jueves, 19 de marzo de 2020

Bones a totes i a tots.

Espere que estigueu suportant de la millor forma aquesta situació de confinament. Entenc que ens portarà un temps adaptar-nos a aquestes noves circumstàncies, així que molta força i ànim a totes i tots.

Respecte de la nostra assignatura:

-De moment he vist pocs comentaris, us pregue que comenteu, perquè ja sabeu que la retroalimentació és una de les formes d'aprenentatge més enriquidores i amb aquest sistema 'forcem' a participar al conjunt de la classe,  cosa que crec és molt interessant.

Estic fins i tot pensant anar més enllà i demanar-vos que qualifiqueu amb una nota numèrica als vostres companys quan comenteu els seus treballs, en un exercici d'avaluació experimental que m'agradaria almenys provar en la pràctica 4 que comencem ara, a veure que resultats dona.


Respecte d'aquesta pràctica 4:

-Teniu aquests dies per a anar-la desenvolupant. Qualsevol dubte o qüestió podeu contactar-me per tutories.

-A part del control de lliurament final de les Webquests, obriré un control per al dimecres que ve on us demanaré que m'entregueu un guió i un resum de programació del vostre relat digital.

-El divendres següent haureu d'entregar ja un guió tècnic i storyboard i un pla d'enregistrament i muntatge.

-L'altra setmana tindreu ja que publicar els vídeos en youtube i enviar-me'ls perquè els compartim i valorem.

-Us adjunte link a treballs del curs anterior, que us poden servir d'inspiració. No he revisat si els links funcionen i no tots els treballs són perfectes, però crec que és una bona referència.

Respecte d'exposicions de teoria:

Prec reviseu l'ordre d'exposició i m'envieu link a vídeo de l'exposició del tema pertinent i preguntes de test associat almenys el dia anterior a la data d'exposició establida.



Salutacions, força i ànim.

No hay comentarios:

Publicar un comentario