martes, 31 de marzo de 2020

Hola.

Ací us deixe el vídeo RELAT DIGITAL  que l'equip 3  ha realitzat corresponent a la pràctica 4:





Com sempre us pregue aporteu tots retroalimentació, raonant aspectes positius i aquells a millorar, quant al seu substrat didàctic, capacitat de transmetre el missatge desitjat, aprenentatge implícit, factura audiovisual (qualitat de l'estil visual, tècnica audiovisual utilitzada, coordinació amb so, transicions,...) intensitat, equilibri de la història, originalitat,...


Prec que a més de comentar, qualifiqueu el vídeo usant el sistema d'estreles que he incorporat a cada entrada.



Gràcies a l'equip 3 pel seu esforç.



Que ho gaudiu i ànim.

25 comentarios:

  1. m'ha agradat moltissim ja que crec que haveu acertat molt amb el tema. M'ha agradat molt la forma en la que l'haveu desenvolupat, així com la música, la veu de forma clara, i el missatge que haveu transmet. Us felicite

    ResponderEliminar
  2. Sembla interessant que el fet de fer un relat sobre la situació que estem vivint actualment. Pense que es reflecteix a la perfecció la realitat.

    M'han agradat molt les escenes que estan fetes amb ombres de persones, es molt original. A més les transicions estan ben fetes i n'hi ha prou al llarg del video.

    Potser canviaria el volum de la música, el baixaria un poquet, per a que la veua que esta parlant s'escolti millor.

    ResponderEliminar
  3. M'ha agradat molt, ja que es nota que aquest grup ha sabut gestionar mlt bé l'edició del video, a més la temàtica utilitzada és la nostra actual realitat, i això fa que realment ens posem a la pell dels protagonistes.

    ResponderEliminar
  4. Felicite el grup que ha elaborat aquest vídeo per ser un vídeo original i molt ben plantejat. Han sabut jugar amb les ombres, també tracten un tema actual i hi ha una gran varietat en els plans de càmera. L'únic detall és que en certes parts del vídeo el to de veu és baix i costa d'escoltar pel volum de la música. No obstant això és només en un parell d'escenes pel que el treball és excel·lent.
    Enhorabona

    ResponderEliminar
  5. Comentari d'Arantxa Orts:
    Aquest relat em pareix molt original i diferent per a contar-nos la situació que este vivint mitjançant ombres. Està molt treballat però pense que el relat, segons les indicacions, hauria ser d'inclusió i crec que no és el tema que aquest grup ha tractat. Tot i que està molt bé. Enhorabona!

    ResponderEliminar
  6. M'ha agradat molt aquest vídeo perquè ha tractat un tema actual. A més l'han acompanyat amb una música de fons que ens manté mols atents i ens capta l'atenció del compte. Per altra part m'ha agradat molt el missatge pel temps en el que ens trobem i la recopilació dels vídeos de notícies que han acompanyat amb sombres per a contar la història.
    Ennorabona pel treball fet, es nota que s'ha treballat molt!

    ResponderEliminar
  7. En primer lloc, m'agradaria dir que em sembla molt adient que es tracte aquest tema, ja que és molt actual. A més, han utilitzat vinyetes en les quals els personatges estan representats per ombres i la veritat que aquest aspecte en pareix bastant creatiu. Altrament, la música també ha estat adient al seguiment de la història que volen transmetre.

    En segon lloc i com a aspecte a millorar, tal vegada diria que la veu en off podria haver sigut més clara i concisa en alguns trams.

    Per últim he de dir que ha estat un treball molt creatiu i es nota la dedicació i l'esforç de l'equip!

    ResponderEliminar
  8. No puc possar-li cap pega a aquest vídeo. M'ha agradat moltíssim. Heu relatat una situació que estem vivint actualment d'una manera molt innovadora i bonica, a la vegada que ens heu transmitit un missatge d'ànim a tots en aquestos dies tan difícils. Us felicite, m'heu emocionat i, no hi ha millor manera de transmetre el que volem dir que emocionant a l'altre.

    Enhorabona novament, un treball meravellòs.

    ResponderEliminar
  9. Aquest equip no ha pogut triar un tema més encertat tenint en compte la situació que estem vivint. Crec que és una bona ferramenta per a fer entendre als xiquets el que està pasant.

    També es veu que aquests companys dominen els programes d'edició que han utilitzat, ja que hi ha molts recursos que fan el vídeo més atractiu, com vídeos a camera ràpida o la música de fons.

    L'única cosa que crec que els pot penalitzar és el fet de que no tracten la inclusió al llarg del vídeo.

    ResponderEliminar
  10. M'he agradat moltíssim aquest curt. Pense que han sabut transmetre a la perfecció la situació que patim actualment.

    Així mateix, pense que han sabut jugar molt bé amb les ombres i la música (a pesar que hi ha uns segons que la veu no se sent molt bé). M'ha agradat molt.

    ResponderEliminar
  11. Primerament, cal destacar el treball excel.lent que ha realitzat el grup, es nota la quantitat d'hores treballades al llarg de la setmana per obtindre un resultat tan òptim.

    Per una banda, tracten un tema actual, d'interès i d'una forma tan específica i concreta on el nens i les nenes poden entendre a la perfecció tota aquesta situació i no sols això, sinò tota mena de valors que s'aprenen amb aquest fet real.

    Pel que fa a la presentació del relat digital, pense que es bonísima, primerament, les il.lustracions i el moviments de les ombres són un aspecte que inclina a la motivació de saber que pasarà en tot moment.

    D'altra banda, el tipus de lletra i la escala de colors emprada s'ajusta a la perfecció. A més, s'inclouen segments de video de les noticies actuals que atrauen de forma satisfactòria a públic.

    Gràcies per fer-nos gaudir d'aquesta manera, heu realitzat un treball excel.lent equip!

    ResponderEliminar
  12. Es tracta d'una història molt original que tracta la dura situació actual, on la veu que utilitzen, el muntatge, les transicions i els fons són molt bons. La manera en la que comença destaca molt.

    L'únic error que he pogut trobar és que des del meu punt de vista les morts no s'haurien d'haver posar, ja que no és un tema per a xiquets, però he de felicitar-los pel treball que han fet. Com en la resta de pràctiques, molt ben treballades.

    Enhorabona!

    ResponderEliminar
  13. Aquest equip ha sabut transmetre amb aquesta història tan emotiva la situació actual a la qual ens estem enfrontant quasi tots els països al món.
    Per una part, ha sigut una gran idea fer ús d'un teatre d'ombres ja que és un recurs diferent als utilitzats i dona una perspectiva diferent a com es pot fer aquest tipus de pràctiques.
    D'altra banda, les transicions i l'alternança amb vídeos trets dels informatius ha ajudat a entendre més aquest dur moment el qual encara hi han xiquets que no arriben a comprener-ho en su totalitat. Pel això, aquests tipus de vídeo seria de gran ajuda per a tots els menuts que tristement han de quedar-se en les seves cases.
    Un treball molt original!.

    ResponderEliminar
  14. M'ha agradat molt aquest treball, ja que han emprat un tema d'actualitat, com és el COVID-19. Per altre costat, han emprat ombres. En general, destaque aquest vídeo per la seua originalitat. Crec que porta molt de treball darrere, quant a les diapositives i quant a la recerca de recursos digitals per a realitzar el vídeo.
    Felicitats!

    ResponderEliminar
  15. En general, aquest vídeo m'ha agradat molt i pense que té molts aspectes positius. En primer lloc, tant el tema tractat com la manera de representar-lo visualment ha estat molt encertat, ja que crec que s'estan transmitint uns missatges que aconsegueixen arribar a les persones que estem veient el vídeo, fins i tot arribar a emocionar-nos. D'altra banda, la música i la veu s'entenien perfectament.

    Enhorabona pel vostre treball!

    ResponderEliminar
  16. En primer lloc, em sembla que aquest vídeo transmet un missatge molt important amb les circumstàncies que vivim actualment. A part de comptar la realitat, també dóna esperança. Crec que seria molt bona idea que tant xiquets com adults veren vídeos com aquests per a reflexionar.

    D'altra banda, el muntatge em sembla que és excel·lent. La idea de les ombres és molt original i creativa, i la veu en off en tot moment s'entén correctament. A més, la música que acompanya dóna al relat més emoció.
    Excel·lent treballe companys!

    ResponderEliminar
  17. EN la meua opinió, m'ha semblat un treball encertat ja que és un tema molt actual que ens toca a tots la sensibilitat, per la qual cosa ha arribat totalment a l'espectador, cosa que és de reconéixer ja que és difícil que succeïsca.
    El disseny amb la música i la narració molt correcte, amb l'originalitat de fer els personatges amb ombres, un element molt diferencial.
    No tinc cap inconvenient a ressaltar en aquesta gran faena. Enhorabona!

    ResponderEliminar
  18. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  19. Aquest relat m'ha agradat molt, la història em pareix molt bonica i emotiva, és un tema que estem vivint i pense que el fet de narrar aquesta història ajuda a crear consciència de la importància de tindre valorar a les persones més majors, a valorar fer vida quotidiana i sempre inclús en les peors situacions tindre esperança de que com diu la xiqueta "tot eixirà bé".
    Respecte al vídeo, el disseny, la producció i la grabació de l'audio estan molt ben fets, són molt professionals i està molt ben produït.
    Enhorabona, molt bon treball!!!!!

    ResponderEliminar
  20. Increíble! M'ha encantat! Em pareix molt interessant haver treballat amb les ombres, a més que, la història m'ha paregut preciosa. Arriba molt bé el missatge. És un vídeo que penjaria al meu muro perquè hem pareix que està molt molt ben treballat. A més, la música fa que el missatge siga més emotiu.

    Com a crítica, n'hi ha un moment que la musica solapa la veu, però encara i així m'ha encantat!

    ResponderEliminar
  21. Aquest treball ha sigut meravellós! Crec que porta molt de treball darrere i que els meus companys s'han esforçat al màxim.

    Les ombres estaven molt bé coordinades amb les ombres, excepte en un moment, i el missatge que es volia transmetre, s'ha entés a la perfecció.

    Enhorabona equip 3!!!

    ResponderEliminar
  22. Aquest vídeo ha tractat el tema d'actualitat d'una manera excepcional. Les imatges han sigut molt encertades i la manera de narrar l'esdeveniment ha sigut molt original i creatiu. A més, ha sigut concís. Es nota l'esforç que ha hagut. Gran treball!

    ResponderEliminar
  23. M’ha agradat perquè tracta el tema del nostre dia a dia ara mateix, i a més, m’ha resultat sorprenent la utilització de les ombres. La música de fons acompanya molt bé la història. També han fet ús d'escenes de notícies que han inclòs al vídeo.
    Pense que pot ser un vídeo molt útil per explicar als xiquets la situació que estem vivint actualment.
    ENHORABONA, UN TREBALL EXCEL·LENT!!

    ResponderEliminar
  24. Espectacular muntatge on es transmet la importància de la realitat que estem vivint en aquests moments tan durs. Les imatges lligades amb altres que han ixit en la televisió, més la música de fons, han fet que m'arribarà molt més aquest video. Excel·lent tasca a d'este grup.

    ResponderEliminar
  25. És una molt bona història i molt original ja que representa la nostra realitat més inmediata. Tot allò està enfocat i muntat molt correctament i amb creativitat.
    El contingut és molt complet i interessant aportant imatges reals.
    La música que utilitzen està relacionada amb cada momento de la història, el que fa que siga més interessant i entretinguda amb alguns moments de suspense.
    En general, és un molt bon treball!

    ResponderEliminar