martes, 24 de marzo de 2020

Bones a totes i tots.

Com hem vingut avançant en entrades prèvies, ací us deixe presentació en format vídeo corresponent al tema de teoria 7 segons la numeració de l'assignatura, realitzada per l'equip 7:

Tema 4 del manual:




Tema 7 del manual:





Tema 10 del manual:


De nou, en comentaris us pregue aporteu retroalimentació respecte del treball dels vostres companys. Ja sabeu, comunicació verbal i no verbal, composició i grafisme, ús de diferents mitjans audiovisuals (vídeo...), estratègia comunicativa, etc..Les coses positives està bé que les digueu, però s'aprén més de les que es poden millorar.



El test associat el realitzarem per l'eina de uaCloud. Es podrà realitzar des de les 12 de demà i fins a les 23.59, tenint un sol intent. Crec que és temps de sobra i us resultarà fins i tot massa fàcil, veurem si el sistema l'ajustem segons vegem.



Salutacions a totes i tots i molt d'ànim.

27 comentarios:

  1. Pel que fa a les imatges, totes les que utilitzen són bones i estan relacionades amb el que parlen, encara que en alguns vídeos s'utiltzen més imatges que en altres.

    El fons que han utilitzat, junt al color de la lletra, és l'adequat, es pot llegir sense cap dificultat. Aleshores, els temes que han exposat els ha servit al mateix temps per a fer una bona presentació.

    L'unic inconvenient que he trobat és que lliguen molt el powerpoint. Pel que fa a la resta està tot bé. Bon treball!

    ResponderEliminar
  2. Respecte al contingut considere que per a ser un grup que treballava tres temes diferents han resumit molt bé el que han exposat per a fer-ho d'una manera clara i concisa.

    Respecte a la composició crec que ha estat bé l'acompanyament amb imatges i encara que pot ser que en alguns apartats la lletra era excessiva, en la majoria era l'adequada, sols dir que haguera estat bé un poquet més d'imatges cridaneres.

    Respecte a la presentació, la veu ha sigut clara, excepte en l'últim vídeo que era un poquet més fluixa.

    Per últim dir, que encara que com en totes les presentacions hi ha coses a millorar, els companys han fet un gran esforç per adaptar-se a les circumstàncies en les que ens trobem i han sabut transmetre bé els continguts a treballar. Enhorabona companys!

    ResponderEliminar
  3. Comentari d'Arantxa Orts:
    Primer, cal felicitar-los per l'esforç d'exposar d'una manera prou diferent i adaptar-se a la situació. Pel que respecta a la composició, crec que han resumit les tres temes de teoria d'una forma clara i directa. L'única cosa a millorar es que pense que, encara que estaba bé el tema elegit, creec que els colors criden poc l'atenció. Enhorabona!

    Gràcies

    ResponderEliminar
  4. En la meua opinió, respecte a la presentació dels temes, cal destacar i ressaltar la gran faena que han hagut de fer des de casa per les circumstàncies. Em sembla, que ho expliquen i s'expressen d'una manera clara i concisa per a poder arribar a nosaltres des d'una manera diferent. Pel que fa al disseny si que m'ha resultat una mica convencional sense res diferent que puguem ressaltar ni que cride l'atenció, potser amb alguna animació o jugar amb el propi text haguera captat més l'atenció. En conclusió, m'ha semblat un treball correcte.

    ResponderEliminar
  5. Pel que fa a la composició presentació, pense que es prou clara i està bé realacionada amb imatges. Malgrat això és un tema extens i en algunes diapositives potser n'hi hi havia massa text.També cal destacar que totes les diapositives es llegien d'una manera clra, però pot ser li faltaven un poc de color.

    Pel que fa al contingut, pense que les presentacion s'escoltaven bé i amb una veu clara, de manera que es pot assimilar fàcilment.

    Per a finalitzar, m'agradaria destacar l'esforç que han fet els company per a explicar la teoría d'una manera diferent a l'habitual i intentar fer-ho de la millor manera possible. Enhorabona!


    ResponderEliminar
  6. Tenint en compte aquestes noves circumstàncies crec que els companys han fet un bon treball. Els conceptes dels temes s'entenen bé, han afegit imatges explicatives i els vídeos no són molt llargs.

    D'altra banda, la seua manera de parlar és clara, i amb una velocitat moderada i adequada. D'aquesta manera és més fàcil entendre els continguts a la mateixa vegada que escoltes el vídeo.

    Solament milloraria un aspecte. Per al meu gust hi ha massa text en certes diapositives.

    ResponderEliminar
  7. Pel que respecta a la comunicació verbal dels videos, trobe que són molt acertades, degut a la seua comprensió i claredat. I el mateix amb la comuniació no verbal, ja que suporten l'anterior amb imtatges i paraules claus que faciliten l'aprenentatge de l'alumne.

    La composició i el grafisme també ajuden a millorar la informació, de manera que la complementen amb diferents tipus d'explicacions visualment molt clares.

    Finalment, trobe que és un bon treball, molt complet a nivell general i amb una informació relvant i ben explicada, tant de manera visual com auditiva, gràcies al bon ús dels recursos que han utilitzat.

    ResponderEliminar
  8. En primer lloc, donar les gràcies als companys d'aquest grup per haver realitzat l'adaptació de la seua exposició a aquest format. Han aconseguit crear pel que fa al contingut un resum clar i concís del tema que els tocava i per tant, fàcil de comprendre per tots i totes.

    D'altra banda, la presentació destaca per la claredetat de la veu, dels textos inclosos i de la seua organització. No obstant això, sí que potser n'hi havia diapositives que presentaven massa text (encara que estava ajustat perfectament al temps per llegir-lo i comprendre'l) i potser podien haver inclós alguna imatge més per evitar la monotonia.

    En conclusió, un bon treball que ens ha servit a tots els companys i companyes per comprendre aquestes unitats a la perfecció. Gràcies!

    ResponderEliminar
  9. Personalment, considere que la presentació dels meus companys ha sigut molt adequada. La veu clara i comprensible ha permès que siguera la presentació sense cap dificultat, comprenent cadascun dels continguts explicats.
    A més, en quant a la composició, ens han oferit una presentació coherent i estructurada per tal de facilitar la comprensió amb facilitat. D’altra banda, considere que en la descripció de passos a seguir, s’hagueren pogut inserta imatges descriptives d’aquest passos per tal de donar suport a aquesta explicació sobre mitjans audiovisuals.

    ResponderEliminar
  10. Per començar, m'agradaria assenyalar que haver adequat en tan poc temps un treball a les circumstàncies actuals quan a lo millor els companys ja tenien pensades altres idees per a exposar-lo a classe, és un aspecte a destacar.

    A més, han aconseguit simplificar un tema que potser era prou dens al estar composat per tres dels temes del manual, de manera que tots puguem entendre-lo amb la informació i l'explicació que el grup ha realitzat.

    Per últim, pense que la informació teòrica estava dividida i presentada de manera adequada però personalment, crec que com aspecte a millorar, incloure més colors, més imatges o més elements visuals haguera completat encara més l'explicació. Tot i així, la veritat és que amb el color de fons i la lletra seleccionada, és més senzill evitar les distraccions al visualitzar el vídeo.

    ResponderEliminar
  11. En primer lloc, m'agradaria al·ludir a l'esforç per a adaptar aquest tipus de presentacions a causa de les conseqüències que vivim actualment.
    Em sembla que els companys han sabut adaptar-se i fer un bon ús de les TIC en aquest cas. Pense que els vídeos compleixen el seu propòsit principal, que és transmetre un missatge de manera clara. D'altra banda, han utilitzat imatges que ajuden a transmetre més clars els conceptes i també la veu en off que ajuda a seguir el ritme de l'explicació evitat la lectura passiva.

    En segon lloc, respecte al contingut em sembla que aquesta molt ben esquematitzat.

    Bona faena!

    ResponderEliminar
  12. Respecte a la presentació del temari per part dels companys, pense que han sigut capaços de reorganitzar el seu contingut per a poder explicar-ho ja que no poden fer alguna cosa interactiva amb nosaltres, perquè és un poc complicat en aquestes circunstàncies.
    No obstant, respecte a la presentació visual he de dir que han utilitzat lletres i els colors apropiats per a donar-li l'importància als conceptes que ho tenen. Per altra part, el contingut ha desenvolupar no ha sigut complex i l'han explicat lo millor que han pogut mitjançant algunes imatges.
    També pense que han fet bé en realitzar les presentacions per temes cadascun per separat.

    ResponderEliminar
  13. Primerament, vull destacar que a pesar que aquest tema és molt dens, ja que correspon a tres temes del manual, els companys han fet un gran esforç a resumir la informació de manera molt clara i concisa.

    La presentació està exposada d'una manera senzilla, encara que sí que és veritat que potser en algunes de les diapositives han abusat del text. També, podrien haver posat algunes transicions per a fer-ho més amé i no tan monòton.

    En conclusió, considere que els companys han fet una bona faena, ja que els continguts impartits poden ser compresos perfectament i finalment felicitar-los per l'esforç que han fet en adaptar l'exposició a aquest nou format.

    ResponderEliminar
  14. En primer lloc, cal destacar l'esforç i el treball dels companys, no solament per l'elaboració de la presentació de la unitat, sino també, pel treball extra que han realitzat partint de les circuntancies actuals on han afegit la seua explicació oral que, de fet, és molt clara.

    Per altra banda i, pel que fa a la presentació, han inclòs tot el contingut de la unitat explicant-ho amb prou claredat. Un punt a millorar sería, afegir més imatges a la presentació i eliminar text per fer més dinàmica l'explicació.

    Moltes gràcies per la vostra adaptació, bon treball equip!

    ResponderEliminar
  15. Personalment, considere que els companys han fet una bona presentació. Han aconseguit que els continguts quedassen clars. La veu és molt clara, i en tot moment entenem el que volen dir. Des del meu punt de vista hi hauria inclòs més material visual. No obstant això, m'ha agradat.

    Per altre costat, és de valorar que els companys s'hagen adaptat a les circumstàncies i hagen dut a terme aquest treball extra. Què faríem sense tecnologia?

    Gràcies per l'adaptació, companys!

    ResponderEliminar
  16. Per la meua part he de dir que es nota l'esforç que els companys han realitzat per a poder fer aquesta pràctica de forma telemàtica.

    Malgrat que el power-point no és masa cridaner, el contrast del fons amb les lletres queda molt bé. A més la informació està molt bé resumida, ja que la suma dels videos no és de més de 15 minuts i eren tres temes els que tenien que explicar.Cal destacar que tots els continguts han quedat assolits, almenys per la meua part, ja que he sabut respondre a totes les preguntes del questionari.

    Per últim dirè que em sembla que la veu s'escolta prou bé i han fet un bon ús del valencià en aquest treball.

    ResponderEliminar
  17. Hola!
    Respecte a les presentacions dels temes de teoria anteriors cal dir que estic agraïda i done la meua enhorabona als companys per fer aquest esforç de presentar les exposicions d'aquesta forma amb la seua veu, malgrat les circumstàncies qu eestem passant.

    Quant al disseny dels power, és molt senzill pero m'agrada perque es clar i s'entén ala perfecció el que volen dir i els continguts estan molt clars.

    Per últim com ja he dit al principi, pense que hem de valorar l'esforç dels companys que han fet.

    Salutacions

    ResponderEliminar
  18. Considere que han realitzat una presentació molt correcta a causa de les circumstàncies, per la qual cosa s'ha de reconéixer l'esforç que han fet per a realitzar el traball.

    D'altra banda els continguts són bastant clars, la veu s'escoltava bé, i encara que en algunes diapositives hi ha massa text, en unes altres han utilitzat esquemes i imatges la qual cosa facilita l'enteniment del tema d'una manera molt més clara i senzill.
    Bon treball!!!

    ResponderEliminar
  19. Considere que els companys han hagut de fer un gran esforç alhora que han sabut adequar-se a la situació actual per poder transformar la presentació a format vídeo. A més, han aconseguit explicar el temari de forma molt clara.
    D’altra banda, l’única cosa que milloraria seria afegir més imatges i més colors així haguera quedat més cridanera.
    Però, pense que cal felicitar-los pel treball realitzat i per saber adaptar-se adequadament a les circumstàncies.

    ResponderEliminar
  20. Primerament,donar l'enhorabona a aquest grup per l'esforç realitzat, adaptant la exposició de teoria a les circumstàncies actuals.

    En segon lloc, he de dir que han fet ús en tot moment d'una veu clara i concisa, la qual ens permetia entendre tot el que s'explicava. A més, també han aconseguit resumir i organitzar tota la informació que aquestos temes presentaven per a que els conceptes ens queden ben assolits.

    En tercer lloc i per últim certs aspectes a millorar des de el meu punt de vista serien la introducció de més elements visuals en lloc de tant text en algunes de les diapositives i la utilització de certs colors que capten més l'atenció de l'espectador.

    Però en conclusió ha estat un bon treball, a continuar així!

    ResponderEliminar
  21. M'ha agradat molt la forma en la que s'han adapat per a fer l'exposició de teoría ja que no es gens facil en la situació en la que ens trobem.
    A més, la veu i l'entonació era molt acertada i s'ha entés molt bé tot el que es volia explicar.
    El que més m'ha agradat es que han utilitzat esquemes i m'ha ajudat a entendre mijor i relacionar tot el que s'anava dient.
    L'únic inconvenient es que com apreix molt test, una petita part d'aquest no es podia llegir per la marca d'aigua.
    No obstant aixó, molt bon treball!

    ResponderEliminar
  22. Des del meu punt de vista han fet molt bon treball, ja que tenien que explicar molta informació i ho han resumit de manera adequada. Les coses han quedat prou clares.
    Quant a la presentació han utilitzat imatge que complementen allò que volen transmitir captant d'aquesta manera l'atenció de l'espectador, a més de la utilització d'esquemes que ajuden a comprendre dita informació transmesa.
    És un molt bon treball i han sigut capaços d'adaptar-se a les circumstàncies sense cap problema.
    Enhorabona!!

    ResponderEliminar
  23. M'ha paregut que els companys han fet un gran esforç adaptant-se a les circumstàncies actuals. D'una altra banda, i veient la quantitat de temari que tenien que exposar, han fet videos concissos i simples sense resultar molt llarg. La forma de narrar les presentacions és bona, sense anar massa ràpid donant temp al lector a veure les diapositives al mateix temps que escoltem el missatge. En definitiva, agrair als companys per la seua presentació adaptan-se a la situació, i donar l'enhorabona per el treball realitzat!

    ResponderEliminar
  24. La informació transmitida verbalment és adequada, podem escoltar i comprendre sense cap problema. En quant a la no verbal, pense que podien haberlo fet més cridaner, ja que el powerpoint em pareix molt convencional. A més, sabent que hem de vore-lo desde casa sí o sí, podrien haberlo fet amb alguna aplicació en la que es puga interactuar, per exemple responent preguntes mentres escoltem, per a no perdre el fil del temari.

    Han utilitzat imatges, ben coordinades amb la veu. Els temes estàn molt ben resumits. També podrien haver utilitzat altres recursos com vídeos que expliquen la teoria per a que no siga tan monòton.

    Pense que han fet un gran treball ja que tenim unes condicions més difícils, i han sabut afrontar-lo.

    ResponderEliminar
  25. En primer lloc, dir que en general hi ha hagut claredat temàtica i topogràfica ja que he comprés molt bé el que s'explica als vídeos. No obstant això, trobe a faltar una mica de interactivitat, ja siguen preguntes retòriques o imatges una mica més dinàmiques.

    En quant a la calitat audiovisual i el contingut, considere que ha estat molt bé resumit i això ha per més que la teoria fora més llevadera. A més a més, m'ha agradat molt l'energia que transmetien els companys a l'hora d'explicar-nos el temari, ja que com tots sabem, no sempre resulta fàcil captar l'atenció de l'Audiència.

    Per a finalitzar, vull donar les gràcies per l'esforç que estan realitzant i per tratar de donar-nos la teoría encara que siga a distància. Ara sí que podem afirmar que estem aprenent més que mai a manejar les TIC 😌😌💜

    ResponderEliminar
  26. En primer lloc, dir que la veu és clara i els continguts s’entenen sense cap problema. A més, al llarg dels vídeos la veu i les imatges o textos estan sempre relacionats, i per tant, sabem en cada moment de què s’està parlant i no perdem el fil.

    Quant als continguts estan molt ben explicats i resumits. M’agradaria donar-los l’enhorabona, ja que s’han adaptat al temps i han aconseguit resumir una gran quantitat de teoria en poc temps, sense fer una exposició extensa.

    En referència al disseny, és senzill però, els colors són cridaners i s’aconsegueix llegir tota la lletra sense cap problema. Així mateix, totes les imatges estan relacionades amb el que s’està explicant.

    L’única cosa que milloraria és que pense que en algunes diapositives hi ha massa text i seria millor reduir-lo. Però, no obstant això, he de felicitar-los pel bon treball que han realitzat.

    ResponderEliminar
  27. Per tal de poder comentar aquests audiovisual , considere oportú tratar diferents aspectes.
    El contingut és bé explicat i resumit ja que per ser tres temes apuestos han d'haver sigut mol dens, però aquest és explicar de forma clara i senzilla.
    Tan mateix, cal afegir dos aspectes, que els colors, format són molt formals i, costa no desconectar, pot ser hoguera sigut recomendable fer ús de imatges i altres recursos digitals.
    En general, molt bé. Enhorabona!!!

    ResponderEliminar