martes, 7 de abril de 2020

Hola.

He retardat la data del primer lliurable al divendres perquè segons la vostra delegada anàveu malament de temps. Recorde que en aquest lluirable es demana el guió de la història, res més.

Per al dia 22 sí que demanaré ja les il·lustracions que acompanyaran al conte, de manera que muntar-lo en Storyweaver siga ja molt senzill després de la pertinent correció. Respecte al tema de que les imatges siguen originals de factura pròpia:

Quan parle d'imatges de factura pròpia em referisc al fet que sigueu capaces de crear imatges que s'adapten a la història que voleu contar i no que siga al contrari. Aplicacions com Storybird o Storyweaver tenen il·lustracions predisenyades realitzades per dissenyadors gràfics, dibuixants i artistes professionals i és molt senzill usar-les adaptant un text a eixes imatges per a crear una història amb certa coherència. Però és una limitació important perquè les il·lustracions que hi ha són també limitades i no s'adapten a qualsevol història.

Storyweaver permet incorporar imatges del vostre ordinador, aleshores crec que serà la millor ferramenta en aquest cas per a desenvolupar el nostre conte digital.

Per a crear les vostres pròpies il·lustracions i trencar aquesta limitació podeu usar qualsevol recurs: Dibuixeu tot a qui se li done bé, agafeu imatges lliures de drets i les manipuleu, podeu fer una cosa mixta (dibuix propi i fons agafat d'internet...)etc. Podeu fins i tot fer fotografies a objectes reals i manipular-les amb editors com Gimp o similar, les possibilitats són moltes. Evidentment no sou dissenyadors gràfics però crec que és molt interessant que sigueu capaços de desenvolupar el vostre propi imaginari gràfic per a poder comunicar sense limitacions a través de contes i històries digitals que són també una eina didàctica molt potent.


Una salutació i com sempre molts ànims a totes i tots.

1 comentario:

  1. Bon día, ens hem ficat a l'UAcloud per a fer l'entrega però, encara que apareix amb la data de hui, no apareix l'opció d'entregar. Podries revisar això? Gràcies

    ResponderEliminar