martes, 31 de marzo de 2020

Hola.

Ací us deixe el vídeo RELAT DIGITAL  que l'equip 9  ha realitzat corresponent a la pràctica 4:





Com sempre us pregue aporteu tots retroalimentació, raonant aspectes positius i aquells a millorar, quant al seu substrat didàctic, capacitat de transmetre el missatge desitjat, aprenentatge implícit, factura audiovisual (qualitat de l'estil visual, tècnica audiovisual utilitzada, coordinació amb so, transicions,...) intensitat, equilibri de la història, originalitat,...


Prec que a més de comentar, qualifiqueu el vídeo usant el sistema d'estreles que he incorporat a cada entrada.



Gràcies a l'equip 9 pel seu esforç.



Que ho gaudiu i ànim.

26 comentarios:

  1. M’ha agradat molt el vostre relat, ja que es un conte però traslladat a les TIC. Crec que us haveu esforçat moltíssim, sobretot fent cada dibuix de totes les escenes. També m’ha agradat els sons i les transicions que han utilitzat, així com la originalitat del conte. Us felicite per aquest esforç que es el doble del normal per les circumstàncies. Molt bé!!!!

    ResponderEliminar
  2. És un relat interessant, a més el misatge que volen trasnmetre és molt integrador, ja que un xiquet o xiqueta pot jugar al seu esport preferit simplement aconseguint que la pilota faça soroll.

    El audio del conte es prou bó, a més les imatges sembla que estan fetes a mà, però algunes es veuen una mica borroses, aloshores milloraria la seua calitat.

    ResponderEliminar
  3. Cal remarcar que han fet unes vinyetes manuals excel·lents per narrar la història. A més a més, han emprat un personatge molt estimat per l'alumnat que captarà l'atenció de tots. També, hi ha coherència entre àudio (en què n'hi ha veus pròpies dels personatges) i la transició de diapositives.

    Aleshores, hana aconseguit el seu objectiu didàctic inclusiu a la perfecció! Enhorabona companyes!

    ResponderEliminar
  4. Comentari d'Arantxa Orts:
    Aquest relat m'ha paregut molt complet. Les transissions són adecuades i la narració del conte coincideix amb el text que va apareguen. Li ficaria sons per a donar més intensitat però, de veres, que em sembla molt complet perquè a vegades fem problems grans quan les solucions són prou senzilles! Enhorabona companyes!

    ResponderEliminar
  5. En aquest vídeo és evident que han fet un gran esforç en dibuixar les diferents escenes. A més a més, han fet un compte amb un personatge que cridarà molt l'atenció dels xiquets.

    Com coses a millorar: ficaria diferents sons (com el só d'un cascavell quan es mou la pilota) per a fer-ho més divertit.

    Com coses que m'han agradat: la història i els dibuixos.

    ResponderEliminar
  6. En primer lloc, aquest relat té punts positius com ara les imatges que presenten colors vius així com també l'àudio que posa veu als diferents personatges, ja que en aquest predomina una veu clara i concisa. A més, han organitzat molt bé la història divint-la en les tres parts que ha d'incloure qualsevol conte i que són: introducció, nus i desenllaç.

    Com a punt a millorar, podrien haver posat crèdits finals en els quals apareguen els noms dels autors del vídeo, així com també àudio (sorolls) que faça alusió a les diferents accions que realitzen els personatges.

    En conclusió, dir que s'agraix molt l'esforç de l'equip i aquest es reflexa en el treball realitzat!

    ResponderEliminar
  7. Aquest compte m'ha agradat molt en alguns moments on han posat èmfasi a la narració, a més a més aquesta s'anava posant el text a les imatges mitjançant transicions. Pel que fa a la músiqueta de fons aquesta és acertada i els dibuixos són molt bonics!

    ResponderEliminar
  8. El fet de dissenyar totes les vinyetes manualment i pintar-les pense que suposa un gran esforç i que ha quedat molt bé. A més, utilitzen transicions i música que fan el conte més lúdic i entretingut.

    ResponderEliminar
  9. Les transicions que ha utilitzat aquest grup són molt bones. Els dibuixos són molt bons. Utilitza recursos apropiats per a la inclusió i l'àudio s'escolta molt bé. A més tots els dibuixos estan ben contextualitzats.

    Milloraria el tamany i color de la lletra, ja que no es llig molt bé.

    Bon treball!

    ResponderEliminar
  10. Destaque d'aquest treball que hagen realitzat les il·lustracions a mà, les quals són magnífiques, i les transicions emprades. A més un dels personatges és el Ratolí Pere, el qual és conegut per tots els xiquets.
    Enhorabona companyes!

    ResponderEliminar
  11. En primer lloc, cal destacar l'esforç de l'equip fent els dibuixos a mà. A més, aquestes il·lustracions són prou colorides i cridaneres, una bona manera de captar l'atenció. La veu que acompanya a les imatges s'entén de forma clara i la música ajuda a que el desenvolupament del conte siga més entretingut.

    En general, és un bon treball!

    ResponderEliminar
  12. Les il·lustracions són excepcionals companys i companyes. Heu utilitzat un dissey tradicional com el meu grup, i m'agrada perquè considere que també és important no perdre les opcions de dissenys més bàsiques. Enhorabona companys i companyes pel treball fet!

    ResponderEliminar
  13. Aquest relat digital em sembla molt entretingut i creatiu. El personatge que han triat els companys és molt original, i es empatitza molt ràpid amb les situació que viu. A més, les il·lustracions són molt acolorides i animades.
    Bon treballe companys!

    ResponderEliminar
  14. En la meua opinió, un treball correcte en el qual han deixat clar el seu propòsit a través d'aquesta història, li ha faltat una mica més de simbolisme però en general bé.
    El disseny molt bo amb les imatges expressant el que el diàleg deia, la qual cosa m'ha agradat molt les pauses que han realitzat entre frase i frase, afavorint l'atenció i intriga.
    Bona faena

    ResponderEliminar
  15. M'agradat molt la història narrada. El personatge hem pareix que no és el més tipic però que representa molt bé allò que es vol transmetre. Considere que el grup ha fet un gran treball i gran esforç; i això afavoreix el gran treball final.

    ResponderEliminar
  16. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  17. Primer de tot, m'agradat molt la idea d'agafar a un personatge que tots els xiquets coneixen. També em pareix que les imatges estàm molt molt treballades i són molt boniques i cridaneres. Els efectes durant el vídeo concorden perfectament, així com la veu amb cada imatge. M'agradat molt aquest treball!

    ResponderEliminar
  18. Aquest video m'ha agradat molt ja que conta una història molt bonica i a més es pot veure que les imatges utilitzades són dibuixades a mà i per tant li dona un toc més personal a la història.
    Es veu que aquest relat ha tingut un gran esforç darrere de crear degut al fet de haver dibuixat copletament la història i pense que ha quedat molt atractiu i molt original.
    D'una altra banda respecte a la part tècnica està molt ben lograda i les veus van juntament al ritme de les imatges.
    Molt bon treball, enhorabona!!!!

    ResponderEliminar
  19. Aquest conte m'ha agradat molt, a més es pot observar perfectament el treball realitzat er les meues companys, alhora de dibuixar tot en conte.

    Crec que és una molt bona idea l'utilització d'un personatge ja conescut per a tots, perque d'aquesta manera l'alumnat empatitza més amb el personatge.

    Bon treball!

    ResponderEliminar
  20. Per a aquest vídeo estic segur que han dedicat moltes hores, realitzar els dibuixos a mà és molt meritori. La idea és molt ben rebuda segur per part dels xiquets ja que és original i en la qual els xiquets poden sentir-se identificats i ajudar-los a com afrontar situacions similars. D'altra banda té una duració que no és excessiva pel que segur que ajuda al fet que el que estiga visualitzant-ho mantinga millor l'atenció.

    Potser l'única cosa que milloraria seria l'elecció de la música, variant amb diferents melodies que ajuden a incrementar a cada moment l'emoció que volen transmetre.

    ResponderEliminar
  21. El fet que hagen utilitzat dibuixos propis demostra l'esforç del grup. Les transicions utilitzades, així com l'audio són molt bons. La duració és correcta, i en conclusió, tots els factors criden l'atenció de l'espectador.
    Bon treball!

    ResponderEliminar
  22. Pense que aquest grup ha treballat molt ja que son imatges creades pel propi grup. El missatge d'aquest conte està clar i pense que és important transmetre-ho. D'altra banda, alguns dels textos pot ser passen molt ràpid i això pot dificultar als alumnes llegir-ho per complet.

    ResponderEliminar
  23. Pel que he vist, crec que el conte ha sigut dibuixat pels o les integrants del grup, és a dir, que s'ha fet a mà i no mitjançant imatges tretes d'internet i em sembla que això té una gran faena. M'ha agradat molt, enhorabona xiques!

    ResponderEliminar
  24. Conte molt el·laborat i treballat per part de les components del grup. Aquesta història educativa la veig molt adequada per als alumnes de primària on la música que acompanya i la veu ajuden a entendre el contingut.
    Molt bon esforç que des del punt de vista personal, el resultat positiu es veu reflexat!

    ResponderEliminar
  25. Aquesta història és molt interessant i adequada per als xiquets més petits ja que està protagonitzada per animalets el que la fa més atractiva per aquestos, a més dels dibuixos fets a mà que la fan més atractiva i visual.
    És un bon treball on es transmet els valors que representen.
    Enhorabona!

    ResponderEliminar
  26. Considere que han fet un treball molt complet i elaborat, ja que han creat totes les il·lustracions del conte, han utilitzat un personatge característic per als xiquets i xiquetes xicotets com és el ratolí Pérez.

    D'altra banda, la veu s'escolta bé i el volum de la música no impedia en cap moment no poder escoltar la història.
    Enhorabona equip 9.

    ResponderEliminar