martes, 31 de marzo de 2020

Hola.

Ací us deixe el vídeo RELAT DIGITAL  que l'equip 4  ha realitzat corresponent a la pràctica 4:





Com sempre us pregue aporteu tots retroalimentació, raonant aspectes positius i aquells a millorar, quant al seu substrat didàctic, capacitat de transmetre el missatge desitjat, aprenentatge implícit, factura audiovisual (qualitat de l'estil visual, tècnica audiovisual utilitzada, coordinació amb so, transicions,...) intensitat, equilibri de la història, originalitat,...


Prec que a més de comentar, qualifiqueu el vídeo usant el sistema d'estreles que he incorporat a cada entrada.



Gràcies a l'equip 4 pel seu esforç.



Que ho gaudiu i ànim.

26 comentarios:

  1. Aquest relat és molt original ja que parla de la inclusió i crec que el fet de explicar la discapacitat en un video i després veure la resposta de les xiquetes també es una forma original de tractarla.
    Crec que si un xiquet o xiqueta de primària veu aquest video si que entendrá el missatge sobre la inclusió i per tant n'hi ha aprenentatge implícit. Molt bé per l'esforç i el treball, enhorabona!

    ResponderEliminar
  2. En aquest vídeo veiem una forma diferent de treballar. Utilitzant una app, han aconseguit realitzar un conte digital, tractant també temes d'actualitat que poden emportar-se dins de l'aula i aconseguint acostar el vídeo al públic amb les aportacions dels xiquets al final del vídeo. Destacar també la interpretació i el to de veu que utilitzen per als personatges i que no és molt llarg de duració.

    ResponderEliminar
  3. Pel que fa a aquest relat, he de dir que em sembla interesant com han platejat la història per a tractar un dels temes com ara la discapacitat visual. A més pel que fa a l'àudio està molt aconseguit i representen molt bé els sentiments de rabia amb la veu.

    D'altra banda, la segona part del vídeo que conté les entrevistes en les quals diferents xiquets expressen la seua opinió, em pareix molt creatiu i interessant!

    ResponderEliminar
  4. Pense que explicar als xiquets una discapacitat els ajudarà a entendre-la i, en conseqüència, entendre i tractar mijor a alguns companys que pugen tindre amb alguna discapacitat. Per això, considere que és bona idea parlar un poc de la discapacitat concretament.

    D'altra banda, el vídeo és llamatiu visualment i hi ha molt moviment, facilitant d'aquesta manera la captació de l'atenció dels alumnes.

    Per últim, m'ha agradat moltíssim l'entonació de les veus a l'hora de parlar, no podem oblidar que parlem a xiquets i ha de ser el més cridaner possible.

    ResponderEliminar
  5. Ha sigut un relat original ja que ha mesclat tant la part del conte digital amb la veu molt bé possada per fer entendre els sentiments de la xiqueta amb la part de les entrevistes, que m'ha agradat molt que es preguntara a xiquetes de diverses edats, per a veure les seues diferents opinions.

    Recalcar que han aconseguit transmetre el que volien.

    ResponderEliminar
  6. M'ha semblat un treball molt original, ja que comencen contant a través del conte el que és la discapacitat visual. D'aquesta forma, els xiquets poden comprendre d'una manera fàcil en què consisteix aquest problema. A més, gràcies al relat, els alumnes poden posar-se en la pell d'una xiqueta amb aquesta discapacitat i entendre els problemes als quals ha de fer front. D'aquesta manera, el conte permet no sols conéixer la discapacitat, sinó també aprendre a posar-se en la pell dels altres i conéixer la importància de la integració.
    Finalment, cal destacar el fet d'haver incorporat entrevistes de xiquets al final del relat, la qual cosa m'ha semblat una idea molt bona. M'ha agradat molt i m'ha semblat un treball molt complet.

    ResponderEliminar
  7. Aquest treball està genial. Per una banda i el que més destaque és la interpretació de les veus que fa que visquem les il·lustracions com a reals. A més a més, han considerat incloure a la família al relat, el que fa que també ens adonem que les barreres també poden sorgir per altres membres de la comunitat educativa.

    I altre punt que destacaria i que és essencial per entendre el missatge, és el fet que hagen incorporat les opinions directes de xiquets i xiquetes que al cap i a la fi són el nostre futur. Moltes gràcies, és un treball excel·lent!

    ResponderEliminar
  8. El treball realitzat per aquest equip és molt complet i personalment, m'ha agradat molt.

    Primerament, per la interpretació de les veus que fan que l'atenció és focalitze molt més al relat digital. I per altra banda, el fet d'incloure a la familia m'ha paregut una idea genial.

    Bon treball equip!

    ResponderEliminar
  9. Aquest vídeo ha sigut realitzat mitjançant la temàtica de la discapacitat visual. En aquest primer ens compta el tipus de problema i els onconvenients abans de la història per a resolver quealsevol dubte que es tinguera al voltant del concepte, i això en una bona manera de començar.
    Pel que fa a la història, la veu capta amb molta rapidessa làtenció del receptor s, a més a més, la seqüència d'imatges està molt bé treballada amb el contingut de la veu.
    Per finalitzar, m'ha agradat que les companyes han posat a proba el compte i han amagat a alguns familiar o amics per a vore el que opinaven. Molt bé per el treball realitzat!

    ResponderEliminar
  10. Aquest grup ha treballat correctament. La veu s'escolta perfectament i la interpretació és molt bona. A més, hi ha prou moviment, el que fa siga més cridaner i a la mateixa vegada, amé. Cal destacar també que han posat vídeos de persones (encara que han estat en castellà, però baix ens posen la traducció, així que ho compensa). Per últim, la història està molt ben pensada i amb personatges cridanes com són Papà Noel i els elfos.

    Molt bon treball!

    ResponderEliminar
  11. D'aquest treball destaque les veus. Han emprat una molt bona entonació, que fa que siga fàcil endinsar-nos a la història. A més, la música acompanya el compte, i el fa molt atractiu.
    Per altre costat, han gravat a diverses xiquetes donant la seua opinió. Ho considere molt original.
    Enhorabona!

    ResponderEliminar
  12. En primer lloc, l'àudio que acompanya a la història és totalment acertat: la veu s'escolta pefectament i la música i els efectes creats pel grup (com quan s'enfada la protagonista), aconsegueixen crear un ambient que t'endinsa en el conte. A més, m'han agradat molt les reflexions finals dutes a terme per xiquets i xiquetes.

    Per una altra banda, crec que el contingut del conte és adequat i que utilitzar personatges com el Pare Noel o els elfs, aconsegueix captar l'atenció dels més menuts.

    En general, opine que és un molt bon treball!

    ResponderEliminar
  13. Crec que aquest vídeo té una composició i un disseny molt complet. D'una banda, esmentar que la veu en off en tot moment s'escolta de manera correcta i clara i ajuda a seguir el fil de l'argument. A més, la música que acompanya la història em sembla un recurs molt ben triat perquè el conte es faça més interessant.

    D'altra banda, el missatge que s'ha volgut transmetre em sembla molt ben triat per al tema de la inclusió. Però el que més m'ha agradat és que al final del vídeo apareguen alumnes comptant experiències i opinions sobre el tema.
    En conclusió, bon treballe companys!

    ResponderEliminar
  14. M'agradat el treball, però el que més m'agradaria destacar el l'entonació. Felicitats companys i companyes, considere que l'entonació és un dels factors que més afecta a l'hora de transmetre al públic i ho heu sabut treballar.
    Ehorabona!!!!

    ResponderEliminar
  15. Al meu entendre, m'ha semblat un treball magnífic!.
    M'ha agradat molt el disseny dels personatges. L'entonació en la veu que han utilitzat té als espectadors ben atents.
    L'expressió allargada dels pares en una de les escenes m'ha semblat fabulós.
    Han utilitzat diferents plans pel que també és de destacar.
    La música utilitzada també m'ha agradat molt i la intervenció de les xiquetes donant la seua opinió de la temàtica també molt interessant i útil.
    Cap pega a la gran faena. Enhorabona!!

    ResponderEliminar
  16. Aquest treball m'ha agradat molt, es un tema delicat però ha sigut tractat des d'una molt bona perspectiva. A més, el fet d'incloure les opinions directes dels xiquets és molt bona idea.
    Enhorabona!!! És un gran treball

    ResponderEliminar
  17. M'ha paregut un video ecel·lent, amb una història molt ben explicada i molt encertada ja que el fet de la ceguera és una malaltia que com s'explica al video afecta a molts alumnes i pert tant hi ha que concienciar a la resta per fer veure que aquestos alumnes són iguals que els demés amb necessitats especials que no els fan ser pitjors ni millors, sino únics. D'una altra banda m'ha agradat molt que hagen agafat testimonis reials d'alumnes per crear consciència tant als veients del video com als alumnes que donen la seua opinió.
    Enhorabona, un treball molt bo, continueu així!!!

    ResponderEliminar
  18. Aquest treball és molt complet, m'han agradat moltísim les veus sobre tot el fet d'incloure a la fanilia al relat, ja que ens fa pensar en diferents àmbits.
    Però el que més m'ha agradat de tot és el fet que si un xiquet de primària ve aquest video ho va entenre perfectament i va tractar de que es done a la seua aula l'inclusió.

    ResponderEliminar
  19. Considere que aquest treball està completíssim. Han utilitzat moltes aplicacions per a fer-ho, i a més hi han inclòs testimonis de persones per a crear consciència sobre el tema.

    M'ha agradat molt!

    ResponderEliminar
  20. El fet de què hajen hagut de representar el vídeo amb vinyetes i després posar opinions de persones ha sigut molt interessant, ja que es realitza una doble reflexió sobre el tema que es tracta. Bon treball!

    ResponderEliminar
  21. Allò que més m'agradat d'aquest relat ha sigut que hagen tractar la discapacitat visual, i que hagen inclós l'opinió de diferents xiquets al final del vídeo.
    A més, han aconseguit transmetre molt bé el missatge, i pense que els xiquets el podríen entendre a la perfecció.
    La duració del vídeo contribueix a mantenir l'atenció.
    Bon treball!:)

    ResponderEliminar
  22. M’ha agradat molt aquest relat digital, ja que pense que pot ser molt útil per explicar la discapacitat auditiva. Fan un ús molt adequat de la veu, que a més, ajuda a contextualitzar les imatges.
    Un aspecte molt interessant i sorprenent, ha sigut la incorporació de les opinions.
    ENHORABONA, MOLT BON TREBALL!

    ResponderEliminar
  23. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  24. Encara que les imatges del conte eren molt poques, la entonació de la veu ha fet que la història siga molt interessant i que es puga seguir facilment. M'agradat molt! A més, el final amb les opinios dels altres xiquets de classe em pareix que ha sigut una idea molt original i diferent per a ficar-la en aquest conte, que te molt a vore amb el que estan tractant.
    Enhorabona per el treball!!!

    ResponderEliminar
  25. Aquest conte emet el tema i sobretot el missatge d'una manera molt clara. La veu de fons és molt clara y la entonació ajuda a entrar-te'n completament dins de la trama.
    Abanda, els exemples finals de xiquets parlant i posant el seu punt de vista m'ha agradat molt. Enhorabona!!

    ResponderEliminar
  26. Aquest relat és molt entretingut i el que podem destacar es l'entonació de la veu i el moviment de les imatge que fa que la història siga mes cridanera i interessant.
    Pel que fa al contingut, está molt bé expressat i transmés els valors inclusius representats en la història.
    Per últim, destacar l'opinió de les xiquetes que apareixen al final fomentant els valors inclusius i la igualtat.
    Bon treball!

    ResponderEliminar