativa en l'ús de recursos digitals.

24 comentarios:

  1. Crec que aquest equip ha fet un gran esforç fent aquest conte ja que totes les imatges que apareixen les han dissenyades elles i, a més, crec que són molt boniques. M'agrada també que en cada imatge hagen pintat un fons perquè això fa que visualment el conte cride més l'atenció.

    D'altra banda, no és molt llarg, així els alumnes mantindran l'atenció en ell i, em sembla bona idea posar els noms de les notes en altre color, per a diferenciar-les del text. Crec que això facilitarà als alumnes l'aprenentatge de les notes musicals.
    També, treballar de manera transversal la matèria de música em sembla una bona idea.

    Parlant de la portada, pense que és molt visual però crec que la data pertany més al flyer, ja que és en el flyer on es posa la informació per a presentar el conte. De la mateixa manera, no apareix una informació que especifique com serà eixa presentació del conte.

    ResponderEliminar
  2. Pel que respecta al llibre, m'ha agradat que es treballe la inclusió a través de la música. Aquest conte ensenya als xiquets que no tots som iguals i que cadascun té les seues característiques, però que entre tots som millors i en complimentem. Els dibuixos no sé si els han realitzat elles, però estan prou bé. Quant a la lletra, es llig sense cap problema.

    El cartell està bé elaborat i fet pràcticament a mà. Però per al meu gust li falta un poc més de color de fons.

    El flyer està incomplet, bé és cert que posen una oració de Mozart, el qual ha tingut una gran influència en la musica, però falten aspectes com quan es va a realitzar la presentació, el lloc...

    Per últim, en núvol de paraules de paraules, algunes no es veuen bé, però les que són les més importants es veuen perfectament.

    Bon treball!

    ResponderEliminar
  3. Pel que fa al conte pense que ajuda a que els xiquets i xiquetes siguen conscients de que el silenci també és necesari, encara que no l'escoltem. A més, cal destacar que han realitzat un gran esforç fent a mà els diferents dibuixos.

    Pel que fa al flyer, m'ha agradat molt la frase que han posat, ja que descriu totalment el llibre. A més el fons i les imatges són adequades.

    Pel que fa a la portada, sembla cridanera ja que han utilitzat exclamacions,colors vius... Potser hauria afegit alguna imatge més.

    Pel últim, pel que fa al núvol de paraules, m'ha agradat, però hauria afegit algunes més paraules relacionades amb els valors que es volen tansmetre amb aquesta història.

    ResponderEliminar
  4. Aquest conte digital em pareix molt atractiu ja que permet conéixer aspectes musicals a la mateixa vegada que es transmeten valors. A vegades el silenci és molt important dins de la classe.

    Pel que fa al núvol de paraules, al flyer i al cartell publicitari, pense que són correctes pero crec que li falten una mica de conexió. En tot cas, molt bon treball per les imatges propies.

    Arancha Orts Roche

    ResponderEliminar
  5. De primeres ens encontrem amb el conte, aquesta ha sigut original per les seues imatges, ja que las han fet ells mateixos; a més el text es puc llegir amb bastant facilitat, perquè l'han posat en un quadre de text amb el fons blanc.
    En quant al núvol de paraules, han decidit fer un nota musical i posar les lletres de color clar, pense que a lo mitjor haruría quedat mitjor lletres més llamatives.
    Per altra part, el Flyer sembla atractiu per la combinació dels seus colors y les lletres que ho fasen senzill, atractiui a la vegada una mica seriòs.

    ResponderEliminar
  6. En primer lloc, analitzar el bon treball que han fet respecte al conte. Per una banda, el missatge didàctic que transmet ajuda a que els xiquets i le xiquetes comprenguen allò tan important com és el respecte de tothom malgrat les seues diferències. A més, pel que fa al disseny, pense que al utilitzar el recurs StoryJumper han aconseguit l'objectiu del treball que es crear un conte digital atractiu. Un punt a favor és el fet d'haver creat les il.lustracions a mà.

    Per altra banda, tant el flyer com el cartell están prou relacionats amb la temàtica del conte, que en aquest cas són les notes musicals, i en els dos apareixen elements relacionats amb la música. També, el fet d'utilitzar colors tan vius en aquests fan que criden l'atenció del receptor.

    Per últim, pel que fa al núvol de paraules pense que han triat l'opció idionia, la nota musical, ja que aquestes son les protagonistes del conte.

    Molt bon treball equip!

    ResponderEliminar
  7. Aquest treball m'ha paregut que està molt ben elaborat.
    La idea d'emprar un conte amb figures musicals m'ha agradat i em pareix original ja que a més de transmetre el missatge de la integració poden aprendre conceptes musicals com "cançó, sinfonia, silenci, clau" per tant és un conte molt complet.

    D'una altra banda, el flyer i la portada estan ben creats, de forma visual i profesional i el núvol de paraules es veu molt bé a més d'emprear una figura musical per fer-lo.
    Enhorabona per el treball!

    ResponderEliminar
  8. Primerament, quant al conte he de dir que em pareix molt encertat. Els xiquets han de valorar la música, i que hagen afegit les notes musicals per transmetre el missatge de la inclusió em pareix genial.
    A més, les il·lustracions han sigut dibuixades a mà, i han quedat molt bé. S'ha de valorar l'esforç.

    Quant al núvol de paraules crec que ha sigut molt encertat emprar la forma d'una nota musical. La diversitat de colors fa que siga molt atractiu.

    Per últim, el flyer crec que té un missatge molt positiu com és: "No deixes de sonar". I quant a la portada m'ha agradat que hagen fet com si fora una portada de veritat, amb l'editorial, les escriptores...

    Enhorabona, xiques!

    ResponderEliminar
  9. El contingut didàctic d'aquesta història és súper original ja que es fa una metàfora a partir de les notes musicals de la importància que qualsevol persona té dins la societat. Tots som diferents, però tots i totes som necessaris perquè "sone bé".

    Les il·lustracions que són pròpies són super bones i a més, per mitjà de l'eina StoryJumper, han conjugat molt bé els diàlegs dels personatges amb bafarades i han remarcat amb colors diferents el so o l'ausència de so que realitza cada nota. Potser l'última pàgina, la de la moralitat es podria donar més color a la lletra per poder llegir-lo millor ja que el fons és molt claret també.

    El cartell em sembla molt adient ja que han conjugat la portada del conte amb les dades de la seua estrena. Si bé el fullet presenta un disseny excel·lent, potser podrien fer més gran el títol i la frase.

    I per últim, el núvol de paraules és excel·lent perquè els colors estan a la perfecció conjugats i la forma és la perfecta.

    Moltes gràcies pel vostre treball companyes! És excel·lent!

    ResponderEliminar
  10. Aquest conte em sembla molt original ja que a través de la música aconseguixen transmetre un valor tant interessant com ara el saber que ningú és millor que ningú i que tots tenim cualitats que ens fan especial i que ajuden a crear una harmonia perfecta. Les companyes han usat l'aplicació de Storyjumper per a donar-li el format de contes i integrar els diàlegs en bafarades i podem veure com a quedat de bé la composició final.

    Tant en la portada com el cartell promocional s'han utilitzat colors molt cridaners que capten molt l'atenció de l'espectador i al cap i a la fi aquest és una dels principals objectius que es pretenia aconseguir. A més, han fet una referència a Mozart que m'ha agradat molt. Un aspecte a millorar, és que talvegada posaria el lloc on es vol promocionar el llibre per a donar un poc més d'informació.

    Per últim, pel que fa al núvol de paraules han utilitzat una figura musical, en aquest cas una corchera sobre un fons blanc en la qual han integrat diverses paraules del conte amb colors cridaners.

    Enhorabona companyes!!!

    ResponderEliminar
  11. El conte ha sigut molt original però el que més m'ha agradat és que cada detall del llibre estava dibuixat i acolorit a mà, la qual cosa sembla que té un sobre esforç.
    Quant al núvol de paraules, la targeta i el cartell em semblen que són originals i han quedat molt bé. Enhorabona xiques!!

    ResponderEliminar
  12. Aquest equip ha fet un gran esforç i han pensat un conte que es podría treballar a l'assignatura de música amb elements transversals com la importància que tenían tots.

    La història m'ha agradat molt i els dibuixos que han fet m'han semblat molt originales.

    Bon treball!

    ResponderEliminar
  13. El missatge que transmés el conte sembla molt important, ja que fomenta la inclusió. La història és atractiva i entretinguda, amb unes il.lustracions molt bones.

    El flyer representa a la perfecció el missatge del conte, ja que cadascú és únic i igual d'important que la resta.

    La portada és atractiva i, al tindre varietats de colors sembla cridanera.

    Quant al núvol de paraules, m'ha agradat que siga una nota musical, ja que es relaciona amb el conte, igual que les paraules. No obstant això, afegiria algunes paraules que reflexen els valors del conte.

    ResponderEliminar
  14. Per a començar, el fet d'haver triat notes musicals em sembla un aspecte molt positiu ja que no és molt comú en la realització de contes. Referent a la història opine que han sabut transmetre a la perfecció i d'una manera divertida el valor de la inclusió. Així mateix, quant al text crec que era adequat al no ser molt extens i presentar entrepà dels propis personatges que ajudaven a ficar-se en la història.

    D'altra banda en el referit al núvol, el flyer i el cartell, el núvol de paraules aquesta formada per colors molt vius que criden l'atenció dels xiquets. No obstant això el full de mà i el cartell els faria una mica més infantils perquè siguen més atractius per als cursos de primària (especialment el full de mà, ja que està format per colors una mica apagats).

    ResponderEliminar
  15. El conte presenta una idea molt clara per a trasmetre el missatge als seus espectadors que són els xiquets i utilitza les notes musicals, que és poc típic a l'hora de realitzar contes però una molt bona idea.
    El conte és esencial per a l'assignatura de música i presenta un bon ús.
    D'altra banda, el núvol de paraules crida l'atenció per la muntonada de colors que presenta i el flyer i el cartell encara que siguen un poc menys infantils, representen molt bé la información que es vol trasmetre. Molt bon treball!

    ResponderEliminar
  16. Aquesta història m'ha arribat al cor, em pareix molt original perquè a través de la música fomenten valors com la empatia i el respecte per la diferència. A més a més, la lliçó d'aquest conte és que TOTS som importants perquè tots tenim una funció. M'ha agradat molt.

    Després, quant al núvol de paraules està ben relacionat amb el conte i es lligen bé les paraules. El flyer m'ha agradat també perquè han inclòs un missatge del cèlebre compositor Mozart que parla justament del silenci. Finalment, el cartell està ben treballar, a més el títol l'han fet elles a mà i encara que és senzill és directe.

    Enhorabona pel treball!!

    ResponderEliminar
  17. Primerament, he de dir que aquest conte és molt original i que mitjançant la música s'hi ha transmet una història amb un missatge principal: la inclusió. Considere que aquest llibre es podria treballar perfectament de manera transversal a l'aula de música.

    Quant al núvol de paraules, crec que és molt encertat, encara que jo hi hauria inclòs paraules significatives dels valors que es transmeten al conte.

    El flyer i el cartell em pareixen que estan molt bé elaborats.

    Bon treball equip!!

    ResponderEliminar
  18. Primerament, la història m'ha semblat bastant singular ja que els personatges són poc comuns de trobar en una història pel que pot resultar interessant als xiquets en ser diferent, els dibuixos emprats molt ben dibuixats i descriptius amb el text.
    D'altra banda, el núvol de paraules amb la nota musical amb paraules relacionades amb la música és molt encertada amb la història i atractiva.
    Finalment, la full de mà m'ha agradat molt la frase emprada i les imatges, la portada també molt cridanera i acolorida captant l'atenció. Bona faena!

    ResponderEliminar
  19. M'ha paregut interessant la proposta, doncs es pareix a la proposta del meu grup. Em pareix important treballar la literatura amb la música, perquè em de lluitar perquè deixe de considerarse una assignatura Maria.
    Els continguts preparats com el flayer, el poster i el nuvol de paraules m'han pareguts bons. Amb disenys cridaners i clars.

    ResponderEliminar
  20. M’ha semblat molt interessant que hagen sabut transmetre un missatge tant important en relació amb la inclusió a través d’un tema com és la música. A més, cal nomenar l’esforç que han fet per elaborar les il·lustracions.
    El núvol de paraules està molt bé ja siga per la forma, molt representativa de la història, com pel contingut.
    El flyer, des del meu punt de vista, trobe que té algunes mancances com el lloc, la data o l’hora, però llevat açò és cridaner. A més, conté una cita de Mozart, un aspecte que considere que és molt interessant. El flyer i el cartell mantenen una relació pel que fa a la temàtica.
    En general, MOLT BON TREBALL!!

    ResponderEliminar
  21. El conte és molt original, tractar la idea de la inclusió de manera transversal fa que la història siga molt més completa i interessant. La temàtica, en tractar-se de la música fa que els lectors puguen reflexionar i adonar-se que a partir d'elements que tenim al voltant podem traure conclusions. A més, les companyes han fet el treball d'elaborar les il·lustracions, i aquest matís personalitza més encara la història.

    D'altra banda, el núvol de paraules va d'acord amb la història ja que es tracta d'un element musical amb colors molt cridaners. I finalment comentar que el full de mà i el cartell tenen una composició molt d'acord amb la temàtica de la història i compleixen amb la seua finalitat. Pot ser que haguera triat uns elements més cridaners per al full de mà i li haguera afegit alguna frase que especificara que es tracta d'un conte. Però en conclusió, molt bona faena equip!

    ResponderEliminar
  22. Aquest conte m'ha agradat molt perquè no és la típica història que podem trobar, sino que tracta els valors a través de les notes musicals com a protagonistes, fins i tot han creat un context musical en el que aquestes viuen. A més, trobem un gran treball per part del grup, ja que els dibuixos estan fets tots a mà.

    Per un altre costat, tant el cartell, com el flyer i el núvol de paraules estan relacionats amb l'argument del conte. Els colors i el disseny de cada un d'aquests és molt encertat perquè són colors vius i criden l'atenció. Per últim, m'ha agradat molt que hagen inclós una cita de Mozart.

    Bon treball equip!

    ResponderEliminar
  23. Primerament, m’agradaria destacar el missatge que transmet aquest conte sobre la inclusió. La història ens mostra que tots podem aportar una xicoteta part per a formar una gran composició o una gran societat, ja que sense eixa aportació de cadascú, formem un món incomplet.
    Aquest conte tracta el tema de la inclusió per mitjà de la música, un tema que s’hauria de tindre més present al sistema educatiu, ja que la música ens acompanya en tots els moments al llarg de la nostra vida.
    Per altra banda, el núvol de paraules, el flyer i el cartell contenen la mateixa temàtica que el conte, per tant, estan molt relacionats. Tots contenen diversos colors que són cridaners i atractius, i per tant, atrauen l’atenció del lector.
    Enhorabona!

    ResponderEliminar
  24. M'agradat molt la història el valors de la inclusió que es transmeteixen son molt importants a l'aula, ja que és mostra que tots som importants.
    Respecte el nivell gràfic són molt original el fet d'haver els dibuixos per elles mateixes.
    Pel que fa al flyer, cartell i núvol aquetos no perdeixen el film conductor a més de ser molt cridaners pels colors i imatges

    ResponderEliminar