miércoles, 18 de marzo de 2020

L'equip 11 ha aportat la seua webquest i us convide al fet que la visiteu,

WEBQUEST EQUIP 11


Haureu de comentar mínimament en comentaris del blog símplement valorant el seu disseny, contingut-aprenentatge associat i ús didàctic de les TIC.

32 comentarios:

  1. Esta mr be plantejada, es divertida i crec que es un tema interesant i difícil i han pogut fer-lo molt dinámic i utilitzan personatges coneguts pels xiquets com l'esquirol d'Ice Age, han ensenyat el tema quf volien i han fet un Bon us de la tecnologia, molt be.

    ResponderEliminar
  2. Pràcticament, opine el mateix que el grup d'abans, el 12, ja que estan fets amb la mateixa pàgina. El disseny és molt bo, els continguts són fàcils, i l'us de les TIC és bo. A més, quasi totes les imatges que han posat giren entorn a la pel·lícula de "Ice Age", que sembla ser el centre del treball. En algun cas s'han eixit d'eixos personatges però han posat altres que també són coneguts, com dory, de la pel·lícula "Buscant a Nemo" o el cocodril de "Peter Pan". Molt bon treball!

    ResponderEliminar
  3. El disseny és llamatiu, la temàtica invita a ser molt visual i amb tantes preguntes es treballen molt bé els continguts i queden molt clars. La sopa de lletres pense que es un altre recurs encertat ja que es tracta d'un tipus d'activitat que segur els xiquets fan molt, per això aquesta versió utilitzant les TIC me pareix novedosa i eficient.

    ResponderEliminar
  4. Tal i com estic comentant a totes es publicacions, he de dir que es un diseny molt atractiu, adaptat als continguts i a més es troba tot molt clarament explicat. Així i tot m'agradaria fer un incís amb el llenguatge, considere tant o més important l'adaptació dels continguts com el llenguatge de transmissió, per aquesta raó he de dir que en ocasions he trobat castellanismes i traduccions mal aplicades del castellà.
    Així i tot enhorabona companys i companyes!

    ResponderEliminar
  5. Aquesta webquest ha sigut realitzada amb el mateix recurs que l'anterior. El disseny d'aquesta és molt atractiu. M'agrada que facen ús de personatges coneguts pels discents, de manera que aquests es veuen motivats, així com d'il·lustracions atractives i animades. Per altre costat, quan encertes o falles reps una retroalimentació amb un missatge que t'ajuda a entendre perquè has encertat o no.

    En conclusió, un bon treball!

    ResponderEliminar
  6. En primer lloc, crec que el disseny d'aquesta WebQuest ha sigut molt atractiva per a l'alumne, a més de divertida i entretinguda utilitzant una temàtica basada en dibuixos animats d'una pel.lícula coneguda.
    Quant al contingut-aprenentatge associat, des del meu punt de vista pense que ha estat totalment relacionat amb el tema que han decidit utilitzar, i a més han fet un ús interactiu del contingut.
    Per últim, l'ús didàctic de les TIC pense que s'ha aplicat de manera correcta, ja que han fet ús de diversos tipus d'activitats tecnològiques interactives.
    Bon treball!

    ResponderEliminar
  7. En primer lloc, remarcar com ja han dit altres companys i companyes, la incorporació de personatges animats que guien l'alumnat al seu viatge a la miniquest.

    Pel que fa al disseny, cal destacar que encara que és bastant senzill capta a la perfecció la correlació de continguts exposats i la manera d'avançar d'una tasca a la següent de manera progressiva i relacionada. A més a més, han incorporat altres recursos web com Educaplay que permeten generar jocs online adaptats a la temàtica i objectius que es volen aconseguir.

    D'altra banda pel que fa als continguts es presenten la informació relativa a cada regne animal i que són imprescindibles per fer les properes activitats. Han aconseguit també evitar l'ús de recursos analògics que, en circumstàncies com la que ens trobem, no impediria que l'alumnat fera les activitats des de casa. Enhorabona i a continuar així!

    ResponderEliminar
  8. En primer lloc, aquesta miniquest es atractiva perquè utilitza imatges de personatjes animats, el qual agrada molt als xiquets i fa que augmente la seua motivació a l'hora de realitzar les diferents preguntes.

    També cal destacar que en algunes preguntes, quan la resposta era incorrecta o també quan era correcta, donava l'portunitat d'aconseguir més informació sobre el tema que estaven preguntant. A més moltes coses eren explicades amb imatges que ajudaven molt a interiotizar els continguts.

    Pel que fa als continguts del regne animal, desde el meu punt de vista potser un tema que normalment explicat de manera teorica es fa un poc llarg i dens, però d'aquesta manera i amb dibuixos es pot aprener d'una forma més divertida.

    ResponderEliminar
  9. Primerament he de dir que aquesta miniquest és molt completa, ja que traballa una gran quantit de contiguts de manera molt dinàmica, creec que seria un bon exercici de repàs per als alumnes.
    A més, pel que fa al disseny resulta molt atractiva, doncs emprar personatges coneguts pel alumnes sempre facilita el aprenentatge.
    Enhorabona, bon treball!

    ResponderEliminar
  10. Trobe que el disseny és molt atractiu i senzill, fet que facilitarà el treball dels alumnes. La presència d'un personatge animat conegut pels alumnes capta la seua atenció.
    Pel que fa als continguts, han aconseguit treballar-los de manera fàcil i cridanera.

    ResponderEliminar
  11. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  12. Igual que la webquest de l'equip 12, han triat un tema que es pot treballar en diferents nivells educatius. Cal dir que han creat un joc molt elaborat, amb molta interactivitat i que, a més d'utilitzar-la com a test per veure si els alumnes han comprés el contingut, també podem utilitzar-la com una avaluació inicial perquè ens dóna l'opció d'obtenir més informació després cada pregunta.

    Punts forts: la utilització d'un personatge conegut pels xiquets i molt graciós, interactivitat, informació extra, varietat de jocs.

    Enhorabona, molt bon treball companys y companyes!

    ResponderEliminar
  13. El disseny que han creat de la web és molt atractiu i senzill per als alumnes ja que en tot moment et va indicant el que has de fer, per la qual cosa també dóna l'opció que puguen realitzar-la ells mateixos desde la seua casa.

    També considere que la idea d'utilitzar un personatge animat que els alumnes coneixen els motivarà a voler fer les tasques i s'implicaran més que si tractara d'un altre personatge que no coneixen.

    Quant als continguts opine que estan molt complets i són adequats perquè els alumnes després puguen realitzar les activitats.

    ResponderEliminar
  14. En primer lloc, cal dir que es tracta de una miniquest molt comoleta i cridanera, a més es molt dinàmica i m'ha cridat molt l'atenció els personatges animats que guien als alumnes.

    Quant als continguts són molt complets i adaptats als alumnes

    Per últim cal dir que m'ha agradat molt!!

    ResponderEliminar
  15. La Webquest m'ha agradat bastant, els continguts han quedat molt bé definits i entesos perque s'han introduït molt amb els jocs de les preguntes. A més el disseny és boci i com porta dibuixets serà cridaner per als xiquets.

    ResponderEliminar
  16. Aquesta webquest utilitza personatges que són coneguts pels alumnes, des del meu punt de vista, açò apropa els continguts a ells alhora que els anima a treballar. Pel que fa al disseny de la webquest, és molt atractiu i dinàmic, ja que utilitza diverses activitats per treballar la matèria com sopa de lletres, preguntes d’elecció múltiple animades, preguntes de vertader o fals amb el corresponent feedback. Tot açò fent un molt bon ús de les TIC. Quant al contingut, considere que és molt complet, a més em resulta molt important que es presente informació una vegada s’han respost les preguntes ja siga correcta o incorrectament per reforçar-ho més.

    ResponderEliminar
  17. Aquest treball m'ha agradat molt, ja és molt atractiu, visual i empra personatges coneguts per la gran majoria el que fa que per als alumnes siga més motivador.
    Els continguts estan desenvolupats de manera adequada i adaptats als xiquets del curs corresponent.
    L'organització és molt bona i queda clar el que demana cada activitat. A més la tecnología es fa present i s'usa de manera correcta i racionalitzada
    És un molt bon treball!

    ResponderEliminar
  18. Pel que fa a aquesta MiniQuest, he de dir en primer lloc que l'ús del genial.ly per treball un tema tan llarg com ara els regnes de la natura, ha sigut un encert, ja que els alumnes poden interioritzar els contiguts d'una manera més visual i dinàmica com és aquesta. Però també crec, que potser el disseny podria haver estat més complet.

    D'altra banda, la introducció pot ser una mica liosa per als discents ja que la paraula gla, que fa al·lusió a la "bellota", pot ser un poc complicada per als alumnes.
    Aleshores, jo afegiria, com a proposta de millora, una minitasca en la qual tingueren que buscar al diccionari online per saber que significa, i d'aquesta manera estariem també fent que el projecte que treballem es convertira en transversal perquè també treballariem aspectes de la llengua.

    Per últim, dir que aquest equip també ha utilitzat la seua creativitat i imaginació perquè ha treballat un tema que no haviem vist encara en l'aula i a més la interrelacionat amb personatges coneguts per la majoria de alumnes, que són els de la pel·lícula "ICE AGE".

    ResponderEliminar
  19. Aquesta webquest, en primer lloc resulta molt cridanera per als alumnes ja que els personatges són coneguts per a ells pel que ajuda a la seua participació. D'altra banda, també és creativa amb continguts bastant simplificats i útils per a l'aprenentatge. L'ús de les TIC en aquest cas es duu a terme d'una manera molt original amb varietat d'exercicis. Bona faena

    ResponderEliminar
  20. Primerament, i pel que fa al disseny, és molt visual, interactiu i lúdic perquè els alumnes realitzen un procés d'aprenentatge complet de forma sencilla i mitjançant el joc.

    A més, el contingut del regne animal és molt acertat i s'explica de forma molt concreta. També, cal destacar un dels recursos que han utilitzar a l'hora de realitzar les activitat com és EducaPlay una de les aplicacions més lúdiques i correctes per a treballar de forma online amb els alumnes.

    Enhorabona equip, bon treball!

    ResponderEliminar
  21. En primer lloc destacar que, com ja han dit altres companys, treballar un tema com ho és els regnes dels éssers vius (que pot ser prou dens) utilitzant uns personatges amistosos i coneguts per la majoria dels alumnes, és tot un encert per a així fer que els xiquets i les xiquetes s'interessen des del primer moment.

    D'altra banda, m'ha agradat que al realitzar les diferents qüestions, després hi havia una xicoteta explicació que completava la pregunta, d'aquesta manera no es queda sols en si el discent ha encertat o no, sino que es seguix el procés d'aprenentatge. A més, el conèixer qui ha furtat la bellota segons les pistes, crec que és una bona manera de repassar el que han estat aprenent.

    Per últim, al llarg de tota aquesta MiniQuest s'han utilitzat les TIC per a fer les diferents activitats, pel que sí són el centre del procés d'aprenentatge de l'alumnat en aquest cas.

    ResponderEliminar
  22. La WebQuest és molt cridanera i visual. Per als alumnes pot resultar molt interessant la realització d'aquest, ja que el tema escollit s'adapta molt bé. Per últim, l'ús de les TIC és adequat.

    ResponderEliminar
  23. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  24. Considere que aquesta Miniquest és fantàstica! M’agrada molt el seu disseny, ja que és molt cridaner.


    Quant als continguts, estan tots explicats molt bé i després es repassen els continguts en totes les activitats que ofereixen: sopa de lletres, vertader o fals, etc.

    Per descomptat, es fa un ús de les TIC, ja que cada una de les activitats es fa mitjançant les TIC, fent així la Miniquest més interactiva. Felicitacions!

    ResponderEliminar
  25. En primer lloc, dir que han tingut molt bona idea utilitzant un personatge conegut per tots com és l'ardilla de Ace Age. El disseny és molt bo.

    En segon lloc, els continguts estan molt ben escollits i de fàcil realització per a l'alumnat.

    Molt bon treball.

    ResponderEliminar
  26. D'aquesta MiniQuest m'ha agradat molt la quantitat de recursos que han utilitzat per a fer les diferents activitats. Han aconseguit que en una mateixa presentació hi haja diferents tipus d'activitat i això farà que els alumnes no s'avorrisquen.

    A més, el disseny també m'ha agradat perquè han utilitzat personatges que són coneguts per als xiquets per tant això cridarà més la seua atenció.
    Molt bon treball!

    ResponderEliminar
  27. M'ha agradat molt aquesta miniquest perquè ha sigut ambientada en una pel-lícula, i a partir d'aquesta han desenvolupat el temari dels tipus d'animasls; que pot ser una ferramenta molt bona per a capatar l'atenció dels més petits i d'questa manera ells aprenen amb més ganes.

    ResponderEliminar
  28. El que més m'ha agradat d'aquesta miniweb ha sigut la capacitat de crear una intriga per saber el final de la història i trobar al lladre. A més, les activitats són variades i atractives i s'agraeix que en cada resposta es justifique el resultat, ja siga correcta o errònia la seua realització.

    ResponderEliminar
  29. M'ha agradat molt aquesta webquest, m'ha paregut molt atractiva amb imagtes que acompanyaven molt bé les questions que es preguntaven i els temes que es tractaven. Respecte al disseny m'ha paregut perfecta, respecte al seu ús, és molt senzill i fàcil de realitzar per als alumnes i per tant també molt bé i la història o missió que han utilizat com fil conductor de la web m'ha paregut molt acertada. Enhorabona, bon treball!!!

    ResponderEliminar
  30. M'ha semblat molt visual a la vegada que fàcil de treballar amb ella, mitjançant pistes que provoquen intriga i augmenten les ganes d'arribar fins al final contestant totes les qüestions.
    M'agradaria destacar que en cada pregunta han adjuntat tant la resposta correcta com la incorrecta, pel meu criteri aquest detall seria de gran ajuda per als xiquets i xiquetes de primària.

    ResponderEliminar
  31. M'agradat molt el disseny d'aquesta Webwuest, a més, està molt guiada i si comets una errada, has de tornar a intentar-lo. També m'agrada que en les respostes de vertader o fals, apareix informació més detallada per a aclarir la resposta.

    El contingut escollit hem pareix molt interessant.

    ResponderEliminar
  32. En primer lloc, pense que el disseny és senzill i visual, i per tant, pot ser molt atractiu per als xiquets. A més, pense que la incorporació d’un personatge conegut fa que cride més l’atenció i que les activitats siguen més interessants.

    Quant als continguts, podríem dir que un tema tant costos i llarg, es mostra d’una forma simple i senzilla. Així mateix, les activitats que es mostren són dinàmiques i divertides. A més, cadascuna és diferent, i la unió de totes fa que siga entretingut per als xiquets i xiquetes.

    ResponderEliminar