martes, 31 de marzo de 2020

Hola.

Ací us deixe el vídeo RELAT DIGITAL  que l'equip 6 ha realitzat corresponent a la pràctica 4:




Com sempre us pregue aporteu tots retroalimentació, raonant aspectes positius i aquells a millorar, quant al seu substrat didàctic, capacitat de transmetre el missatge desitjat, aprenentatge implícit, factura audiovisual (qualitat de l'estil visual, tècnica audiovisual utilitzada, coordinació amb so, transicions,...) intensitat, equilibri de la història, originalitat,...


Prec que a més de comentar, qualifiqueu el vídeo usant el sistema d'estreles que he incorporat a cada entrada.



Gràcies a l'equip 6 pel seu esforç.



Que ho gaudiu i ànim.

31 comentarios:

  1. Aquest relat m’ha agradat perquè el tema que es tracta és molt important i s’ha entès el missatge que supose, volien. A més el só i les transicions son adequades al tema.
    L’únic inconvenient que jo canviaria pot ser utilitzar més angles, o siga un ‘altra perspectiva no més per a treballar això.
    Per la resta m’ha agradat molt. Molt bé també com us heu adeptat a la circumstancia!

    ResponderEliminar
  2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  3. M'agradaria destacar l'originalitat, la correcta transició de les imatges i la senzillesa del vídeo, que finalment no resulta un problema a l'hora de transmetre el missatge. Enhorabona al grup pel treball.

    ResponderEliminar
  4. Cal destacar la originalitat que ha emprat aquest equip, ja que simplement una lletra pt representar tres accions que són molt important en el món. A més aconseguixen transmetre el missatge, que és cuidar el nostre planeta.

    També el video està ple de transicions el que fa el video més cridaner, el que jo afegiria serien diferents angles, ja que toto el video està gravat desde el mateix.

    ResponderEliminar
  5. En primer lloc, en aquest vídeo, utiltzen un dels temes fonamentals que s'ha de tractar en el nostre futur alumnat. A més, aconseguixen transmetre la idea de les tres erres sense necessitat d'emprar la veu, cosa que també és un punt positiu.

    Pel que fa als aspectes a millorar, concretament des del punt de vista del contingut potser haguera introduït la idea dels 3 contenidors i on s'ha de tirar cada cosa per a poder reciclar-la i després reutilitzar-la.

    Però en general han aconseguit una bona creació!

    ResponderEliminar
  6. Comentari d'Arantxa Orts:
    Aquest relat em pareix molt original i hi ha moltes transicions que ho fan molt divertit. El aspect negatiu, pense que no és treballa la inclusió però si un tema molt importar avui dia. De tota manera, està molt treballat i els sons han sigut molt adecuats, enhorabona!

    ResponderEliminar
  7. Crec que aquest vídeo ens demostra que no hi ha que fer coses molt el·laborades per a aconseguir un bon resultat. És un vídeo senzill, encara que es nota que darrere porta un gran treball (especialment fotogràfic).

    Com coses a millorar: ficar més angles per a donar-li més moviment

    Com coses que m'han agradat: la temàtica, la llargària del vídeo (es curtet i molt clar) i les transicions.

    Bon treball companys!

    ResponderEliminar
  8. Algunes persones a lo mitjor no l'han agradat aquest video, per la seua absència de veu. Pero jo crec que fer un veideo sense veu i que en transmetre el objectiu d'una manera acertada com aquesta, em pareix un poquet complicat i per axò m'ha agradat l'unió de la cançó amb les imatges.
    Enhorabona pel treball fet i pel tema que heu escollit, perquè heu posat el vostre granet per a mitjorar el món.

    ResponderEliminar
  9. Al meu entendre, malgrat l'absència de veu m'ha semblat un vídeo clar, que transmet a la perfecció la idea principal. Pense que pot ser un vídeo apropiat per als primers cursos de primària, ja que com que no és molt llarg però sí molt concret en la idea principal, el missatge pot arribar més fàcilment als més xicotets.

    Com a aspecte a millorar pense que es podria afegir un xicotet relat que explique una mica tot el que es veu en el vídeo de manera divertida.

    ResponderEliminar
  10. El missatage ha quedat molt clar malgrat l'ausencia d'un discurs i la música crida l'atenció. També pense que com el vídeo no és molt llarg no dona temps a perdre l'atenció i el missatge arriba millor, encara que es pedia un vídeo de 3 minuts com a mínim.

    ResponderEliminar
  11. Des del meu punt de vista, l'equip han aconseguit crear un relat que replega a la perfecció les tres rs. A més a més, destacaria que encara que no l'han posat veu, és molt atractiu pel fet d'haver-lo composat per imatges molt paregudes que formen el vídeo. Han aconseguit un relat molt treballat! Enhorabona!

    ResponderEliminar
  12. Personalment, pense que l'equip ha realitzat un bon treball perquè han explicat d'una forma clara i concisa les tres erres i per aquest motiu s'entèn a la perfecció.
    La idea que han tingut per presentar el relat m'ha paregut prou original.

    Enhorabona equip!

    ResponderEliminar
  13. M'ha agradat molt de la manera en que l'han fet, resulta entretingut. Les transicions són molt bones i ens expliquen molt bé el que volen transmetre. Però crec que no han tractat la inclusió, que era el que es demanava. Igualment, hem de donar importància a l'esforç. Bon treball equip!

    ResponderEliminar
  14. Un vídeo senzill i fàcil d'entendre el seu missatge. Però no crec que el tema del reciclatge tractara la inclusió educativa, així com les discapacitats a les aules.
    En general, hi ha un bon montatge del vídeo, i les transicions són correctes així com l'ús d'una entretinguda melodia.

    ResponderEliminar
  15. M'ha agradat molt aquest vídeo, ja que sense veu aconsegueix transmetre el missatge proposat, un missatge molt important, el qual deu ser assolit pels xiquets des de ben xicotets. A més, la idea de fer fotos i després crear el vídeo em pareix molt interessant.
    Enhorabona!!

    ResponderEliminar
  16. Aquest vídeo em pareix molt creatiu, ja que l'han desenvolupat d'una manera que fins ara no havíem vist en cap dels altres vídeos. És dinàmic i sense cap dubte crida l'atenció de les persones que estem visualitzant-lo. A més, la música té un sentit perquè acompanya el desenvolupament del vídeo, fent-lo més entretingut.

    Crear aquest tipus de vídeos suposa un gran esforç d'edició i implicació per a que quede tot quadrat, enhorabona equip!

    ResponderEliminar
  17. El disseny es correcte, les transicions, la musica, ètc. estan adaptats al treball però la temàtica del reciclatge crec que es podria treballar de mil maneres a les classes, i aquesta per a mi no seria la més encertada.
    Així tot enhorabona companys i companyes!

    ResponderEliminar
  18. M'ha agradat molt el disseny d'aquest relat, clar, simple i creatiu. Que diga que siga simple no vol dir que no haja tingut una gran faena darrere, ja que transposició d'imatges involucra molt treball. A més el missatge és molt necessari per a aquesta societat de consum, em sembla un idea molt bona.
    Bona faena equip!

    ResponderEliminar
  19. En la meua opinió, m'ha semblat un treball diferent a tots els altres amb un propòsit molt important. Si he de dir algun inconvenient la brevetat del vídeo, *podian haver-lo estés una mica més amb alguna intervenció o amb algun personatge.
    Però bastant correcte. Bona faena

    ResponderEliminar
  20. Aquest relat és molt original i diferent a la resta. La temàtica és molt bona i mitjançant el video es transmiteix a la perfecció el missatge. L'edició del vídeo es bona tant pel muntatge com per les transicions.

    ResponderEliminar
  21. Al començament del vídeo pensava que possiblement sense vídeo no anavem a entrendre el que ens volien transmetre, però pense que és un video que ens diu molt en poc temps. Pense que està molt treballat i personalment m'agradat molt. Enhorabona!

    ResponderEliminar
  22. Aquest video m'ha agradat ja que és molt dinàmic i en tot moment capta l'atenció del veient. El tema que han tractac m'agrada ja que pense que és important crear consciència en els més menuts de cuidar el seu espai i medi ambient encara que no es treballe la inclusió pense que és un video molt dinàmic, creatiu e important per als nostres alumnes.
    Bon treball!!!

    ResponderEliminar
  23. Crec que aquest grup a agafat un tema a ractar molt important hui dia, per tant és un video d'actualitat. Pot ser siga sencill, però el missatge queda entès, que és el més important.

    Crec que a l'aluca cal vore més videos d'aquestos per a concienciar a l'alumnat.

    ResponderEliminar
  24. Aquest treball m'agrada molt. A pesar que no té àudio, s'entén perfectament el missatge que volen transmetre.

    És un treball molt original i és diferència de la resta.

    Un treball molt aconseguit!

    ResponderEliminar
  25. En aquest vídeo s'ha mostrat de manera molt original i visual el contingut de les tres erres. A més, s'ha presentat amb claredat, amb tanta que sería fàcil d'entendre per a un xiquet. Molt bon treball, enhorabona!

    ResponderEliminar
  26. Aquest vídeo m'ha paregut molt original, diferent a la resta. És molt visual i cridaner, a més de tractar un tema de actualitat que ens involucra a tots. Encara que és un vídeo senzill, está molt bé treballat i es nota que hi ha dedicació.
    Bon treball!:)

    ResponderEliminar
  27. Aquest relat transmet un missatge molt important que considere els alumnes han d’aprendre des de ben xicotets. A més, han sigut capaços de transmetre’l sense necessitat de parlar.
    La música acompanya molt bé les imatges i les transicions utilitzades fan el vídeo més cridaner.
    MOLT BON TREBALL!!

    ResponderEliminar
  28. M'ha semblat molt interessant perquè pense que conscienciar als alumnes i alumnes des de molt xicotets de la importància que té el reciclatge és imprescindible per a l'educació del segle XXI. D'altra banda, pense que el vídeo està molt treballat, és a dir, utilitza una tècnica (la transició de les imatges) que sol cridar molt l'atenció als xiquets.

    ResponderEliminar
  29. Video molt divertit gràcies a la música de fons que serveix per conscienciar als xiquets i les xiquetes aquest tema tan important. Han sabut fer un bon muntatge, cridaner, per transmetre el missatge a l'emissor. Bon treball!

    ResponderEliminar
  30. El que destacaría d'aquest vídeo és el contingut, el qual considere que és molt important transmetre als nostres xiquets.
    D'altra banda, resaltar l'originalitat i les transicions de les imatge que fan que el que volen contar siga més atractiu i entretingut.
    És un bon treball!

    ResponderEliminar
  31. És molt important aquest vídeo ja que hem de conscienciar als nostres alumnes des de ben petits el problema que genera aquest tipus de contaminació i com poder-hi evitar-ho. El vídeo té un bon contingut per transmetre als nens i ha sigut original i atractiu.

    ResponderEliminar