miércoles, 18 de marzo de 2020

L'equip 12 ha aportat la seua webquest i us convide al fet que la visiteu,

WEBQUEST EQUIP 12


Haureu de comentar mínimament en comentaris del blog símplement valorant el seu disseny, contingut-aprenentatge associat i ús didàctic de les TIC.

32 comentarios:

  1. Aquesta esta molt treballada, no se si per no utilizar la mateixa plataforma penalitza o no pero la veritat que está molt treballada i es fa un Bon us de la tecnología, a mes han tingut en compte molts detalls. Molt be!

    ResponderEliminar
  2. El disseny que han utilitzat és molt bo, molt original i he de destacar la caixa forta.

    Els continguts que es treballen són interessant, i si es creuen astronautes, van a estar més centrats. A més, m'agrada que cada vegada que es falle una pregunta, et porte al principi i no es done l'oportunitat de repetir eixa pregunta només, ja que així, el que fas és que els teus alumnes ho interioritzen millor. També, parlen de diferents planetes, i com hi ha diferents personatges, es pot explicar un poc d'ells si sobra temps, encara que supose que ho faran en una altra sessió.

    Parlant de les TIC, tota aquesta miniquest és digital, però tampoc porta molt temps fer-la, així que el seu ús és adequat.

    Enhorabona!

    ResponderEliminar
  3. Aquesta temàtica sembla molt interessant ja que crida l'atenció dels xiquets. És per açò que es fomenta la participació d'aquestos, perquè es requereix la seua ajuda per a completar la missió i incrementa la seua motivació.
    A més,la informació està explicada de manera clara, mostrant la neccesària per a resoldre les diferents preguntes que es plantejen.
    Per últim, el disseny és complet però no excesiu, pel que han fet un bon ús de les TIC.

    ResponderEliminar
  4. Aquesta webquest m'ha agradat molt, a part de tindre un contingut molt visual, es nota que té una gran faena darrere. Han sabut agafar un tema que sol ser dens a l'hora d'aprendre i fer-ho divertit.

    ResponderEliminar
  5. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  6. Es tracta d'una Webquest molt interactiva i diferent a la resta pel seu format. El fet de posar una imatge interactiva en la pàgina principal crec que és estratègicament encertat, perquè eixa imatge amb moviment cridarà l'atenció dels xiquets. A més vull destacar altres elements que fan les activitats més lúdiques, com posar sons quan es contesten malament les preguntes del primer destí.

    ResponderEliminar
  7. Es tracta d'una Miniquest interactiva, a més usen element i imatges amb moviment, la qual cosa sempre suscita el interés dels més petits. Les activitats de cadascun dels destins també m'han agradat.

    No obstant, m'haguera agradat veure la WebQuest completa, per tal de conéixer la metodologia que han seguit per tractar els continguts, perquè al meu paréixer el tema del sistema solar pot ser molt atractiu però dificultós pel necessari nivell d'abstacció espacial.

    Així i tot, m'ha paregut un treball molt encertat i ben relacionat amb les TIC. Molt bon treball companys! Enhorabona!

    ResponderEliminar
  8. Aquesta webquest és molt interactiva. Ha sigut realitzada amb un recurs com és "Genial·ly", a diferència de la resta dels companys. Crec que els discents es veuran molt motivats amb la tasca assignada.

    Quan falles una pregunta et fa tornar a començar la missió, d'aquesta manera es repassen els continguts. No obstant això, aquest fet pot desmotivar a l'alumnat. Per altre costat, m'ha agradat molt que hi apareguen sorolls.

    És de valorar que hagen volgut fer algo diferent.

    ResponderEliminar
  9. La temàtica i els continguts em sembla molt adequats, ja que resulten molt atractius perquè es pretén que els alumnes prenguen consciència sobre elements que veuen dia a dia com el Sol, la Lluna, els estreles, el cel, etc. I també han de tindre curiositat pel que no es veu, ja que més enllà dels núvols hi ha tota classe de components que formen l'espai i el nostre Sistema solar.

    A més, el disseny és molt atractiu i lúdic i en aquest cas pense l'ús didàctic dels TIC s'ha aplicat de manera correcta, ja que han fet ús de diversos tipus d'activitats tecnològiques interactives.

    ResponderEliminar
  10. Els continguts d'aprenentatge que han fixat s'assoleixen de forma progressiva a mesura que viatgen pels diferents astres del nostre Sistema Solar. A més a més, han inclós continguts culturals-històrics com són els diferents astronautes que fa la tasca més motivadora i transversal.

    Pel que fa al disseny, i com ja hem vist en altres miniquest, la plataforma que han emprat permet la interactivitat de l'usuari en tot moment per avançar i aconseguir desxifrar el codi del cadenat.

    D'altra banda, és completament per realitzar individualment a casa que pot ser molt beneficiós si es vol que la realitzen online, però oblida l'esperit cooperatiu i social que cal fomentar en el nostre alumnat.

    És una miniquest molt aconseguida i treballada!

    ResponderEliminar
  11. Els continguts treballats solen sr molt cridaners per als xiquets, però sempre s'ha d'intentar motivar encara més als alumnes, i amb aquesta miniquest ho han aconseguit sense dubte.
    Malgrat el bon disseny de la web, em pareix un poquet pesat tonar a fer totes les preguntes quan falles alguna, ja que tornar a repetir el que ja sabien pot aclaparar als xiquets.
    Tot i axò, és un molt bon treball!

    ResponderEliminar
  12. Es tracta d'una miniquest que crida l'atenció. A més et permet interioritzar els continguts de manera progressiva, ja que vas pasant per diferents destinacions.

    També cal destacar que el diseny es adequat per a xiquets i xiquetes, a més es un tema que sol agradar a la gent i resulta interesant.

    El que considere que es pot millorar es que en lloc de repetir totes les preguntes quan falles alguna, es repetisca sols la que has fallat, ja que pot resultar un poc pesat.

    ResponderEliminar
  13. Respecte al contingut, en aquesta webquest han triat un temari que es treballa en diversos cursos d'educació primària, pel que es podria utilitzar com una miniquest multinivell. A més a més, és molt clara, atractiva i intuïtiva.

    Com a punt fort: el dinamisme i que hi hagen inclòs astronautes homes, dones i animals.

    Com a punt dèbil: m'haguera gustat veure la webquest completa, no obstant això, molt bona i treballada miniquest!

    ResponderEliminar
  14. M'agradat molt com han utilitzat el Genially per a fer la miniquest, m'ha cridat molt l'atenció i han fet que siga una activitat atractiva.
    El fet que siguen activitats individuals pense que es podria millorar, o que el mestre les podria adaptar per realitzar-les en grups i desenvolupar així el treball cooperatiu.

    ResponderEliminar
  15. El disseny d'aquesta miniquest és molt atractiva.
    D'altra banda, considere que els continguts que tracta solen ser bastant abstractes per als alumnes, però que ham les activitats que han creat han sabut enfocar el tema d'una manera més entretinguda per als alumnes.
    Com aspecte negatiu he de dir que els que menys m'ha agrat és el fet de que quan falles alguna pregunta et fa tornar a començar.

    ResponderEliminar
  16. En primer lloc, el disseny que han realitzat en aquesta WebQuest és molt atractiu per a un xiquet, ja que manté relació amb els continguts que van es van a treballar.
    A més, els continguts m'han paregut molt adequats, encara que el fet d'haver de tornar a repetir tot quan falles una pregunta pot fer que arribe a cansar als xiquets.
    Per últim, s'ha fet un bon ús didàctic de les TIC, ja que el fet de tindre que realitzar preguntes de manera online i aconseguir nombres resulta molt entretingut per als xiquets i en certa manera els pot motivar per tal de realitzar totes les preguntes.

    ResponderEliminar
  17. Respecte al disseny cal dir que es molt atractiu i m'agradat molt com han utilitzat Genially.
    Els continguts están adapatats i pense que son adequats als curs.
    Per últim, pel que fa a les TIC estan molt bé emprades.

    ResponderEliminar
  18. Aquesta és una Webquest molt atractiva, jajaja que apuesta temàtica sols agradar molt a l'alumnat. A més pense que a pesar d'haver utilitzar menys recursos que altres grups els continguts han quedat ben assolits, perque els jocs eres realment didàctics.

    ResponderEliminar
  19. El disseny és molt atractiu el que fa que els alumnes se senten més motivats a l'hora de realizar les activitats.
    La temática emprada és la adequada amb les explicacions necessàries per a poder portar-les a terme.
    L'ús de recursos com el genil.ly fa que els alumnes participen de manera directa en el seu aprenentatge. En general es fa un bon ús de les TIC.
    Bon treball!

    ResponderEliminar
  20. Aquesta webquest presenta un disseny atractiu alhora que interactiu. S’ha utilitzat l’aplicació Genially a manera de presentació de la informació i preguntes sobre aquesta, la qual cosa m’ha agradat molt i pense que als alumnes els resultaria molt interessant, a més, està molt treballada. Un aspecte que canviaria seria el d’haver de tornar a repetir tot si t’equivoques, ja que pot fer-se molt pesat i avorrit i convertir-se en una tasca poc motivadora per als alumnes.

    ResponderEliminar
  21. Pel que fa a aquesta MiniQuest, pense que el fet d'utilitzar un genial.ly, fa que als mateixos discents els cride més l'atenció ja que aquest recurs és bastant interactiu.
    A més, en aquest han introduït elements visual que acompanyaven al text i això fa que les preguntes i les respostes s'entenguen millor.

    Per altra banda, el fet d'usar una caixa forta en la qual havies d'introduir una sèrie de números per a poder arribar al final del genial.ly m'ha paregut prou interessant i alhora creatiu.

    No obstant, com a punt a millorar, crec que canviaria el fet de que si t'equivoques en alguna de les proves i has de tornar enrrere, en lloc d'obligar a l'alumne a repetir totes les preguntes d'eixa mateixa prova hauria de poder-se repetir sols la que ha fallat.

    ResponderEliminar
  22. Aquest treball m'ha resultat fantàstic, han utilitzat Genially com a recurs de presentació del joc per aconseguir l'interactivitat.

    Els continguts estan adaptats i explicats de forma molt clara, a més, estan explicats de manera evolutiva on els alumnes poden anar aprenents de forma progressiva.

    Bon treball equip!

    ResponderEliminar
  23. En primer lloc, el disseny de la web és colorida i prou interactiva, de la mateixa manera que la temàtica tractada pot ser un àmbit que cride molt l'atenció dels xiquets i xiquetes. M'ha apregut molt interessant que els personatges que ens acompanyen durant tota la MiniQuest siguen astronautes reals, i més interessant encara que incloguen a una dona que segurament pocs de nosaltres coneixiem.

    Com aspecte a millorar, canviaria la forma en la que estan unides les pàgines del Genially, ja que quan falles alguna qüestió has de tornar a la portada, en lloc de només repetir la pregunta fallada, cosa que pot acabar desesperant a l'alumnat.

    ResponderEliminar
  24. La WebQuest és molt interactiva y cridanera. Pel que fa a l'ús de les TIC, estan molt ben emprades. Els continguts d'aquesta són adequats. En general, pense que per als alumnes pot ser molt bon recurs per a aprendre.

    ResponderEliminar
  25. Pel que fa al disseny, gràcies a l’aplicació que han emprat, Genially, es presenta una Miniquest molt cridanera i interactiva.

    Quant als continguts, estan presentats de manera progressiva, cosa que considere molt positiva.

    La Miniquest està destinada a què es faça de manera en línia i individual, oblidant-nos un poquet del treball en equip i la cooperació.

    ResponderEliminar
  26. En primer lloc, cal destacar que la web està ben conseguida encara que resulta engorros tornar a la pàgina inicial cada vegada que una resposta és erronea. Però pense que és un tema que pot fascinar a l'alumnat de la manera que està plasmat.

    Han realitzat un bon ús de les TIC, bon treball.

    ResponderEliminar
  27. Aquesta MiniQuest m'ha cridat molt l'atenció. El seu disseny és molt atractiu i està molt bé treballat. A més, és una molt bona idea per a treballar el tema dels planetes d'una manera més divertida.
    Jo solament diria una cosa, que en canvi que caga vegada que contestes malament hages de tornar al principi, solament hages de contestar la que has fet mal. Perquè pot fer que si contesten malament moltes vegades, els alumnes acaben cansant-se.

    Per la resta, m'ha agradat molt.

    ResponderEliminar
  28. Em sembla una idea original per a tractar el tema dels planetes i tot el relacionat amb aquests. En tot moment hi ha una organització per a poder guiar-se a traves de la web d'una manera fàcil i les activitats requereixen d'una total atenció per respodre d'una forma correcta si no vols tornar al principi i contestar de nou totes les qüestions.

    ResponderEliminar
  29. Per a mi aquesta webquest ha sigut a primera vista molt enriquidora, perquè abans de començar les activitats han presentat una introducció, el fi de la missió on intenten captar l'atenció dels xiquets per a fer les activitats i la presentació dels personatges. Però una vegada he anat a fer la primera missió he tingut que obrir una caixa amb un codi i no sabia quin codi posar, aleshores no he pogut continuar. No obstant, sembla que té molt bona pinta per la manera que l'han fet i presentat; i segur que dins de cada missió han sigut capaços de fer activitats lúdiques enfocades en els xiquets per a que aquestos entenguen el temari.

    ResponderEliminar
  30. Webquest ordenada i en tot moment el camí està establert per tal de facilitar la indagació per l'espai i els planetes, que és el tema que han escollit. Aprofite per dir, que el tema és atractiu, així com les il·lustracions que han fet servir per a demostrar el gran treball realitzat.
    Per altra banda, es vol arribar a un fí, d'aquesta manera s'incita a seguir visitant-la i fent activitats.

    ResponderEliminar
  31. Aquesta webquest m'agradat molt, tant de disseny com de contingut.
    Encara que no estànt tots els apartats que demana la Webquest, però amb els que n'hi han, està molt bé.

    M'agrada la idea de que has de superar totes les proves per a aconseguir un codi i finalitzar la missió.

    És una activitat que es pot fer desde casa. A més, que tingues que començar la prova cada vegada que tingues una errada és interessant per a que els alumnes repasen més les respostes, i les aprenen, que és la finalitat.


    ResponderEliminar
  32. És una Miniquest molt interactiva, ja que han utilitzat Genial.ly. A més, han escollit el tema dels planetes i astronautes, que primerament pot ser un tema dens però, amb aquest treball, es treballa d’una manera senzilla i dinàmica. Un punt a destacar, és que no es centren sols en el planeta Terra, i això és molt important.
    En relació amb el disseny, tots els elements estan molt relacionats i s’aconsegueix que els alumnes es convertisquen en uns reals astronautes.
    Pense que l’element de la Caixa forta crida molt l’atenció dels alumnes, ja que per veure el tresor, estaran motivats i amb ganes d’aconseguir totes les proves.
    Finalment, quant a les TIC fa un bon ús d’aquestes, ja que permet realitzar totes les activitats des de qualsevol ordinador sense inconvenients.

    ResponderEliminar