martes, 31 de marzo de 2020

Bones a totes i tots.

Hola, ací us deixe presentació en format vídeo corresponent al tema de teoria 10 (segons la numeració de l'assignatura), realitzada per l'equip 10:







Igual que els dies previs, en comentaris us pregue aporteu retroalimentació respecte del treball dels vostres companys: comunicació verbal i no verbal, composició i grafisme, ús de diferents mitjans audiovisuals (vídeo...), estratègia comunicativa, etc..



De igual manera, el test associat el realitzarem per l'eina de uaCloud. Es podrà realitzar des de les 12 de demà i fins a les 23.59, tenint un sol intent. 



Respecte de la pràctica 4, aniré pujant al blog els links a vídeos conforme m'aneu enviant, perquè els visioneu i per favor, comenteu totes i tots.

27 comentarios:

  1. Bona vesprada, el següent vídeo proporcionat pels nostres companys del grup 10, ha sigut fet a partir del tema del Podcast i de l'utilització dels sorrolls en l'educació.
    En aquesta exposició han transmetre els continguts amb una veu apropiada, ja que s'escoltva perfectament i no era una veu desganada.
    Per una banda, el seu power sembla que ha sigut traballat, perquè han intentat posar el contingut més important de forma reduïda.
    Per altra part, la visualització de les imatges i el text és clara, no obstant pense que podría a ver sigut un poquet més atractiu, i pel que fa a la resta del contingut l'han explicat d'una manera senzilla mitjanzant expemples de les universitats, col-legis per a poder entendre de mitjor manera.

    ResponderEliminar
  2. En aquesta exposició m'ha agradat el fet que encara que no es puga exposar a classe l'han fet d'una forma gens convencional i captant l'atenció de la resta. La veu es molt clara, la informació que es vol compartir també i han fet us tant cde videos com d'imatges i esquemes.
    Enhorabona per el treball!

    ResponderEliminar
  3. Aquesta presentació no es masa cridanera, però cumplix amb la seua funció, ja que tota la informació està molt bé resumida i definida.

    Cal dir que els meus companys han fet un molt bon ús del valencià, a més la veu en off que narra durant la presentació s'escolta amb molta claritat, i aquest fet a vegades és complicat de fer.

    En conclusió crec que és un bon treball i més encara amb aquestes circunstàncies.

    ResponderEliminar
  4. Pel que fa a questa exposició, pense que els continguts estan bé explicats, amb un bon ús del valncià.

    Desde el meua punt de vista es una exposició molt poc cridanera, el fons sempre es el mateix, la lletra en alguns casos es un poc petita i n'hi ha diapositives amb molta informació i sense cap imatge.

    En conclusió, es un bon treball ja que el contingut esta bé i més amb aquestes circunstàncies, però li faltaria una presentació més visual.

    ResponderEliminar
  5. Des del meu punt de vista és una bona presentació a nivell d'organització i de continguts, sentén tot amb claretat i el text present no és gairebé extens, així es facilita el que es vol transmetre i s'amplia amb informaciió adicional de forma oral.
    Com a crítica constructiva, pense que un tamany de lletra major facilitaria la lectura així com canviar el fons.
    En conclusió, pense què és un bon treball i com no, us felicite per la tasca i l'adaptació realitzada.

    ResponderEliminar
  6. La informació presentada es sencilla i ben estructurada. A més, el to de veu i qualitat d'audio de les explicacions d'aquesta informació es molt bona, el que permet entendre-ho sense dificultat.

    Com a millora, considere que hauria estat millor l'ús de més imatges o recursos visuals per fer la presentació més cridanera.

    ResponderEliminar
  7. M'agrada com han plantejat la informació ya que com ha dit la meua companya del comentari anterior és sencilla, però no obstant això, pernse que esta molt bé explicat el tema, ja que es centren en el més important.
    Respecte a les explicacions que donen els companys, s'escolten molt bé, han sabut desenvoluparse i a més han fet un bon us del valencià.
    M'ha agradat molt la veritat, enhorabona

    Salutacions.

    ResponderEliminar
  8. En primer lloc, cal remarcar que han realitzat una síntesi molt encertada del contingut teòric en què han inclós exemples reals d'aplicació del podcast a l'educació. A més a més, han emprat un to de veu comprensible, diapositives amb una quantitat de text coherent i moltes ferramentes per crear els nostres podcasts depenent dels dispositius que disposem.

    Com a únic aspecte en què es podria emfatitzar és en el fet d'incloure més imatges a les diapositives (més atractiu) o preguntes retòriques per fer-nos pensar.

    No obstant això, han realitzat un treball excel·lent per explicar aquest contingut teòric. Gràcies companys i companyes!

    ResponderEliminar
  9. En primer lloc, dir que han realitzat un bon treball. La informació ha estat ben expresada tan oralment com visualment. També cal dir que han sintetitzat la informació d'una forma idonea.

    En segon i últim lloc recalcar que encara que en la situació que ens trobem és difícil treballar, ells ho han resolt de molt bona manera.

    Felicitats compnays!!

    ResponderEliminar
  10. Considere que aquest grup ha fet una bona exposició, han sabut com trasmetre els continguts del tema d'una manera estructurada i amb la utilització d'imatges, la qual cosa permet entendre d'una manera més senzilla l'exposició.

    D'altra banda, la veu s'escoltaba clarament i s'entenia en toto moment el que anaven explicant, realitzant un bon ús del valencià.

    ResponderEliminar
  11. En la meua opinió, amb aquesta presentació s'està fent una bona explicació del tema, tant per la part dels continguts presentats en sí (la seua elecció i resum) com per la part de la seua organització al llarg del vídeo. Un aspecte a destacar, és la veu. Encara que són diferents persones les que han gravat l'àudio, en tot moment la veu s'escolta i s'entén a la perfecció.

    Per un altre costat, com aspecte a millorar destacaria el fet de poder incloure alguns elements per a aconseguir que la visualització del vídeo capte encara més l'atenció i, d'aquesta manera, siga més entretingut.

    ResponderEliminar
  12. Comentari d'Arantxa Orts:
    Aquest treball m'ha posat "la piel de gallina". Crec que han fet molt bon treball i les transicions i angles han sigut molt diferents i lograts. Sense dubtes, crec que aquest vídeo aconsegueix el que els autors es proposàven. MOLT BON TREBALL! ENHORABONA!

    ResponderEliminar
  13. Primerament cal destacar l'esforç realitzat pels membres de l'equip ja que han adaptat correctament la seua presentació a la situció actual.

    Per una banda, respecte als continguts, cal fer èmfasi en la claredat de les explicacions i, a més a més, el resum que han fet d'aquests perquè queden ben clars ha sigut una idea excel.lent.
    Per altra banda, m'ha paregut una bona idea el fet de posar exemples de podcast perquè ens quede una idea molt més clara del contingut explicat.

    Pel que fa a la presentació, pense que és prou concreta, fent referència als aspectes més importants de la unitat. Respecte a l'audio de la presentació, és prou bo on el to de veu dels companys destaca per ser equilibrat i el qual facilita la concentració de l'espectador.

    Bon treball equip, enhorabona!

    ResponderEliminar
  14. La veu ha sigut clara i el tema s'ha comprès molt bé. A més a més, han sabut resumir l'essencial del tema per a què puguem entendre-ho tot sin fer la presentació massa llarga.

    Com aspectes a millorar, canviaría el fons o faría la lletra més gran per a facilitar la lectura, a més de ficar imatges i colors per a fer-lo més cridaner.

    Bon treball.

    ResponderEliminar
  15. Respecte al contingut crec que està molt bé estructurat i gràcies al disseny, dóna la impressió de claredat. A més, han utilitzat imatges que acompanyen a les explicacions i donen un millor context a cadascun d'elles. Les veu, en tot moment se sent de manera correcta i clara, és un bon recurs, ja que d'aquesta manera és més fàcil seguir el fil conductor del vídeo.

    Crec que amb aquesta exposició, han utilitzat de manera correcta les TIC, ja que en un tema dens i amb vocabulari específic, i el vídeo està organitzat d'una manera que beneficia la seua comprensió.

    Bon treball!

    ResponderEliminar
  16. L'exposició m'ha semblat adequada, ja que crec que han sabut transmetre correctament els continguts i ha sigut bastant completa.

    En el referit a la presentació, crec que la veu és clara i la lletra adequada per a poder comprendre-ho amb claredat. De la mateixa manera, opine que han sabut seleccionar bé els continguts, transmetent la informació essencial de manera clara assegurant la seua comprensió. Finalment, cal destacar l'esforç que han fet adaptant la presentació a la situació actual i el bon resultat obtingut.

    ResponderEliminar
  17. Pel que fa a aquesta exposició, en primer lloc he de dir que els companys han fet una bona selecció i organització del contigut, ja que han explicat els conceptes de manera clara i concisa per a que aquestos ens queden ben assolits. A més, han utilitzat diferents imatges que acompanyen al text per fer que les diapositives foren més visuals.

    Per altra banda, pense que es podria millorar el que és el disseny, ja que tal vegada podrien haver fer ús d'altres elements interactius així com també possar colors més vius a les diapositives per captar l'atenció de l'espectador.

    ResponderEliminar
  18. En la meua opinió, és un treball bastant adequat, on els continguts del tema queden bastant clars.
    D'altra banda, el disseny em sembla convencional amb colors poc cridaners i sense interactuar amb els espectadors ni amb el text. Però bona faena, ja que ho han explicat de manera concisa i resumida.
    Reconéixer també el mèrit de realitzar-lo des de casa.

    ResponderEliminar
  19. Considere que l'exposició ha estat molt bé. Un aspecte molt important a tindre en compte a l'hora de fer un podcast és tindre una veu clara, així com bona entonació. Aquest punt ells l'han acomplit a l'exposició, fet que facilita l'enteniment. Per altre costat, m'ha agradat molt que hagen posat exemples i buscat informació d'actualitat.
    Quant al disseny he de dir que podria ser més cridaner. No obstant això, està bé.
    Enhorabona i gràcies per l'adaptació!

    ResponderEliminar
  20. La informació que aporta aquesta presentació està molt bé explicada, ja que ho han fet de manera clara i adequada, utilitzant la informació necessària amb l'objectiu de no saturar la diapositiva i d'aquesta manera queda més visual.
    Els continguts han quedat massa clars al utilizar esquemes i imatges que complemente la informació.
    És un bon treball!

    ResponderEliminar
  21. Els companys han fet un gran esforç adaptant la seua presentació al format de presentació en video. A més, m'ha paregut una presentació molt professional, amb una qualitat d'audio excel·lent i una presentació de les diapositives molt simple, atractiva, dinàmica i agradable a la vista ja que no hi havia excessiu text.
    D'una altra banda m'ha paregut molt interessant el tema que han tractac que són els podcasts, uns gran desconeguts per al públic general però que son una bona forma de transmetre un missatge a l'oient. En conclusió m'ha paregut un excel·lent treball, amb un missatge clar, fàcil d'entendre, una bona comunicació i una disposició de la informació simple i visual. Enhorabona!!!!

    ResponderEliminar
  22. L’exposició ha estat adequada, ja que han sabut transmetre la matèria de manera clara i completa. El so és molt bo pel fet que s’escolta tot molt clar. La utilització d’esquemes i imatges facilita la comprensió del tema.
    Una cosa que milloraria seria el disseny, amb més colors per cridar més l’atenció dels receptors.
    En conclusió, considere que és un bon treball i cal destacar l’esforç que cal realitzar per a fer una exposició a manera de vídeo. ENHORABONA!!

    ResponderEliminar
  23. Els continguts d'aquesta exposició estan molt bé explicats i he de destacar que la veu en off s'escolta perfectament i està molt coordinada amb el text del vídeo.

    Considere que han fet un treball excel·lent per a ensenyar-mos tots els continguts teòrics impartits al tema 8.

    Enhorabona equip!

    ResponderEliminar
  24. En quant a la presentació del powerpoint, pense que és molt senzill, haguera afegit més imatges per a recolzar, i també, haguera fet alguna demostració de com fer un podcast.

    Em pareix interessant la temàtica del vídeo, ja que es pot fer amb classes online, i per exemple a día de hui, és l'única manera per la qual podem impartir classe, aleshores són bons recursos que hem de conèixer com a futurs docents.

    El tema està molt ben resumit i molt clar. Les imatges coincideixen amb la veu, i és molt fàcil de seguir.

    M'agradat molt aquesta exposició.

    ResponderEliminar
  25. Primerament, destacar que la veu i l'àudio han estat ben concordants, i han anat pas a pas en la explicació. No obstant aixó, jo no sabia el que era un podcast i m'ha paregut interessant escoltar l'explicació.

    M'hagera agradat observar un exemple de com es realitzaria un podcast o del resultat, a més que de la seua explicació de la confecció. A grans trets, jo li afegiria més imatges i menys text, ja que l'estil de temàtica emprada al power era molt senzilla. Tanmateix, les lletres destaquen sobre el fons i els esquemes aclarí en la informació.

    Per finalitzar agraisc molt l'esforç i la dedicació dels companys i a guarde a que estigueu tots bé. Salutacions! ♥️

    ResponderEliminar
  26. Aquesta presentació és senzilla a la vegada que és transmet tot el contingut destacant l'audio (entonació i velocitat) que s'escolta a la perfecció.
    Per altre costat, valore l'esforç de fer la presentació en aquestes condicions i que s'aconseguisca transmetre tota la informació de la millor forma possible.

    ResponderEliminar
  27. Aquesta presentació és senzilla però, els continguts estan molt ben seleccionats. No és una exposició extensa i, per tant, capta l’atenció de l’alumnat al llarg del vídeo. La veu és molt clara, explica els diferents podcasts i permet comprendre tots els continguts d’una manera molt clara i senzilla. Per altra banda, utilitzen exemples relacionats amb els alumnes i per tant, és més cridaner per als xiquets/es.
    El contingut de les diapositives és adequat, ja que no és massa extens. L’única millora que realitzaria jo és afegir alguna imatge més, perquè ja hi ha algunes, però, pense que algunes més donarien lloc a un treball més dinàmic i cridaner.
    En general, un bon treball, enhorabona!

    ResponderEliminar