miércoles, 18 de marzo de 2020

L'equip 13 ha aportat la seua webquest i us convide al fet que la visiteu,

WEBQUEST EQUIP 13

Haureu de comentar mínimament en comentaris del blog símplement valorant el seu disseny, contingut-aprenentatge associat i ús didàctic de les TIC.

34 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  2. En la meua opinió, la Webquest del grup 13, em sembla un tema bastant dinàmic i creatiu. Es duen a terme diverses tasques sense centrar-se només en una pel que els alumnes treballen diversos àmbits, jugant a favor que no es aburriran i no portarà a una monotonia. Treball complet al meu parer

    ResponderEliminar
  3. El disseny que han fet m'agrada molt, han utilitzat unes imatges i un fons molt atractiu i cridaner.

    Quant als continguts, crec que el seu aprenentage és fàcil i, si a més, ho relacionen amb personatges que solen agradar als xiquets, com són els pirates, encara és més fàcil. Els vídeos podrien haver estat en valencià, però és un aspecte que tampoc té rellevància, i al cap i a la fi, no sempre podem trobar els recursos en valencià. L'apartat que més m'ha agradat ha sigut el de avaluació, i pot ser el que més els agrade.

    Per últim, l'ús que fan de les TIC és el necessari, és a dir, la mitad de la webquest es treballa de manera analògica i l'altra mitad es treballa tecnològicament, el qual està molt bé per a no abusar de les tecnologies. Molt bé!

    ResponderEliminar
  4. La webquest m'ha paregut atractiva i la idea d'arreplegar les peces del timó m'ha agradat, pense que és original. D'una altra banda respecte al disseny, aquesta webquest sí que la veig enfocada als alumnes i és molt visual. M'ha agradat que hagen combinat les TIC i materials físics per a realitzar les activitats ja que no és necessari que tot és base sempre en les TIC, el fet de combinar TIC i recursos físics, recoltzant-se amb les TIC pense que és més positiu.

    ResponderEliminar
  5. Considere que aquesta webquest és molt visual i el fil conductor que han utilitzat és molt cridaner perquè sol agradar molt a l'alumnat. L'apartat de recursos m'ha semblat una gran idea.

    ResponderEliminar
  6. Es tracta d'una Webquest molt visual per a cridar l'atenció dels xiquets i la seua temàtica facilita la seua atenció i interès per ella. També, el fet d'aconseguir un objectiu final crec que està molt bé. D'altra banda, tots els recursos tecnològics pense que tenen sentit i es relacionen amb activitats manuals, com fer la pulsera. Finalment, jo personalment, per avaluació havia entes fer un apartat on especificar com avaluaríem als alumnes, amb una rúbrica per exemple. Però, aquest grup, ha fet un esforç extra i ha dissenyat també activitats d'avaluació

    ResponderEliminar
  7. La temàtica sembla molt atractiva per als alumnes. A més, m'ha paregut una bona idea que aquestos siguen els pirates encarregats d'arreglar el timó, ja que fomenta la motivació.
    Quant al contingut-aprenentatge, sembla molt complet ja que introdueix tant geografia com matemàtiques. A més a més, s'inclouen també altres activitats més dinàmiques com la cançó.
    Finalment, el disseny és molt apropiat i el bon ús de les TIC fa que la miniquest estiga molt bé enllaçada i completa.

    ResponderEliminar
  8. Desde el meu paréixer aquest grup ha fet un bon treball d'organització i disseny. A més les tasques son variades, doncs seria una proposta molt dinàmica; finalment, m'ha agradat la idea de treballar continguts de diferents àrees a la mateixa vegada que han aconseguit un equilibri amb les TIC.

    Molt bon treball companys i companyes!!

    ResponderEliminar
  9. M'ha agradat molt aquesta webquest. El disseny és molt atractiu, amb bones il·lustracions. Han posat als discents en el paper dels pirates, de manera que l'alumnat es veu motivat.

    A més, considere que la miniquest es podria realitzar fàcilment a casa. Per exemple, en aquests dies que no podem eixir de les nostres cases. El fet que tots els recursos estiguen a la webquest facilita molt el procés. Un aspecte que m'ha agradat molt és que hi haja un apartat d'autoavaluació per part de l'alumnat.

    Crec que els companys han fet un gran treball.

    ResponderEliminar
  10. En primer lloc, em sembla bona idea que siga una WebQuest transversal, ja que apareixen continguts de diferents matèries.
    A més, en cada tasca estan ben clares les idees i els recursos necessaris per a poder realitzar-la. Per aquesta raó pense que pot ser un recurs molt adequat perquè els alumnes puguen interactuar i resoldre sense l'ajuda del mestre.


    En segon lloc, respecte al disseny, em sembla que el contingut està estructurat d'una manera creativa, clara i ordenat. Pot arribar a ser atractiu als nens, i aquesta és una característica molt important perquè els alumnes es motiven en la seua realització.

    ResponderEliminar
  11. A primera vista és un tema molt comú i que als xiquets els sol agradar. A més, han fet un treball molt gran amb la creació d'aquesta aventura de pirates.
    El que també m'agradat molt ha sigut la quantitat de recursos tant audiovisuals com d'imatges o de cançons. A més, la Web està molt bé dissenyada i és molt atractiva, la qual cossa és molt important.
    Per tant, en general crec que és un treball molt ben fet. Enhorabona!!

    ResponderEliminar
  12. Comentari d'Arantxa Orts que diu que no li deixa:
    M'ha agrada molt aquesta mini quest. Considere que està molt treballar i que han emprat molts recursos per a fer que tinga continuitat i relació. L'ús de les TIC és totalment necessari per a desenvolupar-la. Sense subtes, un magnífic treball.

    ResponderEliminar
  13. Primerament cal dir que a primera vista dona molt bona impressió, ja que totes les activitats i recursos emprats aconsegueixen que siga molt visual i dinàmica.
    A més, també he de dir que m'ha agradat molt que es traballen diferents àrees al voltant de l'eix " els pirates", ja que es un tema que sol cridar l'antenció del xiquets.
    En conclusió, molt bon treball!!

    ResponderEliminar
  14. Han triat una temàtica molt atractiva per a l'alumnat, així com la tasca que es presenta. A més a més, a banda de tractar els continguts es realitza una autoavaluació de cada apartat per mitjà de les TIC.

    Per últim, destacar que han inclós un apartat d'orientació del professorat que és essencial perquè qualsevol docent la utilitzar aquest recurs web. Bon treball!

    ResponderEliminar
  15. D'una banda, sembla que es una miniquest molt elborada i que te molt treball darrere. A més han elegit una temàtica un poc diferent, en la que els xiquets i xiquetes han d'aconseguir les peçes per a reconstruir el timó.

    D'altra banda, cal destacar que n'hi ha certa llibertat per a superar les proves. Ja que encara que no hagis passat la primera prova pots anar a la següent. Aquesta llibertat pense que pot perjudicar en la realització de les diferents parts, sobretot per als xiquets que no volen fer-la i passen directament a l'última prova.

    ResponderEliminar
  16. Aquesta webquest m'ha semblat que tracta d'un tema que crida fàcilment l'atenció dels xiquets, que les motiva a l'hora de fer les tasques, sobretot per la finalitat que té, que els han d'ajudar a reparar el timó per poder continuar.
    D'altra banda, m'ha agradat que haguen utilitzat materials audiovisuals en algunes de les tasques, de la mateixa manera que han creat diferents apartats en cada tasca amb la seua avaluació, per la qual cosa considere que és una una web molt completa, visual i dinàmica per als alumnes.

    ResponderEliminar
  17. En primer lloc, el disseny és molt atractiu per als xiquets, ja que es tracta una temàtica que és molt coneguda i motivadora pels discents.
    Quant al contingut, han treballat la transversalitat de manera molt correcta.
    Per últim, l'ús de les TIC està molt ben emprat ja que sha usat molta varietat de recursos. Bon treball!

    ResponderEliminar
  18. Quant al disseny es cridaner y atractiu.
    Respecte al contingut, pense que esta molt bé estructurat i com diuen els meues companys han trebalat la transcersalitat molt bé.
    Y pel que fa l'us de les TIC, utilitzen molts recursos per als alumnes.
    M'AGRADA MOLT!

    ResponderEliminar
  19. És una Webquest molt divertida i cridanera, que utilitza molts recursos, com videos o genial.ly, a mi en especial m'ha acradat la Tasca 2, però pense que tot ha estat prou bé.

    ResponderEliminar
  20. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  21. La Webquest de l'equip 13, és molt atractiva i tracta els continguts de manera molt interactiva i molt bé estructurats. D'altra banda, és una Webquest molt completa amb una secció d'avaluació molt útil ja que en cadascuna de les activitats es troba abaix l'avaluació corresponent, el que facilita molt el treball del docent.
    Finalment, cal afegir què l'apartat d'orientació per als docents és una molt bona idea ja que la Webquest ha de reflectir i contindre tant les tasques per als xiquets com les indicacions per al professorat.

    ResponderEliminar
  22. Aquesta webquest considere que és adequada per a xiquets i xiquetes de segon de primària. Pel que fa al disseny, s’ha triat una temàtica que és molt entretinguda per als alumnes i la forma d’estructurar-ho aporta continuïtat i progressió al treball. El fet que es tracte d'una aventura on a poc a poc van aconseguint una petita part per poder completar la missió, pense que els anima a continuar i els motiva. D’altra banda, les activitats són interactives i entretingudes, pel que fa que els alumnes vulguen seguir jugant sense adonar-se’n de què alhora estan aprenent.

    ResponderEliminar
  23. Aquesta webquest és molt interessant i entretinguda. A més és molt cridanera el que fa que siga motivadora per als xiquets ja que està replena de imàgens i colors.
    El contingut és molt clar amb una estructuta correcta el que fa posible entendre cadascú dels punts a destacar i el que es realitzarà.
    Per últim, s'utilitza de manera adequada les TIC amb diversos recursos que es disposa per a relitzar les activitats.
    És molt bon treball!!

    ResponderEliminar
  24. Aquesta WebQuest és molt visual, des de que entres a la pàgina ja crida l'atenció, per tant resulta molt interessant per als xiquets i xiquetes, despertarà en ells i elles que vulguen aprendre utilitzant aquesta web. A més, en la introducció es presenta el procés d'aprenentatge com un joc per a aconseguir un objectiu, aspecte que farà que l'alumnat s'interesse encara més.

    Per un altre costat, m'agrada la manera en la que tota la WebQuest està connectada. Tota la informació i pàgines estan unides per links, per tant resulta molt dinàmic i fàcil de seguir per als alumnes.

    Per últim, un bon punt a destacar és que s'inclouen aspectes d'altres assignatures, fent la web transversal. També em resulta interessant que treballe valors com ara el companyerisme amb l'activitat de la pulsera.

    ResponderEliminar
  25. En aquesta WebQuest, en primer lloc, podem destacar com a punt fort el seu disseny i el plantejament d'aquesta, ja que la seua temàtica (els pirates) es un dels temes que més atrau als alumnes.
    A més, la seua introducció es presenta com un repte que han de susperar si volen obtindre part del botí i pense que açò fa que els mateixos discents s'impliquen més en el procés d'ensenyament-aprenentatge, la qual cosa afavorirà que els conceptes que es treballen queden ben assolits per tot el grup-classe.

    Per altra banda, l'organització de tota la web està perfectament interconectada amb tots els apartats que la componen i disposa de molts recursos interactius com ara vídeos, jocs d'avaluació, etc.

    Per últim m'agradaria dir que aquest equip ha realitzat un bon treball i també han fet ús de la creativitat proposant temes que no s'havien vist abans en l'aula.

    ResponderEliminar
  26. Aquesta webquest destaca per la seua interactivitat, creativitat i, també, pel seu disseny atractiu.

    En primer lloc, destaque que el tema triat és cridaner per a l'alumnat, per tant, us felicite.

    A més, el continguts i les tasques estan prou ben explicades e manera que es puga entendre a la percepció.

    Per últim, l'apartat de les orientacions per al professor l'he trobat essencial i molt ben plantejat.

    Bon treball equip!

    ResponderEliminar
  27. Pel que fa a aquesta WebQuest, pense que han sabut cridar l'atenció amb les activitats i que això faça que els alumnes tinguen més ganes d'aprendre. L'ús de les TIC és important ja que han utilitzat recursos com el vídeo.
    Molt bon treball.

    ResponderEliminar
  28. A primera vista, quant al disseny, considere que és una Miniquest molt visual i cridanera.

    M’agrada molt el tema que han escollit, ja que els xiquets tenen la missió d’arreglar el timó, que ho podran aconseguir mitjançant una mena de proves.

    Quant als continguts, crec que estan tots molt bé explicats i tots ells són avaluats per mitjà de les TIC.

    En conclusió, el treball està molt bé!

    ResponderEliminar
  29. En primer lloc, voldria destacar lo ben estructurada que està aquesta webquest. En entrar a ella, et dona ganes d'investigar-la i veure tot el seu contingut.

    Les activitats tenen un bon fil conductor, ja que és un tema que a l'alumnat en gran majoria els agrada: món dels pirates,vaixells...

    Molt bon treball.

    ResponderEliminar
  30. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  31. Abans de presentar-nos les activitats, l'enllaç ens envia a la web. He de dir que a primera vista m'ha semblat molt enriquidora, perquè mostra de primeres una introducció, a més a més té diversos apartats especificats, on es mostren les diferents tasques, el procés i recursos que han d'abordar i l'avaluació, a més dels objectius que han de complir els xiquets per a poder avaluar-los.
    Aquesta tracta un tema d'interés dels xiquets, com són els pirates, i a partit d'aquest fil conductor han fet 5 activitat curtetes molt diferents entre elles. Les que més m'han agradat han sigut el video de l'exposició dels cinc oceans, i la cançó dels pirates on els xiquets hauríen de cantar-la i utilitzar també el llenguatge de les persones sordes, d'aquesta manera ens poden posar en la pell de les persones sordes i a més a més aprenen per a poder utilitzar-les.

    ResponderEliminar
  32. Aquesta webquest està molt ben estructurada i des d'un primer moment, des de la introducció incita a seguir indagant per dintre de la web.
    Les imatges i els fons escollits ajuden a entre el contingut a presentar i a la vegada les imatges són apropiades al seu contingut.

    ResponderEliminar
  33. El disseny de la webquest m'agradat molt, és molt cridaner i a més, l'inici de la tasca motiva als xiquets a iniciar les activitats. Em pareix una molt bòna idea que tinguen que reparar el vaixell.

    En quant a les activitats, encara que els vídeos no són en valencià, estan molt ben escollits per a realitzar les activitats. I les últimes m'agraden molt, però pense que la idea de regalar la pulsera a un company de la classe, escollit per ells, segurament algun company es quedarà sense polsera i pot ser un punt negatiu, encara que m'agrada molt la idea!

    ResponderEliminar
  34. Primerament, pense que el disseny és molt cridaner i visual. Així mateix, conté diverses imatges i vídeos. Al mateix temps, empra la idea de ser pirates, i això és una característica que els agrada molt a tots els xiquets i xiquetes. Per tant, els motiva.
    Quant als continguts, combinen diferents matèries, i aconsegueixen crear una Miniquest dinàmica i entretinguda. A més a més, les activitats són variades i inclouen vídeos i cançons.
    Amb relació a les TIC fa un bon ús d’aquestes i més ara, ja que permet realitzar la Miniquest des de casa sense cap problema.
    Finalment, destaque l’apartat d’orientacions per al professor perquè pense que és bastant útil.

    ResponderEliminar