martes, 5 de mayo de 2020

T14-E14

Bones a totes i tots.

Hola, ací us deixe presentació en format vídeo corresponent al tema de teoria 14 (segons la numeració de l'assignatura), realitzada per l'equip 14:










Igual que els dies previs, en comentaris us pregue aporteu retroalimentació respecte del treball dels vostres companys: comunicació verbal i no verbal, composició i grafisme, ús de diferents mitjans audiovisuals (vídeo...), estratègia comunicativa, etc..



De igual manera, el test associat el realitzarem per l'eina de uaCloud. Es podrà realitzar des de les 10 de demà i fins a les 23.59, tenint un sol intent i només 20 minuts de del moment en qué es comença. Cada 3 preguntes errònies eliminen un encert. 

31 comentarios:

  1. Hola xics i xiques!

    M'agradaria dir, que potser penseu que el vídeo és un poc llarg però al nostre equip ens agradaria dir que hem intentat resumir al màxim els aspectes teòrics que hi havien en aquest tema, explicant les parts que hem considerat més important. A més, ens ha tocat un tema on hi havien diversos punts i al ser més extens la durada també ho és!

    Esperem que us agrade i si teniu qualsevol dubte podeu respondre a aquest comentari preguntat el que considereu!

    Gràcies!!

    ResponderEliminar
  2. Com ja ens ha avisitat la companya, la veritat que és un mica llarg el video, però si que és cert que conté molta informació que ens han trasmet.

    Aquesta exposició tracta els temes al voltant de l'aprenentatge i la comunicació a partir de l'internet. És de veres, que cada diapositiva porta molta informació, però degut a la seua organització de colors i composició, amb l'acompanyament de la veu, es fa la exposició més fàcil per a seguir els conceptes explicats i poder entendre-los.

    Algun inconvenient que he trobat és que a vegades no s'escoltava bé la veu. A lo mitjor, si es puja el so de la veu i es baixa el de la cançó, el problema estaría resolt.

    En quant a la manera d'explicar, els conceptes s'entenen perfectament, i a més a més, els esquemes que han fet mitjançant les fletxetes, els gifs i els dibuixos faciliten l'entendiment de les idees principals.

    Un dels punts forts que té, es que les companyes han dissenyat una activitat per a clasificar algunes de les paraules que tenen a vore amb les explicacions fetes durant tot el video.

    Molt bon treball!

    ResponderEliminar
  3. Es de veres que el video és un poc llarg, però crec que és per la llargaria del tema, perquè a mi em sembla que la teoria està bé resumida.

    Si considerem aixó i observem les diapositives (que són totes diferents i cridaneres) és pot observar el gran treball d'aquest grup. Però he de dir que a mi algunes de les diapositives em pareixien masa carregades.

    Quant a la informació i la temàtica, m'ha parescut interesant, i molt útl per al dia en dia. A més m'han agradat els esquemes i també l'activitat.

    Per últim destacar que a pesar que en alguns moment la música s'escolta més que les veus s'agraeix l'esforç de les companyes de posar-la. En conclusió molt bon treballl.

    ResponderEliminar
  4. Les companyes d'aquest grup ens han oferit una explicació pautada sobre aquest tema tan extens i amb tants continguts teòrics.

    En quant al disseny, encara que hi havia presència de fletxes que indicaven l'ordre de la informació, pense que en moltes de les diapositives hi havia una sobre carga de informació escrita, imatges i fletxes. D'aquesta manera em trobava davant d'unes diapositives entre les quals em perdia davant la presentació de tants estímuls simultàniament.

    A més, la música serveix com bon acompanyament a la presentació però en moltes ocasions es superposava a la veu i feia imperceptible.

    Encara això, han pugut enfrentar-se a aquest tema tan extens molt bé i ens han oferit diversos recursos per seguir la seua explicació.

    Felicitacions!!

    ResponderEliminar
  5. Primer he de dir que han realitzat una molt bona explicació del tema. El video es una mica llar però la informació s'ha entés bé.

    Pel que fa a la composició i al disseny del video, pense que han fet un gran esfoç en realitzar les diferents diapositives amb imatges i colors que capten l'atenció. A més en algunes n'hi ha elements que es mouen el que fa més cridanera la diapositiva. Potser en algunes parts hauria llevat informació i alguns ekemtns en moviment, ja que potser havien massa.

    El audio s'escolatva bé, a més la música que han posat fa més divertida l'exposició, malgrat això hauria baixat un poc el volum, ja que en algunes parts no s'escoltava molt bé la veua.

    Per últim, cal destacar que han explicat totos el conceptes molt bé i han realitzat un gran esforç malgrat les circunstàncies en las que ens trobem. Bon treball!

    ResponderEliminar
  6. Amb aquesta presentació, les companys han fet un bon treball. Es tracta d'un tema llarg, amb moltes coses que explicar i, en conseqüència, un esforç major.

    Quant a la composició visual, un vídeo molt llamatiu, colorit, amb elements interactius que criden l'atenció, i informació esquemàtica. També, utilitzar música de fons sembla una bona idea per a mantindre l'atenció.

    Si parlem del contingut, com ja he dit, crec que es tracta d'un tema llarg i per això hi ha tanta informació, però pense que hi ha massa text en algunes diapositives i això angoixa un poc.

    Per últim, el discurs parlat de cada membre del grup crec que té una bona entonació, amb vocabulari clar, encara que per al meu gust ha quedat un vídeo molt llarg.

    ResponderEliminar
  7. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  8. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  9. Considere que algunes de les diapositives d'aquest vídeo tenen molta informació, però com han utilitzat esquemes, eixos cronològics, imatges interactives i les diapositives són molt acolorides, ha compensat i ha fet la presentació més dinàmica.

    D'altra banda, han realitzat un bon ús del valencià i durant tota l'explicació s'ha entés el que estaven explicant, encara que sí que és veritat que en alguns moments no s'escoltava de manera clara la veu, han fet un bon treball.

    ResponderEliminar
  10. Es tracta d'un tema dens i això es veu amb la llargaria del vídeo. Les companyes han fet un gran esforç amb la presentació. La veu s'escolta sense cap problema. Eixe fons clar fa que siga cridaner. A més utilitzen moltes imatges.

    L'inconvenient és que cada diapositiva està carregada de continguts. Per a que es faça més amé, jo haguera posat més transicions, és a dir, que vagen apareixent les paraules una vegada es nombra a l'àudio.

    Bon treball equip!!

    ResponderEliminar
  11. L'exposició teòrica d'aquest equip ha sigut excel·lent ja que ens han explicat d'una forma molt estructurada tots els elements del tema.

    La informació es pot comprendre perfectament tant visual com auditivament i a més a més han posat multitud d'exemples que ens poden servir com a docents i també opinions d'experts en aquesta matèria. Possiblement si en hagueren incorporat per transicions la informació de cada diapositiva de forma progressiva amb els elements visuals que han posat haguera quedat una mica més clar. Tot i això es comprén a la perfecció.

    També han inclós una pregunta retòrica relacionada amb la teoria però que tenia una correlació directa amb la forma en què en aquesta situació fem ús de la videoconferència en assignatures com aquesta o d'altres com matemàtiques. D'aquesta manera ens fan veure l'aplicació real i actual.

    Per últim, m'ha agradat molt l'activitat que supose que era per fer presencialment a classe, però que també es pot realitzar a partir de la informació que ens han presentat.

    Un treball excel·lent, moltes gràcies companyes!

    ResponderEliminar
  12. Des del meu punt de vista el vídeo és molt adequat. Han explicat molts continguts i crec que tot ha quedat clar. A més, com elles han dit és un vídeo llarg, pel fet que el temari és llarg. Crec que s'ha de valorar el fet de sintetitzar i traure la informació més rellevant.

    Quant a la presentació, crec que està molt bé. Les diapositives són cridaneres i m'agrada molt que hi hagen fet ús d'esquemes per veure tot relacionat.

    Crec que l'àudio és apropiat, i la presència de la música fa més dinàmica la presentació. No obstant això, hi ha moments com al final del vídeo en els quals la música s'escolta més que la veu.

    Enhorabona!!

    ResponderEliminar
  13. L'exposició de les companyes tracta un tema llarg, i és per això, que el vídeo és tant llarg, com bé ha dit la companya.
    Pense que han realitzat un esforç enorme per crear el vídeo, així com les diapositives amb tota la informació, els esquemes, els elements interactius... A més, aquestes són cridaneres per la varietat de colors i d'imatges que han utilitzat però, potser algunes tenen massa informació.
    El fet d'haver utilitzat música de fons acompanya molt bé la veu, encara que en algun moment està massa alta i tapa la veu considere que és un bon recurs.
    El grup, pense que ha aconseguit captar la atenció dels receptors amb els elements emprats a pesar de la durada del vídeo.
    MOLT BON TREBALL!!

    ResponderEliminar
  14. Primer, enhorabona companyes pel que heu fet. Ha sigut una exposició molt bona.

    Pel que fa al contingut, crec que ho han explicat tot be clar, si que 3n qlgunes diapositiives pense que hi ha massa informació.
    M'ha agradat l'ús de la música per a acompañar la exposició online, pero la haguera posat mes baixa perque havia companyes que no s'escoltava bé.
    Pero, sense dubtes, el que mes m'ha agradat ha sigut l'entonació per a explicar els conceptes i la forma que ho feieu. A més, posar una activitat per a assolir coneixements és una brillant idea!
    Gracies companyes i enhorabona!!!!!!

    ResponderEliminar
  15. La presentación d'aquest grup ha estat etretinguda gràcies a la música de fons i sobre tot destacar que les diapositives són molt atractives al utilizar colors cridaners i elements interactius, encara que ha quedat un vídeo una mica llarg.

    El contingut està molt bé explicat malgrat la llargaria del mateix. Ha quedat clar la informació transmesa per l'ús que fan dels esquemes i dels diferents elements que apareixen per a la corresponent presentació aportant tot tipus de coneixements i exemples sobre el tema tractat.
    En general, és un bon treball!

    ResponderEliminar
  16. Aquest grup ha fet una presentación molt bona, ja que ha sigut molt entretinguda i han sabut captar la nostra atenció, encara que algunes diapositives tenen massa información. En general molt bon treball!

    Finalment el contingut ha sigut molt bo i l'activitat final molt adequada per assolir els coneixements.

    Enhorabona companys!!

    Les diapositives son cridaneres i presenten elements interactius. A l'hora de captar información ha sigut molt fácil de recordar a l'hora de fer el respectiu test. Una molt bona forma són els esquemes per a facilitar el record.



    ResponderEliminar
  17. En primer lloc, primer m'agradaria reconéixer la gran faena que han realitzat les companyes, ja que com han comentat, els havia tocat un contingut bastant extens i al meu entendre, l'han plasmat d'una manera genial i correcta.

    Com al disseny del vídeo, en tot moment han triat una composició acolorida i composta per molts elements que donen ordre i jerarquització als diferents apartats.

    D'altra banda, la teoria crec que l'han esquematitzada i exposada de manera que resulta més fàcil entendre cada apartat. A més, és més fàcil seguir el fil conductor del vídeo gràcies a les veus en off que van acompanyant-te durant la visualització. Un inconvenient és que en algunes diapositives hi ha massa informació junta, però d'aquesta manera aconsegueixen que els continguts estiguen ordenats en la mateixa diapositiva per a no que no resulten desordenats.

    En conclusió, em sembla que és un vídeo amb molta faena darrere i esforç. M'ha agradat bastant. Bon treball companyes!

    ResponderEliminar
  18. En primer lloc, la informació sembla ben estructurada i està explicada correctament, de manera que la comunicació verbal fomente l'arpenentatge.

    Quant al disseny, és prou atractiu i colorit, per el que l'exposició del tema sembla cridanera i amena, aprofitant el dinamisme que aporten els colors.

    Doncs, amb la combinació d'una bona estretègia comunicativa, amb l'informació organitzada, i un bon ús dels recursos digitals, han aconseguit que no semble massa llarga i siga fàcil de veure.
    Es nota l'esforç, enhorabona!

    ResponderEliminar
  19. En primer lloc, en la meua opinió el video está molt bé desenvolupat i te molt de mèrit donat que el temari es molt llarg com han comentat elles.

    Respecte a la presentació, es adequada ja que el vídeo es cridaner i a més está sintetitzat amb mapes conceptuals i esquemes, a més l'audio s'escolta bé i m'agrada molt la idea de que hajen posat música.
    BON TREBALL!

    ResponderEliminar
  20. Crec que les companyes han fet un gran esforç en la realització del treball, crec que han intentat resumir un tema que al meu pareixer és molt extens, per la qual cosa el temps no ha sigut un problema, sincerament no se m'ha fet llarg. No obstant això si que com a aspectes a millorar en diverses fases del vídeo la música està per damunt de la veu de les companyes i lis lleva el protagonisme, també és important destacar que de normal no tenim micros adaptats com hem estat veient en la majoria de vídeos. D'altra banda en certes diapositives es pot apreciar que estan molt carregades d'informació, però tan sols en algunes, ja que durant el vídeo, apreciem imatges amb la informació molt ben detallada i secundat amb diferents elements visuals que ajuden el lector a entrellaçar idees.
    Enhorabona a les companyes pel treball realitzat i per la dedicació en ell, molt bona faena.

    ResponderEliminar
  21. M'ha resultat un vídeo amé i entretingut, a pesar que, és cert que la duració és extensa i la informació per diapositiva bastant densa en alguns casos. Però és una cosa completament comprensible pel tema que els ha tocat, com bé han dit.

    El disseny del vídeo em sembla molt encertat, ja que és molt acolorit però usant colors que no resulten pesats o saturats. Les formes en les quals es presenta la informació deixen clara la jerarquització d'aquesta, fent destacar cada part en el seu moment corresponent.

    Quant a l'àudio, la veu és tranquil·la, cosa que personalment em sembla encertat, ja que amb la musiqueta de fons aconsegueix donar-li dinamisme suficient a la presentació.

    En resum, molt bona faena, enhorabona!!!

    ResponderEliminar
  22. El vídeo m'ha semblat una mica llarg, pel que s'ha fet un poc pesat, no obstan això es nota que era un tema amb molta teoria i crec que les companyes han sabut com transmetre-ho molt bé, d'una manera molt clara i visual.

    A més a més, el vídeo té uns colors i imatges molt cridaneres i la seua veu en general és molt clara, tan sols hi ha petites parts que amb la música no s'entenen completament o que van un poquet ràpid.

    Com aspecte a millorar, tindre cura amb les faltes en valencià, però són molt poques.

    Bon treball xiques!

    ResponderEliminar
  23. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  24. M'ha semblat que han deixat el contingut bastant clar deixant les idees explicatives, una mica llarg com ha puntuat la companya però de tota manera si el tema ho és és normal, més mèrit llavors per com ho han resumit.
    El disseny molt bo amb imatges interactives que capten millor l'atenció. El contingut es percep bé amb el fons blau i la comunicació molt clara amb la música acompanyant que també ajuda a l'atenció de l'espectador.
    En general un treball genial. Perfecte companyes!

    ResponderEliminar
  25. Aquest equip ha realitzat un treball molt complet. Com es pot observar, l'extensió del video es llarga encara que es justifica perquè el temari es prou extens.

    Pel que fa a l'explicació teórica, cal remarcar que han inclós la informació correcta perquè nosaltres tinguem un coneixement sobre el tema complet i significatiu. A més, han citat a autors relacionats amb aquest tema, açò genera un aprenentatge més extens.

    Pel que fa a la presentació, cal dir que está molt bé, potser en algunes parts del video estaba un poc carregat de lletra, pero res que no lleve que la presentació és interactiva, a més, els colors, les imatges,...produeixen una activació de l'atenció.

    Les explicacions de les companyes són clares, el to de veu és correcte. A més, pense que la idea de incloure música d'ambient provoca que l'explicació siga més fluida.

    Molt bon treball equip, enhorabona!

    ResponderEliminar
  26. Aquesta exposició de teoria trobe que està molt bé treballada encara que, com ha dit la companya, era un tema molt llarg. Han aconseguit fer un vídeo prou interessant que transmet a la perfecció els continguts més importants.
    L'ús d'imatges i text, juntamet amb la seua combinació amb els colors, afavoreix la transmissió de la informació.
    Pense que podrien haver baixat un poquet el volum de la música per a què la veu s'escoltara millor, però es un aspecte que comparat amb la resta d'aspectes positives té poca rellevància.
    Molt bon treball!:)

    ResponderEliminar
  27. Considere que aquest grup ha fet un gran treball, com la companya ha advertit, el vídeo és una mica llarg, ja que el tema conté molt de contingut teòric.

    Quant al contingut, considere que tot està explicat a la perfecció i m'ha agradat molt que hagen inclòs una activitat.

    La presentació en si és molt bona i l'àudio s'escolta molt bé. Pot ser que en algunes diapositives hagueren molta informació i haguera estat millor si hi haguera hagut algunes transicions.

    En general, trobe que ha sigut un treball molt complet. Enhorabona equip!!!

    ResponderEliminar
  28. Aquest vídeo, com ja ha dit el grup, em pareix llarg en comparació amb la resta de grups, però en tot moment ens han aportat informació i continguts interessants.

    En quant al temari, veiem que aquest tema hui en dia és molt important, ja que en aquesta situació no podem fer eixes activitats presencialment, i estem veient l'importància que te l'internet sobre nosaltres, ja que si no haguera internet, ara mateix no podriem tindre quasi comunicació, no tindriem tanta informació, i l'aprenentatge seria autònom.

    Respecte al disseny, pense que n'hi havia massa carrega d'informació, moltes imatges, textos, fletxes,... Encara que pense que les imatges si són per a exemplificar mai sobren, però sobre el text, de vegades és millor posar exemples o vídeos per a canviar la monotonia.

    Sobre el disseny, em pareix que està molt ben fet, amb molts colors vius que criden l'atenció, i les fletxes moltves vegades ens faciliten seguir la continuació de l'exposició. La veu va acorde amb l'exposició i són molt clars, però de vegades, la música de fons, encara que acompanyaba l'exposició, s'escoltaba més que les veus i era difícil de comprendre l'explicació.

    Una de les coses que més m'ha agradat ha sigut l'activitat que han fet per a classificar algunes paraules que estaven relacionades amb el temari. També es podria haver utilitzat un programa en el que els alumnes podrien fer-lo de veritat, però m'agradat molt la idea!

    Pense que a pesar de ser extens, ha sigut un molt bon treball per part dels meus companys, enhorabona!!!

    ResponderEliminar
  29. Aquest tema m'ha agradat molt, la presentació ha sigut molt dinàmica i la informació estava explicada de forma molt simple i fàcil d'entendre.


    A més, m'ha agradat que hajen compartit diferents webs o entorns educatius de la web 2.0 que de segur tindrem en compte per al nostre futur com a docents i ens seran de gran ajuda.

    D'una altra banda, l'audio estava molt ben grabat, s'escoltava a la perfecció, la presentació era atractiva i molt visual i tenia una apariència molt professional.

    Per últim, l'únic punt a millorar sería la llargària del video que era una mica llarg però com que el tema era llarg i tenia bastant informació era comprensible encara que alomillor un poc més resumit sería perfecte.

    Enhorabona per el treball!!!!

    ResponderEliminar
  30. Aquest vídeo explicatiu m'ha paregut que està molt treballat, perquè tota la informació està disposta a mode d'esquema i el disseny m'ha paregut adequat per la elecció dels colors i la utilització de fletxes i indicadors. A més a més, la coordinació audiovisual és correcta.

    No obstant això, per al meu gust és un vídeo massa llarg i jo hauria resumit més la informació de manera que no es fera pesada la explicació. També, la incorporació de vídeos o elements alternatius haguera estat interessant per a rompre la monotonia com bé han comentat abans els meus companys, ja que es tracta d'un vídeo extens i costa mantenir la concentració.

    Enhorabona pel treball realitzat!!!

    ResponderEliminar
  31. Aquest treball m'ha agradat molt perquè els continguts es comprenen sense cap dificultat i s'expliquen d'una manera clara i ordenada. El disseny d'aquesta presentació és molt acolorit, original i cridaner. Així mateix, la veu és clara i ordenada i està coordinada amb el text i les imatges.
    Un bon treball, enhorabona!

    ResponderEliminar