martes, 31 de marzo de 2020

Hola.

Ací us deixe el vídeo RELAT DIGITAL  que l'equip 13  ha realitzat corresponent a la pràctica 4:




El primer vídeo és resultat d'atendre consideracions que jo els vaig fer en els lliuraments parcials. Aquest equip tenia un vídeo previ avançat, que crec que és interessant que també pugueu visionar.




Com sempre us pregue aporteu tots retroalimentació, raonant aspectes positius i aquells a millorar, quant al seu substrat didàctic, capacitat de transmetre el missatge desitjat, aprenentatge implícit, factura audiovisual (qualitat de l'estil visual, tècnica audiovisual utilitzada, coordinació amb so, transicions,...) intensitat, equilibri de la història, originalitat,...


Prec que a més de comentar, qualifiqueu el vídeo usant el sistema d'estreles que he incorporat a cada entrada.



Gràcies a l'equip 13 pel seu esforç.



Que ho gaudiu i ànim.

24 comentarios:

  1. En aquest video relat, sembla interessant que després de fer un video el van canviar i van a fer altre. Considere que els dos videos volen transmetre el mateix missatge, simplement han canviat la forma de fer-ho.

    Em sembla diferent la manera de realitzar-ho, ja que han utilitzat playmobil i pense que els ha portat treball realitzar les diferent escenes rralitzant moviments amb els playmobil.

    També pense que han aconseguit trnasmetre el missatge, moltes vegades ens queixem del comportament d'alguna persona sene saber si realment li passa alguna cosa, en aquest cas la germana tenia TEA.Una vegada que el seu germà sap això, comprén les accions de la seua germana.

    ResponderEliminar
  2. Les companyes que han dissenyat aquest vídeo dominen els programes a la perfecció, ja que no solament han utilitzat imatges, també vídeos, vídeos propis i plans molt elaborats.

    A més, la història és divertida i el discurs és simple per a captar l'atenció dels xiquets.

    ResponderEliminar
  3. Es nota que aquest grup a treballat molt, ja que han fet 2 videos i els 2 estaven prou bé.

    L'història és fàcil d'entendre per als xiquets i el missatge queda entés, que era l'objctiu principal. Pot ser trobe en falta en ocasions imatges més cridaneras que capten més l'atenció dels xiquets, però en general m'ha agradat molt.

    ResponderEliminar
  4. Aquest grup ha fet un gran treball, sempre ens sorpren a les exposicions de classe, i una vegada més l'han fet.

    Han treballat molt els programes per a fer el videos, está molt desenvolupat, la història també s'adapta a la perfecció als continguts i és molt divertida.

    BON TREBALL!

    ResponderEliminar
  5. Comentari d'Arantxa Orts:
    Aquest relat crec que ha sigut breu, si que es veritat que ja tenien altre preparat i han pogut fer 2 en el mateix temps que la resta hem fet 1. Tot i que la història esta bé perque explica de manera molt senzilla el TEA, considere que si hagueren afegit sons, hauria quedat millor. Bon treball!

    ResponderEliminar
  6. La temàtica que han escollit les nostres companyes em sembla molt acertada, perquè hem de dar a conéixer els tratorns d'una manera senzilla als més petits, per a que els entenguen i poguen facilitar la situació a les persones afectades.
    Els dos videos són molt interessants: el primer perquè s'ha fet a partir dels playmobils i el seus moviments com si fora una pel-lícula, i l'altre perquè s'han afegit a elles mateixes dins del compte com a personatges.
    He de dir que una de les coses que també va agradar-me ha sigut que han decidit fer la història a partir de personatges que els xiquets coneixen de manera cercana.

    ResponderEliminar
  7. Pel que fa a aquest relat, crec que està molt aconseguit, ja que tracten un dels temes com ara el TEA (Transtorn de l'Espectre Autista) i que és complex per a que el nostre futur alumnat entenga que significa aquest i com afecta a les persones que ho pateixen. Però, amb aquest tipus de vídeos, s'aconseguix donar una idea clara ja que trasmeten la història amb la tècnica del stop motion.

    A més, en el segon vídeo veiem com han introduït el mateix tema, possant de protagonista a un dels personatges que tots els petits coneixen i que és Calamardo. Així com també les autores del vídeos apareixen i fan diferents incisos al llarg de la història!

    En conclusió, crec que aquest equip s'ha esforçat molt i ha aconseguit un resultat molt bo!

    ResponderEliminar
  8. Primerament, cal destacar el treball i l'esforç de l'equip ja que ha fet un gran treball realitzant dos videos, per una banda el relat digital final on es veu com es tracten els continguts d'una manera clara on els nens poden entendre a la perfecció el seu missatge basat en valors personals.

    Per altra banda, el video inicial representa un dels protagonistes de dibuixos animats més coneguts pel públic infantil, Calamardo. Açò provoca que l'atenció dels nens es focalitze amb gran facilitat.

    Bon treball equip!

    ResponderEliminar
  9. En primer lloc, m'ha agradat molt que s'exemplifique amb els playmòbils els diferents trets que identifiquen una persona amb TEA. És per això que la tècnica emprada em sembla molt aconseguida i que ha donat un resultats genials. Potser es podrien fer translacions de la música de forma més lligada, però no obstant això, s'adequa en tot moment a l'escena que es representa.

    Un treball excel·lent equip! Gràcies!

    ResponderEliminar
  10. Aquest grup ha fet una molt bona faena en els dos vídeos i han realitzat un gran esforç.

    En el segon vídeo, han innovat utilitzant aspectes com el posar-se a elles mateixes en la història amb el fons del conte. Així mateix, el fet d'agafar un personatge conegut com Calamardo pot ajudar a despertar l'interés dels alumnes i motivar-los.

    ResponderEliminar
  11. D'aquest grup m'ha agradat molt el tema que han elegit, ja que són dibuixos animats que els xiquets veuen molt i els crida molt l'atenció. A més, destacar que han aparegut elles a la història. També, agrair l'esforç que han fet fent dos vídeos, i el primer d'ells també és molt atractiu.

    Un dels aspectes a millorar és la rapidesa amb la que es parla al començament, crec que hauria de parlar un poc més lenta.

    Molt bon treball!

    ResponderEliminar
  12. És un vídeo molt original; utilitzar els Playmòbils i moure-los com si estigeren vius, és un treball bastant costós i té moltíssim mèrit. M'agardat molt els diàlegs, senzills d'entendre per als xiquets i el segon vídeo de "Calamardo", era molt graciós. Bon treball!.

    ResponderEliminar
  13. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  14. El vídeo realitzat, capta l'atenció dels xiquets ja que són personatges reconeguts. D'altra banda, el treball és costós ja que poder triar les escenes del personatge principal que concorden amb la història és de reconéixer.
    La història bastant encertada amb un tema bastant interessant.
    L'inconvenient, potser la marca d'aigua del principi i fer un disseny una mica més 'net' en la qual els elements siguen més interactius entre si.
    En definitiva, una bona faena

    ResponderEliminar
  15. M'ha agradat molt com han fet el vídeo, fent diverses fotos als personatges dels Playmobil. Crec que ha quedat molt bé. Cau destacar que, de segur, els ha costat molt realitzar el vídeo.
    Considere que la història és molt apropiada i potser fàcilment entesa per xiquets d'Educació Primària. A més, és transmés de manera adequada.
    Enhorabona!!

    ResponderEliminar
  16. La idea és molt bona i original, ja que pense que Bob Esponja és un sèrie de dibuixos molt difosa, per tant la majoria de xiquets i xiquetes poden entendre al personatge de Calamardo. I d'aquesta manera poder ensenyar les característiques del trastorn TEA de manera significativa i pròxima.

    En conclusió, la finalitat d'aquest vídeo em sembla molt ben enfocada i els recursos emprats per a transmetre aquest missatge són els adequats, a més d'originals. Bona faena!

    ResponderEliminar
  17. Respecte al vídeo de Paula, pense que han fet una bona faena. En tot moment s'entén de manera clara el missatge que es vol transmetre. A més, han utilitzat imatges en moviment i és un recurs molt treballat. El que més m'agrada d'aquest vídeo és que pot ser entés tant per xiquets com per adults.

    ResponderEliminar
  18. Aquest equip han realitzat molt de treball perquè ha realitzat més d'un video. La història ha transmet allò que es proposava i valors molt importants a l'aula.
    A més, cal afegir que fan ús de diferent tècniques de plans i angles de grabació.
    En general, hem pareix un bon treball.

    ResponderEliminar
  19. Considere que aquest equip s'ha esforçat moltíssim a l'hora de fer el vídeo, ja que no ha de ser gens fàcil coordinar l'àudio amb els moviments dels Playmobils.

    M'ha agradat molt com han explicat mitjançant la història com és una persona amb TEA.

    Molt bon treball!!!

    ResponderEliminar
  20. Aquest grup ha fet un esforç molt gran, ja que han elaborat dos vídeos. A més cal destacar, que han sabut coordinar a la perfecció la veu amb les imatges i vídeos en un cas, i en l’altre, han fet que quadrarà també el so amb els moviments dels Playmòbils.
    També és important recalcar el tema que han escollit i que han sigut capaces d’explicar molt bé.
    En general dir que han fet un gran treball i per això, han obtingut un resultat molt bo.
    ENHORABONA!!

    ResponderEliminar
  21. Aquest equip s'ha esforçat moltíssim, no solament per haver fet dos vídeos, sinò per haver fet el segon vídeo amb Playmòbils, afegir les escenes... Es nota que és molt elaborat.
    A més, pense que la història s'ha trasmés de forma clara i cridanera, de manera que els xiquets seríen capaços d'entendre la història.
    Bon treball!:)

    ResponderEliminar
  22. Em pareix molt bó el canvi que han fet, encara que els amb els dos vídeos volien transmetre el mateix missatge. El segon vídeo que han realitzat, encara que és molt més curt, s'entén perfectament el missatge, i les transicions estàn molt ben fetes. M'agradat molt aquest treball!

    ResponderEliminar
  23. Espectacular el treball fet per aquest grup. En els dos contes en missatge arriba de forma clara i concisa al receptor i per damunt de tot voldria destacar el muntatge fet que em sembla molt cridaner. Felicitats pel treball!!

    ResponderEliminar
  24. Aquest equip han contat històries molt interessants i entretingudes, ja que utilitzen com a protagonistas a personatge coneguts per la majoria dels xiquets.
    Està molt be relatat i podem destacar que les creadores de contingut, en la segon relat, apareixen en la història representada el que la fa original i creativa, transmitint en tot momento els valors inclusius.

    ResponderEliminar