martes, 7 de abril de 2020

Bones a totes i tots.

Hola, ací us deixe presentació en format vídeo corresponent al tema de teoria 15 (segons la numeració de l'assignatura), realitzada per l'equip 15:








Igual que els dies previs, en comentaris us pregue aporteu retroalimentació respecte del treball dels vostres companys: comunicació verbal i no verbal, composició i grafisme, ús de diferents mitjans audiovisuals (vídeo...), estratègia comunicativa, etc..



De igual manera, el test associat el realitzarem per l'eina de uaCloud. Es podrà realitzar des de les 12 de demà i fins a les 23.59, tenint un sol intent. 

30 comentarios:

  1. Respecte a la composició de la presentació, considere que és molt visual i cridanera, ja que té imatges i la majoria de les diapositives tenen poc text.

    A més, cal destacar, que la comunació verbal és bona, s'escolta bé. La no verbal també m'ha agradat, ja que en una part del video els meus companys no parlen, posan musica i imatges.

    Heu fet molt bon treball!!

    ResponderEliminar
  2. La presentació és llamativa i dinàmica. Triar Powtoon per a un treball com aquest crec que ha sigut una bona decisió, ja que es tracta d'una aplicació amb molts elements gràfics i dinàmics.

    La informació també està ben resumida i en un temps coherent, que no permet perdre molt l'atenció. A més l'audio de totes les veus és clara i s'escolten amb la mateixa intensitat

    ResponderEliminar
  3. Quant al disseny de la presentació crec que és adequat per als xiquets i molt cridaner. L'han creat amb l'aplicació Powtoon, que és molt dinàmica.

    Quant a l'audi cal destacar que s'escolta molt bé i els meus companys han fet un molt bon ús del valencià.

    A més la informació que per a mi es una mica aborrida l'han resimit molt bé i han fet que no es faça repetitiu ni llarg.

    ResponderEliminar
  4. Aquesta presentació em pareix bastant encertada, ja que el seu disseny amb Powtoon fa que siga el més dinàmica possible. Al realitzar-la com si foren els personatges de la presentació qui expliquen el temari fa la presentació més interessant.

    La informació està ben expressada en tot moment, em pareix que han fet un bon treball elegint els punts a tractar d'aquest tema.

    Molt bon treball!

    ResponderEliminar
  5. Aquest treball em pareix molt complet. A més, hi ha bones explicacions amb exemples. Han fet aquest tema que fora mes senzill i aixó és d'agrair. Enhorabona!

    ResponderEliminar
  6. Han fet un treball molt bo, ja que han sabut com transmetre els continguts de la manera més dinàmica possible, utilitzant imatges la qual cosa permet entendre d'una manera més senzilla l'exposició i la fa més amena.
    D'altra banda, han fet una bona utilització del valència.

    ResponderEliminar
  7. Aquesta exposició porta moltes transicions, el qual fa que siga cridaner i atractiu, però, encara que la seua realització és senzilla, porta prou temps, així que hem de valorar el treball que han fet. A més, tampoc es fa molt dur veure'l, perquè parlen, i fan una pausa amb les distribucions educatives del sofware lliure. I més endavant continuen parlant el que fa que recuperes l'atenció. L'explicació és clara i la veu també. Bon treball!

    ResponderEliminar
  8. És una bona presentació, a més de la gran quantitat d'imatges i símbols que acompanyen els continguts, el text utilitzat és breu i concís, per tant, fa més amena la visualització. Les transicions i l'audio son de gran qualitat. Bon treball!

    ResponderEliminar
  9. Considere que és una bona presentación, tant en l'àmbit visual tant com la infotmació que ens han fet arribar.
    El disseny és molt cridaner, ja que han utilitzat diversos recursos com imatges i esquemes per a explicar la información que volien transmetre, cosa que ha fet que la mateixa exposició haja sigut amena i entretinguda. S'ha entés en tot momento el que volien dir.
    És un bon treball!!

    ResponderEliminar
  10. Primerament, cal considerar el bon treball realitzat per aquest equip.
    Pel que fa a la presentació, destaca per un disseny cridaner e il.lustratiu creat amb una de les aplicacions més conegudes com és Powtoon. Per altra banda, el contingut ha sigut representat de manera clara i senzilla sense omplir les diapositives de text, l'han explicat de forma resumida perquè queden entesos tots els conceptes.
    Per altra banda, la idea de afegir una música d'ambient m'ha paregut molt interessant, a més, es prou relaxant i ajuda l'acció de concentració.
    A més a més, l'audio és de molt bona qualitat i les explicacions s'entenen a la perfecció.

    Bon treball equip!

    ResponderEliminar
  11. Quant al contingut m'ha semblat resumit i concret, per la qual cosa han transmés de manera correcta el tema. M'ha agradat l'entonació que han usat les companyes a l'hora de donar la informació com també la música de fons emprada, fent-ho més dinàmic i captant l'atenció. En cuant al disseny, la primera part tenia un i la segona un altre diferent, al meu entendre hauria d'haver-hi una concordança amb un sol disseny ja que el tema és el mateix i això pot confondre a l'espectador. D'altra banda tot molt correcte. Bona faena!!

    ResponderEliminar
  12. Els conmpanys que han fet l'exposició d'aquest temari han explicat els continguts d'una manera curta, senzilla i clara, per a evitar que ens avorrim. Per a fer-ho, han utilitzat una veu clara i unes imatges e icons que acompanyen al que esten dient, a més han afegit una musiqueta per a que siga més atractiu. Pel que fa al contingut ho han explicat de manera clara i s'entén perfectament.



    És una llástima que no poden fer interracions amb nosaltres a l'hora d'exposar el temari, perquè els que hem fet les exposicions abans del confinament, hem tingut que utilitzar altra metodologia diferent a l'actual. No obstant, ha sigut un bon treball.

    ResponderEliminar
  13. En primer lloc, cal remarcar que han desenvolupat el tema d'una forma molt concreta que ha fet que es puga entendre a la perfecció. Es nota que han fet un bon treball per entendre i resumir el tema 19.

    A més a més, han inclós molts exemples de software lliure que podem usar com a futurs i futures mestres en cadascuna de les assignatures.

    Pel que fa a la presentació, ha sigut molt bona ja que han conjugat a la perfecció text-imatges-transicions perquè no es fera massa llarga.

    Enhorabona equip, un treball excel·lent!

    ResponderEliminar
  14. En primer lloc dir que l'aplicació que han utilitzat, Powtoon, és molt indicada per a aquesta mena d'explicacions teòriques. Pel que el disseny em sembla que en tot moment ajuda a entendre l'explicació gràcies als components visuals i a la veu en off dels companys.

    En segon lloc, el contingut em sembla que està molt ben organitzat i resumit, ja que en cap moment es fa pesat i s'entén amb facilitat.
    Bona faena equipe!

    ResponderEliminar
  15. Primerament, he de dir que considere que aquest grup ha fet una gran elecció al triar Powtoon per a fer la seua presentació del tema 15, ja que és una eina genial per a fer exposicions.

    Quant al contingut, crec que està prou bé la presentació, pot ser que algunes de les diapositives tenien molt de text, però en general està molt bé.

    Felicitacions!

    ResponderEliminar
  16. Aquesta presentació m'ha agradat prou per diverses raons. En primer lloc, aquest tema pareix molt dens en quant a la informació teòrica i aquest grup ha sabut com resumir-lo i presentar-lo de manera que no es torne avorrit ni que perguem l'atenció pel vídeo. A més, al llarg de tota la presentació els colors, les imatges i el text es combinen perfectament.

    D'altra banda, m'ha agradat que tot el vídeo estiguera acompanyat amb música per fer-lo més entretingut, a més de que l'àudio s'escoltava i entenia molt bé.

    Enhorabona equip!

    ResponderEliminar
  17. Trobe que el grafisme és correcte degut a que és molt visual i concís. Així mateix, la informació està explicada d'una manera molt clara i sembla fàcil d'entendre.

    La comuncació verbal també facilita molt la teoria, ja que ho expliquen adequadament, fomentant el suport visual. És per açò que és dinàmic, amb moltes imatges i elements que aporten encara més dinamisme.

    En conclusió, és un bon treball amb un contingut molt ben desenvolupat.

    ResponderEliminar
  18. Crec que les companyes han fet un gran treball amb la creació d'aquest vídeo i han tingut que informar-se molt bé per a la creació, ja que no és una temàtica senzilla i han aconseguit molt bon resultat.

    Com coses a millorar potser seria millor possar mes imatges per a fer-ho més visuals ja que de vegades hi ha massa text i hi ha voltes que el vídeo va més ràpid que la veu, pel que no dona temps a llegir-lo. A més a més, canviar de fons donaria més dinamisme al video.

    Moltes gràcies pel vostre esforç companyes.

    ResponderEliminar
  19. Al meu entendre ha sigut una presentació molt completa. S'ha utilitzat Powtoon, una aplicació bastant encertada, gràcies a la qual han aconseguit que la part visual del treball resulte entretinguda i amena.

    Quant a l'àudio, s'escoltava bé i a més anava molt ben sincronitzat amb la imatge, tant la veu com la part musical, per la qual cosa compleix tot el necessari. Cal destacar també la bona utilització i pronunciació del valencià.

    En resum, des del meu punt de vista ha sigut una bona presentació en tots els àmbits.

    ResponderEliminar
  20. En primer lloc, he de dir que aquest grup ha resumit i organitzat la informació d'una manera molt adient. A més, el fet de l'utilització d'elements interactius així com també d'imatges han fet que els conceptes queden prou assolits.

    En segon lloc, també ha estat genial que al final del vídeo han possat exemples de diverses aplicacions que podem usar com a futurs docents en cadascuna de les assignatures de l'educació primària. Altrament, pel que fa a la veu també s'ha escoltat molt bé i han fet un ús del llenguatge correcte.

    En conclusió, aquest equip ha fet un bon treball, enhorabona!

    ResponderEliminar
  21. M'ha agradat molt com han tractat el tema, está molt bé organitzat i resumit.
    La idea d'utilitzar aquesta aplicació per a acconseguir explicar uns temes un poc densos em sembla molt bona perque es una forma de que tots estiguen més atents. A més, ha quedat tot clar ja que han utilitzat exemples.
    L'única cosa que milloraria és llevar més text ja que hi ha diapositives amb molt text.
    En conclusió, el treball está prou bé, us felicite.

    ResponderEliminar
  22. M'ha agradat com han presentat el tema i pense que el missatge ha quedat prou clar. Ha estat presentat d'una forma molt visual i les veus s'escoltaven prou bé. Respecte als softwares lliures pense que són una bona ferramenta com per exemple lliurex per introduir als alumnes al món informàtic ja que tenen un aspecte més simple i visual que per exemple Windows o MAC OS. A més, una altra ventatja d'aquestos softwares és que són més segurs que Windows, per tant si ens acostumbrem a utilitzar ubuntu o en el seu defecte la distribució educativa d'ubuntu, lliurex, treballarem en un sistema molt més segur on la nostra informació estarà més protegida ja que un ús molt important d'ubuntu és en servidors web degut a la seua alta seguritat, més inclús que el conegut MAC OS.
    Bon treball, continueu així!!

    ResponderEliminar
  23. Pense que aquest grup ha realitzat un bon treball. El tema ha quedat clar ja que de una forma interactiva han sabut transmetre els continguts. Encara això, incloure més imatges haguera sigut una bona opció.

    ResponderEliminar
  24. Hola! Enhorabona al grup que ha realitzat aquesta presentació. Sens dubte molt bona faena. M'agradaria indicar els punts més destacables tant positius com negatius.
    Crec que com a punts forts, les companyes han explicat molt bé el tema, seguint un ordre lògic, utilitzant diapositives molt ben resumides que ajuden al fet que el lector no trobe la pantalla plena d'informació. Seguidament considere molt positiu incloure a un personatge en l'explicació, ja que acosta al lector al missatge que vol transmetre i acostant-lo ja que poden ser d'edats similars. També el to de veu és l'adequat i quant a la duració no resulta molt extensa. No obstant això crec que a l'hora d'editar i posar la música, que ajuda a crear un ambient tranquil, igual seria més convenient que no tinguera tant de volum, ja que en certes seqüències la veu del narrador juntament amb la música està a la mateixa intensitat.
    Entenc que quadrar el volum de la cançó amb el volum pròpia és molt difícil pel que sens dubte és alguna cosa que es pot millorar, però que no afecta el resultat total, que sens dubte és molt positiu.

    ResponderEliminar
  25. El disseny utilitzat m'agradat molt, encara que pense que de vegades n'hi havia molta lletra i poques imatges que acompanyaven l'explicació.

    La veu concordava perfectament amb les imarges. M'agradat molt que posaren exemples de cada software. Pense que amb exemples sempre aclarim més el que estem explicant.

    El tema està molt ben resumit i explicat, te un ordre lògic i és fàcil de comprendre. A més, la música va que la presentació no siga avorrida.

    En definitiva, pense que està molt ben fet!

    ResponderEliminar
  26. Considere que aquesta exposició és molt adequada. Adaptant-se a la situació han fet ús de Powtoon. Crec que és una eina molt adequada per fer vídeos d'exposicions. Van apareixent les imatges i el text, i tot va al mateix temps que la veu. Un altre punt positiu és que han emprat música.
    Des del meu punt de vista, haguera fet ús de més imatges. No obstant això, el disseny és molt atractiu.
    Quant a l'exposició del tema, ha quedat tot molt clar.
    Enhorabona!

    ResponderEliminar
  27. En la presentació d'aquest tema han utilitzat Powtoon, una gran eina per a crear vídeos interactius. Quant al contingut m'ha semblat que està molt ben explicat però tal vegada jo ho posaria una mica més "cridaner", és a dir, utilitzaria més colors un objectes que cridaren l'atenció perquè els alumnes estigueren més pendent del vídeo, o posaria més exemples perquè quedara més clar.
    Quant a les imatges i a l'àudio, he de dir que s'escolta clarament. Bon treball xics!!

    ResponderEliminar
  28. Aquesta presentació és molt completa i detallada! Tot i en les circumstàncies que ens trobem, els companys han sabut presentar el tema molt ben sintetitzat i amb diapositives molt visuals i dinàmiques. Gran treball!

    ResponderEliminar
  29. La presentación és molt clara i completa. Els nostres Companys han sabut adaptar-se a les circumstàncies que estem passant hui en dia i han fet un tema amb diapositivesmolt atractives i dinàmiques. Molt bon treball

    ResponderEliminar
  30. La presentació està ben estructurada i plantejada, és a dir, conté una correcta organització dels conceptes acompanyats d'imatges i un text amb una llargaria i cohesió adequades. Per tant, considere que aquest vídeo és una bona ferramenta per explicar les pissarres digitals, i com no, felicitar al grup per la seua adaptació a la situació actual. Molt bon treball!!!

    ResponderEliminar