martes, 17 de marzo de 2020

Bones a totes i a tots. Espere que estigueu travessant aquesta situació excepcional de la millor manera possible. Com ja vam dir l'últim dia, tractarem de continuar amb el curs en un format no presencial, per a adaptar-nos a aquestes noves circumstàncies.


Existeix l'opció de donar al curs, o al que resta d'ell, un format de Moodle, que potser faria el seguiment més senzill ja que permetria concentrar pràcticament tots els recursos i activitats en la plataforma a més de les opcions extra que pot aportar aquest conegut sistema.


No obstant això, fins hui no s'havia activat el curs en la plataforma Moodle de UACloud i estic pendent d'explorar la millor manera d'incorporar recursos i activitats per a les nostres necessitats, per la qual cosa de moment funcionarem d'una forma una mica més disgregada usant diferents recursos no integrats però igualment vàlids.

Espere que la corba d'adaptació no siga excessiva.


Per tant:

-En principi usarem el meu blog com a lloc on consultar anuncis importants i guia cronològica d'activitats a realitzar.

-Exposicions de teoria i kahoots associats: Els equips que encara no han exposat hauran de realitzar un vídeo amb la seua exposició. Podeu utilitzar per a això l'eina que considereu més oportuna, si bé el mateix Powerpoint permet afegir àudio i jugant amb els temps de transicions es pot guardar com a vídeo, o bé usar aplicacions com OBS Studio. No us preocupeu perquè les dates originals d'exposicions les adaptaré al calendari en la situació actual, encara que intentaré que es mantinga l'original en la mesura que siga possible, acceptant que per a donar el format audiovisual a les vostres presentacions necessitareu una mica més de temps inicialment.



Les preguntes de kahoot me les enviareu a mi juntament amb el link del vostre vídeo presentació de teoria. Jo prepararé, bé com a test de UAcloud o, si ja tenim la plataforma, en Moodle, l'equivalent al kahoot del tema de teoria corresponent, que s'obrirà perquè el realitzeu durant un temps limitat.

-Els vostres blogs els haureu de continuar desenvolupant igualment, únicament la cadència no haurà necessàriament de coincidir amb els dies que teníem classe presencial, però jo avaluaré de la mateixa forma el contingut, les temàtiques i tot el material addicional que incorporeu, incloent les vostres reflexions sobre les conseqüències que aquesta situació té en l'aprenentatge i les TIC.

Demà:
-Pujaré un vídeo per a introduir la pràctica 4 que haureu de començar a desenvolupar ja.
-També pujaré un nou calendari on indicaré lliuraments d'exposicions de vídeos de teoria i preguntes test associades així com lliuraments de les pràctiques que tenim pendents.

Per a comunicar-vos amb mi podeu usar les tutories de UACloud i els comentaris del blog quan siga pertinent. No descarte que si ho considerem necessari o útil usem aplicacions alternatives per a aspectes com la retroalimentació, debats, etc.

Salutacions i espere que tot es resolga de la millor manera.

Jorge

2 comentarios:

  1. Bon dia, els grups que no hem exposat la miniquest que fem?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Crec que a la següent entrada he aclarit ja esta questió, però si tens dubtes m'ho dius.

      Eliminar