martes, 31 de marzo de 2020

Hola.

Ací us deixe el vídeo RELAT DIGITAL  que l'equip 15  ha realitzat corresponent a la pràctica 4:






Com sempre us pregue aporteu tots retroalimentació, raonant aspectes positius i aquells a millorar, quant al seu substrat didàctic, capacitat de transmetre el missatge desitjat, aprenentatge implícit, factura audiovisual (qualitat de l'estil visual, tècnica audiovisual utilitzada, coordinació amb so, transicions,...) intensitat, equilibri de la història, originalitat,...


Prec que a més de comentar, qualifiqueu el vídeo usant el sistema d'estreles que he incorporat a cada entrada.



Gràcies a l'equip 15 pel seu esforç.



Que ho gaudiu i ànim.

25 comentarios:

  1. Pel que respecta a aquest relat audiovisual, es molt cridarer per els seus dibuixos, a més sembla que els han fet a mà i estan molt bé.
    Pense que han aconseguit transmetre el missatge, que en aquest cas seria que tots hem de respectar-nos, ja que junts tots es millor. A més si tenim un company, en aquest cas amb asperger, intentar integrar-li per a que es sentisca com un més.
    També m'ha agradat que a ART li desapagueren els colors i quan els seus amics li demane perdó els recupere.Es un relat diferent i original.
    Potser llevaria un poc de text d'algunes escenes, ja que en algunes sembla que n'hi ha molta informació.

    ResponderEliminar
  2. L'equip 15 ha fet un gran esforç perquè ha dibuixat i pintat totes les imatges. A més, el discurs en valencià és correcte i adaptat per als xiquets.

    D'altra banda, per al meu gust hi ha masa text en les vinyetes i crec que si els xiquets han de seguir la veu parlada i el text escrit a la mateixa vegada, poden marejar-se.

    ResponderEliminar
  3. Aquest conte és molt bonis i es nota l'esforç dels meus companys que han fet tots els dibuixos, però em sembla que algunes pàgines tenien masa lletres i a més que ha sigut un poquet llarg.

    Però l'història i el misatge m'ha agradat molt.

    ResponderEliminar
  4. D'aquest conte m'agraden molt els personatges ja que els han fet molt originals.Si que es veritat que hi ha escenes, les quals porten massa text i pot aborrir als nens, però llevat això el contingut està molt bé desenvolupat i han fet un gran treball.

    Enhorabona!

    ResponderEliminar
  5. Comentari d'Arantxa Orts:
    Sense dubtes, crec que és un relat molt complet i cridaner. Per a mi han sabut fer un equilibri per que quedara tot proporcionat. A més, la creació pròpia de les vinyetes em semblen molt originals. L'única cosa, que em sembla negativa es la falta de sons. Enhorabona!

    ResponderEliminar
  6. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  7. Del treball d'aquest equip m'ha agradar molt els dibuixos que han fet i el seus colors, perquè em semblen molt atractius tant els fons com els personatjes. Pel que fa al fil de la història m'ha agradat perquè ensenya uns valors molts importants a la vida, com és pedir perdó i alegrar-se per les persones, a com
    partir,a permanecer junts per a mitjorar entre nosaltres, etc.
    No obstant, jo haguera afegit una musiqueta de fons.

    ResponderEliminar
  8. En aquest audiollibre, en primer lloc veiem com les totes les imatges estan creades per les mateixes autores, les quals utilitzen colors vius per a dissenyar a tots els seus personatges, és per això que crec que han utilitzat molt bé la creativitat i s'ha reflectit amb el resultat.

    Per contra, com a aspectes a millorar, crec que tal vegada les vinyetes del conte contenien massa text i de vegades els dibuixos es quedaven més petits. D'altra banda, a més de posar veu a la història jo haguera acompanyat les vinyetes amb diferents sons (segons l'acció que estiguera ocorrent).

    En conclusió, es nota l'esforç que ha possat aquest equip!

    ResponderEliminar
  9. Aquest conte és molt bonic i crec que han aconseguit transmetre els valors que volien.

    Com coses a millorar: potser haguera estat bé ficar música de fons, per a fer-ho més "encantador", a més, com a opinió personal, considere que hi havia massa lletra per pàgina.

    Coses que m'han agradat: una història molt bonica i, clarament, els dibuixos tan meravellosos i treballats dels companys.

    Enhorabona pel gran treball que heu fet!

    ResponderEliminar
  10. Primerament, cal destacar el gran treball que han realitzat els companys a l'hora de dissenyar les il.lustracions ja que aquests s'han decantat per realitzar-los a mà. Aquest punt m'ha agradat moltíssim i és prou original.

    Pel que fa a l'història, pense que molt acertada perquè tracta gran varietat de valors d'una manera dinàmica.

    Si que milloraria algunes qüestions com, per exemple, l'excès de lletra en alguns moments del relat i, a més, jo, personalment, haguera afegit una música de fons per crear un ambient més dolç.

    Encara així, m'ha agradat moltíssim, bon treball equip!

    ResponderEliminar
  11. Aquest relat ha sigut molt bonic i ha transmés d'una manera entranyable valors com la companyonia. Es nota l'esforç que han realitzat els companys per a realitzar-lo, ja que totes les vinyetes estaven dibuixades i acolorides a mà.

    Com a aspecte a millorar reduiria la quantitat de text en les vinyetes, ja en algunes hi havia grans paràgrafs i pot ser una mica complicat per a alguns xiquets (depenent de l'edat).

    ResponderEliminar
  12. La història que han fet de segur que agrada molt als alumnes, a més, a través del vídeo se'ls pot ensenyar la inclusió. A més, s'escoltava sense cap problema. També dir que aquest vídeo m'ha fet tornar a la meua infància, ja que els personatges em recorden molt als de monstres SA.

    L'únic aspecte a millorar que trobe és que en les vinyentes hi haja menys text.

    Bona història!

    ResponderEliminar
  13. M'ha semblat una història molt original i singular, ja que portar això a cap cal tindre les idees molt clares, per la qual cosa cal reconéixer el treball.
    Les imatges han transmés el que que la història contava, sent bastant descriptiu amb la narració.
    En aspectes negatius, han usat un aplicació comuna sense fer innovacions, sembla més una presentació, a més de que hi ha molt de text.
    Però en general, la història i el tema abordat m'ha agradat molt. Bona faena

    ResponderEliminar
  14. M'ha agradat molt la història que han creat. He de felicitar al grup per haver dibuixat totes les diapositives, són molt cridaneres i adequades; m'agraden molt. Un aspecte a millorar seria emprar menys text a les diapositives. No obstant això, és un molt bon treball, i sobretot s'ha de destacar que, considere, la creació d'aquest vídeo, ha portat molt d'esforç.
    Enhorabona!

    ResponderEliminar
  15. En primer lloc, vull felicitar a les autores d'aquest vídeo per la realització de les il·lustracions. Han demostrat manejar recursos tradicionals com les il·lustracions convertint-los en un conte digital.

    A més, crec que han sabut transmetre el missatge inclusiu de forma clara, ja que gràcies a la veu en off en tot moment és fàcil seguir i entendre la història.

    D'altra banda, també comentar que m'ha encantat la forma en la qual es transmet el missatge, el bullying fa que els alumnes deixen de ser ells mateixos i vulguen ocultar-se, i per aquesta raó Art en aquesta història va perdent els seus colors.
    Crec que és bon recurs tant per a xiquets com per a adults, bona faena!

    ResponderEliminar
  16. En primer lloc, m'ha agradat molt que al principi del conte presentaren als personatges que anavem a trobar, ja que des d'un primer moment t'introdueix en el relat. A més, cal destacar que tot el vídeo està ple de colors i de dibuixos fets a mà, aspecte que mostra el treball per part del grup.

    Com a punt a millorar, estaria bé incloure música o alguns sorolls per a acompanyar encara més la imatge.

    ResponderEliminar
  17. La història narrada és molt bonica i que trasmiteix diferents valors socials molt importants a l'aula.
    Caldria millorar l'excés de lletra en algunes parts, a més seria convenients afegir una mica de música. Per últim, milloraria el programa de creació de la història , és a dir, el format.
    En sintesí, està clar que porta molt de treballar alhora de fer-ho i les felicite per aquest motiu.

    ResponderEliminar
  18. Aquest realt digital m'ha agradat molt, m'ha paregut una història molt bonica i emotiva, que reflexa amb la metàfora dels colors com quan en un grup hi ha valors de companyerisme i simpatia els colors o les habilitats i característiques ixen a la llum, això vol dir que si volem que els nostres alumnes siguen feliços i puguen mostrar-se al grup ha de crear-se un ambient positiu de companyerisme i empatía per a que cadascú arribe a ser la millor versió d'ell mateix.
    Respete al contingut tècnic, l'audio està ben grabat, és una presentació simple i concisa i el missatge queda bastant clar.
    Bon treball!!!!

    ResponderEliminar
  19. Primer, he de felicitar a les companyes per l'esforç que han fet al el·laborar les il·lustracions. De segur que han estat una bona estona fent-les!

    El missatge que transmet aquest llibre m'agrada molt, l'àudio s'escolta molt bé. L'únic que tal vegada milloraria seria fer un vídeo més animat i no tan simple i posar menys de text en algunes parts.

    En general, molt bon treball!!!

    ResponderEliminar
  20. Aquest audiollibre ha tractat molt de colorit, cosa que facilita el seguiment del conte. A més, cal destacar que el tema que es tracta és molt adequat també, encara que potser hi hauria massa lletra en alguunes págines. Llevat d'això, han fet un bon treball!

    ResponderEliminar
  21. La història és molt interessant i bonica que transmet valors essencials. A més, cal destacar l’esforç realitzat per a elaborar els dibuixos, aquests són molt cridaners.
    Una cosa que milloraria seria la gran quantitat de lletra que hi ha en algunes pàgines.
    Bon treball!

    ResponderEliminar
  22. Aquest audiollibre m'ha paregut molt original. Els dibuixos estan molt treballats, i juntament amb la història i l'audio, han aconseguit que es quede molt cridaner per als xiquets.
    Pot ser hauria quedat perfecte amb un poquet de música de fons, i menys text per a facilitar la lectura.
    M'ha encantat!:)

    ResponderEliminar
  23. M'agrada molt aquest conte! Els dibuixos estan molt ben fets i molt originals. La transició és molt senzilla. M'aguera agradat escoltar alguna música de fons amb la història.
    M'agrada molt que n'hi haja lletra per a seguir el conte, així com audio, ja que aquest treball tracta de la inclusió, tothom ha de poder seguir aquesta història, Molt bon treball!!

    ResponderEliminar
  24. Conte molt original degut als personantges que li donen vida. M'ha agradat i és de valorar l'esforç de dibuixar, però si que és veritat que en alguna vinyeta hi ha molta lletra, però en conclusió el treball és molt positiu.

    ResponderEliminar
  25. Aquest relat és molt interessant i atractiu amb els dibuixos que pareixen estar realitzats a mà el que el fa destacable.
    La història i el contingut és molt complet i transmés tot amb molta claretat. S'aprecia el que volen transmetre amb aquesta hitòria.
    És un relat molt apte i correcte per als xiquets ja que utilitzen monigots com a protagonistas.
    Bon treball!

    ResponderEliminar