martes, 31 de marzo de 2020

Hola.

Ací us deixe el vídeo RELAT DIGITAL  que l'equip 11  ha realitzat corresponent a la pràctica 4:





Com sempre us pregue aporteu tots retroalimentació, raonant aspectes positius i aquells a millorar, quant al seu substrat didàctic, capacitat de transmetre el missatge desitjat, aprenentatge implícit, factura audiovisual (qualitat de l'estil visual, tècnica audiovisual utilitzada, coordinació amb so, transicions,...) intensitat, equilibri de la història, originalitat,...


Prec que a més de comentar, qualifiqueu el vídeo usant el sistema d'estreles que he incorporat a cada entrada.



Gràcies a l'equip 11 pel seu esforç.



Que ho gaudiu i ànim.

27 comentarios:

  1. Aquesta història m'ha sembrar molt bonita, I ens fa posar-nos alo lloc de Pinxitos.
    Crec que amb aquests conte els alumnes poden aprendre molt sobre la sordera, però el més important de tot és que aprendran a no deixar sols a ningú company.

    ResponderEliminar
  2. Desde el meu punt de vista, els companys que han fet aquest relat, han acoseguit transemetre el missatge que volien, i estic d'acord amb ells, moltes vegades per por a contar el que ens passa ens quedem apartats, quan la realitat es que n'hi ha solucions prou senzilles.
    També cal destacar que es un relat molt visual i atractiu, i a més no n'hi ha molt de text. També m'ha agradat que en cada pàgina n'hi havia o música o un so que representava l'espai on transcorria l'escena.
    Pense que es una història original, amb la qual molts xiquets poden sentir-se identificats i pot ajudar a que parlem amb la resta sobre com es senten, ja que hui en dia es comú patir una discapacitat auditiva.

    ResponderEliminar
  3. Desde el meu punt de vista, els companys que han fet aquest relat, han acoseguit transemetre el missatge que volien, i estic d'acord amb ells, moltes vegades per por a contar el que ens passa ens quedem apartats, quan la realitat es que n'hi ha solucions prou senzilles.
    També cal destacar que es un relat molt visual i atractiu, i a més no n'hi ha molt de text. També m'ha agradat que en cada pàgina n'hi havia o música o un so que representava l'espai on transcorria l'escena.
    Pense que es una història original, amb la qual molts xiquets poden sentir-se identificats i pot ajudar a que parlem amb la resta sobre com es senten, ja que hui en dia es comú patir una discapacitat auditiva.

    ResponderEliminar
  4. Pense que aquesta història és bona per a fer arribar als xiquets els valors del respecte i la diversitat.

    D'altra banda, el muntatge està molt bé, és un vídeo molt visual i amb molts elements de transició i elements interactius, a més d'incloure elements auditius.

    Finalment, el dirsurs és senzill, amb una bona entonació per a entretindre als xiquets i l'ús del valencià és bo.

    ResponderEliminar
  5. Pel que fa al contingut didàctic és excel·lent per tractar a l'educació la inclusió. A més a més, han utilitzat un format de conte que m'ha agradat molt i en què cada part de la història portava el so ambiental que li corresponia. Aleshores, han aconseguit crear un fil conductor molt bo.

    Com a altre aspecte molt positiu és el fet que hagen emprat animals com a persontatges ja que estic segur que captarà l'atenció de tot l'alumnat. Enhorabona equip 11!

    ResponderEliminar
  6. Aquest conte m'ha paregut molt bé treballat, com diu el meu company que ha comentat anteriorment, el contingut esta molt bé desenvolupat i s'entén a la perfecció que volen tactar el tema de la inclusió.
    A més han fet un gran treball editant-lo amb els diferents sons.

    En resum crec, que han fet un bon treball.

    ResponderEliminar
  7. Comentari d'Arantxa Orts:
    És un conte molt bonic en el que es treballa molt bé la discapacitat de Pinchitos. A més, tal i com el narren, crec que aconsegueixen el que es proposàven. La música ha sigut una peça clau per a donar-li intensitat tot i que en el pas de les fulles es cortava. Molt bon treball equip 11!

    ResponderEliminar
  8. Aquest compte m'ha agradat molt per la m úsica que han posat de fons i l'intensitat de les veus dels narradors. Pel que fa a les imatges aquestes són molt atractives, a més a més m'ha agradat que posaren una nina que es moguera per l'escenari.
    Pel que fa al missatge que es vol transmetre, aquest és clar i a més al final del compte les companyes reflexionen al voltant d'ell.

    ResponderEliminar
  9. La introducció del conte m'ha agradat molt, ha sigut molt original. El conte és molt visual i ficar-li sons ha sigut un gran encert per a fer-lo més dinàmic.

    Com coses a millorar: potser haguera estat bé ficar algún vídeo i que els sons no es cortasen de sobte.

    No obstant això, és un gran treball, molt bonic i han aconseguit transmetre el que volien.

    ResponderEliminar
  10. En general, aquest relat digital ha estat molt interessant perquè tracten el tema de la inclusió des d'una història en la qual els personatges són animals. D'altra banda, també han fet ús de frases curtes amb un significat profund per a tancar aquest vídeo, la qual cosa m'ha agradat molt.

    En conclusió crec que aquest equip ha realitzat un bon treball, enhorabona!

    ResponderEliminar
  11. Aquest relat digital m'ha paregut prou interessant ja que, primerament, han fet una elecció molt bona a l'hora de triar els personatges ja que els animals atrauen l'atenció de tot xiquet. A més, el so ambiental l'han utilitzat com una mena de fil conductor que s'adaptaba segons l'acció que ocorria al conte. Per últim, destacar que el recurs emprat per realitzar-ó ha sigut òptim.

    Bon treball equip!

    ResponderEliminar
  12. Un treball molt complet. Transmet a la perfecció el missatge i es compren ràpidament mitjançant els personantges de la història i, molt important, s'empatitza amb el personantge principal.
    A més, el relat está molt bé enfocat, empleant la música en els moments indicats pel que fa que no siga sols un audio llibre, sinò també un tipus de conte-pel·lícula.

    ResponderEliminar
  13. D'aquest relat m'ha agradat molt les imatges que han emprat, ja que eren cridaneres i donaven l'efecte d'un conte realment. De la mateixa manera, el missatge desitjat s'ha transmés de manera clara i han sabut utilitzar correctament el so per a ajudar al fet que ens posem en situació.

    ResponderEliminar
  14. M'agradaria destacar els Powtoon que han realitzat. Són molt vusuals i cridaners. La història que han fet és molt entretinguda i tracta el que es demanava.

    A més a més la música que posen de fons està relacionada amb el que passa, per exemple, quan la profesora detecta que algo no va bé, utilitzen una música d'intriga, o quan està tornant a casa posen una de tranquilitat amb el sorolls dels ocells. També, els personatges que utilitzen criden molt l'atenció dels xiquets.

    Bon treball!

    ResponderEliminar
  15. M'ha semblat una bona faena, on els elements que volien treballar de manera implícita han arribat a l'espectador.
    El disseny bastant correcte. L'aplicació usada és una bona eina per a poder fer ús d'aquests vídeos on et dóna una amplitud d'idees sense que siga molt costós.
    En definitiva un treball acceptable i un tema bastant concurrent per a abordar-lo. Enhorabona

    ResponderEliminar
  16. M'ha agradat molt aquest vídeo. Crec que és un compte que es podria tractar a l'aula, i que treballa un valor tan important com és la inclusió. Un aspecte que m'ha agradat molt és el fet d'haver emprat música, el que ha fet més emocionant la història.
    Enhorabona!!

    ResponderEliminar
  17. En aquest vídeo han tractat el tema de la inclusió a través d'un conte on els protagonistes són animals, pel que el missatge tan important que es vol transmetre pot arribar de manera més directa als xiquets i xiquetes. A més, m'ha agradat molt la conclusió del vídeo, on podem realitzar una reflexió envers tot aquest tema.

    Per últim, cal destacar que l'àudio al llarg de tot el vídeo era l'adequat, s'entenia tot a la perfecció.

    ResponderEliminar
  18. El tema tracta és molt bo ja que aquest és necessari tratar a l'aula i mitjançant la història s' aconsegueix els objectius.
    Per contra, encara que la música és correcta, consideré que s'hauria de millorar el fet que la música es talla de sobte.
    En general, el considere un bon treball.

    ResponderEliminar
  19. Aquest treball m'ha agradat moltíssim, han elegit una història per a realitzar el video molt emocionant que de segur o tots els que veien el vídeo han viscut o han vist viure a algún company del seu col·legi o institut. Pense que aquest video és molt útil per a ensenyar als nostres alumnes, com han explicat que les nostres diferències són lo que ens fan únics i per tant tenim que saber aprofitar i explotar les qualitats de cadascú per poder ensenyar que no tots som iguals i és això lo que fa que cadascú tinga unes habilitats, gustos diferents i per tant el fet d'ensenyar això als nostres alumnes farà que tinguen més confiança en ells mateixos i siguen més feliços. Respecte al vídeo, presentació molt bona, amb audio ben grabat i imatges molt atractives d'animals que de segur capten l'atenció del públic tant menut com adult.
    Molt bon treball, enhorabona!!!

    ResponderEliminar
  20. He de destacar que m'ha agradat molt la introducció que s'ha fet, ja que ha sigut molt emotiva i original.

    La història en si, també m'ha agradat, ja que s'ha tractat el tema de la inclusió. S'ha destacat també a valors molt importants com el respecte i la diversitat.

    La presentació està genial i l'àudio s'entén perfectament, a més he de destacar que m'agraden molt les imatges ficades al vídeo.

    Molt bon treball!!

    ResponderEliminar
  21. El vídeo ha sigut molt interesant, ja que han tractat el tema de la inclusió mitjançant l'ús de recursos gràfics com son els animals, cosa que fa que capte més l'atenció de l'alumnat. Bon trebal!!

    ResponderEliminar
  22. Aquest relat transmet un missatge molt bonic, alhora que molt important per als alumnes. M’ha semblat que els companys han fet una gran labor per a realitzar-lo. Una cosa que m’ha agradat molt és el so que hi ha darrere de la veu que acompanya les imatges molt bé i tracta d’ajudar a contextualitzar cada escena. ENHORABONA PEL TREBALL!!

    ResponderEliminar
  23. Aquest relat m'ha agradat molt.Han volgut tractar la inclusió utilitzant animals com a protagonistes, fet que crida l'atenció dels xiquets. L'audio i la música estan prou bé, i la reflexió del final pense que ha sigut molt encertada.
    Bon treball!:)

    ResponderEliminar
  24. Aquest conte em pareix molt interessant. En quant a les imatges, em pareix que estàn molt ben fetes i escollides. La veu és clara. Li haguera posat una veu personalitzada als personatges, narrador, etc.
    La música al llarg del conte fa que et fiques dins de la història. M'agradat molt!!

    ResponderEliminar
  25. Aquesta història sí que la he escoltat amb molt de entusiasme i nostàlgia. Em recorda a quan vaig entrar a l'institut i no em sentia a gust amb el grup de sempre ja que els meus interessos anaven per altre camí distint.
    Cada vegada que passaven de pàgina tenia ganes d'escoltar més i més. Volia que mai acabarà. Tot ha estat molt ben estructurat i organitzat. L'àudio combinat amb les melodies otorguen a les imatges amb la combinació de sons i pulsacions, justament l'emoció que volen transmetre. Felicitacions a l'equip i gràcies per a ajudar-nos a aceptar les nostres diferències i fomentar l'amor propi.

    ResponderEliminar
  26. Conte molt original, on resalte que els dibuixos siguen fetes pels mateixos participants. Per altra banda, milloraria el fet que en algunes seqüències apareix molt de text, tot i això el conte és adequat per a primària i les animacions són molt divertides.
    En conclusió, treball molt positiu.

    ResponderEliminar
  27. La introducció a la història és una molt bona idea i original, al mateix temps que el final a mode de conclusió.
    La història reflexa el que volen transmetre. Els dibuixos están ben triats i representa i correspon al text escrit.
    És un bon treball, donsnt-li veu a la història fa que ens adentrem més en el que s'està contant.
    És una història molt adequada per als xiquets ja que interbenen animals com a protagonistas el que fa més atractiu el relat del qual estem parlant.
    Altre aspecto a destacar és la música de Fons que fa més entretingut el relat.
    Molt bon treball!

    ResponderEliminar