jueves, 26 de marzo de 2020

Bones a totes i tots.

Hola, ací us deixe presentació en format vídeo corresponent al tema de teoria 9 (segons la numeració de l'assignatura), realitzada per l'equip 9:



Igual que l'altre dia, en comentaris us pregue aporteu retroalimentació respecte del treball dels vostres companys: comunicació verbal i no verbal, composició i grafisme, ús de diferents mitjans audiovisuals (vídeo...), estratègia comunicativa, etc..



De igual manera, el test associat el realitzarem per l'eina de uaCloud. Es podrà realitzar des de les 12 de demà i fins a les 23.59, tenint un sol intent. M'agradaria que comentareu si aquest sistema us sembla bé, la veritat que com imaginava, per les notes que heu tingut sembla que ha estat molt fàcil de fer, però per ara mantindré estes condicions malgrat em demaneu unanimement canvis o alternatives fàcils i lógiques.


Quant als lliuraments parcials per controls del desenvolupament de la pràctica intentaré anar-vos comentant les meues impressions per la mateixa eina de uaCloud al més prompte possible perquè pugueu desenvolupar les versions finals dels vostres relats digitals els pròxims dies.

Qualsevol sugerència per a millorar l'adatació online que estem fent serà ben rebuda.



Salutacions a totes i tots i molt d'ànim.

24 comentarios:

  1. Aquest treball m'ha agradat moltíssim. Ha sigut molt clar, han utilitzat una presentació molt cridanera i interactiva que ha facilitat molt la comprensió del tema.

    A més a més, el fet de que hagen incorporat les activitats que tenien pensades per a exposar a classe al vídeo m'ha semblat prou original, especialment la de les dècades (a la que s'ha unit més gent de la meua familia a jugar sols per escoltar-la)

    Per dir alguna cosa a millorar (i sent molt perfeccionista), l'audi no quadrava bé en algunes parts. No obstant això, enhorabona companyes, un treball excel·lent!

    ResponderEliminar
  2. Desde el meu punt de vista aquest treball es molt adequat en tots els sentits.
    D'una banda, el contingut està molt bé explicat, ja que he conseguit entendre totes les parts. També ajuda la utilització de imatges i símbols que apareixien ja que aconseguien fer la teoria més visual i cridanera.A més cal destacar que n'hi han utilitzar colors vius que també ajuden a millorar la presentació.

    D'altra banda,considere molt interessat que hajen introduit algunes activitats. Per exemple a l'activitat on s'ha d'esdevinar a quina generació pertanyen els diferents objectes, dona la possibilitat de pensar i participar.

    També m'ha agradat que incloguessin diferents recursos per a realitzar de manera online. Considere que es una presentació molt entretinguda i de gran utilitat.

    Enhorabona!

    ResponderEliminar
  3. La presentació d'aquesta tema per les companyes s'ha ajustat perfectament a les circumstàncies i a més han aconseguit tots els objectius proposats.

    Per una banda, han fet del contingut teòric una descripció molt clara que han recolzat amb articles de premsa, estadístiques i fins i tot amb la participació dels oients amb l'eina Google Forms. També s'han inclós vídeos i enquestes per reflexionar i establir debats.

    Pel que fa a la presentació, és molt cridanera, atractiva i organitzada. No obstant això, el que més destacaria com a futurs i futures mestres és la incorporació d'un fum de ferraments 2.0 que estic segur que seran de gran utilitat a les nostres aules.

    Moltes gràcies per la presentació! Un treball molt aconseguit i excel·lent!

    ResponderEliminar
  4. Cal destacar primer el moltísim esforç que de segur els components d'aquest grup han realitzat. Aquesta presentació és molt bona i de segur que la seua presentació en classe haguera sigut molt participativa e interesant.

    Creoc que la presentació és molt cridanera, a més planteja activitat molt interesants que es poden realitzar en poc temps (petites preguntes) i trenquen la monotonia per a captar l'atenció de tot l'alumnat.

    Per últim afergi que aquesta presentació a més d'aclarirte tots els continguts del temari et fa reflexionar sota les noves tecnologies i l'ús que li donem a aquestes (per exemple quan t'adones que coneixes més als famosos que a la teua familia).

    ResponderEliminar
  5. Considere que el traball que han realitzat és molt complet, ja que han utilitzat diferens recursos per a explicar els continguts, de la mateixa manera que han realitzat un disseny atratiu,colorit i esquemàtic en el qual han incorporat diverses imatges, la qual cosa facilita l'enteniment del tema d'una manera molt més clara i senzilla.

    D'altra banda, m'ha agradat que encara que a causa de circumstàncies d'haver de presentar el tema en aquest format, han aconseguit la interacció mitjançant le diferents activitats que han proposat, sobretot en les quals havien que reflexionar.

    Enhorabona!!!!!

    ResponderEliminar
  6. En primer lloc, aquesta presentació m'ha semblat molt completa. Crec que tant el text com les imatges i els colors estan ben organitzats de manera que la visualització del vídeo es torna interessant i capta l'atenció dels receptors.

    Per una altra banda, l'aspecte que més m'ha agradat és que asquesta presentació no sols serveix per a transmetrer-nos la teoria del temari, sino que ha trapassat açò i ha aconseguit que nosaltres desde casa participem en el vídeo, cosa que no em pareix gens fàcil de fer. A més, ens han descobert unes pàgines molt interessants que, sense dubte, molts de nosaltres utilitzarem en algun moment.

    Per últim, m'agaradaria destacar l'esforç del grup al realitzar aquest vídeo, intentant que siga diferent i que continga aspectes innovadors, com ara el fer-nos reflexionar envers el nostre propi ús de les TIC.

    ResponderEliminar
  7. La veritat que m'ha agradat molt aquesta presentació per diversos motius. Pel que sembla a l'organització i presentació visual crec que han fet un bon treball, perquè els continguts es lligen perfectament, a més a més de la combinació de colors que fan que el treball siga molt atractiu.

    Per la part de la presentació oral sembla que les nostres companyes de classe han intentat posar el matjor èmfasi possible, i crec que ho han conseguit. Un exemple ha sigut l'exposició de preguntes retòriques que han fet relacionades amb temes actuals, altres preguntes de cultura general i altres de algunes dades del nostre entorn familiar; de manera que hem visulitzat que moltes coneiximents que portem al cervell han sigut apresos mitjançant les tecnologies i xarxes socials; y per això hauríem de aprendre a utilitzar-les per a aconseguir coses que ens serveixen per a un futur pròxim. Un exemple ha sigut algunes de les web que han exposat per a facilitar-nos recursos a l'hora d'utilitzar amb els petits.

    M'ha agradat molt el treball que han fet, enhorabona!

    ResponderEliminar
  8. Primer, vull fer referència al treball que ha fet aquest grup, perquè és un vídeo llarg i, en conseqüència costa més editar-lo. Tenint en compte això, crec que han fet un gran esforç a l'hora de posar tantes transicions al llarg de tota la presentació.

    D'altra banda, quant al contingut, pense que el tema està ben resumit i explicat. Podem veure que, al menys baix el meu punt de vista, es tracta d'un tema dens i han sabut afrontar-lo.

    Per últim, el discurs i els audios també estan bastant bé. Parlen de manera clara i a una velocitat adequada per a entendre tots els conceptes. L'únic aspecte que podrien millorar respecte a l'audio és la qualitat de tots ells. És a dir, com cada membre del grup grava la seua veu amb dispositius diferents, alguns d'ells s'escolten amb una millor qualitat que altres. Però, atenent a les circumstàncies en les quals estem realitzant les pràctiques, aquest problema no es pot solucionar i crec que ens passarà a molt grups.

    ResponderEliminar
  9. Quant a l'aspecte visual del video, sembla molt complet i colorit, el qual fomenta el dinamisme i l'atenció de l'espectador. Altre aspecte que m'ha paregut positiu és la diversitat de recursos emprats, ja que a més d'expressar la informació amb paraules o imatges, han afegit videos que aporten més interacció.

    Pel que respecta a la teoría, està clarament explicada, amb la informació necessària per a que no siga massa cargant, i sense quedar-se escàs. A més a més, pense que han fomentat la interacció de l'espectador, introduint algunes preguntes que inciten a la reflexió i activitats que no s'han pogut realitzar a classe.

    Aleshores, a banda d'un bon treball, l'adaptació de les activitats provoca que l'alumne puga participar, incrementant la motivació. M'ha agradat molt!

    ResponderEliminar
  10. M'ha agradat molt com han gestionat el contingut del tema. Veig que utilitza colors molt vius i elements en moviment, la qual cosa crida l'atenció molt a l'alumnat. Enhorabona!

    ResponderEliminar
  11. Al principi, la qualitat d’audio es molt bona, per tant s’escolten les veus de les companyes que realitzen l’exposició amb claretat. Encara això, en algunes parts de la presentació l’àudio es imperceptible.
    En quant a la composició de l’exposició, el disseny es atractiu i dinàmic. Presenta molta claredat en la presentació dels continguts el que ajuda a la millor comprensió.
    M’agradat molt l’elaboració d’un qüestionari per comprovar el nivell d’addicció al mòbil entre nosaltres. I encara que no es puga fer a classe per les circumstàncies, ha sigut bona idea incloure-ho a la presentació.
    Per finalitzar, ens han finalitzat molts exemples de pàgines web per tal de treballar-les a l’aula en diverses matèries ja siga com a futurs mestres o com a estudiants de magisteri.

    ResponderEliminar
  12. Aquest grup ha fet un gran treball. M'ha resultat molt cridanera i atractiva la presentació. A més, posen moltes transicions i per a un vídeo tan llarg, no és fàcil.

    També, el text està molt bé, és llig correctament i quant a l'àudio, també és bo. A més utilitzen vídeos i una varietat d'imatges. Molt bon treball, enhorabona!

    ResponderEliminar
  13. En primer lloc, respecte al disseny, em sembla que han triat una temàtica atraient i colors molt vius. A més, han utilitzat diferents eines per a realitzar-ho, i això fa que es faça menys monòton. També, esmentar que la veu en off és de gran ajuda per a seguir el ritme de l'exposició.

    D'altra banda, el contingut em sembla que aquesta molt organitzat i ben explicat. M'ha cridat molt l'atenció que hagen afegit contingut extra parlant sobres temes de l'actualitat, ja que d'aquesta manera se'ns brinda l'oportunitat de participar i interactuar.

    Crec que han aconseguit l'objectiu principal, és a dir, fer-nos conéixer als espectadors els continguts i interioritzar-los. I a més en aquest cas ha sigut gràcies a un bon ús de les TIC.

    ResponderEliminar
  14. Comentari d'Arantxa Orts:

    Molt bon treball de les companyes, crec que la situació és prou complicada i s'han ajustat a la perfecció. Han explicar molt bé el contingut i la composició de la presentació ha sigue molt criadanera i completa. Enhorabona!!!

    ResponderEliminar
  15. En primer lloc, aquesta presentació pel que fa al disseny està molt aconseguida i els colors juguen un paper molt important ja que han utilitzat una gama cridanera que capta l'atenció de l'espectador.

    D'altra banda, respecte al contingut es nota que tenen els conceptes clars perquè han aconseguit transmetre aquestos d'una manera molt organitzada i clara. A més, han introduït vídeos, així com també informació adient per a complementar les explicacions.

    Finalment, també ha hagut un moment en que han intentat fer-nos participar encara que siga des de la distància. I aquest esforç per part de les companyes es valora i s'agraix.

    En conclusió, m'agradaria felicitar a aquest equip per el treball realitzat!

    ResponderEliminar
  16. D'una banda, en primer lloc ressaltar i donar mèrit a l'equip per haver realitzat aquesta presentació en les circumstàncies que ens trobem.
    En segon lloc, respecte al disseny em sembla molt complet i interactiu, han arribat a l'espectador de manera clara deixant els continguts bastant explicats. Han jugat amb el text i les imatges i això afavoreix l'atenció.
    M'ha agradat també la interacció que han tingut amb nosaltres al llarg del treball amb les preguntes que han realitzat.
    En definitiva, una gran faena sense cap crítica negativa percebuda per part meua.

    ResponderEliminar
  17. Pel que fa la presentació i el disseny m'agradat molt ja que és molt cridaner i a més l'han presentat molt bé, han sabut desenvolupar el tema a la perfecció.
    A més, tambè m'ha agradat l'interacció que han tingut amb nosaltres, pero com que conec als companyes, estic segura que si l'hagueren fet a classe, ens haguera agradat molt mes, ja que són molt treballadores si sempre fan presentacions molt dinàmiques i interactives.

    Salutacions i enhorabona.

    ResponderEliminar
  18. Des del meu punt de vista, el disseny de la presentació és molt atractiu. Els colors emprats són molt cridaners, i es pot llegir tot perfectament.
    Per altre costat, els continguts han sigut ben explicats. Cau destacar la bona entonació i la disposició de la veu de les companyes.
    Per últim, el que més m'ha agradat és que han sabut innovar i fer alguna cosa diferent, com és interactuar amb els espectadors a través de la pantalla.
    Enhorabona al grup, perquè ha quedat molt bé la presentació.

    ResponderEliminar
  19. Aquesta presentació aporta molta informació de manera clara i concisa, a més d'utilitzar altres recursos com vídeo, articles, grafiques...
    La presentació feta amb genially és molt atractiva, ja que han utilitzat un color blanc de fon i colors cridaners per a destacar els conceptes que es volen explicar.
    Hi ha un petit error de menor importància i és que l'audio en algunes parts no se sent de manera correcta, però ja és suficient que vos heu esforçat en fer-ho d'aquesta manera degut a les circumstàncies.
    D'altra banda vull destacar que han interactuant amb nosaltres fent-nos partícipes del treball.
    És un molt bon treball! M'ha agradat molt la vostra presentació.

    ResponderEliminar
  20. De igual forma que els companys de la presentació anterior, de nou tornar a donar les gràcies a les companyes per fer l'esforç d'adaptar-se a les circumstàncies i fer la presentació en format de vídeo. D'una altra banda, m'ha agradat molt, ha sigut molt dinàmica i amb diapositives simples sense massa text. També m'ha agradat que en tot moment estaven en comunicació amb el receptor o veient de la presentació, fent preguntes i em pareix que era una bona forma de mantindre l'atenció.
    Per últim, m'ha paregut molt interessant i de gran ajuda per al nostre futur tots els recursos TIC que han afegit al final de la presentació.
    Molt bon treball, enhorabona!!!!!!

    ResponderEliminar
  21. Aquesta presentació m'agradat molt, perquè n'hi ha molt poca lletra, i la expresió verbal és molt clara. Les imatges ajuden a comprendre millor el temari. A més, el disseny m'agradat molt, te molts colors i és molt visual.

    També m'agradat que utilitzen exemples per a contrastar la informació.

    Per altra banda, pense que els vídeos podrien posar-los o deixar el link per a poder vore-los i ampliar els fonts de coneixements. També, la veu en alguns moments no s'escolta molt.

    M'agradat molt els recursos que han afegit i compartit amb nosaltres al final del vídeo.

    En general m'ha paregut un molt bon treball!!

    ResponderEliminar
  22. Ha sigut molt entretinguda, ja siga perles seues imatges o per les transicions. Tot ha estat clar i concís i han escrit només el més rellevant de cada punt del temari.

    El fet de fer preguntes i de que ells mateixos ens motivar en dient que estan molt bé, m'ha fet pensar fins i tot que estava en classe responent a l'equip. Les imatges on relacionen la teoria amb la realitat, han fet d'aquest un aprenentatge més significatiu i fix ja que els exemples fan sempre que les coses es queden millor registrades a la nostra memòria, i més quan són de elements que ens envolten. Que introduïren les activitats que tenien pensades per a classe a sigut tot un detall.

    En general, he gaudit molt aprenent aquest tema i els vídeos introduïts han estat excel·lents per a matitzar la informació. Una abraçada i moltes gracies! Bon treball👏🏼👏🏼☺️

    ResponderEliminar
  23. Presentació perfectament seqüenciada, així com desenrotllada de manera extraordinària.
    La distribució i els colors fan que visualment siga molt cridanera la presentació, a banda de que no es faja pesada.
    En conclusió, treball excel·lent.

    ResponderEliminar
  24. Aquesta presentació m'ha agradat molt i pense que està molt completa, ja que a més d'explicar els continguts teòrics, han realitzat les activitats que hagueren dut a terme a l'aula amb els alumnes. La teoria està ben resumnida i explicada i el disseny de la presentació utilitza molts colors vistosos i atractius que capten l'atenció de l'alumnat. La combinació dels colors és senzilla però, molt cridanera.
    L'exposició no es fa gens extensa perquè han incorporat diverses activitats participatives i dinàmiques. A més, aquestes estan relacionades amb la vida dels alumnes o els seus avantpassats.
    La veu és clara i es compren el que expliquen.
    Un molt bon treball, enhorabona!

    ResponderEliminar